Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Cum sterg mails din Promotions

Vanzare cumparare fara transfer b...

Receptie ciudata, in functie de t...

Dupa 20 ani de facultate, am uita...
 Mobile.de ofera imprumut de bani ...

problema test grila

Digi24 a disparut de pe TV Lg

Drept de proprietate intelectuala...
 Jante noi shitbox

Trinitas TV 4K

Dacia 1316 cu 6 usi ...

Frecventa modificata radio
 Un nou pericol pt batrani

Ar trebui sa vindem imobiliarele ...

Dupa renuntarea la aparat dentar

pelerinaj in Balcik
 

Calatorie cu trenul intr-o alta dimensiune in zona Busteni (poveste reala)

- - - - -
  • Please log in to reply
70 replies to this topic

#19
IDriver

IDriver

    Junior Member

  • Grup: Junior Members
  • Posts: 143
  • Înscris: 29.11.2015

 rumlegok, on 15 aprilie 2017 - 12:53, said:

Te-ai gandit ca poate tatal tau a mintit ca sa nu iti spuna adevarul si anume ca ati circulat "ilegal" cu trenul?

Si tu fiind naiv ai crezut povestea trenului care nu exista, deci prin urmare nu ati facut nimic "ilegal", ca daca nu exista nu aveai nevoie nici de bilet Posted Image

In caz ca nu stii )si se pare ca habar nu ai) atat timp cat lucrezi de peste 20 ani la CFR si ai o functie destul de importanta cum avea tatal meu (ca acum e la pensie de la CFR) poti circula fie cu permisele fie pe legitimatia de la CFR...Dar se pare ca nu cunosti acest detaliu, inclusiv copii si sotia celui care are aceasta legitimatie (logic de asta se si oferea legitimatia de servici sa circuli cu ea lol) deci nu este vorba de vreo minciuna a tatalui meu din moment ce eu imi amintesc tot ce am povestit aici cu foarte multe detalii. Nu inteleg de ce faci offtopic

#20
DanyHiker

DanyHiker

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 15,271
  • Înscris: 06.07.2007
Oricum, chestii de genul asata patesc frecvent in Romania. De exemplu, intr-o zi pe la amiaza am plecat din Bucuresti cu masina unui amic pana la Sibiu. Cum lucrasem de noaptea, eram rupt de oboseala asa ca dupa plecarea de pe loc cu masina(condusa de amicul meu) am atipit cam 2 ore. Cand m-am trezit, vad cu stupoare ca inca eram in Bucuresti.
Abia dupa 10 ani am aflat ca amicului meu ii mergea burta si nu a apucat sa mearga mai mai mult de 15 minute cu masina ca a trebuit sa mearga la WC unde a stat cam o ora jumate.
Deci paranormal nu exista, totul se poate explica.

Nu mai pomenesc de faptul ca intr-o ora poti sa te misti cu masina in B doar un kilometru la ore de varf inaintea sparbatorilor.

Edited by dan1980_25, 15 April 2017 - 13:13.


#21
BlueKing-69

BlueKing-69

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 8,746
  • Înscris: 26.08.2008

 IDriver, on 15 aprilie 2017 - 11:30, said:

  O sa fac eu propriile investigatii ca sa pot afla si alte lucruri...
Pai pana acum ce ai [avut de] facut?
Ai trait atatia ani cu povara asta?

#22
BlueKing-69

BlueKing-69

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 8,746
  • Înscris: 26.08.2008
Intrebarea mea de mai sus e serioasa: din '99 - 2000 pana acum nu ai mai investigat, nu te-ai documentat, nu ai cautat relatari similare?
Imposibil!
Si daca ai facut-o, ce ai aflat?


PS: Acum vazui si intrebarea din final: "voi ce parere aveti?"
Pai, poftim, ai pareri, nu va mai dati atat cu koorul de pamant si faceti apel la moderare una doua. Ziceti direct ce vreti: compasiune, aprobari, relatari similare... ca sa nu va mai simtiti ofensati si nesatisfacuti. :)

Edited by BlueKing-69, 15 April 2017 - 14:38.


#23
abancor

abancor

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 10,086
  • Înscris: 07.07.2006
Vezi că a scris Ovidiu Eftimie despre trenuri interdimensionale în Arhaghelul Raul.
La subiect discutînd, uitați o relatare interesantă făcută de un om care e dincolo de orice bănuială în ce privește căutarea senzaționalului cu orice preț, Ică Giurgiu, cunoscut speolog și călător montan: https://sites.google...tii-fagarasului

#24
_-_

_-_

    - Magister Ludi -

  • Grup: Moderators
  • Posts: 22,901
  • Înscris: 21.03.2013

 IDriver, on 15 aprilie 2017 - 12:49, said:

PS: un moderator daca poate sa stearga tampeniile postate de oameni care fac offtopic si habar nu au nimic despre astfel de chestiuni pentru ca nu au citit cel mai probabil despre astfel de lucruri...

Trebuie sa accepti si faptul ca unii utilizatori nu sunt suficient de informati in domeniu sau ca au dreptul de a-si exprima propria opinie, chiar daca nu cred in fenomene paranormale.
In schimb, conteza modul in care isi exprima opinia. Daca o fac prin postari "la misto", atacuri la persoana, limbaj vulgar s.a.m.d., atunci posturile neregulamentare vor fi sterse sau editate, iar utiizatorii care sar calul vor fi sanctionati.

Am primit peste 10 rapoarte la acest topic, o parte fiind ale tale si cu aceasta ocazie, te rog sa (re)citesti regulamentul forumului si al ariei inainte de a raporta un post, deoarece nu toate posturile raportate reprezinta abteri de la regulament, iar pe altele, neregulamentare ai omis sa le raportezi.
Iar pe ceilalti participanti la discutie ii rog sa respecte regulamentul forumului si al ariei, daca nu vor sa riste sanctiuni: https://forum.softpe...iei-paranormal/

#25
easy90rider

easy90rider

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 8,980
  • Înscris: 01.07.2007
Ultimate dad joke (eu in continuare cred ca tatal lui OP i-a facut o farsa).
Cand eram mic si eu credeam ca, cladirea in care era medicul de familie e una vrajita, ca la intrare podul, de langa cladire, era pe partea stanga si cand ieseam era pe partea dreapta... Chiar si acum daca trec pe acolo imi revine acea senzatie...

Edited by _-_, 15 April 2017 - 19:08.
Cu tot cu incercare de justificare, mai merge... (Deciziile moderatorilor nu se comenteaza pe forumul public.)


#26
jobist

jobist

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,746
  • Înscris: 23.04.2010
Astea-s chestii bolnăvicioase; ai citit "La ţigănci"? Dacă vei reuşi s-o citeşti să vii aici să-ţi spui părerea.
"A dispărut trenul". Când trenul era oprit într-o gară eu -în vagon fiind- m-am aplecat la geantă să caut ceva şi căutarea a durat suficient încât trenul a pornit fără ca să-mi dau seama; la un moment dat observ din întâmplare că "dispăruse gara".

Explicaţia e simplă: iuţeală de mână(trenul) şi nebăgare de seamă(eu).

Fiecăruia dintre noi urechea internă ne mai joacă feste; unora poate ceva mai des.

#27
inius

inius

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,960
  • Înscris: 02.02.2011
Legat de zona Bușteni, știu si eu o întâmplare ciudată petrecută în vara lui 1988, în vacanța dinspre a VII-a spre a VIII-a.
Mie mi-a relatat-o un prieten foarte bun cu care am fost coleg de școală. Eu îmi amintesc că în vara aceea el, împreună cu alți doi colegi, fuseseră la Bușteni, unde se cazaseră în vila uniunii compozitorilor (tatăl unuia dintre colegi era membru în UC). Știu sigur asta fiindcă diriginta noastră, care era cam scârboasă, la începutul școlii, în septembrie, le-a și reproșat cu acreală celor trei că „golănesc” împreună.
După mulți ani, la un pahar de vorbă (nu de beție!), prietenul ăsta mi-a povestit niște lucruri care efectiv m-au lăsat mască. N-are rost să redau in extenso, dar, pe scurt, într-una din nopți băieții avuseseră un vis comun (pe care mi l-a povestit - nu e cu omuleți verzi) și când se treziseră dimineața toți trei crescuseră un pic (de parcă li se accelerase adolescența) și un bondar prins cu o zi înainte și ținut într-un borcan era mort, dar mort așa cum sunt muștele alea moarte de multă vreme.
Asta era la vreo 10-12 ani de la evenimente. Relatarea lui m-a șocat așa de tare încât am căutat numărul de telefon al unuia dintre ceilalți doi colegi (cu care nu mai păstram legătura; cu colegul ăsta de care zic am făcut și liceul și facultatea împreună). Cu riscul de a părea ridicol sau tâmpit, l-am găsit pe unul din ceilalți doi și l-a telefon mi-a confirmat cuvânt cu cuvânt ce îmi povestise amicul meu. De fapt nu că mi-a confirmat, ci l-am rugat și pe el să-mi povestească, și povestea lui se suprapunea perfect pe a amicului meu, inclusiv explicația pentru care preferaseră să o țină ascunsă: fiindcă era atât de ciudată încât, lăsând la o parte faptul că ți se face părul măciucă dacă o auzi pe toată, le-a fost frică să nu fie luați de nebuni.
Chiar dacă povestea era inventată de trei puști, e greu de crezut că după 10 ani ar mai fi fost în stare să-și coordoneze versiunea relatată atât de bine.
Deci, da, lucruri ciudate se întâmplă în zona Buștenilor, dar cred că nu e singura zonă de pe planeta noastră unde au loc ciudățenii cu spațiul și timpul.

LE în fond, conform teoriei relativității, spațiul și timpul sunt relative. Așa că, cine știe, poate că în zona aia, în anumite circumstanțe, se poate schimba sistemul referențial...

Edited by inius, 16 April 2017 - 08:37.


#28
f300

f300

    30k si ma duc

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 30,000
  • Înscris: 27.09.2008

 inius, on 16 aprilie 2017 - 08:32, said:

conform teoriei relativității, spațiul și timpul sunt relative

"Relative" dupa o formula bine definitia si care spune ca ceea ce ai descris tu e absolut imposibil. Chiar si pe ISS diferenta e ceva de genul o sutime de secunda la 10 ani. Argumentul cu relativitatea e la fel de bun ca al cuiva care ar incerca sa demonstreze ca te costa WC-ul pe autostrada in Germania cit de n ori rezerva valutara a Romaniei (30 si ceva de miliarde daca nu ma insel). Dind ca argument ca multa lume spune ca-i scump, mai precis ceva gen 70 centi. Pai daca-i demonstrat 70 centi nu poate sa fie 70 miliarde?

#29
IDriver

IDriver

    Junior Member

  • Grup: Junior Members
  • Posts: 143
  • Înscris: 29.11.2015

 BlueKing-69, on 15 aprilie 2017 - 14:35, said:

Intrebarea mea de mai sus e serioasa: din '99 - 2000 pana acum nu ai mai investigat, nu te-ai documentat, nu ai cautat relatari similare?
Imposibil!
Si daca ai facut-o, ce ai aflat?


PS: Acum vazui si intrebarea din final: "voi ce parere aveti?"
Pai, poftim, ai pareri, nu va mai dati atat cu koorul de pamant si faceti apel la moderare una doua. Ziceti direct ce vreti: compasiune, aprobari, relatari similare... ca sa nu va mai simtiti ofensati si nesatisfacuti. Posted Image

@BlueKing-69 am si spus ca este pentru prima oara cand povestesc asta dupa atatia ani, daca ai fi fost atent mai sus... Vreau doar sa aflu daca a mai patit si altcineva ceva asemanator cu povestea mea. Nu vreau nici "faima" desi nu cred ca poti obtine faima aici lol, nu vreau nimic decat sa aflu cam ce ar fi putut sa fie cu adevarat...simplu

 abancor, on 15 aprilie 2017 - 14:37, said:

Vezi că a scris Ovidiu Eftimie despre trenuri interdimensionale în Arhaghelul Raul.
La subiect discutînd, uitați o relatare interesantă făcută de un om care e dincolo de orice bănuială în ce privește căutarea senzaționalului cu orice preț, Ică Giurgiu, cunoscut speolog și călător montan: https://sites.google...tii-fagarasului

@abancor iti multumesc, se vede ca detii informatii si esti cam singurul care discuti si postezi la subiect. Restul habar nu au pe ce planeta sunt, discuta doar off-topic...

 inius, on 16 aprilie 2017 - 08:32, said:

Legat de zona Bușteni, știu si eu o întâmplare ciudată petrecută în vara lui 1988, în vacanța dinspre a VII-a spre a VIII-a.
Mie mi-a relatat-o un prieten foarte bun cu care am fost coleg de școală. Eu îmi amintesc că în vara aceea el, împreună cu alți doi colegi, fuseseră la Bușteni, unde se cazaseră în vila uniunii compozitorilor (tatăl unuia dintre colegi era membru în UC). Știu sigur asta fiindcă diriginta noastră, care era cam scârboasă, la începutul școlii, în septembrie, le-a și reproșat cu acreală celor trei că „golănesc” împreună.
După mulți ani, la un pahar de vorbă (nu de beție!), prietenul ăsta mi-a povestit niște lucruri care efectiv m-au lăsat mască. N-are rost să redau in extenso, dar, pe scurt, într-una din nopți băieții avuseseră un vis comun (pe care mi l-a povestit - nu e cu omuleți verzi) și când se treziseră dimineața toți trei crescuseră un pic (de parcă li se accelerase adolescența) și un bondar prins cu o zi înainte și ținut într-un borcan era mort, dar mort așa cum sunt muștele alea moarte de multă vreme.
Asta era la vreo 10-12 ani de la evenimente. Relatarea lui m-a șocat așa de tare încât am căutat numărul de telefon al unuia dintre ceilalți doi colegi (cu care nu mai păstram legătura; cu colegul ăsta de care zic am făcut și liceul și facultatea împreună). Cu riscul de a părea ridicol sau tâmpit, l-am găsit pe unul din ceilalți doi și l-a telefon mi-a confirmat cuvânt cu cuvânt ce îmi povestise amicul meu. De fapt nu că mi-a confirmat, ci l-am rugat și pe el să-mi povestească, și povestea lui se suprapunea perfect pe a amicului meu, inclusiv explicația pentru care preferaseră să o țină ascunsă: fiindcă era atât de ciudată încât, lăsând la o parte faptul că ți se face părul măciucă dacă o auzi pe toată, le-a fost frică să nu fie luați de nebuni.
Chiar dacă povestea era inventată de trei puști, e greu de crezut că după 10 ani ar mai fi fost în stare să-și coordoneze versiunea relatată atât de bine.
Deci, da, lucruri ciudate se întâmplă în zona Buștenilor, dar cred că nu e singura zonă de pe planeta noastră unde au loc ciudățenii cu spațiul și timpul.
LE în fond, conform teoriei relativității, spațiul și timpul sunt relative. Așa că, cine știe, poate că în zona aia, în anumite circumstanțe, se poate schimba sistemul referențial...

@inius iti multumesc pentru postare, da m-am mai documentat pe internet si se pare ca intradevar in zona aia ceva se intampla, am aflat si de alte relatari de genul la ce am povestit si eu aici. Se pare ca multi de aici nu cred in astfel de intamplari desi sunt multe alte intamplari muuult mai ireale si greu de explicat decat ce am patit eu in anul 1999...

#30
5w30

5w30

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 714
  • Înscris: 14.04.2017
1988, 1989....
Dupa aia nimic nimic? Or fi plecat bubulii.

#31
IDriver

IDriver

    Junior Member

  • Grup: Junior Members
  • Posts: 143
  • Înscris: 29.11.2015

 5w30, on 16 aprilie 2017 - 10:27, said:

1988, 1989....
Dupa aia nimic nimic? Or fi plecat bubulii.

Chiar iti place sa faci off-topic nu crezi ca deja esti enervant pe bune... Invata sa citesti anul 1999 - 2000 despre ce vorbesti tu cu 1988 - 1989 FACEPALM

Edited by IDriver, 16 April 2017 - 11:03.


#32
inius

inius

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,960
  • Înscris: 02.02.2011
IDriver, nu are rost să te enervezi. Unii oameni sunt convinși că pământul e plat, și n-ai ce să le faci. Pentru cine e open minded, chiar fizica modernă demonstrează că realitatea e ceva mai complexă decât o vedem noi, cu simțurile noastre. Nu am în vedere doar teoria lui Einstein, dar și alte descoperiri, de pildă cea legată de undele gravitaționale (care e mind blowing). Chestia e că multe lucruri sunt foarte greu de explicat și probabil vor mai trece sute sau mii de ani până când umanitatea le va înțelege.

#33
5w30

5w30

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 714
  • Înscris: 14.04.2017

 IDriver, on 16 aprilie 2017 - 11:02, said:

Chiar iti place sa faci off-topic nu crezi ca deja esti enervant pe bune... Invata sa citesti anul 1999 - 2000 despre ce vorbesti tu cu 1988 - 1989 FACEPALM
Deci sunteti doi care povestiti chestii intamplate unul in 1988 altul in 1999.... citeste-ti topicul si fii atent la firul povestii.

#34
mariustm32

mariustm32

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 566
  • Înscris: 10.11.2015

 IDriver, on 15 aprilie 2017 - 12:49, said:

Rog un admin sau un moderator sa stearga toate reply-urile care sunt off-topic. Nu pot sa cred ca scrieti despre droguri, legale, ilegale, alte detalii dar deloc despre subiect si despre aceasta poveste reala traita acum ceva ani. Care este problema ca aveam eu 15 ani pe atunci, tatal meu minte sau cel de la departamentul de miscari trenuri din Gara de Nord minte? Va rog sa va documentati asa cum deja am inceput eu sa o fac pe google sa vedeti cate intamplari in acea zona, fie despre calatorii intro alta dimenssiune sau desspre doua lumi paralele, se pare ca multi de aici habar nu au despre astfel de chestiuni dar in schimb posteaza si ei aici ca sa se afle in treaba pur si simplu. Cine detine informatia departe ajunge (era o vorba)...

PS: un moderator daca poate sa stearga tampeniile postate de oameni care fac offtopic si habar nu au nimic despre astfel de chestiuni pentru ca nu au citit cel mai probabil despre astfel de lucruri...
Ce are mai special aceea zonă? De ce acolo şi nu în altă parte. Poate este doar o poveste inventată de tatăl tău...povestea rămâne doar o poveste...

Şti cum este...dacă nu este ceva palpabil, ceva care să ni se întâmple şi nouă în viaţă, e puţin cam greu de crezut. Să spunem că ţi s-a întâmplat.....cum poţi să ne convingi pe noi că întradevăr s-a întâmplat acest eveniment? Dacă treceam şi eu printr-un asemenea eveniment, cu siguranţă te susţineam 100%....aşa e puţin de domeniul SF.

Şi nebunul ăla ce spune că vede cai verzi pe cer...el poate chiar îi vede...doar că dacă nu îi văd eu...îl cataloghez nebun :)

Edited by mariustm32, 16 April 2017 - 18:09.


#35
IDriver

IDriver

    Junior Member

  • Grup: Junior Members
  • Posts: 143
  • Înscris: 29.11.2015

 inius, on 16 aprilie 2017 - 11:21, said:

IDriver, nu are rost să te enervezi. Unii oameni sunt convinși că pământul e plat, și n-ai ce să le faci. Pentru cine e open minded, chiar fizica modernă demonstrează că realitatea e ceva mai complexă decât o vedem noi, cu simțurile noastre. Nu am în vedere doar teoria lui Einstein, dar și alte descoperiri, de pildă cea legată de undele gravitaționale (care e mind blowing). Chestia e că multe lucruri sunt foarte greu de explicat și probabil vor mai trece sute sau mii de ani până când umanitatea le va înțelege.

@inius aici ai si tu dreptate sincer... deci pana la urma ce sa fi fost cu adevarat acolo, cum sa explic aceasta intamplare mai exact cu logica ?

#36
Phobos

Phobos

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 16,051
  • Înscris: 23.09.2005
Initiator, stii ce nu ai explicat indeajuns? Spuneai ca tatal tau stia foarte bine trenurile si orarul lor...

 IDriver, on 15 aprilie 2017 - 10:57, said:

si observand un tren care tocmai intra in gara Busteni cu directia Bucuresti mi-a spus hai sa ne urcam in acest tren

Cand ati urcat, nu a zis nimic tatal tau despre trenul asta?

Anunturi

Neurochirurgie minim invazivă Neurochirurgie minim invazivă

"Primum non nocere" este ideea ce a deschis drumul medicinei spre minim invaziv.

Avansul tehnologic extraordinar din ultimele decenii a permis dezvoltarea tuturor domeniilor medicinei. Microscopul operator, neuronavigația, tehnicile anestezice avansate permit intervenții chirurgicale tot mai precise, tot mai sigure. Neurochirurgia minim invazivă, sau prin "gaura cheii", oferă pacienților posibilitatea de a se opera cu riscuri minime, fie ele neurologice, infecțioase, medicale sau estetice.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate