Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Ce parere aveti de viteza/ modul ...

Love Lies Bleeding - 2024

Cum sterg mails din Promotions

Vanzare cumparare fara transfer b...
 Receptie ciudata, in functie de t...

Donez medicamente renale ptr pisica

Ce componenta e asta si ce ziceti...

Dupa 20 ani de facultate, am uita...
 Mobile.de ofera imprumut de bani ...

problema test grila

Digi24 a disparut de pe TV Lg

Drept de proprietate intelectuala...
 Jante noi shitbox

Trinitas TV 4K

Dacia 1316 cu 6 usi ...

Frecventa modificata radio
 

De la PSD cu dedicatie pentru romani: Taxa de solidaritate de 2% pe salarii!

* * * * * 1 votes
  • This topic is locked This topic is locked
232 replies to this topic

#217
The_Cult

The_Cult

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,423
  • Înscris: 11.11.2014
In a doua il intrebam retoric retoric de ce e absurd sa raspunda un singur om daca el este cel vinovat. Nu ma intrebam eu. Wtf, cred ca si un pusti de scoala primara intelegea asta.
Faptul ca tu citesti franturi sau nu citesti si mesajele carora raspund nu inseamna nici pe departe ceea ce acrii tu. Nu m-am contrazis in absolut nimic. Tu, in fiecare mesaj, interpretezi total gresit ceea ce scriu, din varii motive.
Ultimul tau paragraf e chiar de pomina si arata o logica "impecabila". Va sa zica ISU e de vina ca scolile nu au autorizatie pe care trebuie sa le-o dea ... ISU. Nu, pe bune, ai gandit mult cand ai scris asta? Sa nu-mu spui ca ISU "nu vrea" sa le dea autorizatiile. Sau ca ISU ar trebui sa se ocupe si sa-i finanteze sa aiba ce le trebuie pt obtinerea autoruzatiilor. Sau, mai grav, sa le dea autorizatiile fara indeplinirea obligatiilor legale. cine oare se contrazice singur in fiecare mesaj?
Ce ai de top in tara asta ca sa spui ca un serviciu este sau nu de top? Sau in alte tari? Dai exemplu americanii. Serios, ai uitat exemplul incendiului tot dintr-un local de la ei din acea perioada? Da' avionul cautat o saptamana? Da' zecile de morti de la recentele ueagane si incendii? Adica chestii care puteau fi prevenite nu situatii de catastrofa nepreconizata? Mai dam exemple si de la altii? Ok, din nou se pare cavte prefaci ca nu citesti to, cred ca am scris de nenumarate ori ca nimic nu e perfect si mereu se poate imbunatati. Cand nu va mai fi subfinantat grav vom putea vorbi si de alte aspecte. 20 de milioane de oameni au aceleasi nevoi in orice tara cand e vb de sisteme de urgenta si ordine publica. Ba poate din cauza saraciei si a hotiei (inclusiv a mediului privat care e interesat mai mult cum sa eludeze legea decat sa o respecte) nevoile sunt mult mai mari.

Edited by The_Cult, 22 October 2017 - 10:35.


#218
lmk

lmk

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 10,961
  • Înscris: 01.04.2010
Dacă partenerul de discuție nu înțelege ce spui, o face din două motive: îi lipsește capacitatea sau nu explici tu corect.

„ISU precizeaza ca aceste  institutii de invatamant neautorizate vor functiona ca si pana acum, fara aceasta autorizatie, in baza unei declaratii pe propria raspundere, scrise sau verbale, pe care cei din conducerea scolii o vor face fata de autoritati.”

Sursa

Da, ISU este de vină că nu închide școlile care nu s-au autorizat nici după 1 an de zile (știu, aveau voie până în octombrie, însă vorbim de școli - locul unde se duce viitorul țării să învețe, or acestea trebuiau verificate cu prioritate).

#219
The_Cult

The_Cult

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,423
  • Înscris: 11.11.2014
Aoleo, pai vorbeai de lege si ca nu stiu eu cadrul legal din Romania?
Va sa zica tu ai impresia ca legea obliga ISU sa le inchida si ISU a zis "bag p... in lege, ia semnati ma si continuati-va activitatea". Daca legea nu ar permite asta nu s-ar intampla asa ceva domnule. Mai ales dupa Colectiv tu ai impresia ca cineva mai risca sa mearga la puscarie incalcand legea?
Intotdeauna celor de la ISU li s-a ras in fata si li se spunea "ma pis pe amenda voastra, n-aveti ce sa imi faceti, nu ma puteti inchide". Pai hai domnule, dupa logica ta, sa bagam la bulau judecatorii ca dau pedepse prea mici si nu le umfla ei cum vrea poporul. E vina lor sau a legilor care prevad acele pedepse?
Ti-am spus, putem discuta chiar corect despre imbunatatirea sistemelor de urgenta. Dar asta doar dupa ce trecem de stadiul infantil "ranitii erau ingrijiti pe asfalt", "isu e de vina ca nu anlocalizat avionul", "isu e de vina ca nu inchide scolile", "ambulanta e de vina ca a ajuns prea tarziu" etc.
Stai ca au iesit niste infractori de la bulau. Daca maine unul omoara un om, cred ca e cazul sa trimitem niste ministri, judecatori etc la parnaie ca sunt principalii vinovati ca i-au pus pe aia in libertate, nu?

#220
Astute

Astute

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 10,023
  • Înscris: 17.08.2016
Ar trebui sa va obisnuiti cu un lucru, cu cat PIB-ul Romaniei creste, cu atat nivelul de impozitare va creste si el. Se realizeaza adtfel o convergenta catre nivelul de taxare din Europa de vest.

De asemenea, si nivelul protectiei sociale va tinde treptat catre cel din Europa dr vest, daca se mentine ritmul de crestere economica actual

Edited by Astute, 22 October 2017 - 10:59.


#221
lmk

lmk

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 10,961
  • Înscris: 01.04.2010

View PostThe_Cult, on 22 octombrie 2017 - 10:56, said:

Va sa zica
Eu am spus cu totul altceva.
ISU trebuie să treacă printr-un proces de verificare și să încheiem această paranteză care are doar o legătură tangențială cu subiectul.

#222
Soulstream

Soulstream

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 5,027
  • Înscris: 03.02.2014

View PostAstute, on 22 octombrie 2017 - 10:58, said:

Ar trebui sa va obisnuiti cu un lucru, cu cat PIB-ul Romaniei creste, cu atat nivelul de impozitare va creste si el. Se realizeaza adtfel o convergenta catre nivelul de taxare din Europa de vest.

De asemenea, si nivelul protectiei sociale va tinde treptat catre cel din Europa dr vest, daca se mentine ritmul de crestere economica actual

Dar pt o impozitare progresiva eficienta iti trebuie o clasa de mijloc bine definita, nu 50% din populatie pe salariu apropiat de minim.

#223
The_Cult

The_Cult

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,423
  • Înscris: 11.11.2014

View Postlmk, on 22 octombrie 2017 - 11:23, said:

Eu am spus cu totul altceva.
ISU trebuie sã treacã printr-un proces de verificare È™i sã încheiem aceastã parantezã care are doar o legãturã tangenÈ›ialã cu subiectul.
Nu are nicio legatura ce spui aici cu ce ai spus anterior. De la asta pana la "isu e obligat sa inchida scolile fara autorizatie" e o diferenta uriasa.
Pai a fost verificat si rasverificat de guvernul Ciolos. Si stii la ce concluzii s-a ajuns? Stii noile state de dupa reorganizare? Mult, mult mai numeros incadrate. A vazut si el ce dezastru era in privinta subdimensionarii. Deci vb de guvernul Ciolos, nu de psd, pnl sau alti politicieni. Iar pe aia parca ii considerati ca au fost cei mai buni si profesionisti.

Edited by The_Cult, 22 October 2017 - 11:42.


#224
The_Cult

The_Cult

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,423
  • Înscris: 11.11.2014
Apropos de servicii vitale externalizate spre privat. Deja avem cel mai bun exemplu. Energia electrica. Ia intrebati operatoarele debla 112 cate apeluri primesc cand pica lumina la o furtuna. Ia intrebati-le cum degeaba le dau oamenilor nr de la enel, eon etc. Ii doare pe aia la basca, sa rezolve statul. Pai nu nene, vrei externalizare spre privat atunci rezolva-ti problema cu privatul cu care ai contractul. Intr-un fel Tudose imi aduce aminte de Basescu in vremurile bune. Anume ca macar le zice pe sleau. Cand a zis dupa furtunile din vest ca exista o institutie horror, anume enelul, n-a mancat rahat degeaba. Cand le spui "bine nene, da' isu a dat alarmare, i-a adus pe toti de acasa, in 12 ore in noaptea aia au curatat tot si nu mai e nimic blocat. Aaa, pai stati sa vedeti canoamenii au liber, ca nu putem sa-i chemam chiar pe toti, ca sindicat si alea alea, ca tb sa le platim ore suplimentare sau sa le dam liber si nu avem cum ca nu sunt asa de multi". Asa ca e simplu de dat din gura cu externalizarea spre privat dar p... sa ti-o bati tot pe prostii aia de la 112, de la isu, de la politie, de la ambulanta etc. Si nu vb de un.serviciu de salubritate care n-a venit 2 zile sa ia gunoiul. Vb de un serviciu vita. Se duce vreun director enel la puscarie ca i s-a oprit unuia curentul vreo 2 zile si nu mai are nici baterii la aparatul de oxigen? Nu se duce ca se suna repede la ambulanta si nu moare ala. Adica hop ca tot statul cu responsabilitatea.
Se duce primarul Timisoarei la bulau ca a cazut poarta aia pe masina aluia si l-a facut zob? Aaa, cum, nu-i vina lui? Daca nu era pnl-ist si era psd-ist nici nu vreau sa ma gandesc ce era pe aici.

Edited by The_Cult, 22 October 2017 - 12:22.


#225
lmk

lmk

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 10,961
  • Înscris: 01.04.2010

View PostThe_Cult, on 22 octombrie 2017 - 11:37, said:

"isu e obligat sa inchida scolile fara autorizatie"
Amice, e prea cald acolo unde ești tu și nu vezi bine?
Unde am scris eu că ISU a fost obligat de lege să închidă școlile fără autorizație?

View PostThe_Cult, on 22 octombrie 2017 - 11:37, said:

Pai a fost verificat si rasverificat
Atunci compensațiile materiale cerute de răniții din Colectiv (și nu numai) în instanță au fost sau urmează să fie respinse, nu-i așa?

View PostThe_Cult, on 22 octombrie 2017 - 12:19, said:

Ia intrebati operatoarele debla 112 cate apeluri primesc cand pica lumina la o furtuna. Ia intrebati-le cum degeaba le dau oamenilor nr de la enel, eon etc.
Mi-ai mai ridicat o minge la fileu: dacă știi aceste date, știi și câte dintre persoanele care au sunat aiurea la 112 au fost amendate, deci care este numărul acestora?

Edited by lmk, 22 October 2017 - 12:26.


#226
The_Cult

The_Cult

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,423
  • Înscris: 11.11.2014

View Postlmk, on 22 octombrie 2017 - 12:26, said:

Amice, e prea cald acolo unde ești tu și nu vezi bine?
Unde am scris eu cã ISU a fost obligat de lege sã închidã È™colile fãrã autorizaÈ›ie?

Atunci compensaÈ›iile materiale cerute de rãniÈ›ii din Colectiv (È™i nu numai) în instanÈ›ã au fost sau urmeazã sã fie respinse, nu-i aÈ™a?

Mi-ai mai ridicat o minge la fileu: dacã È™tii aceste date, È™tii È™i câte dintre persoanele care au sunat aiurea la 112 au fost amendate, deci care este numãrul acestora?
Tu o faci pe-a prostul? Unde in ceea ce ai citat tu scrie "de lege"?  Nu amice, n-o intoarce. Tu ai scris foarte clar ca "ISU e de vina ca scolile nu au autorizatie si e vina lor ca nu le inchid". Tocmai ca nu ai zis nimic de lege. De lege ti-am zis eu tocmai pt ca nu stii despre ce vorbesti.
Sa-ti reinprospatez memoria?

View Postlmk, on 22 octombrie 2017 - 10:44, said:

Da, ISU este de vinã cã nu închide È™colile care nu s-au autorizat nici dupã 1 an de zile (È™tiu, aveau voie pânã în octombrie, însã vorbim de È™coli - locul unde se duce viitorul È›ãrii sã înveÈ›e, or acestea trebuiau verificate cu prioritate).
2. De unde naiba ai tras tu concluzia ca vor fi respinse compensatiile materiale de dupa Colectiv, din ceea ce ai citat, numai tu stii.
3. Datele referitoare la nr apelurilor false la 112 il gasesti in orice statistica a sts-ului. Nu cred ca e discutia noastra. Aia nu e folosire abuziva a nr 112 ci comportamentul ulterior de asteptare sa-ti rezolve altii problema pe care o ai cu un prestator privat . Cat priveste ridicatul mingii, stim ca perversilor (nu intr-un mod jignitor-poate cam dur cuvantul) le este mai la indemana tocmai arta disimularii. Ti-am dat atatea exemple de "reaponsabilitate" a privatilor si de fiecare data ai schimbat grotesc discutia.  Daca erai inteligent macar o faceai mai subtil. Unul iti spune "l-au scapat pe ala de pe targa pe jos" si tu pt ca nu ai nimic de comentat in "apararea" aluia incepi cu "mi-ai ridicat mingea la fileu, era asfalt pe jos? Treceau masini? Aveau ac si piele masinile alea?"

Edited by The_Cult, 22 October 2017 - 16:49.


#227
MembruAnonim

MembruAnonim

    MembruAnonim

  • Grup: Banned
  • Posts: 398,284
  • Înscris: 08.10.2015

View PostThe_Cult, on 21 octombrie 2017 - 22:05, said:

1. Localizarea avionului era treaba Romatsa. Nu a ISU nici a padurarilor si nici a cine mai vreti sau credeti voi. Toate procedurile ISU, absolut toate, pleaca de la interventia dupa localizarea aeronavei de catre Romatsa. Realizezi ca ala a zburat pe turta lui cand turnul de control i-a spus clar ca o face pe turta lui? Realizezi ca de fapt vina pt acel accident este exclusiv a pilotului si doar in mocirla noastra cineva trebuie sa ramana erou? Ai mai auzit ceva dupa aceea pt ce a fost zborul ala? Ai mai auzit de ce a riscat ala si nu a ascultat sfaturile turnului de control? Normal ca nu. Eroii trebuie sa ramana eroi in societatea bolnava in care traim. Daca un dobitoc se impusca in cap e o imbecilitate sa spui ca a murit din cauza medicului care nu a putut sa-i opreasca hemoragia si/sau care a ajuns "prea tarziu" cu el la spital. Realizezi ca americanii tocmai ce si-au bagat picioarele in ultimele luni atat la uragane cat si la incendii si au declarat clar ca cei care nu au ascultat sfatul autoritatilor sunt pe cont propriu si nimeni nu va veni in ajutorul lor? Daca nu stim asta nu ne bagam in seama aiurea si gandim cat gandacul.
2. Colectiv. Procesele sunt pe rol. Vor fi ani grei de puscarie. Nu e vina altora ca sistemul juridic este asa cum este si dureaza ani de zile pana se ajunge in instanta cu cazurile. Mai ales in cazul asta foarte complex si cu enorm de multe victime, implicit parti implicate. Si da, din cate stiu eu, partea "statului" implicata e la puscarie, acei angajati ISU care nu au verificat clubul. Nu imi amintesc sa fi fost cercetati in libertate sau in arest la domiciliu. Cand se vor da sentintele definitive si vor fi de achitare, atunci va avea sens ceea ce intrebi. Altfel este, din nou, o imbecilitate.
3. Daca o asistenta trebuia si era treaba ei sa fie acolo si nu a fost cine voiai sa faca puscarie? Ce inseamna "doar"? Da, afla si tu ca exista posibilitatea ca din vina unui singur om (indiferent de circumstantele precizate de acesta) sa moara cateva sute, mii, zeci de mii. Ce e absurd ca doar acea persoana sa faca inchisoare? Nu iti convine ca esti singur pe tura iti dai demisia, nu iti convine programul de lucru iti dai demisia. Aaa, cand e vb de tragedii o cotiti cu "sa faca puscarie ala care a pus-o singura de serviciu". Cand e liniste "sa fie dati afara 50% din bugetari ca-s prea multi". Nu prea se pupa. Subdimensionarea grava a unor ramuri se vede tocmai in astfel de cazuri.
4. Nu se ascunde nimeni in spatele nimanui. Daca ai ceva de discutat despre celalti 50% o putem face, era suficient sa urmaresti firul discutiei sa vezi de unde s-a plecat si despre ce era vb in acel mesaj, nu e cazul a ceea ce am scris eu ceilalti 50%. E ca si cum tu ai  discuta despre mediul privat in general iar eu te-as face hot direct ca, vezi Doamne, unul privat din turism tocmai a furat cateva sute/mii de persoane cu cateva milioane de euro.
Niciodata nu e treaba nimanui.. toti sunt maestri la pasat vina si niciodata nu este nimeni vinovat.  Pentru mine, isu romatsa tot statul roman inseamna, adica tot servicii platite de contribuabili prin taxe si impozite pentru niste monopoluri de stat. Doar ca se paseaza vina si nimeni nu iese vinovat doar ma enerveaza. Si atunci, ma intreb, de ce sa mai cer eu bon fiscal cand cumpar ceva?!

Cei de la stat nu fac distinctia intre un post de executie si unul de conducere nici dupa zeci de ani de viata. Postul de conducere, raspunde indirect pentru toate rahaturile pe care le fac cei din subordine! Daca arde o maternitate, directorul general, seful de serviciu nu patesc nimic.. ei iau salariu mare dar fara responsabilitati? Cum vine asta?

Cat despre turism, trebuie sa intelegi ca rolul statului in economie este cel de a reglementa, verifica si a preveni situatiile ca cele din turism. Are toate parghiile si pentru asta e platit: ca sa nu existe hotii!

View PostThe_Cult, on 22 octombrie 2017 - 12:19, said:

Apropos de servicii vitale externalizate spre privat. Deja avem cel mai bun exemplu. Energia electrica. Ia intrebati operatoarele debla 112 cate apeluri primesc cand pica lumina la o furtuna. Ia intrebati-le cum degeaba le dau oamenilor nr de la enel, eon etc. Ii doare pe aia la basca, sa rezolve statul.
Tot nu intelegi ca statul are toate parghiile ca aceste situatii sa nu existe. Dar cei de la ANRE stau pe cur pe zeci de mii de euro fara sa controleze, reglementeze sau sa aplice legea.

Uite, de pe siteul lor (care pare facut de un copil din clasa a9-a de la un liecu mate-info) :

Quote

Principalele atributii conferite ANRE prin legislatia primara sunt următoarele:
emite, modifica sau retrage autorizatii si licente,
emite reglementari tehnice si comerciale, asigura accesul si racordarea la retelele de energie electrica si gaze naturale,
emite si aproba metodologii de stabilire a preturilor si tarifelor,

aproba preturi si tarife
asigura monitorizarea functionarii pietelor de energie eletrica si gaze naturale
promoveaza producerea de energie din surse regenrabile si cogenerare

Dupa furtunile alea, a dat ANRE vreo amenda sau a retras vreo licenta?

Si apoi, cand vine o firma si vrea sa faca o retea de energie electrica de la zero, pe banii ei, statul nu-i da licenta:

Monopol asupra energiei: Grupul RCS-RDS nu a primit licențe să distribuie curent

Quote

Autoritatea Naţională de Reglementare în Energie (ANRE) a respins cererea a două firme din grupul RCS - RDS de a deveni distribuitoare de energie electrică.

Si atunci, te intreb, la ce ajuta chestia asta?

Edited by MembruAnonim, 22 October 2017 - 17:00.


#228
The_Cult

The_Cult

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,423
  • Înscris: 11.11.2014
E clar, daca pt tine "isu romatsa" (chiar asa am citat, fara nicio virgula) e totuna, macar stim cat rost are sa discutam mai departe. Va sa zica tu daca lucrezi in constructii si eu ma intoxic cu ceva cumparat de la un supermarket, vin si iti dau in cap pe considerentul "matur" ca "nu ma intereseaza, pt mine amandoi sunt privatul, sunt totuna". Inutil de discutat mai departe.

Edited by The_Cult, 22 October 2017 - 17:11.


#229
MembruAnonim

MembruAnonim

    MembruAnonim

  • Grup: Banned
  • Posts: 398,284
  • Înscris: 08.10.2015

View PostThe_Cult, on 22 octombrie 2017 - 17:10, said:

E clar, daca pt tine "isu romatsa" (chiar asa am citat, fara nicio virgula) e totuna, macar stim cat rost are sa discutam mai departe. Va sa zica tu daca lucrezi in constructii si eu ma intoxic cu ceva cumparat de la un supermarket, vin si iti dau in cap pe considerentul "matur" ca "nu ma intereseaza, pt mine amandoi sunt privatul, sunt totuna". Inutil de discutat mai departe.
Este clar ca pentru omul de rand, platitor de taxe si impozite (adica deja a platit serviciile alea fara sa-l intrebe nimeni daca vrea) faptul ca ISU da vina pe Romatsa si Romatsa da vina pe ISU, cand ele sunt doar doua entitati juridice ale statului roman, nu-l ajuta cu nimic. El vede doar ca nimeni nu e vinovat, indiferent ce se intampla.

La fel este peste tot cand se intampla vreo nenorocire: diverse entitati ale statului se intrec in a da vina una pe alta! Dar tu poti sa ramai ofuscat in continuare fara niciun motiv..

View PostThe_Cult, on 22 octombrie 2017 - 17:10, said:

daca lucrezi in constructii si eu ma intoxic cu ceva cumparat de la un supermarket, vin si iti dau in cap pe considerentul "matur" ca "nu ma intereseaza, pt mine amandoi sunt privatul, sunt totuna". Inutil de discutat mai departe.
De ce ma intrebi? Daca te intoxici la supermarket, supermaketul va da vina pe cineva din constructii?

Edited by MembruAnonim, 22 October 2017 - 17:19.


#230
The_Cult

The_Cult

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,423
  • Înscris: 11.11.2014
Repet, daca unul se impusca in cap si o mai face si in padure, de unde boala asta de a cauta neaparat alti vinovati ca ala a murit?
Avantatul asta capul inainte fara sa citesti nicio lege nu duce la nimic bun.
Isu nu a dat vina pe romatsa.Pt ca, daca ala avea ce trebuie pe avion, il localiza romatsa. Da' uite ca nu avea. Daca turnul de control i-a spus clar "nu zbura boule ca e naspa" ala de ce a zburat? Daca stia ca avionul nu este prevazut cu aparatura de detectare necesara in cazul in care dispari de ce a zburat?"Sa salveze o viata". Extraordinar! S-a dovedit ulterior ca nu era nicio urgenta acel zbor si stim f bine de ce a fost facut. Da' tot statul e de vina ca nu i-a verificat avionul si ca nu a trimis vreo doua f16 sa-l forteze sa aterizeze. Daca tu iesi in trafic cu franele varza si produci un accident, tot statul e de vina ca nu verifica in fiecare zi 100% din masinile care circula si nu le face cate un itp in fiecate zi.
Cetateanul roman plateste anunite servicii, nu tot ce le trece unora prin cap si sunt imposibile. Colegul nostru dadea exemplu americanii. Exact pe aia i-am dat si eu exemplu cand le-au transmis clar celor care nu au ascultat sfatul autoritatilor ca sunt pe cont propriu si nu va veni nimeni sa-i ajutr. La noi, cei cu mentalitatea ta ar sari de c... in sus urgent daca s-ar intampla asa ceva.
Sunt sincope cacalau in toate serviciile, nu neaga nimeni asta, in nicio tara nu sunt perfecte, vedem in fiecare zi la stiri. La fel cum nici serviciile mediului privat nu sunt perfecte. Dar, cum spuneam, o discutie serioasa nu o facem la nivel de tzatza aglaia cu "nu ma intereseaza cine-s aia, pt mine tot statul e". Mentalitatea asta e specifica celor care cheama "unul bun la toate" sa-i faca si renovarea, sa-i puna si gresia, sa-i faca si ibstalatia electrica etc si dupa aia se mira de ce i-a luat foc casa si i-a picat faianta. Doar aia nu fac nicio delimitare si au pretentia ca si institutiile statului sa fie "all in one". Nu vii si spui cu subiect si predicat "isu e de vina ca nu i-a gasit pe aia" si cand ti se arata ca nu e treaba isu o intorci "isu rmlomatsa tot un drac" pt ca nu ti-ar conveni nici tie sa faci parnaie in locul altuia pe scuza "popescu sau ionescu, tot un gheorghe e, asa ca e totuna si la bulau cu el".

#231
lmk

lmk

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 10,961
  • Înscris: 01.04.2010

View PostThe_Cult, on 22 octombrie 2017 - 16:33, said:

Am rugămintea să ne ignorăm reciproc în viitor, pentru că eu cu persoane ca tine nu-mi pierd nici timpul, nici neuronii și nici nu îmi voi spune părerea cu privire la nivelul de inteligență pe care îl arăți.

Abia când îmi va oferi ceva mai bun decât o face acum, abia atunci să-mi ceară statul mai mulți bani; până atunci, dacă vrea 2%, îi dau 2%, însă eu voi tăia de la alte taxe pe care le plătesc acum.

Edited by lmk, 22 October 2017 - 18:54.


#232
The_Cult

The_Cult

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,423
  • Înscris: 11.11.2014
Cred ca e cel mai bine.
Daca tot am revenit ontopic mi-am spus deja parerea. Daca ar fi vb de taxa de asigurare a contributiilor neplatite de societatile care intra in insolventa/faliment as fi de acord cu ea. Mai mult, bugetarii injurati toata ziua ar fi cei care ar sprijini axea asigurare fara sa aiba niciun beneficiu pt ca statul nu intra niciodata in faliment, iar daca ar intra, atunci si acel fond ar disparea.
Problema e ca nu pt asta va fi, prin urmare nu am cum sa fiu de acord
PS. Cand esti o familie compusa si din bugetar si din director in multinationala si mai ai si o mica afacere cred ca e cel mai bun exemplu de persoana cu care sa poti discuta. Daca o faci insa la modul ala atunci e firesc sa te superi. Aviz si celuilalt coleg de forum. Civilizati vom fi abia atunci cand vom invata ca, atata timp cat platesti pt niste servicii, indiferent ca sunt la stat sau privat, e obligatoriu sa inveti si sa te interesezi despre institutiile si serviciile respective. Atata timp cat o sa te doara la basca si o sa ramai la stadiul "nu ma intereseaza, pt mine tot statul e" vei ramane mereu furat si pagubit atat de stat cat si de privat, pt ca nu vei sti niciodata pt cine si pt ce sa tragi la raspundere. Statul iti va oferi servicii proaste si va rade de tine, privatul iti va vinde produse si servicii proaste si vavrade de tine, iar tu vei ramane sa te plangi pe forumuri. Nimeni nu face treaba din pura placere si dintr-un spirit civic exemplar, mai ales cand stim bine cum suntem ca natie. Daca tu, cetatean platitor de taxe, nu stii ce trebuie sa asteptu de la fiecare institutie, sa n-ai impresia ca va avea altcineva grija ta.

#233
sandy76

sandy76

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 6,058
  • Înscris: 20.10.2008
Rețeta unei guvernări

[ https://www.youtube-nocookie.com/embed/pURg8tBw2JA?feature=oembed - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]

Anunturi

Chirurgia cranio-cerebrală minim invazivă Chirurgia cranio-cerebrală minim invazivă

Tehnicile minim invazive impun utilizarea unei tehnologii ultramoderne.

Endoscoapele operatorii de diverse tipuri, microscopul operator dedicat, neuronavigația, neuroelectrofiziologia, tehnicile avansate de anestezie, chirurgia cu pacientul treaz reprezintă armamentarium fără de care neurochirurgia prin "gaura cheii" nu ar fi posibilă. Folosind tehnicile de mai sus, tratăm un spectru larg de patologii cranio-cerebrale.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate