Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Incalzire in pardoseala etapizata

Suprataxa card energie?!

Cum era nivelul de trai cam din a...

probleme cu ochelarii
 Impozite pe proprietati de anul v...

teava rezistenta panou apa calda

Acces in Curte din Drum National

Sub mobila de bucatarie si sub fr...
 Rezultat RMN

Numar circuite IPAT si prindere t...

Pareri brgimportchina.ro - teapa ...

Lucruri inaintea vremurilor lor
 Discuții despre TVR Sport HD.

Cost abonament clinica privata

Tremura toata, dar nu de la ro...

Renault Android
 

DIVA România.

- - - - -
  • Please log in to reply
211 replies to this topic

#1
KLM2009

KLM2009

    The Punish3r

  • Grup: Moderators
  • Posts: 25,807
  • Înscris: 07.07.2009
[ https://i.imgur.com/qYn5ICd.png - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]

DIVA este televiziunea de divertisment cu design feminin, parte a Universal Networks International și atinge un număr de 17 milioane de abonați în România, Bulgaria, Italia și Asia. În România, Universal Networks International oferă un portofoliu format din două televiziuni de divertisment de cea mai bună calitate: DIVA și E! Entertainment Television.

Despre Universal Networks International

Universal Networks International, divizia globală de canale TV a NBCUniversal, este una dintre cele mai mari companii de divertisment, furnizând conținut și branduri de calitate pentru peste 176 de țări din Europa, Orientul Mijlociu, Africa, America Latină și Asia Pacific. Portofoliul include brandurile Universal Channel, Syfy, 13th Street Universal, Studio Universal, E! Entertainment Television, The Style Network, DIVA, Telemundo și Golf Channel. Aceste branduri unice oferă experiențe diverse de divertisment pentru audiențele locale din întreaga lume. Universal Networks International reprezintă și Movies 24.

NBCUniversal News Group, care deține unul dintre cele mai cunoscute, respectate și influente portofolii de posturi TV și canale digitale informative din lume, operează CNBC și NBC News la nivel internațional.
Universal Networks International este parte a NBCUniversal, una dintre cele mai mari companii de media și divertisment din lume, care dezvoltă, produce și se ocupă de marketingul divertismentului, știrilor și informației pentru o audiență globală. NBCUniversal deține și operează un important portofoliu de rețele TV de știri și divertisment, deține o companie de producție cinematografică, un grup de stații TV, produce un mare număr de programe de televiziune și deține, de asemenea, parcuri de distracții celebre în toată lumea. NBCUniversal este o divizie Comcast Corporation.

NOUTĂȚI ÎN LUNA MARTIE 2017 LA [ https://i.imgur.com/qYn5ICd.png - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]


Attached File  Gladiator 3.JPG   305.3K   5 downloads

Filme pentru toată familia
vinerea, de la 21:00


Petreceți serile de vineri din luna martie în cel mai plăcut mod: în compania filmelor de succes de la DIVA, începând cu comedia romantică „Despărțiți, dar împreună” (pe 10 martie), cu Jennifer Aniston și Vince Vaughn, despre un cuplu care se desparte, dar niciunul dintre parteneri nu vrea să se mute din apartament. Pe 24 martie vedem celebrul film istoric „Gladiatorul”, cu Russell Crowe în rolul generalului roman devenit sclav. În luna martie mai putem urmări la DIVA peliculele „Mumia” (pe 17 martie) și „Totul despre băieți” (pe 31 martie).

Attached File  Spice World 2.JPG   276.04K   4 downloads

Ziua femeii
miercuri, 8 martie, de la 20:00


Două filme de neratat, care ne demonstrează ce înseamnă femei puternice: „Spice Girls - Filmul” (premieră la DIVA) și „Jurnalul lui Bridget Jones”. „Spice Girls - Filmul” este o comedie muzicală britanică despre celebra trupă pop feminină Spice Girls, care își joacă propriile roluri. Victoria Beckham, Gery Halliwell, Mel C, Emma Bunton, Melanie Brown și aventurile lor nebunești prin Londra vă vor aduce zâmbetul pe buze în această zi specială.

Attached File  SQE CAP.1-20.jpg   779K   3 downloads

Știu cine ești PREMIERĂ ÎN ROMÂNIA
din 20 martie, lunea, de la 21:00


Luna martie aduce la DIVA un nou serial thriller spaniol, despre drama unei familii care se destramă după dispariția unui membru al său. Un bărbat de 55 de ani se trezește clătinându-se pe o șosea, după un grav accident de mașină, este amnezic și nu reușește să își amintească nici cum îl cheamă și nici cum a ajuns aici. Numele lui este Juan Elias (Francesc Garrido), un avocat criminalist de succes, profesor universitar, căsătorit cu judecătoarea Alicia Castro (Blanca Portillo). Se pare, însă, că el nu își amintește absolut nimic.

Pe urmele misterelor PREMIERĂ ÎN ROMÂNIA
premiera cu două episoade pe 28 martie, marțea, de la 21:00


Noua producție britanică de succes care începe la finalul lunii martie la DIVA este un serial dramatic de aventuri, care îi are ca protagoniști pe Michael Landes și Ophelia Lovibond. Personajele acestora călătoresc prin toată lumea împreună - deși, inițial, nu se plac - pentru a descoperi comori ascunse. De la pădurea amazoniană, până la căutarea celui de al 51-lea ou Faberge în Siberia, cei doi explorează întreaga lume pentru a dezlega cele mai mari mistere.

Attached File  ChicagoMed_S2_TT_Horiz_LayeredKeyArt_REFERENCE (1).jpg   258.45K   3 downloads

Camera de gardă
joia, de la 21:00


Serialul de succes continuă în luna martie la DIVA cu noi provocări pentru echipa curajoasă de medici și asistente de la Gaffney Chicago Medical Center. Împreună, aceștia se confruntă cu cele mai grave cazuri medicale, cărora le fac față cu dedicație și compasiune. Serialul creat de producătorul executiv premiat cu Emmy - Dick Wolf (Lege și ordine, franciza Chicago) este o călătorie plină de momente dramatice și emoții într-unul dintre cele mai importante spitale din orașul Chicago.

Lege și ordine: Intenții criminale (sezonul al șaselea)
de luni până vineri, de la 13:00


În cel de al șaselea sezon al serialului care dezleagă crimele aparent perfecte vom avea parte de mai multe dezvăluiri din viețile personale ale detectivilor. Actorii Vincent D’Onofrio, Kathryn Erbe și Chris Noth s-au reunit pentru acest al șaselea sezon, iar lor li se alătură și Eric Bogosian, în rolul Căpitanului Daniel Ross, care, spre deosebire de detectivii Goren și Logan - cu care intră deseori în conflict - este un adept al regulilor.

Sursa: http://zonadeteleviz...17-la-diva.html

#2
Calderon-de-la-Barca

Calderon-de-la-Barca

    Junior Member

  • Grup: Banned
  • Posts: 33
  • Înscris: 19.12.2016
Nu știu cât vor reuși să schimbe cu mutările astea. Diva pare unul dintre posturile alea inutile, băgate pe gât să iasă norma de posturi - pe la diversele companii de cablu.

#3
djl

djl

    Smrt fačizmu, sloboda narodu!

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 112,222
  • Înscris: 13.06.2004
Dar "Hercule Poirot" şi "Crimele din Midsomer" au să mai difuzeze?   :huh:

#4
3xteam

3xteam

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,267
  • Înscris: 10.01.2017

Porniți pe „Urmele misterelor” alături de doi căutători de comori, din 28 martie, exclusiv la DIVA

  


[ https://3.bp.blogspot.com/-SqrpJysL2xs/WL1y6jF9ZKI/AAAAAAAAC04/XxXu61OLzrkViCqcsup6eaG9cObymNYUgCLcB/s1600/D7C_7728.jpg - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]


Din 28 martie mergem „Pe urmele misterelor”! Pentru că la DIVA începe serialul britanic al cărui titlu original este „Hooten & the Lady”, o poveste plină de aventură, acţiune şi dramatism, care îi are în rolurile principale pe Michael Landes (Hooten) şi Ophelia Lovibond (The Lady) şi care spune povestea unor aventurieri care umblă prin lume, în căutare de comori ascunse. Cele două personaje sunt complexe - doi oameni care se ajută reciproc să exceleze în ceea ce fac, dar care nu ar recunoşte asta niciodată.

Creat de premiatul scenarist Tony Jordan şi de o echipă de scenarişti de neegalat, „Pe urmele misterelor”, care va fi difuzat exclusiv la DIVA din 28 martie, marțea, la 21:00, este un serial dramatic contemporan extrem de ambiţios, plin de adrenalină, care te ţine cu sufletul la gură, plin de personaje extraordinare, cascadorii spectaculoase şi locuri de filmare fabuloase. Are un buget impresionant, spune o poveste de înaltă clasă şi a fost creat cu mare atenţie la detalii. Tonul glumeţ al poveştii şi doza modernă de ironie transformă această dramă escapistă şi distractivă într-o producţie care poate fi vizionată de toată familia. În serial joacă, în rolul distinsei Lady Lindo-Parker, și celebra actriță Jane Seymour.

În cele mai întunecate colţuri ale Amazonului, diligenta şi mereu entuziasmata Lady Alexandra Lindo-Parker - aflată în prima ei expediţie pentru British Museum - dă peste Hooten, un căutător de comori american, şarmant doar pe alocuri, dur când este nevoie şi mare amator de aur. Cei doi nu se înţeleg deloc, dar rămân împreună deoarece riscă moartea. Şi nu trece mult până când cad de pe munţi şi din elicoptere, călătoresc prin deşert pe cămile, descoperă temple ascunse şi comori de poveste, dau chiar şi peste legendarul oraş al aurului, El Dorado.

Seria din opt episoade „Pe urmele misterelor” începe marți, 28 martie, la ora 21:00 exclusiv la DIVA. În fiecare marți vom urmări câte un episod - cu excepția zilei de 28 martie, când sunt difuzate primele două episoade ale serialului.

sursa

Edited by 3xteam, 07 March 2017 - 17:26.


#5
3xteam

3xteam

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,267
  • Înscris: 10.01.2017

Russell Crowe, Jennifer Aniston și Vince Vaughn vin în luna martie la DIVA, în filmele de vineri seara


  Urmăriți filmele de vineri seara la DIVA, în fiecare săptămână, de la ora 21:00.

[ https://3.bp.blogspot.com/-UQIEsgD1rZE/WMBIKPdb4mI/AAAAAAAAC3g/YFnBpdZ952U5Y7Z_1y3k4dxTEPazhYDSACLcB/s1600/17_5532_00070.JPG - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]



Petreceți serile de vineri din luna martie în cel mai plăcut mod: în compania filmelor de succes de la DIVA, vinerea, de la 21:00.

Pe 10 martie vedem comedia romantică „Despărțiți, dar împreună”, cu Jennifer Aniston și Vince Vaughn, despre un cuplu care se desparte, dar niciunul dintre parteneri nu vrea să se mute din apartament.

Vineri, 24 martie, tot de la 21:00, vedem celebrul film istoric „Gladiatorul”, cu Russell Crowe în rolul generalului roman devenit sclav.


În luna martie mai putem urmări la DIVA


„Mumia” (pe 17 martie), cu Brendan Fraser și frumoasa Rachel Weisz, și

„Totul despre băieți” (pe 31 martie), povestea lui Will Freeman (Hugh Grant), un bărbat imatur şi răsfăţat, care învaţă ce înseamnă responsabilitatea şi cum să se comporte ca un adult după ce face cunoştinţă cu un puşti de 12 ani, Marcus Brewer (Nicholas Hoult).



sursa

Edited by 3xteam, 08 March 2017 - 21:52.


#6
3xteam

3xteam

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,267
  • Înscris: 10.01.2017

DIVA va difuza un serial thriller spaniol. „Știu cine ești” începe în seara asta !



Postul DIVA va difuza, din 20 martie, la ora 21.00, în premieră, un serial spaniol cu o intrigă care, pe scurt, poate fi descrisă astfel: „Un accident grav de mașină. Un reputat avocat amnezic. O familie care se zdruncină din temelii”.

Serialul spaniol „Știu cine ești” (în original „Sé quién eres”) va fi difuzat în fiecare luni de DIVA.
„Știu cine ești” urmărește povestea unui bărbat de 55 de ani care se trezește clătinându-se pe o șosea, după un grav accident de mașină, este amnezic și nu reușește să își amintească nici cum îl cheamă și nici cum a ajuns aici.

Numele lui este Juan Elias (Francesc Garrido), un avocat criminalist de succes, profesor universitar, căsătorit cu judecătoarea Alicia Castro (Blanca Portillo). Se pare, însă, că el nu își amintește absolut nimic din viața sa premergătoare accidentului. Cu ajutorul soției sale încearcă să reconstituie evenimentele, dar lucrurile sunt mult mai întunecate decât par la început.
Serialul spaniol a fost lansat în 2017 și este produs de Arca (filmax) și Mediaset. Din distribuție fac parte Francesc Garrido (el este Juan Elías),  Blanca Portillo (Alicia Castro),  Alex Monnier (Pol Elías) și alții.

Iată care sunt personajele din „Știu cine ești”

Acuzatul

Juan Elias, 54 de ani, profesor şi avocat, partener al uneia dintre dintre cele mai prestigioase firme legale din oraş.
    „Există două tipuri de justiţie. Cea a cărei definiţie se regăseşte în dicţionar şi cea pe care o caută clienţii noştri când ne angajează. Jobul uneui avocat bun este să îi convingă pe membrii juriului că există o singură justiţie.”
Victima
Anna Saura, 22 de ani, studentă la Drept şi instructor de Kite Surf, dispărută
    „La 4 metri deasupra valurilor nu există examene, nici părinţi care să îţi spună ce să faci, nici băieţi enervanţi, nici prietene geloase… La 4 metri deasupra valurilor nu există nimic, dar ai totul…”

Familia acuzatului

Alicia Castro, 45 de ani, judecătoare, soţia lui Juan Elias
    „Viaţa nu este decât o succesiune de înţelegeri pe care trebuie să le faci pentru a avea succes pe plan personal, profesional şi familial.”
Pol Elias, 19 de ani, fiul lui Juan Elias
    „Vocaţia tatălui meu a fost aceea de a fi avocat, iar a mamei mele a fost aceea de a fi judecător. Vocaţia mea este aceea de a mă distra şi a fi fericit. Încă lucrez la asta…”
Julieta Elias, 11 de ani, fiica lui Juan Elias
    „Viaţa e ca un joc video pe care îl poţi juca doar la nivelul Expert.”

Familia victimei

Ramon Saura, 60 de ani, inginer şi Decan al Universităţii din Barcelona, tatăl Annei şi cumnatul lui Juan Elias
    „Nu devii automat un tată bun după ce faci copii, la fel cum nu devii automat un pianist extraordinar doar dacă posezi un pian.”
Silvia Castro, 47 de ani, casnică, soţia lui Ramon Saura şi sora Aliciei
    „Mereu am fugit. Credeam că fug de oameni şi de locuri, dar fugeam de mine însămi. Alături de Ramon mi-am găsit, în sfârşit, refugiul.”
Marc Castro, 27 de ani, fratele vitreg al Annei Saura
    „Oamenii nu îşi dau seama cât de mult valorează o familie, vă spun eu, pentru că mie mi-a luat 16 ani să îmi găsesc una.”

Acuzarea

Eva Duran, 33 de ani, avocat, fosta amantă a lui Joan Elias şi procurorul principal în cazul împotriva lui.
    „Nu poţi să înţelegi total pe altcineva decât atunci când începi să vezi lucrurile din punctul lui de vedere.”
David Vila, 38 de ani, avocat, partenerul de afaceri al Evei Duran
    „Dacă eşti sigur de propriul destin, atunci calea de urmat e uşoară. Trebuie doar să te asiguri că nimeni nu încearcă să îţi schimbe direcţia.”

Apărarea

Ricardo Saenz Heredia, 50 de ani, avocat, partenerul de afaceri al lui Joan Elias.
    „Juriul este compus din 9 oameni, a căror misiune este să decidă cine are cel mai bun avocat. Clienţii mei nu câştigă niciodată, câştigătorul sunt mereu eu.”

[ http://www.tvmania.ro/wp-content/uploads/2017/03/Stiu-cine-esti-serial-DIVA-2.jpg - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]
sursa

Edited by 3xteam, 20 March 2017 - 16:50.


#7
3xteam

3xteam

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,267
  • Înscris: 10.01.2017
Programul / grila lunii aprilie al  [ https://i.imgur.com/qYn5ICd.png - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ] !


programul lunii aprilie 2017 al postului de televiziune DIVA.

Întregul program poate fi descărcat de AICI

sursa

#8
3xteam

3xteam

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,267
  • Înscris: 10.01.2017
Noul serial britanic de aventuri „Pe urmele misterelor” are premiera marți, 28 martie, la 21:00, la  [ https://i.imgur.com/qYn5ICd.png - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]



[ https://1.bp.blogspot.com/-Ut-StUSnkAU/WNj7lzeKYvI/AAAAAAAADHA/hViPp0PLgxAly-jBzT0fyJrc139ewwO3wCLcB/s1600/GradedHATL_Day14B1_D4S3548-1.jpg - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]


Noul serial „Pe urmele misterelor” are premiera exclusiv la DIVA, cu două episoade difuzate marți, 28 martie, de la ora 21:00.

Serialul de aventuri, presărat cu multă acțiune, al cărui titlu original este „Hooten & The Lady”, o urmărește pe Lady Alexandra (Ophelia Lovibond, „Guardians of the Galaxy”), care face echipă cu Hooten (Michael Landes, „Final Destination 2”), un aventurier american șarmant, în căutarea comorilor ascunse prin toate colțurile lumii. Distribuția este completată de celebra actriță britanică Jane Seymour, în rolul distinsei Lady Lindo-Parker.

Cele două personaje centrale ale serialului „Pe urmele misterelor” sunt complexe - doi oameni care călătoresc foarte mult, se ajută reciproc să exceleze în descoperirea misterelor, dar care nu ar recunoşte asta niciodată. De la pădurea amazoniană, până la căutarea în Siberia a celui de al 51-lea ou Faberge, cei doi explorează lumea miturilor și a legendelor împreună.

Creat de premiatul scenarist Tony Jordan, „Pe urmele misterelor” este un serial dramatic contemporan extrem de ambiţios, plin de adrenalină, care te ţine cu sufletul la gură, plin de personaje extraordinare, cascadorii spectaculoase şi locuri de filmare fabuloase.

Primul episod al serialului ne primește în cele mai întunecate colţuri ale Amazonului, unde diligenta şi mereu entuziasmata Lady Alexandra Lindo-Parker - aflată în prima ei expediţie pentru British Museum - dă peste Hooten, un căutător de comori american, şarmant doar pe alocuri, dur când este nevoie şi mare amator de aur. Cei doi nu se înţeleg deloc, dar rămân împreună deoarece riscă moartea. Şi nu trece mult până când cad de pe munţi şi din elicoptere, călătoresc prin deşert pe cămile, descoperă temple ascunse şi comori de poveste, dau chiar şi peste legendarul oraş al aurului, El Dorado.

Nu pierdeți premiera serialului britanic „Pe urmele misterelor”, cu două episoade difuzate marți, 28 martie, la ora 21:00, exclusiv la DIVA. În fiecare marți vom urmări câte un episod - cu excepția zilei de 28 martie, când sunt difuzate primele două episoade ale serialului.

https://zonadetelevi...venturi-pe.html

#9
3xteam

3xteam

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,267
  • Înscris: 10.01.2017
Păzea ! KING KONG vine la [ https://i.imgur.com/qYn5ICd.png - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ] vineri, 28 aprilie, la ora 21:00 !

Legenda gorilei uriașe King Kong a stârnit fantezia realizatorilor de film nu doar o dată – și o face din nou, în 2017. DIVA propune publicului amator de filme de aventuri pelicula King Kong din 2005, care a adunat o lungă listă de premii prestigioase, printre care trei Oscaruri, 1 trofeu BAFTA și multe altele. King Kong va fi difuzat la DIVA vineri, 28 aprilie, la ora 21:00, în cadrul filmelor de vineri seara.

Filmul se bucură de efecte vizuale spectaculoase și de o distribuție de excepție: Naomi Watts, Adrien Brody, Jack Black și Colin Hanks, printre alții. De asemenea, poartă semnătura unui regizor celebru, Peter Jackson. Acțiunea peliculei are loc în 1930, cand un grup de realizatori de film călătorește spre misterioasa Skull Island, unde descoperă că gorila uriașă King Kong există în realitate. Îmblânzit de o frumoasă actriță, King Kong este, însă, prins într-o capcană din care trebuie să scape.

În cadrul Filmelor de vineri seara de la DIVA, difuzate vinerea, la 21:00, în luna aprilie vom mai putea urmări:

Tornada (7 aprilie), cu Bill Paxton și Helen Hunt, despre un grup de cercetători prins în mijlocul tornadei,

pelicula de acțiune și aventuri Mumia revine (14 aprilie), cu Brendan Fraser, Rachel Weisz și Dwayne The Rock Johnson

și thrillerul dramatic Orașul infernului (21 aprilie), cu Pierce Brosnan și Linda Hamilton.

sursa

#10
3xteam

3xteam

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,267
  • Înscris: 10.01.2017
Programul / grila lunii mai al  [ https://i.imgur.com/qYn5ICd.png - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ] !

programul lunii mai 2017 al postului de televiziune DIVA.

Întregul program poate fi descărcat de AICI

sursa

#11
3xteam

3xteam

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,267
  • Înscris: 10.01.2017
“King Kong” vine la [ https://i.imgur.com/qYn5ICd.png - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ] pe 28 aprilie

[ https://upload.wikimedia.org/wikipedia/en/6/6a/Kingkong_bigfinal1.jpg - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]

[ https://i.imgur.com/qYn5ICd.png - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ] propune publicului amator de filme de aventuri pelicula King Kong din 2005, care a adunat o lungă listă de premii prestigioase, printre care trei Oscaruri, 1 trofeu BAFTA și multe altele. King Kong va fi difuzat la DIVA vineri, 28 aprilie, la ora 21:00, în cadrul filmelor de vineri seara.

Filmul se bucură de efecte vizuale spectaculoase și de o distribuție de excepție: Naomi Watts, Adrien Brody, Jack Black și Colin Hanks, printre alții. De asemenea, poartă semnătura unui regizor celebru, Peter Jackson. Acțiunea peliculei are loc în 1930, cand un grup de realizatori de film călătorește spre misterioasa Skull Island, unde descoperă că gorila uriașă King Kong există în realitate. Îmblânzit de o frumoasă actriță, King Kong este, însă, prins într-o capcană din care trebuie să scape.

În cadrul Filmelor de vineri seara de la DIVA, difuzate vinerea, la 21:00, în luna aprilie vom mai putea urmări: Tornada (7 aprilie), cu Bill Paxton și Helen Hunt, despre un grup de cercetători prins în mijlocul tornadei, pelicula de acțiune și aventuri Mumia revine (14 aprilie), cu Brendan Fraser, Rachel Weisz și Dwayne The Rock Johnson și thrillerul dramatic Orașul infernului (21 aprilie), cu Pierce Brosnan și Linda Hamilton.

sursa

#12
3xteam

3xteam

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,267
  • Înscris: 10.01.2017
Noutățile lunii mai 2017 la [ https://i.imgur.com/qYn5ICd.png - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]


[ https://4.bp.blogspot.com/-SPrGJgnBJpU/WQbhMldE94I/AAAAAAAADqY/7GjY7dho6W48krbvwYtXJ0s_27nxv3OvwCLcB/s1600/SQE%2BCAP.1-20.jpg - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]


Știu cine ești
lunea, de la 21:00, până la 22 mai

Judecând dupa hainele sale rupte și fața plină de răni, pare că a avut un accident, dar nu își amintește nici cine este și nici cum a ajuns acolo. Numele lui este Juan Elias și este un avocat de succes care aspira să devină Decan al facultății. Atunci când poliția îi descoperă mașina avariată, găsește și telefonul mobil al nepoatei de 23 de ani a lui Juan Elias și toate probele arată că el a omorât-o. Acum, bărbatul trebuie să caute o cale de a-și dovedi nevinovăția, chiar dacă nici măcar el însuși nu știe dacă e vinovat sau nu.

[ https://3.bp.blogspot.com/-T1oo_MGxHT0/WQbhU15TQKI/AAAAAAAADqc/4jeM-NVEPTIhrHM8xU3_R6HNEYhfhJF-QCLcB/s1600/HATL_Day14_D4S3555.jpg - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]


Pe urmele misterelor
marțea, de la 21:00

Serialul dramatic de aventuri continuă în luna mai la DIVA. Îi urmărim pe Michael Landes în rolul lui Hooten și pe Ophelia Lovibond întruchipând-o pe Lady Alex, care călătoresc prin toată lumea în căutarea comorilor ascunse. Alex își riscă propria nuntă atunci când se hotărăște brusc să plece în Caraibe, pentru a căuta legendara comoară a piratului. Aflați pe urmele unei bijuterii neprețuite, Hooten și Alex atrag atenția unei găști de traficanți de droguri care nu au niciun fel de scrupule.

[ https://2.bp.blogspot.com/-vfXe6chNxJE/WQbh_7t8FFI/AAAAAAAADqk/4ugKHzrKw4c76TmC6B7c3YInhuXRQaJhQCLcB/s1600/NUP_170189_1403.jpg - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]


Camera de gardă
joia, de la 21:00

În noile episoade ale serialului dramatic despre medici, Dr. Charles se confruntă cu un caz dificil, când un pacient vrea să își taie brațul, în timp ce Halstead și Goodwin încearcă să consoleze un văduv îndurerat. Dr. Manning investighează situația unui băiat care e primit la spital cu o fractură de încheietură. Doi membri ai echipei se contrazic în legătură cu modul de tratare a unui pacient cu probleme cardiace, iar Choi ajută un pacient capricios, când se afla pe teren.

[ https://4.bp.blogspot.com/--bIB8azft-M/WQbiD_xUAQI/AAAAAAAADqo/LoZcFs4F-607FhRvHb8s7b0M58bj-C6QQCLcB/s1600/Grease_3_Keyart.jpg.jpg - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]


„Îndrăgostit la nebunie” - filmele de vineri seara
vinerea, de la 21:00

În luna mai, la DIVA avem parte de filme de succes cu actori cunoscuți și povești celebre, în fiecare vineri seara. Premiera „Atracție fatală” (5 mai) cu Michael Douglas și Glenn Close, despre un bărbat însurat care are o aventură de o noapte ce se transformă într-un adevărat coșmar; „Despărțiți, dar împreună” (12 mai), cu Jennifer Aniston și Vince Vaughn; premiera „Grease”, (19 mai), cu John Travolta și Olivia Newton-John, în rolurile adolescenților îndrăgostiți - Sandy, fata cea bună și rebelul Danny și celebra peliculă „Bridget Jones: La limita rațiunii” (26 mai).

[ https://1.bp.blogspot.com/-8WHiRnpU588/WQbigsMjuwI/AAAAAAAADqs/yAgiC-cimkIiLmAWrbHuImB3Zqu3bzKywCLcB/s1600/AddamsFam_Still_AL-4B.jpg - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]


Filme de 1 mai

luni, 1 mai, de la 13:00

Maratonul filmelor de 1 mai cuprinde patru pelicule cunoscute, difuzate una după cealaltă:

comedia „Gravidul”, despre un om de știință care este de acord să rămână gravid (cu Arnold Schwarzenegger, Danny DeVito și Emma Thompson),

comedia de aventuri „O minciună gogonată” (cu Frankie Muniz și Paul Giamatti),

„Totul despre băieți” (cu Hugh Grant) și, în premieră la DIVA,

„Familia Addams”, despre o familie excentrică ce primește vizita bizară a unui personaj care pretinde a fi unchiul îndepărtat (cu Anjelica Huston, Christopher Lloyd și Christina Ricci).

sursa

#13
KLM2009

KLM2009

    The Punish3r

  • Grup: Moderators
  • Posts: 25,807
  • Înscris: 07.07.2009

[ https://i.imgur.com/qYn5ICd.png - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ] RECOMANDĂRILE LUNII IULIE 2017


Attached File  BF-1047.jpg   594.15K   2 downloads

Filme mortale de vară
de luni până vineri, de la 14:00, câte două filme


În luna iulie, DIVA vă propune thrillere și filme dramatice, de luni până vineri. Printre titlurile pe care le vom urmări se numără „Băiatul din pod”, despre o adolescentă care se împrietenește cu un băiat misterios, care locuiește în podul casei sale, „Secretul soțului meu”, în care o tânără se îndoiește de soțul ei, după ce rivalul său este găsit mort, „Capcana maternității”, în care o femeie aleasă drept mamă-surogat nu este ceea ce pare și „Prietenie fatală”, despre prietenia dintre două fete care ia o turnură neașteptată, atunci când una dintre ele devine foarte posesivă.

Attached File  3_KKONG_KEYART18.JPG   399.7K   2 downloads

Filmele de succes ale verii
vinerea, la 21:00


Vara aceasta, toată lumea se bucură de filmele de succes de la DIVA, de vineri seara. Vom vedea „Gladiatorul” (pe 7 iulie), cu Russell Crowe și Joaquin Phoenix, „Tornada” (pe 14 iulie), în care Bill Paxton și Helen Hunt sunt doi cercetători care vânează furtuni, „King Kong” (pe 21 iulie), o aventură epică despre un monstru, cu Naomi Watts și Adrien Brody și „Mumia” (pe 28 iulie), cu Brendan Fraser și Rachel Weisz, care iau parte la o aventură extrem de neașteptată.

Attached File  HAW-epi612-D0106bi.jpg   174.51K   2 downloads

Hawaii Five-0 (sezonul al șaselea)
câte două episoade, lunea, la 21:00


Serialul urmărește o echipă de elită a poliției din Hawaii, care luptă împotriva criminalilor de pe insulă. În sezonul 6, aceștia anchetează furtul unor bombe din vremea celui de Al Doilea Război Mondial, iar Lou merge la Chicago pentru a încerca să îl determine pe Clay să mărturisească faptul că a săvârșit o crimă. În paralel, încercând să câștige un pariu cu McGarrett și Danny, Kono și Chin sunt luați ostatici de doi bărbați înarmați, care plănuiesc să îngroape corpul unui polițist.

Attached File  Disparuta 1.jpg   216.61K   2 downloads

Dispăruta
câte două episoade, marțea, la 21:00, din 11 iulie


Serialul pe care nu trebuie să îl ratezi revine la DIVA în luna aceasta, pentru a fi siguri că nu ați ratat niciun detaliu al poveștii captivante. Thrillerul francez în opt părți urmărește drama provocată de dispariția unei adolescente în Lyon și ancheta poliției pentru a da de urma acesteia.

Sursa: https://zonadetelevi...iulie-2017.html

#14
zradu

zradu

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 473
  • Înscris: 12.02.2011
Attached File  Screenshot-2018-1-28 Messenger.png   17.79K   42 downloads

#15
ronuquet

ronuquet

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 16,163
  • Înscris: 22.02.2017
Eu nu stiu cine se mai uita la filme/seriale SD da ma rog... Posted Image

Edited by ronuquet, 28 January 2018 - 14:39.


#16
AndReW99

AndReW99

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 5,404
  • Înscris: 15.07.2016
Poate că Diva are unele filme/seriale în exclusivitate și omul nu vrea să le vadă pe net.

#17
ronuquet

ronuquet

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 16,163
  • Înscris: 22.02.2017
Exclusivitate pe posturile dedicate Romaniei? Ce gluma buna :))) mai bine le vezi pe net in HD decat in SD pline de reclame la TV.

#18
MembruAnonim

MembruAnonim

    MembruAnonim

  • Grup: Banned
  • Posts: 398,226
  • Înscris: 08.10.2015
Au The Librarians şi parcă la Hawaii Five-O sunt înainte faţă de AXN.

Anunturi

Bun venit pe Forumul Softpedia!

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate