Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Pot folosi sistemul PC pe post de...

Sokol cu distorsiuni de cross-over

Filtru apa potabila cu osmoza inv...

Kanal D va difuza serialul “...
 Upgrade xiaomi mi11

securitate - acum se dau drept - ...

Farmacia Dr Max - Pareri / Sugest...

De unde cumparati suspensii / gar...
 [UNDE] Reconditionare obiecte lemn

Infiltratii casa noua

sugestie usa interior

ANAF si plata la selfpay
 Imprimanta ciss rezista perioade ...

Garmin fēnix 7 / PRO / Saphi...

Care sunt cele mai mari regrete a...

Alfa Romeo Stelvio 2.2 jtd
 

Crime "paranormale"

* * * - - 4 votes
  • Please log in to reply
41 replies to this topic

#1
Xritseen

Xritseen

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 100
  • Înscris: 19.09.2017


La câțiva ani de la moartea dubioasă a tatălui meu, mafia "muncește" să mă îmbolnăvească cu arme neconvenționale.

Am înțeles astfel că tot ei au omorât pe ambii părinți și pe bunicul.
Scopul lor este, ca de obicei, să "iasă perfect curați" din această însărcinare. Să creeze “boli cronice“, despre care "stupid people" nu au habar cum sunt produse. Sau "tendințe suicidale".

Spre a obține asta, au angajat o echipă de minim doi șoferi care să mă urmărească 24/7/365 de la aproximativ un km distanță. Mașinile lor ar fi dotate cu scanere neurale și/sau arme psihotronice. Acestea sunt arme neconvenționale (interzise) dar sunt folosite fiind ținute secrete: în dotarea forțelor NATO, a unor agenții de stat sau private (de ex. DOJ în SUA), a unor servicii de informații aparent neofensive și/sau unele companii "de securitate" private (care pot fi și aflate într-un presupus parteneriat sau "contract de supraveghere" public-privat).

Observați cum legile se contrazic. Orice lucru interzis este de fapt ok ca "secret oficial", distrugerea arhivelor este ok, divulgarea acestor secrete slujește legea și deopotrivă o  contrazice. Expunerea ilegalităților estd obligatorie, slujește tratatele internaționale și Constituția, dar, "câteodată", contravine regulamentelor militare!

Noi, românii, am avut cele mai multe conflicte între legislativ și executiv, Guvernarea făcându-se mai mult prin ordonanțe decât slujind, constituțional, Parlamentului. Așa am ajuns, de facto, dictatură militară slujind SUA pe când, de jure, suntem cu totul altceva - membru UE și stat democratic.

Eu sunt supus permanent la o gamă de iradieri electromagnetice. Nu din cele ce lasă urme specifice (cum ar fi "active denial system", care arde pielea), dar din cele ce injectează, prin rezonanță, radiația până la os și declanșeză, în timp, boli cronice, presupus naturale.

În plus, strategia de atac cuprinde privarea de odihnă. Acest stres, un "ruginitor" al sănătății, este de asemenea considerat în popor ca fiind "o problemă personală". Mafia iese cu mâinile curate. Se zvonește că și Poliția tremură de frica lor.

Este posibil ca diverse "părți interesate" să fi avut o convenție sub "oblăduire masonică internațională". Se poate să se fi invocat mult uzitata minciună cu "suspiciunea de terorism" ca să se elaboreze un minimum de hârțogărie explicativă a urmăririi.

Relatez necazul meu pentru ca românii (ignoranți) care vor citi să își facă o idee despre "cum stă treaba" într-o presupusă țară UE, care seamănă tot mai mult a teritoriu-anexă al SUA, fără un respect real pentru lege. (Iar locuitorii seamănă cu indienii de acum două-trei secole și luptele lor intertribale, în care ambele părți vindeau teritorii pentru armele albilor.)

Privind în urmă, afecțiunile tatălui meu din ultimii săi zece ani de viață ar fi putut fi rezultatul expunerii de durată la arme MASER, dar au fost folosite și psihotronice (mărturie stând visul lui în care i se comunică moartea). De aceea, și moartea lui subită, în spital, la numai o zi de la o internare pentru dureri acute de stomac, ar fi putut fi provocată cu o rază de putere mai mare. Spun asta pentru că autopsia nu a relevat nimic suspect.

În limbaj mafiot aceasta este "o injecție cu APĂ de canal". ("Apophis" era zeul egiptean al morții.)

Ce îmi pare curios astăzi, la acest soi de "toreadori" și "matadori", este că au suficienți oameni, cu suficiente fonduri, cu suficiente "aprobări", care să mă urmărească și să mă iradieze până la moarte oriunde merg în lume. Spun asta pentru că ei mă iradiază deja de 15 luni, timp în care am parcurs cam 10000 km ca să observ ce "puteri" au.

Doar alăturarea mea în gruparea lor (criminală) ar fi o soluție, afirmă ei prin "canal" (în engleză cunoscut ca "V2K")

În retrospectivă, prima tentativă de asasinat la adresa mea se situează, probabil, imediat după moartea tatălui, moment în care foști cunoscuți ai lui m-au îndemnat să îi chem "și pe ceilalți" la înmormântare, probabil, în scopul de a se putea “cunoaște oficial" și a discuta, oameni din orașe diferite. Totodată mi-au inventariat în amănunt averea moștenită și m-au chestionat cu privire la securitatea casei: locul meu de dormit în casă, posibile arme rămase de la tata, locul unde stau câinii de pază.

Eu, speriat, am fugit din locul unde s-ar fi putut plănui un atac.

Aveam să revin totuși, ceva mai curajos, ca să aflu msi mult. Oare nu exageram?! Părea pace. Totuși, o privire mai atentă îmi arată, săptămâni mai târziu, mașini patrulând casa mea, pasagerii privind-o cu atenție. Am plecat din nou.

Abia astăzi, după câțiva ani, aș putea înțelege mai bine. Armele electromagnetice, teoretic "neletale", pot ucide rapid doar bătrâni și bolnavi. Ele pot fi folosite pe restul populației pentru spionaj, "amenzi"/pedepse/hărțuiri de tip mafiot. Dar cel mai adesea se fac "finisări" (un pseudo-masonism pentru grăbirea morții unor bătrâni care se li se par incomozi mafioților pentru schemele lor de "concentrare a averii" de la un moștenitor la altul).  Mi s-a spus că ei ar cere de la moștenitori jumătate din moștenirea lăsată de bătrânul ucis.

Aceștia ar fi cerut-o de la mine, de la moștenitorii mei sau... de la ăla "care dă mai mult". Nu duc deloc lipsă de tupeu!

Totuși, eu fiind mai tânăr, nu se puteau baza doar pe "canal" ca să mă doboare de o manieră rapidă, sigură, curat, fără urme. De aceea, numai asaltul și atacul corp la corp puteau fi sigure. Acesta ar fi putut fi planul. Nu știusem pe atunci că psihotronicele mă puteau afunda într-un somn nefiresc de adânc, paralizant, ușurând succesul unui atac prin efracție. (De fapt, și respirația poate fi blocată de masere pentru o vreme în somn. Nu știu însă dacă asta poate fi o tehnică de asasinat.)

Dar, îmi pare că, dezorientați de prima mea fugă, au amânat atacurile cât să se replieze. "Patrula" din "faza doi" tatona terenul culegând informații suplimentare.

...Am revenit în locul presupus periculos abia patru luni mai târziu, hotărât să mă autoconfrunt pentru "paranoia", să fiu prietenos cu toți vecinii, dar mereu gata de fugă. Dacă era "totul în capul meu?" Nu știam pe atunci de psihotronice, am crezut că aș putea fi suficient de vigilent așa încât să detectez, totuși, noaptea, un asalt așa încât să reacționez în timp util. Dar iată că toți oamenii erau prietenoși, iar "patrulele" au putut fi explicate de un vecin ca "turiști rătăciți de gps".

Totuși, asta nu a durat decât un an. Au urmat apoi: jocul vecinilor de-a "iarna nu-i ca vara", cu amenințări subtile din surse multiple, cu "street theater" despre care am citit mai târziu că se face celor ce nu aduc suficiente "servicii" "masoneriei" locale. Am plecat iar.

Revenind după șapte luni, toți zâmbesc, dar par să aștepte...bani.
Mai multe fete îmi ies în cale, lăsându-mi impresia că ar fi interesate de măritiș. Părinții unora mai tinere îmi devin în timp suspecți. Oare le presează? O atmosferă dură mă face tot mai suspicios.

Cu cât comportamentul unora îmi părea mai robotic, cu atât mă întrebam dacă, nu cumva, politețea lor, întrucâtva seducătoare, precis dirijată, este rodul unei instrucții dificile, poate chiar violente.

Erau unele fete "crescure" pentru "închiriere" sau "vânzare", cum se mai întâmplă în mediile sărace? Totuși, eforturile mele de a afla ceva concret au rămas fără roade.

Abia câteva luni mai târziu, abandonând eu orice probabilitate ca "interesul" lor să fie liber de constrângeri și comportamentul spontan, ba chiar și unii adulți părându-mi-se abătuți, mi-am pierdut interesul pentru vecini. "Dacă au gust pentru teatru, treaba lor".

Urma să... "vorbească armele" psihotronice. Nu le cunoscusem. Am rămas uimit de ceea ce pot să facă. Am fugit iar. De astă dată, niște inși mă urmăreau în mod clar cu mașinile, erau înarmați și... trăgeau!

Am înțeles că aș fi putut căuta oricât semnele violenței printre vecini. Tortura este invizibilă!
Cu toții, mici și mari, tineri și bătrâni, puteau fi constrânși și dirijați.

Autorii? Sursa? Organizarea? Nu am aflat până azi.

Se pare că acești posesori de arme interzise au, în România cel puțin, siguranța de sine necesară ca să îmi ceară "partea de avere cuvenită unui frate mai mare“. Două treimi sau o jumătate? Adică, să plătesc niște presupuși asasini pentru fapta lor de a îmi fi ucis părinții, sub motiv că mi-ar fi dat o libertate mai mare pe avere? Sau, ce alte dovezi de frăție se cuvine să iau în considerare?

Este adevărat că "bătrânul" o ținea numai în scandaluri cu oricine. Dar, oare, mă întreb eu azi, nu era el adesea provocat cu arme psihotronice? Este adevărat că nu părea să se mai poată controla, cred că ar fi avut o bătrânețe singuratică, chinuită de boli. Dar nu era el întrucâtva sabotat în toate relațiile lui chiar de mafie, ca să fie izolat?

Este adevărat că m-am rugat ca el să moară, uimit fiind de cât poate fi de rău tot timpul. Atâta le-a trebuit și mafioților. Nu știam că mafia monitorizează gândurile permanent, și că le modifică atât cât poate. Cu predilecție, își "notează" rugăciuni spuse în gând, acesta punând, chipurile, pe umerii "credinciosului" răspunderea pentru că mafia îi iese în întâmpinare cu "servicii speciale", "domnești". Ei chiar se cred locțiitorii lui Dumnezeu! "E drept", dumnezei "nevoiți" de bani, dumnezei plătiți de "păgâni", dumnezei "de arginți" și "de aur". "Aceștia" sunt, totodată, nu mai puțin decât "Big Brother", "fratele" care, prin "voință", "muncă" și "curaj" s-a învrednicit, "biblic", peste două treimi din moștenirea oricui...

Sau măcar jumătate. Jumătate din viață (vezi "dictonul" "după 12 omul lucrează pentru cetate“),  jumătate din ADN (îți ceri de la ei permisiune pentru o soție), jumate din bani...

Poate trebuia, cândva, să mă simt onorat. Când, dar? Oare nu trebuia mai întâi să-i cunosc în întregime? Acum, cu crima și blasfemia pe față,
cum să vrei "integrare"? Îți bați joc cu radiații de un ADN care ar putea fi moștenit de alții, de generații viitoare?

Râdem, glumim, ucidem. Aproape nimeni nu se prinde cum se face crima, căci totul pare inteligent, amuzant, vesel, masculin. Tristețea este pedepsită instantaneu. Erodarea sănătății este suficient de lentă ca să nu vezi autorii. Cei care află tac speriați. Puținii care vorbesc sunt PREA PUȚINI.
Îi poți declara nebuni, la o adică.

Asta e o glumă proastă? Totuși, este o risipă mare de resurse...toți oamenii suferă într-un fel. Eu, ei. Nu zic de cei uciși înainte. Facem atâta risipă de timp, energie, sănătate. În numele cărui ideal?

Ca să arătăm "că se poate"? La capătul a cincisprezece luni, conchid că da: ca să arătăm că "numai asta se poate". Că asta este acum România, că asta este, până la urmă, și Europa începutului de mileniu.
Roboți, radiații, un circ nesărat. Moarte.

Nu este o iluzie. Mama a murit de cancer, dar asta la nouă ani după avertismentul cinic al unuia care îi ceruse niște fonduri și fusese refuzat. Și după ani de chinuri. Moartea ei a fost precedată de un atac psihotronic: doctorii neurologi au căutat degeaba pricina unei amnezii bruște și a unei înnecări "cu propria salivă". A scăpat de înec pentru că întâmplător amânasem eu plecarea în oraș și am auzit-o înainte să ies. Dar a fost ucisă după o lună în spital.

...Revenirea ei din amnezie a fost stranie, marcată de un limbaj licențios...ca și când fusese vreun fel de șmecheră la viața ei. "O intelectuală ca mine, să nu știe să bea suficientă apă...". Era "posedată". Știu, acum că limbajul ăsta se dictează prin V2K. Ea a fost batjocorită, înlocuindu-i-se vorbele. Arme amplasate la vecinii de apartament îi atacaseră creierul  Memoria îi fusese ștearsă pentru ultimii cinci ani, timp petrecut cu tata în mediul unde avea să moară și el.

Ea a mai trăit o lună în spital, după care a fost mutată la "unde mor oamenii" și ucisă de un personal cu experiență, un lucru "scuzabil" din perspectiva faptului că tumoarea era avansată și "tratamentele" citostatice își făcuseră deja "partea lor de treabă".

...Cu o zi înainte de amnezia ei care a trimis-o în spital, gândisem: "uite că este iar paralizată la pat, fără speranțe, iar eu am iarăși de muncă să îngrijesc de ea"..."munca asta nu se mai termină?!". Mafia, pe fază 24/7, a preluat gândul și chiar a doua zi eram "un om liber".
... Astăzi se pune problema dacă "să plătesc". Din nou, asta e o glumă?

Mă întorc iar în timp: se numără la "morți cam suspecte" și rude mai îndepărtate: urmărind firul "concentrării averii", îmi amintesc de un bunic mort în patul lui, în singurătate, în... aceeași zi cu mama. Îmi aduc aminte și de o moarte prin atac cerebral la o altă rudă, nu bătrână, cam la vreo 40 de ani. Apoi tot un atac cerebral și la mama ei: acestea au lăsat averea părinților mei.

Se pare, deci, că mafia română de "colaboratori ai securității" are o tradiție pentru "dirijarea" de averi, poate chiar și o "filosofie eugenică". Chiar și acele "cutiuțe de chibrit" (aka apartamentele comuniste) sunt "eliberate" cu ajutorul armelor EM, care "bat" prin pereți. Are, se pare, o strategie de învrăjbire a membrilor unor familii, ca apoi să poată "opera" mai ușor pe cei izolați, "rezultați din dezmembrare".

Scenariile "celor de la butoane", cu care subțiază populația, sunt tot mai grotești. Îmi pare că ar fi tot timpul ușor drogați.
...Dar poporul se mulează pe scenariul lor... Nu obiectează nimeni, nu în mod clar.

Acum înțeleg spusa lui Maiorescu de acum vreo 150 de ani: "Avem un singur bloc de marmură. Dacă îl întrebuințăm pentru o figură caricată, de unde mai putem sculpta o Minervă?". Asta ne e societatea.

Sper să ieșim din noaptea neagră a acestor căi. Nu să ne adâncim în ele. Dar faptele indică altceva. Direcția este "în jos".

Atâta vreme cât eu însumi sunt ținta de azi, fără nicio "vină"....alta decât punerea etichetei de "om rău" pe fiece "posedat" întâlnit...cu care nu am vrut lucra... conchid că prea mulți români s-au obișnuit cu tâlhăria satanistă ca "necesar" în viață.

Îmi pare rău pentru copiii de azi, noii cetățeni UE. Meritau șansa la o muncă cinstită, la un salariu cinstit și la o integrare în Civilizație.
În loc de asta, sunt caii de bătaie și cobaii mafiei. Nu zic că UE e mult mai curată, dar nu se compară. Încă.

#2
radunic

radunic

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 8,039
  • Înscris: 09.08.2005
Am rezistat la fix primele două fraze așa că îi rog pe cei tari de inimă care citesc pînă la sfîrșit - bubulii apar pe undeva?

#3
cooze28

cooze28

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 457
  • Înscris: 30.09.2016
primele 3 randuri mi-au fost deajuns sa citesc.....ai prea mult timp liber.

#4
corinadaniela

corinadaniela

    Guru Member

  • Grup: Moderators
  • Posts: 11,524
  • Înscris: 05.06.2009
o fi primul capitol dintr-un roman SF...si eu am avut senzatia ca la un moment dat trebuie sa apara bubulii...autorul o fi pavel corut "undercover" ?

#5
waterman

waterman

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 28,372
  • Înscris: 17.05.2004
Sa zicem ca tine. Esti tinta unor super servicii secrete. Clar nimeni nu te-ar crede. Am o singura nelamurire. DE CE? Ai inventat ceva care rastoarna ordinea mondiala, esti in posesia Sfantului Graal ? Care e interesul lor ?

#6
JurasikMan

JurasikMan

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 9,289
  • Înscris: 30.10.2006
Voi nu stiti , ei cauta oameni speciali , proveniti din familii speciale , care sunt capabili  sa citeasca printre randuri si pot sa ii identifice pe bubuli. Mie mi se trage de la bunica-mea. Era camatareasa si vrajtoare ( de magie neagra , alba , gri ...si curcubeul tuturor culorilor magice de pe fata  pamanturilor ). Da' voi , asta normalii , o dati in bascalie pentru ca nu puteti procesa mesajele ascunse in coduri matriceale prin care comunica bubulii. Asta e ! Saracilor !

Edited by JurasikMan, 06 November 2017 - 12:18.


#7
waterman

waterman

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 28,372
  • Înscris: 17.05.2004
Dar dacă omul are dreptate frate ? De ce să nu îl ascultăm ? Mai știi ?
Posted Image

Edited by exceswater, 06 November 2017 - 12:25.


#8
Benderbut

Benderbut

    viking member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 8,722
  • Înscris: 11.12.2014
Nu conteaza daca esti sau nu nebun insa ar trebui sa scrii o carte.

#9
MembruAnonim

MembruAnonim

    MembruAnonim

  • Grup: Banned
  • Posts: 398,284
  • Înscris: 08.10.2015
Atât timp cât nu poţi dovedi nimic, poţi să fabulezi cât vrei. Lumea te poate asculta, te poate ignora, poate face mişto - totul e permis.
Totuşi, am observat un lucru ciudat în 1995, când eram student: foloseam metroul zilnic, iar la ieşirea din staţia Grozăveşti mă împiedicam mereu într-un anumit punct. 3 zile din 5 mă împiedicam. Am crezut că sunt eu neatent, sau obosit, până într-o zi în care a trebuit să-mi aştept un coleg acolo. Toţi oamenii care păşeau pe acea treaptă se împiedicau. De ce? N-am înţeles, fiindcă nu era nicio denivelare. Pur şi simplu se împiedicau.

#10
loock

loock

    Unas

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 18,662
  • Înscris: 29.03.2006
Care-i legea aia care interzice scanerele neurale si armele psihotronice ?

Iar MASER-e se folosesc in Romania din anii '60 sec. 20, deci nu sunt interzise nici alea.

#11
DanyHiker

DanyHiker

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 15,262
  • Înscris: 06.07.2007
da cine esti matale? Kim Jong Un? Ca altfel nu-mi explic de ce s-ar arunca banii pentru lichidarea ta.

#12
androholic

androholic

    nemuritor si rece

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 8,898
  • Înscris: 26.03.2012
Ai talent de scriitor. Lanseaza o carte cu acelasi titlu: Crime paranormale.
Vei avea succes maxim.

Edited by androholic, 06 November 2017 - 13:04.


#13
Bogotta

Bogotta

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 8,447
  • Înscris: 24.02.2017

 exceswater, on 06 noiembrie 2017 - 12:23, said:

Dar dacă omul are dreptate frate ? De ce să nu îl ascultăm ? Mai știi ?
Posted Image

Pai cum sa il ascultam frate ? Tu nu vezi cat scrie ? :)  Cine are rabdare sa citeasca tot ?  Doamne fereste ....

#14
JurasikMan

JurasikMan

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 9,289
  • Înscris: 30.10.2006
Initiator , nu te lasa. Astia care comenteaza aiurea sunt ofticati ca pe ei nu vrea nimeni sa-i omoare . Traim intr-o lume plina de pizma .

#15
caiuscorneliu

caiuscorneliu

    Lazy Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 13,361
  • Înscris: 06.02.2008

 corinadaniela, on 06 noiembrie 2017 - 12:12, said:

o fi primul capitol dintr-un roman SF...si eu am avut senzatia ca la un moment dat trebuie sa apara bubulii...autorul o fi pavel corut "undercover" ?
Corut mai are putin discernământ, ăsta pare Lorin Fortuna.

Edited by caiuscorneliu, 06 November 2017 - 14:22.


#16
marydvo

marydvo

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 46
  • Înscris: 24.07.2014
Nu te contrazic dar nici nu îți dau dreptate la acest articol. Într-adevăr exista o "mafie" ca să-i spun așa, însă nu cum o vezi tu. Această organizație alcătuită din câteva sute de oameni, mega bogați și mega deștepți conduc aceasta lume, o coordonează de mii de ani și datorita lor încă nu ne-am mâncat unii pe alții. Vezi tu omul, este precum animalul sălbatic. De aceea ai învățat la școală ca facem parte din regnul animal. Avem instinctul de a supraviețui prin orice mijloc insa nu avem suficient creier sa coordonam ceva singuri. Datorita lor exista acest balans. Faptul ca s-a ajuns aici în prag de sărăcie, de ura, lupta și asa mai departe, se datorează faptului ca pionii au înțeles mesajele insa le-au interpretat greșit în favoarea lor, nu în favoarea tuturor. S-a dezvăluit acest mare secret live la TV nu de mine un nimeni, de alți oameni importanți ai lumii mass media. Ce spui tu în acest articol este fix o aberație. Dacă acestea te vroiau mort erai mort de mult. Si nu cu arme de tehnologie Sf, ci prin simpla asasinare ca în filmele clasice. Deci într-un cuvânt, sfârșitul lumii vine datorita noua ca rasă, datorita setei de teritorii, pentru ca mereu vrem sa cucerim, ca in jungla. Si astea le pot opri doar prin război și reorganizare.

#17
corinadaniela

corinadaniela

    Guru Member

  • Grup: Moderators
  • Posts: 11,524
  • Înscris: 05.06.2009

 caiuscorneliu, on 06 noiembrie 2017 - 14:22, said:

Corut mai are putin discernământ, ăsta pare Lorin Fortuna.

fortuna a decedat in 2016, corut inca mai traieste...

#18
MembruAnonim

MembruAnonim

    MembruAnonim

  • Grup: Banned
  • Posts: 398,284
  • Înscris: 08.10.2015
Mai stiu o tanti care afirma ca ca i s-au montat microcipuri in tartacuta ca sa fie urmarita prin satelit ! Problema e ca tanti e foarte reala......si circula printre noi !

Anunturi

Chirurgia spinală minim invazivă Chirurgia spinală minim invazivă

Chirurgia spinală minim invazivă oferă pacienților oportunitatea unui tratament eficient, permițându-le o recuperare ultra rapidă și nu în ultimul rând minimizând leziunile induse chirurgical.

Echipa noastră utilizează un spectru larg de tehnici minim invazive, din care enumerăm câteva: endoscopia cu variantele ei (transnazală, transtoracică, transmusculară, etc), microscopul operator, abordurile trans tubulare și nu în ultimul rând infiltrațiile la toate nivelurile coloanei vertebrale.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate