Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Idei cale de actiune recuperare g...

Intoleranța lactoza- vegan v...

Cine canta? Fragment din melodie...

Tablou sigurante Dacia Sandero 2012
 Baby Reindeer - 2024

Hotii voteaza hoti?!

Camera video masina

Zilele emailului din gospodaria n...
 Best gaming laptop?

Humane (2024)

Recomandare casti 100-150 lei

Schimbare bec far VW Touran 1T3
 Plata impozit PF

Ce parere aveti de viteza/ modul ...

Love Lies Bleeding - 2024

Cum sterg mails din Promotions
 

DIVA România.

- - - - -
  • Please log in to reply
216 replies to this topic

#163
IceCoolExtreme

IceCoolExtreme

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 16,837
  • Înscris: 06.11.2018

"Blanca", primul serial realizat în întregime cu sunet holofonic, va fi difuzat de Diva


Serialul "Blanca" (2021) este un thriller polițist italian inspirat de seria de romane scrise de Patrizia Rinaldi, o scriitoare și fostă educatoare de 62 de ani. Acțiunea se centrează pe o tânără nevăzătoare numită Blanca Ferrando (interpretată de Maria Chiara Giannetta), care și-a transformat dizabilitatea într-o superputere și s-a specializat în decodarea auditivă pentru a deveni profiler consultant. Cele șase episoade ale serialului o urmăresc pe Blanca în timp ce lucrează împreună cu poliția din Genova și inspectorul Michele Liguori (Giuseppe Zeno) pentru a rezolva cazuri complicate.


Blanca se bazează pe abilitățile ei auditive și analitice excepționale pentru a dezvălui rapid cine minte și a reconstitui scena unui crime. În plus, ea este implicată într-un triunghi amoros cu Liguori și Nanni Busalla (Pierpaolo Spollon), un bucătar care ascunde secrete periculoase. În timpul serialului, Blanca este însoțită mereu de cățelul ei, Linnaeus (interpretat de un bulldog american numit Fiona), care este antrenat de Carolina Basile, o expertă cu 20 de ani de experiență în domeniul dresajului canin pentru filme și seriale.


Filmările au avut loc în regiunile italiene Liguria, Toscana și Lazio, iar serialul este primul din istorie filmat în întregime folosind sunetul holofonic, o tehnică de înregistrare de 360 de grade care îi permite să fie reprodus într-un mod similar cu modul în care este perceput de către urechea umană. Acesta este un aspect interesant al serialului, deoarece dacă îl urmăriți folosind o pereche de căști, veți experimenta lumea din jur așa cum o percepe Blanca, mai precizează Diva in comunicatul de presă.


Sunetul holofonic este un sistem de înregistrare binaurală (creat de inventatorul argentinian Hugo Zuccarelli în 1980) care se bazează pe afirmația că sistemul auditiv uman acționează ca un interferometru (interferometria este o tehnică care utilizează interferența undelor suprapuse pentru a extrage informații). Se bazează pe variația de fază, la fel ca sunetul stereofonic. Caracteristicile sunetului holofonic sunt cel mai clar auzite prin căști, deși pot fi demonstrate eficient cu difuzoare stereo cu două canale, cu condiția ca acestea să fie coerente în faza. Cuvântul „holofonic” este s-ar traduce prin „holograma acustică”.


Serialul "Blanca" a primit undă verde pentru un sezon 2, iar filmările au început în noiembrie 2022.

Sursa: https://www.hdsateli...-holofonic.html

#164
IceCoolExtreme

IceCoolExtreme

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 16,837
  • Înscris: 06.11.2018
Filme dramatice la Diva, în luna martie

În luna martie, postul de televiziune DIVA va oferi telespectatorilor o serie de filme dramatice despre probleme de familie, inspirate de cazuri reale sau adaptări literare, care vor fi difuzate în fiecare miercuri, începând cu 1 martie, la ora 21:00, anunță televiziunea printr-un comunicat remis către HD Satelit România.

Primul film, intitulat "North to Home" (2022), este o adaptare a cărții "The Christmas Sisters" scrisă de Sarah Morgan și spune povestea a trei surori adoptate care se reunesc și se confruntă cu probleme familiale.

Pe 8 martie va fi difuzat filmul "Stolen by Their Father" (2022), inspirat dintr-un caz real din 1994, despre o mamă (interpretată de Sarah Drew) care încearcă să-și salveze fetele răpite de tatăl lor din Grecia.

Pe 15 martie va fi difuzat filmul "Left for Dead: The Ashley Reeves Story" (2021), care spune povestea luptei unei adolescente pentru viața ei.

Pe 22 martie va fi difuzat "Rise and Shine, Benedict Stone" (2021), despre un bijutier recent părăsit de soția lui care descoperă că are o nepoată de 16 ani.

Seria de filme dramatice se va încheia pe 29 martie cu filmul "Heart of the Matter" (2022), despre un medic cardiolog dat în judecată de mama unui pacient decedat.

Nu ratați această serie de filme dramatice de la DIVA, în fiecare miercuri, începând cu 1 martie, de la ora 21:00.

Sursa: https://www.hdsateli...martie.html?m=1

Filme celebre dedicate femeilor, în luna martie la Diva

Începând cu data de 3 martie, în fiecare vineri și sâmbătă, de la ora 20:00, DIVA va transmite o serie de filme celebre, cu și despre femei, în care au jucat actrițe cunoscute, anunță televiziunea menționată printr-un comunicat remis către HD Satelit România. În total, în luna martie vor fi programate nouă pelicule, printre distribuția cărora se numără nume celebre precum Julia Roberts, Meryl Streep, Nicole Kidman, Catherine Zeta-Jones, Angelina Jolie, Gwyneth Paltrow, Keira Knightley, Jane Fonda și Jennifer Garner.

Dintre premierele DIVA din luna femeilor, vă recomandăm următoarele filme:

Pe data de 3 martie va fi difuzat filmul "America's Sweethearts" din 2001, cunoscut și sub denumirea de "Răsfățații Americii". Pelicula prezintă povestea unui PR al unui studio cinematografic, interpretat de Billy Crystal, care trebuie să promoveze un film problematic. Regizorul acestuia, interpretat de Christopher Walken, este un excentric care nu vrea sa lase pe nimeni să vadă pelicula, iar cuplul căsătorit de protagoniști, interpretat de Catherine Zeta-Jones și John Cusack, se desparte după încheierea filmărilor. În plus, sora actriței principale, interpretată de Julia Roberts, se îndrăgostește de cumnatul ei.

Pe data de 4 martie va fi transmis filmul intitulat "Ricki and the Flash" (2015), care relatează povestea unei cântărețe de muzică rock numită Ricki (Meryl Streep), ce a hotărât să renunțe la turnee și la muzică pentru o perioadă, cu scopul de a se reconecta cu familia sa, pe care a ignorat-o atâția ani. În acest film putem vedea și pe Mamie Gummer, una dintre fetele lui Streep, care este de asemenea o actriță de renume, recunoscută pentru aparițiile sale în seriale precum "The Good Wife" și "The Good Fight".

Pe 10 martie va fi difuzat "Notting Hill" (1999), una dintre cele mai celebre comedii romantice din istorie, premiată cu un BAFTA. Hugh Grant interpretează rolul unui proprietar de librărie din Londra, iar Julia Roberts este o actriță celebră de la Hollywood care filmează în Marea Britanie. Cei doi se întâlnesc întâmplător și simpatia lor este imediată. Personajul excentric interpretat de Rhys Ifans adaugă savoare poveștii.

„Provocarea” („Changeling”, 2008, programat pentru 17 martie) este un film regizat de Clint Eastwood, inspirat de evenimente reale din Los Angeles-ul anilor ’20, ce a fost nominalizat la trei premii Oscar. Angelina Jolie interpretează rolul unei mame îndurerate care nu crede că fiul său dispărut a fost găsit de poliție. Ea insistă că băiatul respectiv nu este copilul ei.

În "Erin Brockovich" (2000, difuzat pe 31 martie), Julia Roberts, care a câștigat un Oscar pentru acest rol, interpretează o mamă singură hotărâtă să obțină un loc de muncă la un avocat. În timp ce lucrează acolo, descoperă un scandal uriaș de poluare într-un mic oraș din California. Filmul este inspirat dintr-un eveniment real, iar Erin Brockovich însăși apare în film, interpretând un rol minor. Pentru acest rol, Roberts a devenit actrița cu cea mai mare sumă plătită până la acea dată, câștigând 20 de milioane de dolari.

Sursa: https://www.hdsateli...n-luna.html?m=1

#165
TheSignMetro64

TheSignMetro64

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 898
  • Înscris: 07.09.2018
[ https://i.imgur.com/qYn5ICd.png - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ] difuzează cel mai nou sezon din serialul „Premisa unui dezastru” din 16 martie

Attached File  20576.R.jpg   188.39K   1 downloads

Din 16 martie, în fiecare joi, de la ora 21:00, DIVA difuzează – în premieră în România – câte două episoade din cel mai recent sezon din serialul „Premisa unui dezastru” („Departure”, lansat în 2019), o coproducție Canada/SUA/Marea Britanie. Povestea cu accente polițiste a fost ultimul proiect al actorului Christopher Plummer, care a murit în februarie 2021 și a apărut doar în primele două sezoane.

Serialul „Premisa unui dezastru” propune ceva ușor diferit de clasicele povești polițiste în care se rezolvă un caz/sezon: eroina Kendra Malley (Archie Panjabi, din „Soția perfectă”) este expertul nr. 1 în lume în dezastre de amploare, în care sunt implicate diverse mijloace de transport. Fiecare serie este axată pe câte o modalitate de transport în care apar accidente cu numeroase victime.

Primul sezon a fost centrat pe dispariția Zborului 716, deasupra Oceanului Atlantic. În sezonul al doilea, echipa era recrutată de Autoritatea Federală de Siguranță a Transporturilor, pentru a descoperi motivul deraierii unui tren experimental de mare viteză (The Apollo), în Michigan.

A treia serie – care va fi difuzată din 16 martie, joia, de la ora 21:00, de DIVA – are în centru un accident de feribot.

În cele 6 episoade noi din „Premisa unui dezastru”, echipa de investigatori condusă de Kendra și Dominic Hayes (Kris Holden-Ried, din „Vikingii”) încearcă să descifreze misterele scufundării unui feribot (botezat The Queen of the Narrows), pe ruta Boston – St. John’s (Newfoundland, Canada).

Pentru majoritatea celor 500 de pasageri, traseul este unul de vis, în care admiră balene și aisberguri, în ciuda faptului că ajung în zona pe care s-a scufundat Titanicul. Într-o noapte în care vremea se înrăutățește, pe vas se aude un zgomot puternic, care produce panică: pasagerii se grăbesc la bărcile de salvare, nava se umple de apă cu o viteză alarmantă și se scufundă, provocând o tragedie.

Filmările la a treilea sezon din „Premisa unui dezastru” au început în toamna anului 2021, au avut loc în Newfoundland și Toronto (Canada), iar în distribuție apar mai mulți actori noi, printre care și celebrul Eric McCormack („Will și Grace”). Acesta joacă rolul căpitanului Coleman Banks, care încearcă să salveze toți pasagerii de pe feribot și, când dă greș, își folosește expertiza din marina militară (acumulată în cei 30 de ani de profesie), pentru a ajuta cum poate echipa de investigatori. Dar – evident – are și el propriile secrete, bine ascunse.

Christopher Plummer („Sunetul muzicii”, „Începători”, „La cuțite”), care jucase rolul lui Howard Lawson, mentorul protagonistei interpretate de Archie Panjabi, nu mai apare în serial. Actorul a murit în februarie 2021, acesta a fost ultimul său rol, iar Panjabi a povestit că modul în care relaționau personajele pe care le interpretau în serial a imitat perfect prietenia lor din viața reală.

În total, Plummer a apărut în 9 dintre cele 12 episoade ale serialului.

Aflați deznodământul acestui mister acvatic, în luna martie, numai la DIVA - serialul începe pe 16 și se termină pe 30 martie.

Sursa: https://mediaexpres....e.aspx?id=20576

Edited by TheSignMetro64, 08 March 2023 - 10:53.


#166
IceCoolExtreme

IceCoolExtreme

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 16,837
  • Înscris: 06.11.2018

Al șaselea sezon al serialului "Pompierii din Chicago", la DIVA


La ora 15:50, pe 22 martie, DIVA va transmite primul episod din sezonul 6 al serialului american "Pompierii din Chicago" (2012-prezent). Această serie va fi difuzată în fiecare zi de luni până vineri, începând cu ora 15:50, cu câte două episoade pe zi. Sezonul 6 a fost lansat în SUA în perioada 2017-2018 și este format din 23 de episoade, anunță televiziunea printr-un comunicat remis către HD Satelit România.

Serialul "Pompierii din Chicago" explorează atât viața profesională, cât și pe cea personală a echipei de pompieri, paramedici și salvatori care își împart aceeași clădire în Chicago. În sezonul 6, este inclus un episod crossover cu seria "Camera de gardă", precum și cu sezonul 3 din "Chicago P.D.".

În sezonul al saselea al serialului, personajele principale, Matthew Casey (Jesse Spencer) și Gabriela Dawson (Monica Raymund), își propun să devină părinți, însă își dau seama că drumul spre intemeierea unei familii nu este deloc ușor. Kelly Severide (Taylor Kinney) și colegii lui investighează un incendiu produs într-o școală, care pare să fi fost pornit intenționat de un elev. În același timp, Casey este avansat în grad și devine Căpitan, iar Christopher Herrmann (David Eigenberg) primește o invitație de a deveni coach life. Personajul Brian „Otis” Zvonecek (Yuri Sardarov) este rănit grav și își pierde abilitatea de a lucra în teren, în timp ce FBI-ul vine să viziteze Secția 51. Gabriela este tentată să lucreze la o ambulanță privată.

La sfârșitul acestui sezon, actrița Monica Raymund a părăsit distribuția și personajul său, Gabby, a ieșit din poveste. După ce și-a încheiat contractul de 6 ani cu serialul, actrița a decis să exploreze alte roluri. Locuind în Chicago de 5 ani, Raymund a dorit să se mute în Los Angeles, așa că a renunțat la rolul din "Pompierii din Chicago" și a început să joace în serialul "Hightown" (2020-prezent, cu 3 sezoane), în care joacă rolul unui agent al Serviciului Federal pentru Pescuit din Massachusetts.

Sursa: https://www.hdsateli...serialului.html

DIVA va difuza câte două filme romantice în fiecare duminică după-amiaza


DIVA sărbătorește primăvara cu o serie specială de filme romantice difuzate în fiecare duminică după-amiaza, de la ora 16:00, începând cu mijlocul lunii martie și continuând și în luna aprilie, anunță televiziunea printr-un comunicat remis către HD Satelit România.

Pe data de 19 martie, DIVA va difuza două filme romantice: "Prințesa fugară" („A Royal Runaway Romance”, 2022), o poveste de dragoste între prințesa Amelia și bodyguardul ei Grady, iar apoi "Capsula timpului" („Romancing the Birthday Girl”, 2021), o poveste despre o femeie care primește o șansă să-și schimbe trecutul când călătorește în timp.

"Capsula timpului" spune povestea lui Taylor Jones (Emilie Ullerup), care la împlinirea vârstei de 30 de ani descoperă o capsulă a timpului lăsată de mama ei. În interiorul acesteia se află 6 plicuri care o provoacă să-și depășească limitele și să-și accepte temerile, iar alături de noul său prieten Josh (Clayton James), Taylor încearcă să-și găsească drumul spre dragoste și fericire.

Pe 26 martie, DIVA ne aduce două filme romantice: "Doar un sărut" („Just One Kiss”, 2022) și "Cum să spargi gheața" („Fashionably Yours”, 2020). În primul film, două mame își doresc să-și unească copiii într-o poveste de dragoste, în timp ce în cel de-al doilea, Lauren (Kat Graham) este o expertă în modă care decide să se întoarcă acasă după ce ratează o promovare importantă și începe să descopere orașul Seattle alături de Rob (Kendrick Sampson), proprietarul companiei care se ocupă de mutarea ei.

Nu ratați doza de romantism de la DIVA, în fiecare duminică după-amiază, cu două filme romantice difuzate consecutiv, începând de la ora 16:00!

Sursa: https://www.hdsateli...doua-filme.html

#167
IceCoolExtreme

IceCoolExtreme

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 16,837
  • Înscris: 06.11.2018

Primăvara iubirii continuă la DIVA


În luna aprilie, DIVA va continua seria sa de filme romantice difuzate în fiecare duminică după-amiază la ora 16:00. Primăvara iubirii aduce cu sine titluri noi, însă stilul cinematografic rămâne fidel tradiției: protagonista se află într-o situație neobișnuită, de obicei într-un loc fermecător sau un oraș mic de provincie, iar obstacolele din poveste o apropie de un erou care se dovedește a fi bărbatul potrivit pentru ea, anunță televiziunea printr-un comunicat remis către HD Satelit România.

Prima peliculă pe care o veți vedea începând din 2 aprilie se numește „Farul lui Moriah” („Moriah's Lighthouse”, 2022), în care eroina interpretată de Rachelle Lefevre este o artistă care lucrează manual lemnul și care dorește să restaureze farul local. Planurile îi sunt încurcate de arhitectul american Ben (Luke Macfarlane). Apoi, veți urmări „Romanța pe râu” („Riverfront Romance”, 2021): călătorește bloggerița Cara (Tammy Gillis) care își folosește economiile pentru a-și achiziționa casa visurilor sale, dar care se confruntă cu amenințarea unui hidrobaraj construit de inginerul Riley (Morgan David Jones).

Pe 9 aprilie, va fi rândul filmului „Dragoste și glamping” („Love & Glamping”, 2020), în care Katie (Emilie Ullerup, care era însărcinată în 4 luni la momentul filmărilor) trebuie să scrie un articol despre un resort de glamping de lux. Cum reușește să treacă peste reticența legată de ideea de camping în aer liber? Cu ajutorul lui Will (Christopher Russell). Russell revine apoi în „Cascadele iubirii” („Chasing Waterfalls”, 2021), unde interpretează rolul ghidului unei fotografe care caută o cascadă celebră – Amy (Cindy Busby) – și care descoperă ceva mult mai valoros în timpul călătoriei lor.

Pe 16 aprilie este programat filmul „Chiar în fața mea” („Right in Front of Me”, 2021). În această poveste, Carly (Janel Parrish) visează la iubitul ei din facultate și încearcă să-l impresioneze cu ajutorul lui Nick (Marco Grazzini). Dar ajunge să-și dea seama că bărbatul perfect pentru ea nu e cine credea. Seria de filme romantice Primăvara iubirii se încheie cu „Un sărut la miezul nopții” („A Midnight Kiss”, 2018). În această peliculă, organizatoarea de evenimente Mia (Adelaide Kane) solicită ajutorul prietenului fratelui ei – David (Carlos PenaVega) – pentru organizarea unei gale, dar descoperă dragostea în timpul procesului.

Sursa: https://www.hdsateli...ua-la-diva.html

Postul Diva are în grila de primăvară și o telenovelă columbiană, „Până ce banii ne vor despărți” (în original „Hasta que la plata nos separe”). Producția va putea fi urmărită din 3 aprilie, câte două episoade, de luni până vineri, de la ora 17.30.

Serialul este remake-ul telenovelei columbiene cu același titlu din 2006-2007, a cărei poveste a fost scrisă de Fernando Gaitán (cel care a scris și poveștile producțiilor „Cafea cu parfum de femeie” și “Betty cea urâtă”). „Până ce banii ne vor despărți”, varianta din 2022, îi are în rolurile principale pe Carmen Villalobos (“Cafea cu parfum de femeie”, “Fără sâni nu există paradis”) și pe Sebastián Martínez (“Frumoasa și bestiile”).

https://www.tvmania....ela-2022-409726

#168
IceCoolExtreme

IceCoolExtreme

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 16,837
  • Înscris: 06.11.2018

Televiziunea Diva va difuza filme romantice dedicate debutului sezonului nunților



Seria de două filme romantice difuzate unul după altul, în fiecare după-amiază de duminică (începând cu ora 16:00) continuă și în luna mai, la DIVA, cu titluri noi (difuzate în premieră) și altă tematică, perfectă pentru ultima lună a primăverii: sezonul nunților.

Astfel, pe 7 mai, cântăm într-o „Armonie perfectă” („Perfect Harmony”, 2022), alături de Sherri Saum și James Denton. Actorii joacă rolurile unei domnișoare (Barrett) și al unui cavaler de onoare (Jack), care nu se suportă deloc. Dar, când trebuie să petreacă timp împreună (pentru a repeta un duet în onoarea mirilor – interpretați de doi actori care sunt căsătoriți și în realitate), descoperă că nu sunt un duo chiar atât de nepotrivit. Muzica nu se oprește nici în următorul film romantic de pe DIVA, de la ora 18:00: „În cheia dragostei” („In the Key of Love”, 2019), în care o nuntă și duetul preferat al miresei readuce împreună un fost cuplu – interpretat de Laura Osnes și Scott Michael Foster (ea joacă în muzicaluri, pe Broadway, el este solistul trupei Siren’s Eye).

Pe 14 mai, de la 16:00, participăm la o „Nuntă de pomină” („Wedding of a Lifetime”, 2022). În scenariu, flacăra iubirii se reaprinde pentru un cuplu recent despărțit (Brooke D’Orsay și Jonathan Bennett), când ajung – din greșeală – într-o emisiune-concurs TV, în care premiul cel mare este o nuntă all-inclusive. Apoi suntem invitați la „O nuntă perfectă” („One Perfect Wedding”, 2021): adică cea organizată în doar 10 zile de Cara (Taylor Cole) și Ben (Jack Turner), la resortul de ski unde s-au cunoscut.

O săptămână mai târziu, pe 21 mai, are loc „Nunta șefului meu” („My Boss’ Wedding”, 2021), care este planificată de asistenta personală – Nicole (Holly Deveaux) și de nepotul miresei – Michael (Drew Seele). Evident, cei doi nu se înțeleg inițial, dar până la finalul poveștii situația va arăta cu totul altfel... De la ora 18:00, avem programată „O nuntă de vis” („Wedding of Dreams”, 2018), povestea unei artiste – Debbie (Debbie Gibson) – care trebuie să aleagă dacă pune pe primul loc cariera în muzicală sau relația cu logodnicul ei, Noah (Robert Gant), în micul orășel Youngstown, din Ohio.

Pe 28 mai, participăm la o „Nuntă la Graceland” („Wedding at Graceland”, 2019). Mirii? Laurel (Kellie Pickler) și Clay (Wes Brown). După ce petrec Sărbătorile de iarnă la celebrul domeniu care i-a aparținut lui Elvis Presley, cei doi vor să se căsătorească acolo. Dar părinții lor pun în pericol întregul eveniment. Pelicula este continuarea filmului „Un Crăciun la Graceland” („Christmas at Graceland”, 2018), difuzat de DIVA în decembrie 2018, în care au jucat aceeași actori. Apoi, de la ora 18:00, auzim „Clopote de nuntă” („Wedding Bells”, 2016), ocazie festivă care îi aduce împreună pe Molly (Danica McKellar) și Nick (Kavan Smith), domnișoara și cavalerul de onoare ai mirilor din scenariu.

Pentru a te pregăti ca la carte de sezonul nunților care urmează – sigur ai programată cel puțin una anul acesta, nu-i așa? – nu rata seria de filme romantice difuzate în premieră de DIVA, în fiecare după-amiază de duminică (de la ora 16:00).
[ https://www.youtube-nocookie.com/embed/VrfVeaCxuK0?feature=oembed - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]
Sursa: https://www.hdsateli...fuza-filme.html

#169
IceCoolExtreme

IceCoolExtreme

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 16,837
  • Înscris: 06.11.2018
Din 22 mai 2023, în fiecare luni, de la ora 21:00, Diva te invită să rezolvi mistere, să prinzi criminali și să-ți pui la lucru inteligența, la fel ca Sherlock Holmes sau Hercule Poirot, în compania captivantă a serialului "Pearl, detectiv la Whitstable" (cunoscut și ca "Whitstable Pearl", 2021-prezent).
https://www.hdsateli...etectiv-la.html

#170
IceCoolExtreme

IceCoolExtreme

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 16,837
  • Înscris: 06.11.2018
DIVA a anunțat că va difuza din 5 iunie „un strop din răcoarea iernii și nostalgia Sărbătorilor”, de luni până vineri, de la ora 18:00, când a programat 15 filme de dragoste, a căror acțiune are loc iarna.

Peliculele speciale de Crăciun în care dragostea învinge întotdeauna, până la finalul poveștii, sunt:


5 iunie – „Crăciunul la Plaza” („Christmas at the Plaza”, 2019);


6 iunie – „Gala de Crăciun” („Christmas Homecoming”, 2017);
7 iunie – „Bună dimineața, Crăciun!” („Good Morning Christmas”, 2020);

8  iunie – „Un Crăciun regal” („One Royal Holiday”, 2020);
9 iunie – „Concursul de Crăciun” („The Christmas Contest”, 2021);
12 iunie – „Un Crăciun de neuitat” („Christmas on My Mind”, 2019);
13 iunie – „Un Crăciun sub stele” („Christmas Under the Stars”, 2019);
14 iunie – „Crăciun la moșia Ashford” („Coming Home for Christmas”, 2017);


15 iunie – „Călătorie de Crăciun” („The Road Home for Christmas”, 2019);
16 iunie – „Reuniți de Crăciun” („Reunited at Christmas”, 2018);
19 iunie – „Un ajutor de Sărbători” („Twinkle All the Way”, 2019);
20 iunie – „Operațiunea Crăciunul” („Operation Christmas”, 2016);
21 iunie – „Crăciun în Montana” („Christmas in Montana”, 2019);
22 iunie – „Un Crăciun la Viena” („Christmas in Vienna”, 2020);
23 iunie – „Iubire de Crăciun” („A Christmas Love Story”, 2019).
https://mediaexpres....e.aspx?id=20730

Edited by IceCoolExtreme, 31 May 2023 - 13:08.


#171
IceCoolExtreme

IceCoolExtreme

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 16,837
  • Înscris: 06.11.2018
Fanii poveștilor medicale spun la revedere „Camera de gardă” pe 20 iunie. Seria a opta a avut 18 episoade, s-a terminat recent în SUA și a fost una intensă pentru medicii din echipa de la Gaffney. https://tinyurl.com/25e8xhxm

În luna iunie, DIVA difuzează – în fiecare miercuri, de la ora 21:00 – câte două filme din seria „Misterele Aurorei Teagarden” („Aurora Teagarden Mysteries”).
  • pe 14 iunie, avem parte de o „Reuniune mortală” („Reunited and It Feels So Deadly”, 2020) și aflăm „Cum să escrochezi un escroc” („How to Con a Con”, 2020);
  • pe 21 iunie, sunt difuzate „Până ce moartea ne va despărți” („Til Death Do Us Part”, 2021) și „Crimă în luna de miere” („Honeymoon, Honeymurder”, 2021).
  • Iar pe 28 iunie, DIVA a programat – în premieră – „Misterele Aurorei Teagarden: Bântuită de crimă” („Aurora Teagarden Mysteries: Haunted By Murder”, 2022).
https://tinyurl.com/4pubkfty

#172
IceCoolExtreme

IceCoolExtreme

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 16,837
  • Înscris: 06.11.2018
"Memorie perfectă" se încheie la DIVA pe 23 iunie 2023

Sursa: https://www.hdsateli...iva-pe.html?m=1

#173
_Gaby_

_Gaby_

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,072
  • Înscris: 15.11.2021
Noutățile lunii iulie, la Diva:
☆Dragoste în lumina reflectoarelor-pe 2 iulie, ora 16:00;
☆Din nou pe val-pe 9 iulie, ora 16:00;
☆Comori ascunse-pe 16 iulie, ora 16:00;
☆Două bilete spre paradis-pe 30 iulie, ora 16:00;

#174
IceCoolExtreme

IceCoolExtreme

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 16,837
  • Înscris: 06.11.2018
Începând cu data de 17 iulie, telespectatorii de la DIVA vor avea ocazia să urmărească două sezoane ale serialului polițist francez "Căpitanul Marleau" („Capitaine Marleau”). Sezoanele 6 și 7, care au fost difuzate în perioada 2020-2022, vor oferi fanilor serialelor polițiste o incursiune în noile provocări profesionale și personale ale celei mai extravagante polițiste din Franța.

Producția va fi difuzată de luni până vineri, începând cu ora 17:50.

Sursa: https://www.hdsateli...ifuza-doua.html

#175
IceCoolExtreme

IceCoolExtreme

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 16,837
  • Înscris: 06.11.2018

Diva difuzează o nouă comedie romantică, cu Lacey Chabert. Când e programată?


Postul de televiziune Diva aduce în această săptămână o comedie romantică. Producția se numește Unde mă poartă inima (Sweet Carolina, 2021). Filmul are premiera la Diva, miercuri, 26 iulie, de la ora 21.00.

Din distribuție fac parte Lacey Chabert, care face parte și din echipa de producție, dar și actorii Tyler Hynes, Gregory Harrison, Jesse Moss și Terly Rothery.

Ce poveste spune acest film

„După ce moștenește pe neașteptate tutela nepoților ei (Delilah și Ben), Josie Wilder (Lacey Chabert) își pune pe pauză viața din New York și se întoarce acasă, în orășelul New Hope (din Carolina de Nord).

Părinții ei se așteaptă ca mutarea să nu dureze mult și ca orășeanca să dea rapid bir cu fugiții, lăsându-i pe cei mici în grija lor.

Dar viitorul începe să sune mai bine, după ce Josie îl revede pe Cooper Avchen (Tyler Hynes), iubitul ei din liceu, care s-a mutat și el în New Hope recent, din Atlanta, devenind antrenorul echipei de baschet a școlii locale – în care joacă și unul dintre nepoții lui Josie, Delilah.

Cooper devine un „catalizator" uman, cu ajutorul căruia eroina își aduce aminte cine este cu adevărat. Rolul tatălui eroinei este jucat de Gregory Harrison. Cei doi au avut o relație similară, tată-fiică, și pentru filmul „Secrete mortale” (1997), producție la care actrița a participat atunci când avea doar 13 ani.

Regizorul filmului Unde mă poartă inima (Sweet Carolina), Peter Benson (care este și actor), interpretează rolul iubitului din New York al lui Josie.

Unde mă poartă inima Sweet Carolina - Trailer
[ https://www.youtube-nocookie.com/embed/Y-aSweBrksU?feature=oembed - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]

Sursa: https://www.paginade...-inima-21264487

#176
IceCoolExtreme

IceCoolExtreme

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 16,837
  • Înscris: 06.11.2018

FILME ROMANTICE LA DIVA. CE POVEȘTI DE DRAGOSTE PUTEȚI URMĂRI ÎN FIECARE DUMINICĂ


Vești excelente pentru fanii filmelor romantice. DIVA lansează seria de filme „Duminici de iubire” și aduce câte două filme de dragoste în fiecare sfârșit de weekend, în august. Iată ce filme romantice puteți vedea pe DIVA, începând de astazi, și care este programul de difuzare.

Ce filme de dragoste sunt difuzate pe DIVA

Și în luna august publicul își ia porția de romantism de la DIVA! Din iulie încoace, postul de televiziune a programat (în fiecare duminică, de la ora 16:00) o colecție de povești de dragoste: DIVA –Duminici de iubire. În august, seria continuă cu alte opt filme (două dintre ele premiere în România) și promite să ofere un final de vară romantic, cu mâncăruri delicioase și peisaje de vis (tropicale, montane sau perfecte pentru un city-break)!

Filme romantice la DIVA – astazi

Premieră în România – „Dragoste la South Beach” (South Beach Love, 2021). Bazat pe romanul autoarei de romane de succes din New York Times, Caridad Pineiro, vine o poveste despre quinceañeras, bucătărie cubaneză, prietenie, legături de familie și dragoste.

Doi foști iubiți, chefi de meserie – Sara (Taylor Cole) și Tony (telenovelistul William Levy) – ajung să concureze în bucătărie, la petrecerile de 15 ani ale nepoatelor lor (așa-numitele „quinceañeras”). Ce va urma? O poveste cu accente culinare cubaneze intense, în care prietenia, familia și rivalitatea fac ravagii!

„Îndrăgostiți la Roma” (Rome in Love, 2019) – Povestea? În Italia se filmează un remake al celebrei pelicule „Vacanță la Roma” (1953) și necunoscuta Amelia (Italia Ricci) primește rolul principal feminin. Iar freelancerul Philip (Peter Porte) vrea neapărat să-i publice povestea.
[ https://www.youtube-nocookie.com/embed/gtQCjMqAsHc?feature=oembed - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]

Filme la DIVA – duminică, 13 august

„Ziua de 27 de ore” (The 27-Hour Day, 2021) – O antrepenoare, care conduce un imperiu, ia o pauză pentru a regăsi echilibrul între serviciu și viața personală. În scurt timp, descoperă că nu îi este ușor să se detașeze, dar o va ajuta decorul relaxant și o nouă iubire să își schimbe viața pentru totdeauna?
[ https://www.youtube-nocookie.com/embed/zsF71G2MSc4?feature=oembed - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]
„Cheia dragostei”(In The Key of Love, 2019). Fotografa Maggie află că fostul ei iubit/fost partener de cântat este la nunta la care lucrează. Tensiunile sunt mari până când ajung să cânte împreună din nou, reamintindu-și cât de buni erau în duet.
[ https://www.youtube-nocookie.com/embed/xo7ZaEak24A?feature=oembed - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]
Filme la DIVA – duminică, 20 august

Premieră în România – „Vară caraibiană” (Caribbean Summer, 2022). Producătorul de știri, Jade se îndreaptă spre Caraibe pentru relaxare, doar pentru a cădea victima unei înșelătorii la cazare. Din întâmplare, ea se împrietenește cu adevăratul proprietar, Ford, și descoperă distracția și dragostea. Filmările acestei producții difuzate în premieră de DIVA au avut loc în Belize, deci peisajele din poveste sunt unele de vis!

„Instantaneul iubirii” (Snapshot of Love, 2022). Adrian (Lexi Giovagnoli), de meserie paparazzo hollywoodian, încearcă cu orice preț să-l fotografieze pe Parker Bennett (Benedict Mazurek), un star care ține cu dinții de viața lui privată. Îi vor ieși oare planurile, când află că sunt cazați la aceeași pensiune montană?
[ https://www.youtube-nocookie.com/embed/4lCTx1YRHwo?feature=oembed - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]
Filme la DIVA – Duminică, 27 august

„Ferma de nuci pecan” (Sweet Pecan Summer, 2021). Filmul îi aduce împreună pe Amanda (Christine Ko) și J.P. (Wes Brown), fostul ei iubit din liceu. El este agentul imobiliar care se ocupă de vânzarea fermei titulare, ea este nepoata proprietarei, care ține cu dinții de ideea de a vinde ferma cuiva care se va ocupa de ea în continuare, cu aceeași pasiune.
[ https://www.youtube-nocookie.com/embed/aqmcPwMKNIQ?feature=oembed - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]
„Drumul inimii mele” (Journey of My Heart, 2021). Filmul este povestea expertei în ornitologie Abby (Rhiannon Fish), care descoperă înțelepciunea amerindiană – și, evident, dragostea – în Alaska, cu ajutorul ghidului ei, Eric (Darien Martin).
[ https://www.youtube-nocookie.com/embed/M0YJLGT2YTs?feature=oembed - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]
La DIVA vine o ultimă lună de vară de vis, care realimentează cu romantism iubitorii acestui gen. Cele opt pelicule de dragoste din seria DIVA – Duminici de iubire sunt difuzate în fiecare duminică, de la ora 16:00, pentru un început de toamna cu sufletul plin de dragoste!

Sursa: https://www.tvmania....duminica-427822

#177
IceCoolExtreme

IceCoolExtreme

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 16,837
  • Înscris: 06.11.2018
De astăzi, telespectatorii pot urmări în fiecare joi, începând cu ora 21:00, la DIVA, două episoade noi din sezonul 3 al serialului canadian "Dreptul familiei". Acest serial, lansat în 2021, prezintă peripețiile unei familii de avocați care colaborează la o firmă din Vancouver.

Sursa: https://www.hdsateli...reptul.html?m=1

#178
IceCoolExtreme

IceCoolExtreme

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 16,837
  • Înscris: 06.11.2018

Morgane, geniul investigațiilor revine la Diva cu noi episoade


Eroina din serialul franco-belgian „Morgane, geniul investigațiilor” („HPI: Haut Potentiel Intellectuel”, 2021-prezent) revine la Diva.

De când? Din 21 august, în fiecare luni, de la ora 21:00 vom urmări aventurile colorate ale simpaticei Morgane Alvaro (Audrey Fleurot).

Hiperactivă, perspicace și imaginativă, Morgane are 38 de ani, cinci credite și trei copii cu doi foști soți.

Faptul că are un IQ de 160 n-a prea ajutat-o până acum (lucrează ca  femeie de serviciu), dar într-o zi poliția din Lille o angajează pe post de consultant.

Problema e că eroina noastră urăște polițiștii… Așa începe primul sezon din coloratul serial francez lansat în 2021.

În cele 24 de episoade difuzate până acum (opt/sezon), Morgane se transformă din menajeră într-un consultant de temut, care face echipă cu meticulosul și tolerantul comandant Adam Karadec (Mehdi Nebbou) și prinde criminalii folosindu-și abilitățile extraordinare.

În sezonul 3 (apărut în 2023) din „Morgane, geniul investigațiilor”, eroina are destule pe cap: o nouă destrămare familială, noi cazuri de rezolvat, o arestare care o trimite după gratii și o reuniune paternă pe care nu și-o dorește – tatăl ei, Serge Alvaro (Patrick Chesnais), este la fel de genial ca ea, dar nu-și folosește deloc celulele cenușii în scopuri pozitive.

Cu ce mai are de-a face eroina, pe plan profesional: un criminal în serie care atacă doar dentiști, moartea unui star rap, o urmărire ca-n filme cu un… Volvo, un episod în care Morgan devine un adevărat Philip Marlowe și nu numai.

Acest serial polițist amuzant (care amintește de „Monk” sau „În mintea criminalului”) se distrează apropo de personajele create, intrigile urmărite și dialogurile delicioase.
La fel ca Sherlock Holmes sau Amélie Poulain, Morgane are o minte brici, care funcționează atipic și care o ajută mereu la ananghie.

Sezonul 4 este în lucru și filmările vor avea loc anul acesta. Serialul va fi adaptat și în Statele Unite, de postul ABC, avându-i pe Kaitlin Olson („Sub soarele Philadelphiei”) și Daniel Sunjata („Anatomia lui Grey”, „Destinația”) în rolurile principale.

În plus, în martie anul acesta s-a lansat un remake grecesc al poveștii TV (intitulat „IQ 160”), iar în aprilie s-a lansat o variantă cehă („Pűípady mimoűádné Marty”).

Sursa: https://tinyurl.com/4rs6uc9x

#179
sorin96

sorin96

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,167
  • Înscris: 13.03.2016
Noutatile lunii septembrie

Almost Paradise (sezonul 2)-din 5 septembrie,2 episoade,martea la 21:00
The Spencer Sisters (serial nou)-din 14 septembrie,2 episoade,joia la 21:00

#180
IceCoolExtreme

IceCoolExtreme

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 16,837
  • Înscris: 06.11.2018

40 filme de dragoste (dintre care 12 premiere), în septembrie la DIVA


În luna septembrie, entuziaștii genului romantic sunt invitați la televiziunea DIVA pentru a savura o mulțime de povești de dragoste. Canalul, cunoscut pentru conținutul său plin de pasiune și emoție, programează o serie de filme de dragoste care vor fi difuzate unul după altul de luni până vineri, începând cu ora 14:00. Aceasta reprezintă un total de 40 de filme, dintre care 12 sunt în premieră la DIVA, anunță televiziunea printr-un comunicat de presă remis către HD Satelit România.


Filmele ce vor avea premiera sunt:

4 septembrie, de la ora 14:00 – „Roman de dragoste” (Romantic Friction, 2023), în care Lea (Julie Roy) se dă drept autoarea unui celebru roman de dragoste, scris de fapt de Michael (Brandon Santana), un scriitor snob;

5 septembrie, de la ora 14:00 – „Scrisori de dragoste” (Sincerely, Yours, Truly, 2020), în care Hayley (Natalie Hall) descoperă niște scrisori și un inel de logodnă, apoi începe o corespondență care-i va schimba viața;

6 septembrie, de la ora 14:00 – „Totul pentru dragoste” (All for Love, 2017), în care Jo (Sara Rue) se documentează pentru viitorul ei roman de dragoste, alături de un membru Navy SEAL, Colin (Steve Bacic); asta după ce ultima ei carte a fost plină de greșeli despre pompieri, iar editoarea ei insistă să facă treaba mai bine, de data asta;

11 septembrie, de la ora 14:00 – „Concurs pentru nuntă” (The Wedding Contest, 2023), în care Taylor (Nikki McKenzie) și Ben (Giles Panton) se întrec în idei complet diferite, pentru viitoarea nuntă a unor logodnici;

12 septembrie, de la ora 14:00 – „Mâncați, beți și vă căsătoriți” (Eat, Drink and Be Married, 2019), în care doi logodnici sunt pe cale să-și anuleze nunta, iar fratele mirelui (Jake Foy) face tot posibilul pentru a evita dezastrul; în ajutor îi sare Billie (Jocelyn Hudon), proprietara unei companii de donații care ajută mirii cu probleme financiare;

13 septembrie, de la ora 14:00 – „Cu dragoste, pentru tine” (Made for You, with Love, 2019), în care Amanda (Edy Ganem) vinde rochii de mireasă second-hand mireselor cu venituri modeste, dar nu crede că va găsi vreodată iubirea; nici măcar atunci când cunoaște bărbatul perfect (Brendon Zub);

18 septembrie, de la ora 14:00 – „Prietenul perfect” (Mr. Pawsitively Perfect, 2023), în care un designer de mobilier (Jamie Spilchuk) adoptă un câine de care Daisy (Christine L. Nguyen) avea grijă temporar; dar aceasta se teme că l-a adoptat doar ca să-și schimbe imaginea;

19 septembrie, de la ora 14:00 – „Dragoste pe mare” (Love at Sea, 2018), în care Olivia (Alexa PenaVega) trebuie să organizeze o croazieră culinară de lux, dar dă peste un colaborator începător (Carlos PenaVega, soțul actriței, în realitate), care vine cu propriile idei;

20 septembrie, de la ora 14:00 – „Fiul brutarului” (The Baker’s Son, 2021), în care Matt (Brant Daugherty) este pasionat de pâine, dar începe să nu-i mai iasă aluatul la fel, iar prietena lui din copilărie, Annie (Eloise Mumford), îi vine în ajutor;

25 septembrie, de la ora 14:00 – „Chef sub acoperire” (With Love, Your Sweetly Salted, 2023), în care criticul culinar Alison (Lanie McAuley) e trimisă să lucreze sub acoperire pentru un chef (William Martinez) al cărui restaurant l-a distrus, într-o recenzie;

26 septembrie, de la ora 14:00 – „Acasă la tine” (Sister Dating Swap, 2023) în care surorile Helena (Megan Hutchings) și Rachel (Lauren Collins) fac schimb de case pentru două săptămâni;

27 septembrie, de la ora 14:00 – „Dragostea după Emilia Bloom” (Love, Classified, 2022), în care scriitoarea titulară de romane de dragoste (Melora Hardin) reintră în viața copiilor ei, care caută iubirea într-o aplicație online axată pe anunțuri secrete.

La DIVA, septembrie promite a fi o lună plină de emoție și momente memorabile, perfectă pentru iubitorii de filme romantice. Cele 40 de filme romantice, dintre care 12 vor fi premiere în România pe televiziunea DIVA, sunt programate de luni până vineri, începând cu ora 14:00.

[ https://www.youtube-nocookie.com/embed/JqDb1_2DO2E?feature=oembed - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]
Televiziunea DIVA poate fi accesată la diferite poziții în grilele mai multor furnizori, de exemplu: poziția 84 în grila DIGI cablu digital, poziția 47 în grila DIGI satelit, poziția 27 în grila DIGI analog, poziția 203 în grila ORANGE, poziția 102 în grila VODAFONE și poziția 30 în grila FOCUS SAT.
Sursa: https://www.hdsateli...re-care-12.html

Anunturi

Bun venit pe Forumul Softpedia!

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate