Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Cum sterg mails din Promotions

Vanzare cumparare fara transfer b...

Receptie ciudata, in functie de t...

Dupa 20 ani de facultate, am uita...
 Mobile.de ofera imprumut de bani ...

problema test grila

Digi24 a disparut de pe TV Lg

Drept de proprietate intelectuala...
 Jante noi shitbox

Trinitas TV 4K

Dacia 1316 cu 6 usi ...

Frecventa modificata radio
 Un nou pericol pt batrani

Ar trebui sa vindem imobiliarele ...

Dupa renuntarea la aparat dentar

pelerinaj in Balcik
 

Gradinamax.ro

- - - - -
  • Please log in to reply
68 replies to this topic

#19
kador

kador

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 181
  • Înscris: 28.03.2005
Sustin cele mentionate de antevorbitori: am cumparat 3 trandafiri black queen (negru) si 3 gloria climbing (portocaliu deschis)
Din cei negrii 1 era uscat, 2 s-au prins : unul e portocaliu si unul alb  ( si cand spun ALB ma refer la cel mai  imaculat si mai pur ALB)
Ceilalti care trebuiau sa fie portocaliu deschis: unul e visiniu si doi roz.
Povestea cum ca si-ar definitiva culoarea in al doilea an (poveste spusa si voua) i-a facut sa rada pe producatorii de trandafiri din zona Aiudului ( practica meseria de cateva generatii)
Mi s-a promis inlocuirea - dar am retineri foarte mari ca voi primi ceea ce se vede in pozele lor de pe site.

Am facut cateva cautari pe alte forumuri legate de trandafiri cu 5-8 culori pe aceeasi floare ( sunt de vanzare pe ebay si amazon), produsi prin Asia, dar din revieweuri se pare ca niciunul din cumparatorii acestor flori nu au obtinut vreodata nici macar o floare ca in pozele de pe site-urile mentionate!

Rog INSISTENT reprezentantul juridic al celor de la Gradinamax , prezent printre noi, sa ne spuna o locatie in Romania unde se poate vedea LIVE un trandafir Black Queen urcator cu culoarea definitivata!
Probabil au vandut multi astfel de butasi!

Edited by kador, 16 August 2017 - 20:11.


#20
daname

daname

    New Member

  • Grup: Junior Members
  • Posts: 1
  • Înscris: 26.09.2017
Hello,

Confirm cele scrise aici...practicile de marketing aplicate de GRADINAMAX sunt mari "tepe". Am comandat online o serie de produse; m-au anuntat telefonic ca vor fi expediate cu intarziere si ca daca vreau mai pot completa comanda. Am dublat comanda, cu aceleasi produse, iar cand a sosit coletul, produsele aveau pretul de la momentul livrarii, nu de la momentul comenzii online (adica "OFERTA"). Justificarea lor a fost ca in momentul dublarii, practic s-a anulat prima comanda. Dar asta au spus-o cand i-am sunat sa cer justificare, nicidecum in momentul cand s-a dublat comanda. Le-am refuzat coletul si voi scrie si la ANPC. Nu voi permite ca alti oameni de buna credinta sa fie atrasi de astfel de oferte false si mincinoase.

#21
laurentiab

laurentiab

    New Member

  • Grup: Junior Members
  • Posts: 1
  • Înscris: 18.10.2017
Sustin si eu cele mentionate mai sus.
Am comandat set de zmeuri 4 rasaduri si s-au uscat toti.
Lavanda nu a iesit nici un fir din cele comandate.
Si setul de trandafirii urcatori nu sunt urcatori si sunt doar roz nu 5 culori cum specificau.

#22
SmurfK

SmurfK

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 5,149
  • Înscris: 11.04.2015

View Postndor, on 01 iulie 2017 - 08:49, said:

Cred ca de asta li s-a acrit si celor de la ANPC, sa verifice o reclamatie ca a inflorit roz si nu mov !!!

Eu îți spun din surse sigure (comisar ANPC), că n-au de muncă. Zicea că cei mai mulți clienți sunt pensionarii.

View PostGradinamax, on 03 august 2017 - 14:13, said:

In calitate de reprezentant juridic Gradinamax tin sa apreciez si sa confirm dreptul dvs. la libera exprimare, dar in acelasi timp sa va reamintesc si unele obligatii pe care le aveti:
1. In caz de neconformitate, nemultumire, neconcordanta a produselor noastre, pe baza facturii le puteti returna, iar aceste vor fi inclocuite sau contravaloarea acestora va fi returnata; produsele noastre sunt conforme calitativ, avizate de institutiile in cauza si au toata documentatia necesara; ca si in orice activitate, au existat mici probleme cu un lot de marfa in acest sezon, dar care au fost rapid rectificate pe cheltuiala Gradinamax si mai departe, pe a furnizorului stocului neconform;
2. inregistrarea reclamtiilor se face prin telefon, la 0359 801 300, sau la e-mail [email protected]; operatorii nostri va vor raspunde prompt si vor rezolva orice fel de problema, in cel mai scurt timp posibil si in termenii prevazuti de lege;

În primul rând, el nu are "obligații". Voi aveți obligații, să-i reparați problema. V-a contactat, i-ați trimis tot niște prostii. Mai departe de-atât, ce să facă? Să se învârtă în cerc, așa, să-i tot trimiteți ce n-a comandat? A apelat la voi, n-ați fost în stare, iar acum îi reproșați că de ce n-a mai apelat odată? Când e limita, în lumea asta a voastră? Când trec 5 ani și nu mai puteți fi trași la răspundere?

Pică și ce prostii ziceai, cu defăimarea. S-a încercat rezolvarea problemei amiabil, nu a fost rezolvată, voi sunteți ăia de rea credință și nu clientul. Să o arzi acum "dar să ne contacteze", e chiar de prost gust. V-a contactat, l-ați țepuit din nou. E clar că nu vindeți ce spuneți că vindeți, iar motivele sunt irelevante.

@ionutz_t - Fă plângere la ANPC pentru vânzare de produse neconforme. E moca, o faci de la calculator, pe site-ul ANPC. Îți trebuie doar comanda, de la ei, eventual altă corespondență (când ți-au trimis a doua oară, dacă le-ai trimis mail, trimite un print screen). Spune în plângere că vrei restituirea banilor și menționează și faptul că i-ai contactat și ți-au trimis prostii și a doua oară. După ce-i amendează, dacă nu te înțelegi amiabil cu ei să-ți dea banii înapoi, fă-le tu plângere în instanță și cere-le banii (costă sub 30 de lei). Pe urmă postezi hotărârea aia și rezultatul controlului ANPC unde vrei tu. Dacă nu-i convine că-i face un user de pe Softpedia reclamă negativă, să vedem cum îi convine când îi fac instituțiile statului.

#23
olguta

olguta

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 3
  • Înscris: 22.06.2006
Buna seara!
Experienta mea cu Gradinamax: am comandat in toamna 9 trandafiri, au rezistat doar 3, m-am resemnat si i-am asteptat cu nerabdare, pe cei care au supravietuit, sa infloreasca. Alta dezamagire.
Negrul primului meu black baccara  este, as putea spune, ireal.
Un banal portocaliu.
Astazi a inflorit si blue for you si este roz!
O experienta neplacuta de 145 lei.
Acum stiu ca daca ar fi rezistat toti cei 9 trandafiri ar fi fost culori banale pe care  le gasesti oriunde si le poti cumpara cu 4-5 lei bucata.

#24
szaboazoltan

szaboazoltan

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 3
  • Înscris: 23.03.2012
La mine cam asa cumva a reusit tot ce am cumparat de la eii. Cred ca trandafirul Albastru e ce mai buna exemplu. Dar asa mai departe, trandafirul Black Magic au inflort si e .... PINK! Yeyy!

E o firma neserioasa. Dati un share le acest poza pe facebook, sa fie viral sa stie toate lumea, eu em fost atat de prost ca nu am uitat pe reviewurile de pe internet.
[ https://i.pinimg.com/564x/20/ea/63/20ea6394fa0113d668d7ddd47661691a.jpg - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]

#25
ioanapostol

ioanapostol

    New Member

  • Grup: Junior Members
  • Posts: 4
  • Înscris: 14.05.2018
Prosti sunteti cu postarile astea de 2 bani, asa e ca a descoperit romanul internetul, toata ziua sta si da din butoane...ati sunat la ei sa faceti reclamatie? eu am sunat dupa 3 saptamani ca nu m-i sa prins nectarinul si mi l-au inlocuit in 3 zile. Cititi inainte sa comandati, cunosteti-va drepturile, nu hop la postat pe forumuri. Aveti OPC-ul sau ANPC, sau cum dumnezeu mai sunt si astia.

#26
Ciocirlan

Ciocirlan

    New Member

  • Grup: Junior Members
  • Posts: 1
  • Înscris: 19.05.2018
Si eu am cumparat de la grădinamax trandafiri în toamna 2017 de culoare bleo ff frumoși prezentați in poze.In primavara 2018 au inflorit sunt rosii si foarte banali.Am sunat la cei de la grădinamax trebuie sa prezint factura pe care nu o mai am(nu stiu cate pers ar pastra)si poze cu trandafiri.

#27
diana67x

diana67x

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 3
  • Înscris: 27.06.2008
Buna ziua,
am achizitionat in septembrie 2017 16 butasi de trandafiri de la Gradinamax, 8 albastri (4 urcatori+4 tea), 4 Green, 4 LoveSong (mov). Am asteptat 8 luni sa infloreasca, s-au prins toti, dar dezamagirea a fost uriasa. NICIUNUL nu respecta culoarea comandata. NICI MACAR UNUL. Cei albastri sunt roz (TOTI), cei verzi sunt galben pal, cei mov sunt albi. Nu sunt convinsa nici macar daca cei urcatori (4 green si 4 albastri) sunt intr-adevar cataratori sau teahibrid. Anterior am cumparat de prin hipermarketuri, la 5-6 lei butasul (nu la 13-15 lei ca la gradinamax) si cand au inflorit ce exista pe eticheta (culoarea) asta am in gradina. Cand am plantat butasii in toamna am pastrat eticheta atasata de acestia, dupa ce au inflorit le-am trimis poze celor de la Gradinamax (inclusiv cu eticheta atasata) si mi-au trimis pt inlocuire alti butasi, dar in mare parte au ramurile inegrite si uscate. O mare-mare, uriasa bataie de joc. Nu mi-a trecut prin cap, la acel moment, inainte de a face comanda,  sa aflu info despre Gradinamax pe internet (forumuri etc). Probabil ma multumeam doar cu trandafirii cumparati de prin hipermarketuri  si nu aruncam aproape 300 de lei pe prostii. Din 16 trandafiri mi-au inlocuit  doar 8 (4 urcatori Green si 4 LoveSong). Cei 4 urcatori Green PE FACTURA , in colet 4 teahibrid Green + 4 loveSong). Au trimis iar 4 urcatori Green si mail in care "ma roaga" sa pastrez ceilalti 4 trandafiri tea...... De parca ma incalzea cu ceva.  Ulterior, in martie am cumparat de la ei si stoloni de capsuni (seturi cu 3 soiuri). Am reale indoieli (din 15 stoloni s-au prins doar 5 si inca nu au inflorit) si in privinta acestora.

#28
samy12

samy12

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 21
  • Înscris: 01.06.2014

View PostGradinamax, on 03 august 2017 - 14:13, said:

Buna ziua,
In calitate de reprezentant juridic Gradinamax tin sa apreciez si sa confirm dreptul dvs. la libera exprimare, dar in acelasi timp sa va reamintesc si unele obligatii pe care le aveti:
1. In caz de neconformitate, nemultumire, neconcordanta a produselor noastre, pe baza facturii le puteti returna, iar aceste vor fi inclocuite sau contravaloarea acestora va fi returnata; produsele noastre sunt conforme calitativ, avizate de institutiile in cauza si au toata documentatia necesara; ca si in orice activitate, au existat mici probleme cu un lot de marfa in acest sezon, dar care au fost rapid rectificate pe cheltuiala Gradinamax si mai departe, pe a furnizorului stocului neconform;
2. inregistrarea reclamtiilor se face prin telefon, la 0359 801 300, sau la e-mail [email protected]; operatorii nostri va vor raspunde prompt si vor rezolva orice fel de problema, in cel mai scurt timp posibil si in termenii prevazuti de lege;
3. daca totusi considerati ca sunteti nedreptatit, va puteti adresa la ANPC, aici: http://www.anpc.gov.ro/ Gradinamax colaboreaza cu institutiile statului in mod profesional si transparent;
4. faceti referire la o anumita relatie Gradinamax-Eurogradina. Gradinamax nu are nici o legatura cu firma mentionata de dvs., inafara numarului de telefon care a fost achiztionat liber de contract de la furnizorul de servicii de telecomunicatii; cu privire la acest subiect, va invitam ca consultati site-ul ministerului de finante; detaliile ambelor companii sunt publice;
5. cu privire la termenii calomniosi folositi, va informam ca:
Coroborand, articolul 253, care se refera la mijloacele de aparare pe care le are la dispozitie persoana fizica, cu articolul 257 al aceluiasi cod, in cazul in care ne aflam in situatia in care imaginea companiei noastre este afectata ne putem adresa instantelor pentru a cere:
– Incetarea incalcarii dreptului la imagine daca aceasta dureaza in prezent si interzicerea pentru viitor a unor astfel de actiuni;
– Obligarea celui care ne-a defaimat la publicarea hotararii de condamnare pe cheltuiala acestuia, astfel facand publica hotararea instantei prin care se atesta ca actiunile impotriva imaginii companiei noastre au fost ilegale;
– Repararea prejudiciului de imagine cauzat prin achitarea unor despagubiri materiale.
Dar ramanem la convingerea ca orice fel de probleme se pot rezolva pe cale amiabila, prin colaborarea partilor implicate!
Cu respect,
Departamentul juridic
SC Gradinamax SRL
Sa va fie RUSINE.Nu am stiut sa googalesc;daca citeam aici,nu comandam.Mi-am luat si eu teapa cu voi.

View PostTruculMagic, on 30 iunie 2017 - 21:50, said:

https://gradinamax.r...duct/hrib-regal

M-am uitat pe site-ul lor si am gasit ceva interesant. Merita ? Posted Image)
Nu merita.

#29
samy12

samy12

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 21
  • Înscris: 01.06.2014

View Postioanapostol, on 14 mai 2018 - 16:16, said:

Prosti sunteti cu postarile astea de 2 bani, asa e ca a descoperit romanul internetul, toata ziua sta si da din butoane...ati sunat la ei sa faceti reclamatie? eu am sunat dupa 3 saptamani ca nu m-i sa prins nectarinul si mi l-au inlocuit in 3 zile. Cititi inainte sa comandati, cunosteti-va drepturile, nu hop la postat pe forumuri. Aveti OPC-ul sau ANPC, sau cum dumnezeu mai sunt si astia.
Norocul prostilor ca se trezeste cate un destept sa le reaminteasca cat de prosti suntPosted Image

#30
arschery

arschery

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 631
  • Înscris: 29.11.2010
Care este deranjul tau? sau esti in gaca cu teparii?

#31
ioanapostol

ioanapostol

    New Member

  • Grup: Junior Members
  • Posts: 4
  • Înscris: 14.05.2018

View Postarschery, on 26 iulie 2018 - 16:36, said:

Care este deranjul tau? sau esti in gaca cu teparii?
Deranjul meu e ca vad pe cat de multa ura in jur, tot atata proasta informare; in orice business sunt probleme, doar cine nu munceste nu greseste, vorba poetului, dar sunati fratilor la ei prima data si daca nu se rezolva atunci da, mergeti mai departe...pentru ca e usor sa improsti cu noroi; asta e boala romanului; si ca sa iti raspund la intrebare, nu, inafara ca am avut o comanda nu am treaba cu ei, lucrez la ghiseu de institutie publica si va spun ca si acolo vin o gramada care habar nu au de ce au nevoie, dosare incomplete, acte expirate si multe altele...cu alte cuvinte proasta informare...si tot ei sunt revoltati de ce nu pot sa ii ajut si ne fac reclamatii anonime, ca de, sa faci rau e usor, sa ti-l asumi mai putin. S'auzim numai de bine!

#32
arschery

arschery

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 631
  • Înscris: 29.11.2010
u
Aaa ok deci ai niste frustrari de la serviciu si le versi aici , am inteles acum. Problema nu se pune ca arunca cineva cu noroi, insa asa cum vezi sunt pagini pline de oameni care arunca cu noroi, deci firma are servicii de foarte proasta calitate care genereaza probleme multor oameni. Asa ca la cat de multe tepe sunt in Romania noi restul ne bucuram ca putem vedea si alege in functie de parerile celor care au luat o teapa. Cat privesc functionarii publici din spatele ghiseelor consider ca mai bine te abti. In general au atitudine de care povestesti si tu sictirita si raspund in scarba iar partea cu informarea este problema institutiilor voastre care cer mormane te hartii inutile pe care le schimba intre ele ca in munte de slanina abject care-si petrece viata in spatele ghisului sa raspunda in scarba ca nu ai nu stiu ce hartie. Abea astept sa ramaneti someri si sa fiti inlocuiti cu computere. Revenind la firma de mai sus problema mare nu este ca vand minciuni ci cum trateaza clientii pe care-I mint cu nerusinare.

#33
vimann

vimann

    Feed on Tragedy

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 5,727
  • Înscris: 06.07.2005
Multumim ioanapostol ca ti-ai facut cont sa exprimi parerea ta, numai in acest topic. Ce pacat ca suntem prosti si nu ne prindem de scopul comentariilor tale.

#34
Virgil7186

Virgil7186

    New Member

  • Grup: Junior Members
  • Posts: 1
  • Înscris: 05.06.2018
Acum 2 ani am cumparat de la ei un pachet de trandafiri urcatori.Cel care trebuia sa fie Blue(știu ca nu exista trandafiri albaștri,dar speram sa fie un mov închis) a crescut o tufa înalta cu flori roz,Eden Rose s-a transformat în Paul's Scarlet,Elfe este un teahybrid rosu,Black Queen și cel Urcator Roșu sunt la fel,au crescut undeva pe la 1,50m cu 3-4 ramuri subțiri în vârful cărora fac 4-5 flori de 4cm,de culoare roșu cu o tenta de burgund.Recunosc ca am facut comanda cam cu ochii închiși,daca te uiți pe pagina lor de internet se vede de la o poșta ca produsele sunt photoshopate atat din punct de vedere al imaginii cât și al caracteristicilor biologice.

#35
ioanapostol

ioanapostol

    New Member

  • Grup: Junior Members
  • Posts: 4
  • Înscris: 14.05.2018

 arschery, on 10 august 2018 - 10:48, said:

u
Aaa ok deci ai niste frustrari de la serviciu si le versi aici , am inteles acum. Problema nu se pune ca arunca cineva cu noroi, insa asa cum vezi sunt pagini pline de oameni care arunca cu noroi, deci firma are servicii de foarte proasta calitate care genereaza probleme multor oameni. Asa ca la cat de multe tepe sunt in Romania noi restul ne bucuram ca putem vedea si alege in functie de parerile celor care au luat o teapa. Cat privesc functionarii publici din spatele ghiseelor consider ca mai bine te abti. In general au atitudine de care povestesti si tu sictirita si raspund in scarba iar partea cu informarea este problema institutiilor voastre care cer mormane te hartii inutile pe care le schimba intre ele ca in munte de slanina abject care-si petrece viata in spatele ghisului sa raspunda in scarba ca nu ai nu stiu ce hartie. Abea astept sa ramaneti someri si sa fiti inlocuiti cu computere. Revenind la firma de mai sus problema mare nu este ca vand minciuni ci cum trateaza clientii pe care-I mint cu nerusinare.
As vrea sa te vad pe tine in spatele ghiseului de cata rabdare ai da dovada, pentru ca e usor sa vorbesti si sa jignesti in necunostinta de cauza; iar cu privire la urarile "de bine" pe care mi le-ai adresat, tot in spatele ghiseului am invatat sa am rabdare si sa gestionez oamenii mici ca tine, care au facut din critica un sport, fara ca ei insisi sa exceleze intr-o oarecare privinta sau intr-un oarecare domeniu... si iti spun doar ca am vazut un interviu acu ceva timp cu un reporter englez in Romania, iar pe langa mizeriile obisnuite, a spus totusi un mare adevar si anume ca romanii sunt niste oameni de calitate, luati individual, dar ca si grup sau comunitate sunt 0 si exact asa e din pacate. Imnul nostru ar trebui sa se numeasca "sa moara capra vecinului", ca de desteptat nu ne mai desteptam in veci. Eu, in schimb, iti urez sanatate si numai bine!

 vimann, on 10 august 2018 - 13:14, said:

Multumim ioanapostol ca ti-ai facut cont sa exprimi parerea ta, numai in acest topic. Ce pacat ca suntem prosti si nu ne prindem de scopul comentariilor tale.
Da, mi-am facut cont de curand, pentru ca si eu ca, probabil, oricare dintre voi, am cautat firma si am gasit topicul acesta si am dorit sa imi exprim parerea deoarece nu sunt nici contra si nici pro, dar m-au  deranjat mesajele pline de patos pentru un fapt care se poate rezolva amiabil, asa cu l-am rezolvat eu, fara risipa de energie, atat de valoroasa in zilele noastre; as fi eu activ si prin alte topicuri, daca mi-ar permite timpul, iar aici scriu pentru ca primesc notificari, dar voi incerca sa iti urmez sfatul...nu e chiar totul o conspiratie, daca de asta ma suspectezi :) S'auzim numai de bine!

#36
ccf_cristi

ccf_cristi

    Asa si?!

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 7,497
  • Înscris: 13.10.2010

 Virgil7186, on 09 septembrie 2018 - 17:30, said:

Acum 2 ani am cumparat de la ei un pachet de trandafiri urcatori.Cel care trebuia sa fie Blue(știu ca nu exista trandafiri albaștri,dar speram sa fie un mov închis)
Mi-a adus aminte de asta:
Attached File  culori.jpg   37.72K   42 downloads
Posted Image

Anunturi

Neurochirurgie minim invazivă Neurochirurgie minim invazivă

"Primum non nocere" este ideea ce a deschis drumul medicinei spre minim invaziv.

Avansul tehnologic extraordinar din ultimele decenii a permis dezvoltarea tuturor domeniilor medicinei. Microscopul operator, neuronavigația, tehnicile anestezice avansate permit intervenții chirurgicale tot mai precise, tot mai sigure. Neurochirurgia minim invazivă, sau prin "gaura cheii", oferă pacienților posibilitatea de a se opera cu riscuri minime, fie ele neurologice, infecțioase, medicale sau estetice.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate