Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Cum sterg mails din Promotions

Vanzare cumparare fara transfer b...

Receptie ciudata, in functie de t...

Donez medicamente renale ptr pisica
 Dupa 20 ani de facultate, am uita...

Mobile.de ofera imprumut de bani ...

problema test grila

Digi24 a disparut de pe TV Lg
 Drept de proprietate intelectuala...

Jante noi shitbox

Trinitas TV 4K

Dacia 1316 cu 6 usi ...
 Frecventa modificata radio

Un nou pericol pt batrani

Ar trebui sa vindem imobiliarele ...

Dupa renuntarea la aparat dentar
 

Idei bufet suedez

- - - - -
  • Please log in to reply
44 replies to this topic

#19
Tsunamii

Tsunamii

    Bucuresti

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 49,887
  • Înscris: 20.10.2015

View Postvanitty, on 19 septembrie 2017 - 13:39, said:

atata timp cat nu faci sarmalele alea uriase si le lasi putin la scurs inainte de a le pune pe platou, nu o sa ai probleme. E bine sa fie in vita de vie, pentru ca arata mai bine ca alea in varza, is mai tapene, iti dau si un gust mai bun si poti sa le faci din ziua precedenta, le pui la fiert cu cateva ore inainte de petrecere si poti si sa le servesti caldute cand vin invitatii. Bunica moldoveanca face asa ceva,. si stiu ca le facea destul de mici astfel incat sa le putem manca si cu mana

Si in cateva pui ardei iute, dupa formula lui Ovidiu, :lol:

#20
business11

business11

    Info Austria

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 11,845
  • Înscris: 13.07.2011

View Postblack_dizzy, on 19 septembrie 2017 - 13:35, said:

Ai idee pe unde pot gasi chifle mai micute pentru asta?

te duci la kaufland spre exemplu si gasesti blat dala in doza de metal. Il scoti din doza, il formezi bilute, il dai cu galbenus deasupra si pui niste seminte de susan si le bagi la cuptor. Ies bune de tot.

#21
black_dizzy

black_dizzy

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,270
  • Înscris: 26.07.2007
Imi place ideea asta. Si aia cu sarmalele dupa formula lui Ovidiu :lol:

Stiam eu de ce apelez la voi :)

#22
irina2014

irina2014

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 4,541
  • Înscris: 04.03.2014

View Postblack_dizzy, on 19 septembrie 2017 - 13:35, said:

Catering nu vreau pentru ca imi place sa gatesc si sa servesc oamenii cu preparate facute de mine.

cate persoane vor fi?

#23
black_dizzy

black_dizzy

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,270
  • Înscris: 26.07.2007
10-15, inca nu stiu exact.

#24
irina2014

irina2014

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 4,541
  • Înscris: 04.03.2014
sa ne tii la curent cu shortlist si versiunea finala :)

#25
black_dizzy

black_dizzy

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,270
  • Înscris: 26.07.2007
Sigur :)
Mai e ceva pana atunci, dar prefer sa ma gandesc la meniu din timp ca sa am si cand sa experimentez retete pe mine si sotul meu, nu direct pe invitati.

#26
irina2014

irina2014

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 4,541
  • Înscris: 04.03.2014

View Postblack_dizzy, on 19 septembrie 2017 - 14:10, said:

Sigur Posted Image
Mai e ceva pana atunci, dar prefer sa ma gandesc la meniu din timp ca sa am si cand sa experimentez retete pe mine si sotul meu, nu direct pe invitati.
poti sa faci si o sectiune de dip-uri, sunt usor de facut si de efect. Spor! Posted Image

#27
Bursul

Bursul

    alias Petrov, zilier in DE

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 51,534
  • Înscris: 30.10.2003
La Ikea nu aveti chiftele din alea suedeze. Bilutze? Ori le cumperi de la cantina, ori sunt gata congelate. Sunt si cu carne si vegetariene. 15 la cuptor si gata.

#28
sarac.lipit

sarac.lipit

    Cînd ești condus de proști, toate merg prost

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 13,828
  • Înscris: 14.06.2006
Pește marinat la gãletușã
Grãtar piept pui sau ceafã sau pulpã porc
Roșii
Varzã
Brînzã telemea
Castravete
Ulei
Oțet
Le tai toate cubulețe și le amesteci într-un bol uriaș
Fiecare ia ce-i place

#29
PoeOvidiu

PoeOvidiu

    Sunt de la țară și îmi place așa.

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 11,568
  • Înscris: 07.12.2014

View Postblack_dizzy, on 19 septembrie 2017 - 14:10, said:

Sigur Posted Image
Mai e ceva pana atunci, dar prefer sa ma gandesc la meniu din timp ca sa am si cand sa experimentez retete pe mine si sotul meu, nu direct pe invitati.
Adica alea cu sarmale cu ardei iute ? Posted Image))) La asta nu m-am gandit dar abia astept urmatoarea petrecere Posted Image

Cauta ficat de porc. E am gasit cu greu pe la Carrefour. Il prajesti cu ceapa, pe urma il dai prin masina de tocat impreuna cu niste slanina sau ceva grasime ca altfel iese uscat, mai bagi niste condimente, eventual carne semifiarta ca sa nu fie prea mult ficat sa se simta doar gustul ala, mai adaugi 1-2 oua crude si faci un amestec exact ca la drobul de miel dar il faci cu porc. Iese mai uscat decat cel de miel dar noua ne place. Eventual il rulezi mai mic sa fie feliile mici, asa de maxim doua muscaturi.
Mai cauta pe net retete de chec aperitiv. Si ala are aspect bun si e si gustos.
Niste bete de frigarui sau scobitori, si bagi pe ele un cubulet de cascaval, ardei rosu, sunca/salam/carnat eventual maslina, bucata de rosie etc si le alternezi iar la urma le implati intr-un mar sau un cartof invelit in folie de aluminiu si faci un fel de arici.
https://www.google.r...kolWnZSPQ2MS-M:

Niste slanina mai groasa, o tai cuburi si o topesti, faci niste jumari, crede-ma ca au trecere :)

Edited by PoeOvidiu, 19 September 2017 - 15:07.


#30
Rikki-Tikki-Tavi

Rikki-Tikki-Tavi

    New Member

  • Grup: Junior Members
  • Posts: 17
  • Înscris: 24.05.2017
Rețete culinare reci
Decoratiuni culinare

Attached Files



#31
ionutzitaly

ionutzitaly

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 24,084
  • Înscris: 04.03.2014
Nu uita de niste brie cu struguri, adica o bucatica de brie si prinsa de o boaba de strugure(mlcat mai mare) cu o scobitoare.

#32
argentum

argentum

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 10,400
  • Înscris: 25.05.2015
Orice pui, trebuie sa se poata manca cu o singura mana si din maxim 2-3 imbucaturi.
Exceptie poate niste frigarui

Daca faci sarmale in vita, nu le fa pe stil romanesc, fa'le greceste, doar cu legume si orez, felie de lamaie langa, le tii mai uscate, sa nu fie sleioase, se mananca cu mana


#33
DANANDREI2001

DANANDREI2001

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 17,621
  • Înscris: 10.08.2009
Daca ai un kaufland prin apropiere ia vreo 30 de mici.
Daca-ti da.Posted Image

#34
irina2014

irina2014

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 4,541
  • Înscris: 04.03.2014

View Postblack_dizzy, on 19 septembrie 2017 - 14:10, said:

Sigur Posted Image
Mai e ceva pana atunci, dar prefer sa ma gandesc la meniu din timp ca sa am si cand sa experimentez retete pe mine si sotul meu, nu direct pe invitati.
hello, cum a fost? :)

#35
black_dizzy

black_dizzy

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,270
  • Înscris: 26.07.2007
N-a fost inca...chiar m-am apucat *foarte* din timp Posted Image
Am mai umblat un pic pe la aranjament si o sa incapa toata lumea la masa, asa ca nu mai sunt asa limitata cu meniul. Ma gandesc sa fac o masa italieneasca, cu anti-pasto, paste si un tiramisu sau ceva de genul.

Multumesc oricum pentru idei, sigur o sa fie utile in viitor (daca nu de data asta).

Edited by black_dizzy, 06 October 2017 - 14:03.


#36
argentum

argentum

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 10,400
  • Înscris: 25.05.2015
daca vrei sa fie italienesca, iti cam lipseste vreo 2 feluri de mancare de acolo.

aperitivo, antipasto, primo, secondo, contorno (sau inslata) abia acum vine tiramisu ca dolce apoi cafe sau digestivo

Edited by argentum, 06 October 2017 - 17:21.


Anunturi

Bun venit pe Forumul Softpedia!

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate