![]() |
Neurochirurgie minim invazivă
"Primum non nocere" este ideea ce a deschis drumul medicinei spre minim invaziv. Avansul tehnologic extraordinar din ultimele decenii a permis dezvoltarea tuturor domeniilor medicinei. Microscopul operator, neuronavigația, tehnicile anestezice avansate permit intervenții chirurgicale tot mai precise, tot mai sigure. Neurochirurgia minim invazivă, sau prin "gaura cheii", oferă pacienților posibilitatea de a se opera cu riscuri minime, fie ele neurologice, infecțioase, medicale sau estetice. www.neurohope.ro |
România țepelor

Posted 07 September 2017 - 09:40

Păi uite că nu doar bătrânii mai au fix ![]() Nu eu îl folosesc
Pai doar batranii mai au telefon fix. Ei suna pe fix, intelegi ? |
Posted 07 September 2017 - 09:42

Posted 07 September 2017 - 09:43

Tepele sunt peste tot, doar ca acum tehnologia usureaza enorm munca hotilor, iar numarul de prosti e oricum in crestere constanta.
Ţeapă era dacă mergeai pe mâna lui, aşa a fost doar tentativă. |
Posted 07 September 2017 - 09:45

Eu la casa de vacanta, deoarece costa 15 lei / luna La un abonament de 20 lei / luna la telefonia mobila ai convorbiri nelimitate in retea, peste 500 min nationale, 1 GB internet ... Tu ai ceva inclus in aia 15 lei? Sau doar iti permit sa raspunzi la telefon? |
Posted 07 September 2017 - 09:49

Tentative de genul am avut si eu. Din Republica Centrafricana, Mali, Arabia saudita.Inchideau imediat ce raspundeam, probabil voiau sa-i sun eu pentru a ma putea taxa suplimentar. Unu din state a vorbit, dar nu spunea decat alo,alo........cred ca atat stia Romaneste.Oricum,ma mai astept la telefoane de genul.
|
Posted 07 September 2017 - 09:50

Acuma câteva zile am fost de 2 ori sunat de un număr din Niger Are activitate nigerianul ala, nu gluma: https://forum.softpe.../#entry21637559 Edited by gumball3000, 07 September 2017 - 09:50. |
Posted 07 September 2017 - 09:56

Ce țepe noi ați mai prins? Aia cu Africa chiar n-o mai auzisem, asta cu accidentul mi se pare incredibil că le mai mere și nu doar că le merge, dar mai și sună aleatoriu Uite aici tepe. Sa nu te inspiri! ![]() https://www.scamwarners.com/forum/ Edited by baliosss, 07 September 2017 - 09:57. |
Posted 07 September 2017 - 09:58

Posted 07 September 2017 - 10:00

Este incredibil cum s-o umplut țara asta de țepari fără un minim de bun simț. Acuma câteva zile am fost de 2 ori sunat de un număr din Niger ![]() Azi noapte, (sunt rupt de somn) m-o sunat un gunoi pe fix, cu o voce tremurată în timp ce "plângea" că vezi Doamne a făcut nu știu ce fată accidet pe o trecere de pietoni, ca majoritatea oamenilor, cum era noapte și eram obosit m-am panicat puțin, după m-am pus să pun niște întrebări logice " Dar cine ești? Ce fată?" a închis. La metoda accidentul mi se pare incredibil cum au tupeul să sune super random, înainte măcar aveau detalii despre cel pe care-l sunau și sunau doar bătrâni, cum să fie așa de nesimțiți și tupeiști de să sune numere așa aiurea toată noaptea? Ce țepe noi ați mai prins? Aia cu Africa chiar n-o mai auzisem, asta cu accidentul mi se pare incredibil că le mai mere și nu doar că le merge, dar mai și sună aleatoriu |
Posted 07 September 2017 - 10:00

Și maică-mea a fost sunata și cică am făcut sau am fost accidentat eu. Iar eu eram in casa la ea. Noi tepe inca nu am auzit (cu exceptia "Fetitei" batute si care iti cere sa o duci acasa, dar nu stiu cat de plauzibil e). |
Posted 07 September 2017 - 10:03

|
Posted 07 September 2017 - 10:03

Cea mai mare teapa e sa ai telefon fix in 2017 De ce?
Nu mai folosi telefon cu fir ! Acest gen de apeluri se fac si pe mobil,deci...
Pai doar batranii mai au telefon fix. Ei suna pe fix, intelegi ? Esti sigur-sigur,sau doar presupui? |
Posted 07 September 2017 - 10:14

Pff , pe taica-meu il suna unu ca am facut accident si daca vrea sa rezolve sa ma scape de puscarie trebuie sa sara rapid cu 3000 de euro sa deie la politist etc lu' saracu' taica-meu i-a stat inima in loc insa a avut prezenta de spirit sa ma sune imediat .
Ticalosii astia care fac asemenea fapte ar trebui urmariti si dezmembrati la propriu . |
Posted 07 September 2017 - 10:15

Tu ai ceva inclus in aia 15 lei? Sau doar iti permit sa raspunzi la telefon? Am nelimitat ina TELEKOM indiferent de retea (fixa sau mobila), si 400 minute nationale mobil / internationale (atea doar pe fix). Tin fix ca sunt plecat, fiind casa de vacanta, si mai sun baiatul care vine la paza pe fix sa verific daca e acolo.... Soc ce sa vezi fac controale de la distanta ![]() Edited by notrust, 07 September 2017 - 10:25. |
Posted 07 September 2017 - 10:17

Şi ce, pe telefonul mobil nu se pot da ţepe?
Fix mai au şi unii mai tineri. Nu e vorba de bătrâni în cazul telefonului fix, e vorba că poţi face mai uşor rost de nr. de telefon al cuiva. |
Posted 07 September 2017 - 10:21

Acuma câteva zile am fost de 2 ori sunat de un număr din Niger ![]()
![]() Dar voua va e frica sa raspundeti la telefon? Ce faceati acum 20 de ani cand nu exista serviciul CLIP? Credeti ca iese o mana din galena telefonului si va fura portmoneul (cardul acum)? |
|
Posted 07 September 2017 - 10:31

Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users