Idei bufet suedez
Last Updated: Aug 29 2021 22:37, Started by
black_dizzy
, Sep 19 2017 12:17
·
0
#19
Posted 19 September 2017 - 13:49
vanitty, on 19 septembrie 2017 - 13:39, said:
atata timp cat nu faci sarmalele alea uriase si le lasi putin la scurs inainte de a le pune pe platou, nu o sa ai probleme. E bine sa fie in vita de vie, pentru ca arata mai bine ca alea in varza, is mai tapene, iti dau si un gust mai bun si poti sa le faci din ziua precedenta, le pui la fiert cu cateva ore inainte de petrecere si poti si sa le servesti caldute cand vin invitatii. Bunica moldoveanca face asa ceva,. si stiu ca le facea destul de mici astfel incat sa le putem manca si cu mana Si in cateva pui ardei iute, dupa formula lui Ovidiu, |
#20
Posted 19 September 2017 - 13:51
black_dizzy, on 19 septembrie 2017 - 13:35, said:
Ai idee pe unde pot gasi chifle mai micute pentru asta? te duci la kaufland spre exemplu si gasesti blat dala in doza de metal. Il scoti din doza, il formezi bilute, il dai cu galbenus deasupra si pui niste seminte de susan si le bagi la cuptor. Ies bune de tot. |
#21
Posted 19 September 2017 - 13:56
Imi place ideea asta. Si aia cu sarmalele dupa formula lui Ovidiu
Stiam eu de ce apelez la voi |
#22
Posted 19 September 2017 - 13:58
#24
Posted 19 September 2017 - 14:08
sa ne tii la curent cu shortlist si versiunea finala
|
#25
Posted 19 September 2017 - 14:10
Sigur
Mai e ceva pana atunci, dar prefer sa ma gandesc la meniu din timp ca sa am si cand sa experimentez retete pe mine si sotul meu, nu direct pe invitati. |
#26
Posted 19 September 2017 - 14:21
#27
Posted 19 September 2017 - 14:28
La Ikea nu aveti chiftele din alea suedeze. Bilutze? Ori le cumperi de la cantina, ori sunt gata congelate. Sunt si cu carne si vegetariene. 15 la cuptor si gata.
|
#28
Posted 19 September 2017 - 14:50
Pește marinat la gãletușã
Grãtar piept pui sau ceafã sau pulpã porc Roșii Varzã Brînzã telemea Castravete Ulei Oțet Le tai toate cubulețe și le amesteci într-un bol uriaș Fiecare ia ce-i place |
|
#29
Posted 19 September 2017 - 14:51
black_dizzy, on 19 septembrie 2017 - 14:10, said:
Sigur Mai e ceva pana atunci, dar prefer sa ma gandesc la meniu din timp ca sa am si cand sa experimentez retete pe mine si sotul meu, nu direct pe invitati. Cauta ficat de porc. E am gasit cu greu pe la Carrefour. Il prajesti cu ceapa, pe urma il dai prin masina de tocat impreuna cu niste slanina sau ceva grasime ca altfel iese uscat, mai bagi niste condimente, eventual carne semifiarta ca sa nu fie prea mult ficat sa se simta doar gustul ala, mai adaugi 1-2 oua crude si faci un amestec exact ca la drobul de miel dar il faci cu porc. Iese mai uscat decat cel de miel dar noua ne place. Eventual il rulezi mai mic sa fie feliile mici, asa de maxim doua muscaturi. Mai cauta pe net retete de chec aperitiv. Si ala are aspect bun si e si gustos. Niste bete de frigarui sau scobitori, si bagi pe ele un cubulet de cascaval, ardei rosu, sunca/salam/carnat eventual maslina, bucata de rosie etc si le alternezi iar la urma le implati intr-un mar sau un cartof invelit in folie de aluminiu si faci un fel de arici. https://www.google.r...kolWnZSPQ2MS-M: Niste slanina mai groasa, o tai cuburi si o topesti, faci niste jumari, crede-ma ca au trecere Edited by PoeOvidiu, 19 September 2017 - 15:07. |
#30
Posted 19 September 2017 - 15:15
Rețete culinare reci
Decoratiuni culinare Attached Files |
#31
Posted 19 September 2017 - 15:19
Nu uita de niste brie cu struguri, adica o bucatica de brie si prinsa de o boaba de strugure(mlcat mai mare) cu o scobitoare.
|
#32
Posted 19 September 2017 - 23:33
Orice pui, trebuie sa se poata manca cu o singura mana si din maxim 2-3 imbucaturi.
Exceptie poate niste frigarui Daca faci sarmale in vita, nu le fa pe stil romanesc, fa'le greceste, doar cu legume si orez, felie de lamaie langa, le tii mai uscate, sa nu fie sleioase, se mananca cu mana |
#33
Posted 21 September 2017 - 16:09
Daca ai un kaufland prin apropiere ia vreo 30 de mici.
Daca-ti da. |
|
#34
Posted 06 October 2017 - 11:30
#35
Posted 06 October 2017 - 14:03
N-a fost inca...chiar m-am apucat *foarte* din timp
Am mai umblat un pic pe la aranjament si o sa incapa toata lumea la masa, asa ca nu mai sunt asa limitata cu meniul. Ma gandesc sa fac o masa italieneasca, cu anti-pasto, paste si un tiramisu sau ceva de genul. Multumesc oricum pentru idei, sigur o sa fie utile in viitor (daca nu de data asta). Edited by black_dizzy, 06 October 2017 - 14:03. |
#36
Posted 06 October 2017 - 17:20
daca vrei sa fie italienesca, iti cam lipseste vreo 2 feluri de mancare de acolo.
aperitivo, antipasto, primo, secondo, contorno (sau inslata) abia acum vine tiramisu ca dolce apoi cafe sau digestivo Edited by argentum, 06 October 2017 - 17:21. |
Anunturi
Bun venit pe Forumul Softpedia!
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users