Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Presbiopia - la 43 ani ?

Termen transcriere autovehicul

Cazare Timisoara pe 4-5 zile

Primele zile ale internetului per...
 Ditra 25

Casti USB-C ptr A-54

Aplicatie medicala / asistent med...

De ce vor atația politicieni...
 ERR_ADDRESS_UNREACHABLE

Legea 18/1968 Se mai aplica?

Digi conectare 2 routere prin fir

Succesiune notar versus instanta ...
 Montaj aer conditionat in balcon ...

Cont curent mulți valuta far...

Sugestii plan casa

Experiente cu firme care cumpara ...
 

Crime "paranormale"

* * * - - 4 votes
  • Please log in to reply
41 replies to this topic

#37
Xritseen

Xritseen

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 100
  • Înscris: 19.09.2017
"Poliția gândirii"
...Revenind la batjocorirea Statului, a Religiilor și, în general, a tuturor legilor, care ar fi fost plănuită de "americanul" "francmason" Albert Pike acum vreo două secole, ai "noștri" tineri "la Paris" "învață" cum să piardă tinerețele la stors justificări... pentru crimă.

Mai precis, ei pierd decenii cu înscenarea unor piese de teatru "stradal" ce PAR "întâmplări" de viață reală, în vreme ce niște "sufleori" în spatele unor "țevi" MASER "înrâuresc" publicul inocent la reacții artificiale, IAR alții - aici apare tehnologia cea mai performantă - le înregistrează toate reacțiile. "Materialul" astfel stors va fi "folosit" de niște batjocoritori, autonumiți "poliția gândirii", pentru înscenarea unui "tribunal al conștiinței", care distruge prin batjocură chiar și cea mai primitivă formă a legii: "Talionul" sau "Karma":

"Marii karmaci" cioplesc "oglinzi" false, cu totul exagerate sau chiar MUTATE în alt plan / sistem, în vreme ce tot ei își dictează "oglinzile" acestea unor "inculpați" amețiți de electroșocuri MASER aplicate capului. Poate nu se mai revoltă "condamnatul" de grosolănia falsului judecății. Și bagă mâna la buzunar, ca să scape. "Dacă nu îi poți convinge, zăpăcește-i!"

Să zicem că o persoană mă atacă în plan spiritual: sudalme, minciuni, abuz de dublusensuri nedorite, gesturi amenințătoare, abuz de distragere a atenției. Eu îi răspund în același plan, cu blesteme.
Apoi iese "la înaintare" un, până atunci necunoscut, "iudeu", "farmazonul" "american". El, probabil, (adică "familia" lui,) alimentase vrajba de la bun început, însă nu poți ști asta în mod sigur. Dar uite că vine momentul când este nevoit să facă pași "afară din scorbură" ca să își ceară banii și/sau să își "elibereze pământul promis" de "națiile nevrednice".

El ucide mai întâi pe cel blestemat de mine, atacându-l ÎN PLAN FIZIC: arme cu energie electromagnetică. Apoi îmi cere mie "jumătate din moștenire", ca și când "noi doi" am fi părtași la crimă.

Eu, dacă îl plătesc, fie măcar cu o sumă mică sau cu o vorbă de laudă, abia atunci mă fac părtaș la atacul lui în plan fizic.

Atunci, după o dreaptă judecată, fie și numai a talionului, din ce iese "îndreptățirea" acestuia la vreo plată de un fel sau altul? Îl atacase cel asasinat pe el, în plan fizic? Sau îl atacasem eu în plan fizic?

Acest criminal după dreptul comun nu face decât tot ce știe: trage cu maserele și tot încearcă să schimbe sistemele de judecată, de parcă ar găsi vreunul în care să aibă dreptate.

Cum eu sunt convins că "salvarea [omenirii] vine de la iudei", eu, ca om, nu pot permite ca judecata însăși să fie batjocorită. Dar eu văd că este batjocorită.

Observând, din diversele indicii prezente în literatură, în religie, în discuții, în presă, că românii, tot mai mulți, sunt presați să se înroleze în cercuri mafiote "unse" cu "judecăți" dubioase, dar cu mințile iradiate, în "jurii" restrânse și neegale, compuse din actori adesea cam prea slugarnici, cu un limbaj ambiguu, lipsiți de vreo cumpănă... îi chem la o gândire dreaptă.

Nu ne jucăm cu judecata, căci doar în adevărata judecată este apărată viața umanității.

...Am înțeles că multora vă este silă de actuala societate. Dar, când îmi arată unii ce vor ei să pună în loc, și este o batjocură lipsită de logică, le spun: au niște arme, dar n-au un viitor.



#38
Xritseen

Xritseen

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 100
  • Înscris: 19.09.2017

View Postexceswater, on 06 noiembrie 2017 - 12:13, said:

Sa zicem ca tine. Esti tinta unor super servicii secrete. Clar nimeni nu te-ar crede. Am o singura nelamurire. DE CE? Ai inventat ceva care rastoarna ordinea mondiala, esti in posesia Sfantului Graal ? Care e interesul lor ?
Pentru că aveam dubii, mi-am reţinut un răspuns mai cinstit: persecutarea mea a început după ce am descoperit că terorismul mondial are o componentă de sacrificiu uman păgân, adică un calcul astrologic.
Acum, însă, constat că ipotezele mele se verifică şi că persecuţia mea continuă, după cum şi persecuţia unor culte creştine continuă. (Eu însă, încă mai trăiesc.)
Poporul are nevoie să ştie asta ca să se poată apăra.

Căci cei ce organizează crimele în masă sunt, după cum putem observa studiind istoria ultimelor decenii, în relaţie cu contractorii militari privaţi sau chiar cu oficialii ce se ocupă de securitate la nivel mondial.

Dar nu asta este uimitor, ci credinţa lor în puterea crimei rituale de a le supune "anima mundi", spiritul omenirii.

Păgânii sacrifică vieţi omeneşti unor zei păgâni antici, îndeobşte lui Marte.
În prezent, nu doar în antichitate.

În religia luciferiană, Pământul întreg este un altar pe care se aduc ofrande în mod regulat. Ca să poată fi folosit în acest scop, globul pământesc este împăr(ă)ţit astfel: la Greenwich este fixat un meridian care corespunde punctului vernal din zodiac - zero grade Berbec sau echinocţiul de primăvară. Spre vest, conform cu calea razelor Soarelui (dar şi a unor presupuse raze invizibile cu sursa în planetele Sistemului Solar) se desfăşoară un "grătar" de meridiane care sunt puse în corespondenţă geometrică cu "calea planetelor pe cer", un traseu cunoscut ca "Zodiacul". Această corespondenţă este "cultivată magic" prin organizarea de "evenimente" care să o reflecte întotdeauna.

De exemplu, masacrul de ieri de lângă Al Arish, în care a fost ucişi sute de credincioşi dintr-o biserică egipteană, a "pinuit" meridianul 33 Est (sau, pentru calculul păgân, 360-33=327 Vest), corespunzând cu gradul 327 din Zodiac, mai cunoscut în forma "gradul 27 din Vărsător".

Creştinii timpurii şi chiar o mică parte din cei din prezent cunosc elemente din această tehnică de cult religios. Creştinii sunt eliminaţi sistematic de către o "religie" luciferiană care consideră că nu se poate face un "cult" de putere reală doar "regulând" manifestările umane de bucurie şi laudă, ci ŞI organizând... groaza, moartea,  sexul şi procrearea.
La creştini, numai dania, postul şi, poate, spovedania pot fi sacrificii "rituale". Dar acestea sunt sacrificii insuficiente în ochii luciferienilor.

Crima organizată pe principii geo-astrale este un secret de conducere al  Mafiei, dar nu este un secret uşor de ascuns, căci planetele nu pot fi acoperite "sub obroc". Iar geometria folosită este destul de uşoară.

Se merge pe ideea că "razele planetare", când sunt aflate în anumite unghiuri, realizează SIMULTAN un transfer de energie eterică către o anumită ţintă/receptor/antenă de pe Pământ. Unghiurile ce permit adiţia sau cuplarea energiei a două raze diferite sunt acele unghiuri (dintre raze) în care proiecţia ortogonală a unei direcţii pe cealaltă este un raport rezonant, precum 1/2, 1/3, 2/3, 0, 1, 1/4 etc.

Cu cât întregii din fracţie sunt mai mici, cu atât SINergia razelor este mai puternică. (De exemplu, razele ce formează un unghi de 60 de grade - astrologicul "sextil" - se proiectează ortogonal, una pe direcţia celeilalte, în raport de 1/2, ceea ce în limbaj matematic se spune "co-sinus de 60 de grade este 1/2".) Această cuplare este mai slabă (în modúl) decât cuplarea, să zicem, a opoziţiei: cos(180)= -1

Astfel, dacă unghiul permite, o "antenă" terestră ce absoarbe energie de la o rază, absoarbe şi de la cealaltă, efectul astral fiind acela de combinare a două principii diferite.

Astrologii populari lucrează (era să zic: "operează", dar asta este treaba Mafiei) cu unghiuri de 0, 90, 180, 60 şi 120 de grade, care au cosinusurile de, respectiv: 1, 0, -1, 1/2 şi -1/2.
Ei numesc aceste unghiuri "aspecte planetare majore" şi ignoră, în majoritate, sinergiile de putere mai mică, cum ar fi rezonanţele de 1/3, 3/5 etc. De fapt, ei nu cunosc, cei mai mulţi, cum se explică matematic/fizic "puterea aspectelor" şi nici care ar trebui să fie "aspectele minore" demne de adăugat în calcule, dacă le vrem întotdeauna corecte.
Aceste unghiuri de putere mai mică sunt de fapt uşor de calculat cu funcţiile trigonometrice inverse, de exemplu: arccos (3/5)= 36.87 grade. (Acest unghi, deşi adesea ignorat, este un unghi de sinergie apropiată cu sextilul sau trigonul deoarece ŞI arcsin (4/5) = 36.87 grade deci poate avea loc simultan şi o rezonanţă ortogonală.)

În cazul masacrului de ieri, unghiul 327 Vest face cu direcţia planetei Marte, de 201 grade în Zodiac (aprox. 21 Balanţă)un unghi de 126 grade (sau 90+36), cu un cosinus de -3/5 şi un sinus de 4/5: este un unghi rezonant.

Adiţional, gradul 327 din Zodiac face unghiuri sinergice cu majoritatea planetelor, de aceea este ales pentru sacrificiu luciferian. (Dar în corespondentul lui terestru, cunoscut ca "longitudine 33 Est.)
("As above so below", "Precum în cer, aşa şi pe Pământ".)

Această "cultivare energetică" sistematică a meridianelor terestre are aplicaţii geostrategice dintre cele mai nebănuite, avanjând succesul unor partide sau al oricăror alt tip de organizaţii care sunt "acordate" cu religia luciferiană, dezavantajând pe cei ignoranţi şi neacordaţi.

Tehnica luciferiană este implementată din antichitate: în Biblie, cultivatorii spirituali lipsiţi de (prea multe) scrupule sunt numiţi "caldeeni". Un "profet" descrie cultul lor în termeni metaforici, pe cât posibil inteligibil pentru toţi oamenii vremii (vezi ultima parte):

"DOAMNE, cât timp voi mai striga fără să mă auzi! Strig către tine despre violenţă dar nu vei salva!

De ce îmi arăţi nelegiuire şi mă faci să privesc apăsare? Căci înaintea mea sunt jefuire şi violenţă şi cei care ridică ceartă şi discordie.

De aceea legea este neglijată şi judecata niciodată nu înaintează, căci cel stricat împresoară pe cel drept; de aceea judecata nedreaptă merge înainte.

Voi, cei dintre păgâni, priviţi şi luaţi aminte şi minunaţi-vă cu uimire, căci în zilele voastre voi lucra o lucrare pe care voi nu o veţi crede chiar dacă vi se va spune.

 Căci, iată, îi ridic pe caldeeni, acea naţiune amarnică şi pripită, care va mărşălui prin întinderea ţării, pentru a stăpâni locuinţe care nusunt ale lor.

Ei sunt îngrozitori şi înspăimântători; de la ei înşişi vine judecata lor şi demnitatea lor.

De asemenea, caii lor sunt mai iuţi decât leoparzii şi mai feroce decât lupii nopţii; şi călăreţii lor se vor împrăştia şi călăreţii lor vor veni din depărtare; ei vor zbura ca acvila ce se grăbeşte să mănânce.

Ei toţi vor veni pentru violenţă; feţele lor vor înfuleca precum vântul de est şi vor aduna captivi ca nisipul.

Şi vor batjocori împăraţi şi prinţii le vor fi de batjocură; vor lua în derâdere orice întăritură; căci vor îngrămădi ţărână şi o vor lua.

Atunci se va răzgândi şi va trece înainte şi va ofensa, atribuind această putere a lui dumnezeului său.

Nu eşti tu din veşnicie, DOAMNE Dumnezeul meu, Sfântul meu? Nu vom muri. DOAMNE, tu i-ai rânduit pentru judecată; şi: Dumnezeule puternic, tu i-ai întemeiat pentru mustrare.

Ochii tăi sunt prea puri ca să priveşti răul şi nu te poţi uita la nelegiuire; de ce te uiţi atunci la cei care lucrează perfid şi îţi ţii limba când cel stricat mănâncă pe cel mai drept decât el?

Şi îi faci pe oameni ca peştii mării, ca pe târâtoarele ce nu au conducător peste ele?

Ei îi ridică pe toţi cu cârligul, îi prind în plasa lor şi îi adună în năvodul lor; de aceea se bucură şi se veselesc.

De aceea ei sacrifică în cinstea plasei lor şi ard tămâie în cinstea năvodului lor, fiindcă prin ele partea lor este grasă şi carnea lor, multă.

Îşi vor goli astfel plasa şi nu vor continua să ucidă naţiunile fără cruţare?"

#39
Sew

Sew

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 625
  • Înscris: 09.10.2013
Eu m-am pierdut definitiv, esti mare talent!

#40
Xritseen

Xritseen

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 100
  • Înscris: 19.09.2017
Amintindu-mi, mama putea fi omorâtă de psihotronice chiar cu mine în casă dacă nu interveneam în timp util.
Desigur, murea oricum, mai târziu, de cancer... DAR, așa cum nimeni de la neurologie nu a înțeles criza și amnezia ei din ziua internării, mă întreb: dacă se asfixia, nu eram EU suspect de crimă? Cum putea să se asfixieze singură, în pat, dacă nu eram eu ca să "profit" de paralizia ei și de calmantele pe care le lua pentru durere ca să o "termin"? Vreau să spun: cineva "s-a jucat cu destinul meu" de cel puțin zece ani.
Multă ură-ți trebuie pentru asta!

Nu am ranchiună, dar cine sunt eu ca să las astfel de operațiuni în domeniul secretului, de parcă astfel de amestecuri ar fi sarea și piperul vieții. E o risipă și o mizerie socială.

@Saw
Pierdut...De parcă românii tot mai așteaptă să-i "cucerească" cineva? sau să-i "păstreze" cineva?

Edited by Xritseen, 01 December 2017 - 18:52.


#41
Xritseen

Xritseen

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 100
  • Înscris: 19.09.2017
Au românii o problemă cu simţul posesiei? Vor mereu să fie şi ei ai cuiva?  Uite, "proxenetul meu", nu ştiu de ce, pare a fi înciudat că nu m-am dus în Anglia, de parcă aş fi un "Mi Fair Lady", sau de parcă toţi astrologii trebuie îngrămădiţi acolo.

Baza oricărei valori este legea. Dar românii sunt departe de lege. Îmi pare curios cum îşi caută inspiraţia şi "identitatea" la neamuri şi mai fărădelege.
Obţinând iluzia unei superlegi, cu "justiţa" dată de un haos mascat şi cu "poliţia" experimentatorilor psihotronici, românii nu mai pot fi caracterizaţi în cuvinte, sunt un popor neidentificabil.

În plan material, o ţară rămasă fără economie suficientă şi "găzduind" o armată străină, vrea să se hrănească, din ce? Din prăzile de război ale "fratelui mai mare"? Nu, căci şi acea părtăşie încă se mai plătește... nefiind unitate şi economie, ca la chinezi sau ca la vest-europeni, nefiind unitate şi resurse, ca la ruşi, se plăteşte cu sclavi.

Sperând să nu fie el sclavul, fiecare român vrea să fie, ce mai apucă să mai pretindă a fi: un mare american, un mare mason, un mare englez, un măcel (aşa a prezis tastatura şi mi-e milă s-o cenzurez) securist, un mare colaborator, un mare patriot, un mare militar... Care, ce anume "securizează"? Iaca, ştiinţa, biata de ea - ca în inchiziţie.

"Securiştii români", elita armatei, încearcă să facă performanţă ca să compenseze greaua moştenire a trădării. Două războaie mondiale şi un comandant suprem împuşcat fac din numele generalilor români (chiar peste generaţii) cele ale unor mercenari flexibili, primi candidaţi la telecontrol, pe care cu greu vreun bloc militar i-ar stima.
Armata română îşi poate găsi modele de bărbaţi doar cu cel puţin patru sute de ani în trecut?

Politicienii români au ignorat puterea politică supremă, aceea de a face istorie.

De-asta vă spun: votaţi un guvern care vă spune adevărul sau plecaţi. NU aveţi la ce sta. Doar nişte lupte penibile, pentru prelungirea supravieţuirii.

#42
Xritseen

Xritseen

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 100
  • Înscris: 19.09.2017
Unii ar zice: "securitatea te și apără". Eu constat că mă jefuiește sistematic. Știind încontinuu ce obiecte unde am lăsat și mai ales unde sunt și ce fac eu, "securiștii", se pate, sunt ei înșiși care fură: obiecte de vreo 500 EUR și diverse documente au dispărut în trei atacuri. Ieri au furat chiar niște chei. Or vrea acum să îmi spargă și ce n-au spart înainte?
Mă miră tupeul. În România sunt pur și simplu unii care n-au nicio treabă cu legea.

Anunturi

Chirurgia spinală minim invazivă Chirurgia spinală minim invazivă

Chirurgia spinală minim invazivă oferă pacienților oportunitatea unui tratament eficient, permițându-le o recuperare ultra rapidă și nu în ultimul rând minimizând leziunile induse chirurgical.

Echipa noastră utilizează un spectru larg de tehnici minim invazive, din care enumerăm câteva: endoscopia cu variantele ei (transnazală, transtoracică, transmusculară, etc), microscopul operator, abordurile trans tubulare și nu în ultimul rând infiltrațiile la toate nivelurile coloanei vertebrale.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate