Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Incalzire in pardoseala etapizata

Suprataxa card energie?!

Cum era nivelul de trai cam din a...

probleme cu ochelarii
 Impozite pe proprietati de anul v...

teava rezistenta panou apa calda

Acces in Curte din Drum National

Sub mobila de bucatarie si sub fr...
 Rezultat RMN

Numar circuite IPAT si prindere t...

Pareri brgimportchina.ro - teapa ...

Lucruri inaintea vremurilor lor
 Discuții despre TVR Sport HD.

Cost abonament clinica privata

Tremura toata, dar nu de la ro...

Renault Android
 

DIVA România.

- - - - -
  • Please log in to reply
211 replies to this topic

#127
IceCoolExtreme

IceCoolExtreme

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 16,725
  • Înscris: 06.11.2018

Diva a anunțat premierele din 16 - 21 noiembrie în blocul de filme dedicate sărbătorilor


DIVA este Locul filmelor de Crăciun, unde continuă difuzarea de filmele festive, în fiecare zi, întreaga zi. Cu premiere romantice marțea și vinerea de la 20:00 și duminica de la 16:00, săptămâna 16-21 noiembrie aduce filme cu doi străini ce pornesc într-o aventură, o tentativă de a topi o inimă de gheață și o iubire neașteptată.

Marți, 16 noiembrie de la ora 20.00 are premiera "Cheia Crăciunului" ("Unlocking Christmas", 2020). O cheie misterioasă și o ghicitoare ajung la ușa lor, iar Kate (Taylor Cole) și Kevin (Steve Lund) pornesc într-o aventură de Crăciun pe care n-o vor uita.

Ambii se află la o răscruce în viața lor, Kate este nouă în oraș și are o bursă medicală la spital, iar Kevin s-a întors acasă după o misiune cu Forțele Aeriene și toți prietenii și familia lui par să fie foarte preocupați de ceea ce plănuiește pentru viitorul său.

Vineri, 19 noiembrie de la ora 20.00 are premiera "Un ajutor de Crăciun" ("If Only I Had Christmas", 2020). Darcy (Candace Cameron Bure) vizitează Emerald Educational Trust cu un scop clar, să-l determine pe vicepreședintele unei companii de tehnologie să ia decizia de a ajuta o organizație de caritate.

Glenn Goodman (Warren Christie) este liderul companiei și nu îi place deloc publicitatea. Dar firma sa are nevoie de apariții pozitive în presă, în principal pentru că nimeni nu l-a văzut pe președinte de zece ani.

Duminică, 21 noiembrie, de la ora 16.00, are premiera "Ne vedem de Crăciun" ("Meet Me At Christmas", 2020). Organizatorul nunții fiului ei își dă brusc demisia, iar Joan (Catherine Bell) preia sarcina pregătirilor de nuntă, programată pentru Ajunul Crăciunului, cu ajutorul unchiului miresei, Beau (Mark Deklin).

Cei doi se cunosc de mult timp și reușesc să colaboreze pentru a asigura succesul fericitului eveniment. Oare vor găsi împreună, pe lângă soluții, și un strop de magie?

Diva face parte din portofoliul companiei americane de media NBC Universal și are un public țintă preponderent feminin. Televiziunea lineară se găsește în oferta tuturor operatorilor tradiționali de cablu, satelit și IPTV.

Sursa:  https://mediaexpres....e.aspx?id=19646

#128
IceCoolExtreme

IceCoolExtreme

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 16,725
  • Înscris: 06.11.2018

DIVA a anunțat pentru zilele de 25 și 26 decembrie "patru premiere de Crăciun"


DIVA aduce spiritul sărbătorilor pe micile ecrane cu difuzarea unui maraton de filme de Crăciun fără precedent, oferind de două luni de filme festive, în fiecare zi, întreaga zi, presărate cu o multitudine de premiere care reunesc întreaga familie.

După un traseu atât de plin de evenimente frumoase, Crăciunul este la fel de grandios. Pentru că DIVA aduce patru filme în premieră cu ocazia zilelelor de sărbătoare petrecute în familie.

Sâmbătă, 25 decembrie, în ziua de Crăciun, sunt programate două filme în premieră.

"Farmecul Crăciunului" (The Christmas Yule Blog, 2020) o prezintă de la ora 16:00 pe Caroline (Sara Canning), blogger de călătorii, care se află în New Mexico, unde îl cunoaște pe profesorul de muzică Oscar (Zak Santiago), alături de care descoperă o altă latură a Crăciunului.

De la ora 18.00 este programat filmul "Christmas Tree Lane" (2020). Carismatica Alicia Witt o interpretează pe Meg, care vrea să salveze de la demolare cartierul Aleea Bradului de Crăciun, dar află că noul ei iubit lucrează pentru dezvoltatorul imobiliar.

A doua zi de Crăciun aduce și alte două filme în premieră.

De la ora 16.00 este programat "Casa Crăciunului" (The Christmas House, 2020). Pentru că este primul an de la pensionare, cuplul format din Bill (Treat Williams) și Phylis Mitchell (Sharon Lawrence) îi cheamă acasă de Crăciun pe cei doi fii ai lor și găzduiesc o mare petrecere. În această perioadă fiecare membru are propriile lui provocări, dar se reunesc în timpul sezonului de sărbători și vor petrece momente unice.

De asemenea, de la ora 18.00 are premiera comedia romantică cu căței "Șezi. Stai. Iubește!" (Puppy Love for Christmas, 2020). În timp ce-și vizitează familia de Crăciun, Annie (Georgia Flood), o voluntară, încearcă să salveze un adăpost de animale cu ajutorul fostului coleg de liceu, Dylan (Ezekiel Simat).

Sursa: https://mediaexpres....e.aspx?id=19753

#129
sorin96

sorin96

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,159
  • Înscris: 13.03.2016
Premierele lunii februarie

J'ai tue mon mari (serial nou)-din 13 februarie,2 episoade noi,duminica 21:00
Private Eyes (sezonul 4)-din 28 februarie,2 episoade noi,luni-vineri 19:00

#130
IceCoolExtreme

IceCoolExtreme

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 16,725
  • Înscris: 06.11.2018

Diva a anunțat noi filme romantice în premieră în programul TV cu începere din 9 ianuarie


Iarna poate fi un anotimp fierbinte dacă e presărată cu priviri drăgăstoase și cuvinte romantice, inspirate de premierele romantice de la DIVA, potrivit unui comunicat difuzat de televiziune. Mai multe filme în premieră debutează începând de duminică, 9 ianuarie, de la ora 16:00.

Pe 9 ianuarie este difuzat filmul "Steaua inimii mele" ("Taking a Shot at Love", 2021). Cum poate ajuta o fostă profesoară de balet un jucător de hochei care trebuie să se recupereze după o accidentare? Jena (Alexa PenaVega) încearcă să îl ajute pe atrăgătorul Ryan (Luke Macfarlane) să își recupereze mobilitatea gleznei cu ajutorul mișcărilor de balet, în schimb, el o învață cum să se recupereze după o inimă frântă.

DIVA a anunțat pe 16 ianuarie premiera filmului "Excursia de lux" ("A Winter Getaway", 2021). Joe (Brooks Darnell) este un bărbat obișnuit, care primește cadou o excursie de lux. Courtney Evans (Nazneen Contractor) face parte din personalul care îl însoțește pe acesta în excursie și pare că îl apreciază sincer.

Diva difuzează în 23 ianuarie în premieră "Sărut de zăpadă" ("Snowkissed", 2021). Kate (Jen Lilley) este o jurnalistă care nu îndrăgește călătoriile, dar trebuie să îi ia un interviu lui Noah (Chris McNally), unui chipeș proprietar de pensiune și sfârșește prin a-l ghida în noua lui carieră de ghid turistic. Cine pe cine va ghida și în iubire, rămâne de văzut.

Diva este o televiziune pentru un public feminin care aparține NBC Universal și se distribuie prin toate rețelele de cablu și satelit majore din România.

Sursa: https://mediaexpres....e.aspx?id=19784

#131
IceCoolExtreme

IceCoolExtreme

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 16,725
  • Înscris: 06.11.2018

Trenul de mare viteză pe ruta Toronto – Chigago pleacă în ultima cursă duminică, 16 ianuarie, la 21:00 În sezonul doi din “Premisa unui dezastru” la Diva


Serialul "Premisa unui dezastru" revine la DIVA, cu premieră în România a sezonului 2, duminică, 16 ianuarie, de la ora 21:00.

Lansat în 2021, sezonul al doilea al serialului "Premisa unui dezastru" are șase episoade în care este investigată deraierea unui tren de mare viteză, de ultimă generație, complet automatizat, pe nume Apollo. În mod abrupt, ruta Toronto – Chicago se încheie în Michigan.

Geniala investigatoare Kendra Malley (Archie Panjabi) este chemată pentru a cerceta împrejurările accidentului din zona rurală, alături de colegii ei, curajosul Theo Barker (Mark Rendall) și tânăra analistă Charlotte Jensen (Kelly McCormack).

În timp ce atenția tuturor este îndreptată asupra lor, Kendra și echipa sa descoperă o serie de indicii ce conduc la o mulțime de suspecți cu motive din cele mai variate. Este oare vinovat gigantul tehnologic care a dezvoltat proiectul? A fost implicat un cartel de droguri din Mexic? Sau este vorba de un angajat nemulțumit care se opune avansului tehnologic? Lucrând în colaborare cu FBI, Kendra pornește într-o cursă contracronometru spre descoperirea adevărului.

Ca și în primul sezon, Kendra este susțiuntă de mentorul său, Howard Lawson (interpretat de regretatul Christopher Plummer). Din cauza restricțiilor impuse de pandemie cei doi actori și-au dat replica de la distanță, prin intermediul mai multor conferințe video.

Diva este o televiziune cu un public țintă predominant feminin deținută de NBC Universal. Potrivit audiențelor anuale Diva s-a situat pe primul loc în 2021 între televiziunile de filme și seriale pentru femei

Sursa: https://mediaexpres....e.aspx?id=19795

#132
dondhanny

dondhanny

    Master of WebTV

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 6,455
  • Înscris: 09.03.2007
Două episoade se difuzează duminică 16 ianuarie. Am văzut weekendul trecut prima serie. Au fost difuzate câte trei episoade sâmbătă și duminică.

#133
IceCoolExtreme

IceCoolExtreme

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 16,725
  • Înscris: 06.11.2018

DIVA aplică legea din DREPTUL FAMILIEI în serile de joi, de la ora 21:00


„Dreptul familiei” (“Family Law “- 2021) este un nou serial difuzat la DIVA, care are în centru povestea lui Abigail Bianchi (interpretată de actrița Jewel Staite cunoscută din seria SF "Stargate: Atlantis"), o avocată foarte bine plătită, care se pricepe să dea vina pe alții, în special când este vorba despre problemele ei.

După ce soțul o dă afară din casă din cauza problemei ei legată de consumul de alcool, Abigail face o scenă în sala de judecată și este amendată și suspendată cu mențiunea că poate profesa timp de un an doar sub supravegherea unui senior. Singurul om capabil să facă față provocării este Harry Svensson (Victor Garber – Titanic, Argo), tatăl ei cu care nu a ținut legătura. Astfel, Abby se vede nevoită să lucreze pentru tatăl ei, alături de frații ei vitregi: Daniel (Zach Smadu - The Good Witch) și Lucy (Genelle Williams).

Cei patru sunt cum nu se poate mai diferiți: Abby este rebelă, Daniel este un perfecționist în toate aspectele vieții sale, Lucy pare un psiholog echilibrat, iar Harry, avocatul celebrităților, are trei căsnicii la activ. Ce poate merge greșit în această familie reunită?

Abby se vede nevoită să își remedieze viața și să gestioneze trei tipuri de familii: familiile pe care le reprezintă în sala de judecată, familia tatălui său și propria familie, soțul și cei doi copii, pe care îi vrea înapoi cu disperare. Abigail trebuie să lupte pentru a-și demonstra valoarea profesională și să își găsească locul într-o familie pe care abia o cunoaște.

Dar cel mai solicitant este să lucreze cu tatăl pe care l-a disprețuit toată viața. Abby nu are șarm și nici maniere, dar este imposibil să nu o placi, ea ne introduce în Dreptul familiei la DIVA în serile de joi, de la 21:00.

Sursa: https://mediaexpres....e.aspx?id=19803

#134
sorin96

sorin96

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,159
  • Înscris: 13.03.2016
Premierele lunii martie

Astrid & Raphaelle (sezonul 2)-din 7 martie,un episod nou,lunea la 21:00
Private Eyes (sezonul 5)-din 8 martie,2 episoade noi,luni-vineri la 19:00
Coroner (sezonul 4)-din 31 martie,un episod nou,joia la 21:00

#135
IceCoolExtreme

IceCoolExtreme

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 16,725
  • Înscris: 06.11.2018

„Mi-am ucis soțul”, o nouă miniserie franțuzească la Diva. Când va avea premiera



Diva a anunțat că va difuza în luna februarie „Mi-am ucis soțul” (J’ai tué mon mari, 2021), o miniserie franțuzească de suspans.

Producția este realizată de Next Episode (parte din Groupe UGC) și scrisă de Sophie Dab, Rémy Silk Binisti, Lucie Fréjaville și Justine Kim Gautier, după o idee a lui Henri Debeurme (creatorul serialului Trauma).

„Mi-am ucis soțul” va debuta la Diva pe 13 februarie și cuprinde șase episoade  care vor fi difuzate duminica, câte două, de la ora 21:00.

Miniseria franțuzească are în centru violența domestică și consecințele ei. Astfel, cele șase episoade aduc în prim-plan violența împotriva femeilor.

Care este povestea?

Actrița Erika Sainte (premiată pentru rolul principal din “Elle ne pleure pas, elle chante”) o interpretează pe Anna, victima violenței domestice de mulți ani. Antoine Gouy (a interpretat rolul lui Benjamin Ferel în “Lupin”) îl joacă pe Manuel, soțul Annei, un avocat strălucit, dar un om violent, narcisist și foarte priceput în arta manipulării.

Serialul mizează pe suspans și acțiune, dar și pe intimitate, vorbind despre subiecte sensibile, precum fața întunecată a vieții de familie. Toate acestea duc o femeie pe punctul de a comite un rău ireparabil și să spună „Mi-am ucis soțul”.
[ https://www.youtube-nocookie.com/embed/lMC2SUkrKIw?feature=oembed - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]
Sursa: https://tinyurl.com/3nr5ymej

#136
IceCoolExtreme

IceCoolExtreme

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 16,725
  • Înscris: 06.11.2018

Diva difuzează filme romantice, în weekend-ul îndrăgostiților



Special pentru weekend-ul îndrăgostiților, postul Diva va difuza patru filme romantice, producții din 2020 și 2021.

Astfel, sâmbătă (12 februarie) și duminică (13 februarie), începând cu ora 16.00, televiziunea Diva va difuza câte două filme romantice, în premieră.
Ce filme sunt în program?

Dragoste pe pârtie (Two For The Win, 2020) – sâmbătă, ora 16.00

Povestea din film este bazată pe cartea Sleigh Bells in the Snow de Sarah Morgan. În rolurile principale sunt campionul mondial de schi Justin O’Neill (Trevor Donovan) și instructorul local de schi Kayla Green (Charlotte Sullivan), prieteni din copilărie, care se revăd pe pârtie.

De altfel, actorul Trevor Donovan a practicat schi de performanță în adolescență și a fost încântat pe platourile de filmare: ”Sunt foarte entuziasmat că am avut șansa de a face asta, nu am schiat în nici un film până acum și eu am schiat toată viața mea!“.
[ https://www.youtube-nocookie.com/embed/AH8bCg-rgZo?feature=oembed - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]
Romanță pe râu (Riverfront Romance, 2021) – sâmbătă, ora 18.00

În prim-plan este scriitoarea Cara Durant (Tammy Gillis) care își cumpără o casă pe malul râului din orașul ei natal, căutând inspirație pentru romanul său. La scurt timp intră în scenă și inginerul Riley Evans (Morgan David Jones).
[ https://www.youtube-nocookie.com/embed/ffzXtFqWeD0?feature=oembed - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]
Cum să iubești din nou (Learning to Love Again, 2020) – duminică, ora 16.00

În acest film, rolul principal este jucat de Ann Pirvu, o actriță de origine româncă. Ea joacă rolul lui Jane care, după ce s-a despărțit de iubitul ei și și-a pierdut locul de muncă, se întoarce acasă și, pe drum, decide să îl ajute pe Chris (Kjartan Hewitt), care are probleme cu mașina. În final, îl invită să petreacă Ziua Recunoștinței alături de familia ei.

Într-un interviu pentru Harltonempire.com actrița de origine română, Ann Pirvu a declarat:

“Ca și Jane, provin dintr-o familie foarte… implicată, să spunem, (râde). Am imigrat în Canada din România când aveam 12 ani, așa că eram patru și ne-am avut doar unul pe altul îndreptându-ne în această nouă aventură a vieții. Părinții mei sunt foarte implicați când vine vorba de viața mea, foarte înțelepți – întotdeauna o contribuție bine intenționată, dar adesea nesolicitată. Este stilul românesc! Glumesc, desigur, pentru că sunt foarte recunoscătoare pentru indiscreția lor… pardon, îndrumări (râde).”
[ https://www.youtube-nocookie.com/embed/LRQqsG6WX68?feature=oembed - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]
Capsula timpului (Romancing the Birthday Girl/ Don’t Forget I Love You, 2021) – duminică, ora 18.00

În centru este povestea lui Taylor (Emilie Ullerup), care deschide o capsulă a timpului lăsată de mama sa decedată. Și aceasta nu conține o avere, ci o serie de provocări menite să o ajute să își învingă temerile.
[ https://www.youtube-nocookie.com/embed/uLRJoFITiJE?feature=oembed - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]

Sursa: https://tinyurl.com/2ymbvbz4

#137
IceCoolExtreme

IceCoolExtreme

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 16,725
  • Înscris: 06.11.2018

„DETECTIVI PARTICULARI” sezonul al patrulea are premiera în programul televiziunii Diva de luni, 28 februarie


Shade și Angie continuă investigațiile la DIVA în sezonul al patrulea din „Detectivi particulari” (Private Eyes), în 12 noi episoade ce urmează să fie difuzate în calupuri de câte două, de luni 28 februarie, în fiecare zi lucrătoare, de la ora 19:00.

După ce este pus în fața unui test de paternitate, Matt Shade (Jason Priestley) își dă seama că o familie este un angajament mult mai solicitant decât anticipase vreodată și se străduiește să mențină un echilibru între agenție și viața de acasă.

Preocupată să își susțină partenerul, detectivul Angie Everett (Cindy Sampson), decide să facă le facă un test ADN în secret lui Matt și presupusei sale fiice. Un caz urgent devine o intervenție binevenită care să le distragă atenția de la problemele personale, iar cei doi se adâncesc în misterul unei familii bogate a cărei petrecere pe tema Gatsby devine un cadru pentru lupte de putere... și crimă.

Ajutați de talentata lor asistentă, Zoe Chow (Samantha Wan), Shade și Angie continuă să lucreze cot la cot ca o mașinărie bine unsă, valorificând punctele forte ale celuilalt și resimțind permanenta tensiune romantică dintre ei. Cazurile noi includ un jaf armat care implică noul camion de mâncare al lui Don (Barry Flatman), un celebru jucător de golf ce are un urmăritor, o crimă misterioasă într-un club de jazz și nunta unui prieten apropiat, care este stricată de o vânătoare de comori.

În acest sezon revin și Don Shade (Barry Flatman), Jules Shade (Jordyn Negri), Becca D'Orsay (Nicole DeBoer), Liam Benson (Jonny Gray), Nora Everett (Mimi Kuzyk), Inspectorul Mathilde Carson (Linda Kash), ofițerul Danica Powers (Ruth Goodwin) și Tex Clarkson (Brett Donahue), dar și noi personaje interpretate de antrenorul echipei de baschet Toronto Raptors - Nick Nurse, jucătorului de golf Mike Weir, cântăreața canadiană Keshia Chanté (în rolul prietenei lui Angie, paramedicul Mia Torres) și Supinder Wraich (în rolul iubitei Danicai, Kate).

Episodul al treilea al noului sezon este si debutul ca regizor al lui Cindy Sampson.

Sezonul al patrulea din „Detectivi particulari” a fost filmat în 15 locații din Toronto și împrejurimi, are 26 de staruri - invitați speciali, a fost difuzat în peste 180 de țări și a avut o echipă de producție de 200 de persoane.

Sursa: https://mediaexpres....e.aspx?id=19888

#138
sorin96

sorin96

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,159
  • Înscris: 13.03.2016
Premierele lunii aprilie

Chicago Med (sezonul 7)-din 5 aprilie,2 episoade noi,marti la 21:00
La suerte de Loli (serial nou)-din 25 aprilie,2 episoade noi,luni-vineri la 18:00
Magnum P.I. 2018 (serial nou)-din 25 aprilie,un episod nou,luni-vineri la 20:00

#139
sorin96

sorin96

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,159
  • Înscris: 13.03.2016
Premierele lunii mai

Makari (serial nou)-din 16 mai,un episod nou,lunea la 21:00
Magnum P.I. 2018 (sezonul 2)-din 23 mai,un episod nou,luni-vineri la 20:00

#140
sorin96

sorin96

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,159
  • Înscris: 13.03.2016
Premierele lunii iunie

The Outpost (sezonul 4)-din 23 iunie,un episod nou,joia la 21:00

#141
IceCoolExtreme

IceCoolExtreme

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 16,725
  • Înscris: 06.11.2018

Diva deschide sezonul nunților. Care sunt premierele lunii iunie


Televiziunea Diva a anunțat premierele lunii iunie. Duminica a pus în grilă filme romantice, iar vinerea e seara comediilor. În plus, începe și un nou sezon al unui serial de aventuri.

Diva va difuza în premieră patru filme de dragoste în după-amiezile de duminică. Practic, deschide sezonul nunților, în fiecare duminică, de la ora 16.00.

Duminica, filme romantice (ora 16.00)
  • 5 iunie - Clopote de nuntă (Wedding Bells, 2016). Atunci când doi oameni cu fobie de angajament sunt rugați să fie domnișoară și cavaler de onoare la o nuntă, descoperă că se îndrăgostesc unul de celălalt.
  • 12 iunie - Jurămintele noastre (The Vows We Keep, 2021). Organizatorul de evenimente, Hazel, este pusă în fața unui termen limită descurajant când e insărcinată cu organizarea nunții perfecte pentru sora sa.
  • 19 iunie - Opriți nunta! (Stop The Wedding, 2016). O femeie și un bărbat care încearcă să oprească o nuntă dezastruoasă, sfârșesc prin a se îndrăgosti unul de celălalt.
  • 26 iunie - O nuntă perfectă (One Perfect Wedding, 2021). Cu turul de carte al Carei și cu afacerea lui Ben care îl ține ocupat, cuplul plănuiește într-un final să se căsătorească.
Vineri seara, comedii (ora 21.00)

O tipă... dezastru (Trainwreck, 2015) cu Amy Schumer și Bill Hader vine la DIVA vineri, 3 iunie, urmat de producția Cu lumea-n cap (Wanderlust, 2012) cu Paul Rudd și Jennifer Aniston, difuzata pe 10 iunie.

Pe 17 iunie Ben Stiller, Jennifer Aniston și Debra Messing aduc filmul Surpriză: vine Polly! (Along Came Polly, 2004) și pe 24 iunie este difuzat Adu-l urgent pe scenă! (Get Him to the Greek, 2010) cu Jonah Hill, Russell Brand și Elisabeth Moss.

Avanpostul revine la Diva

Printre filme romantice și comedii, postul a inclus în grilă și un nou sezon al serialului de aventuri Avanpostul. Acesta debutează joi, 23 iunie, de la ora 21.00.

Noul sezon de 13 episoade reunește fanii cu serialul de aventuri preferat. După ce Gwynn se sacrifică pentru a o distruge pe Yavalla, avanpostul are nevoie de un nou conducător. Dar în timp ce Talon (Jessica Green) și Garret (Jake Stormoen) încearcă să stabilească o nouă conducere, o amenințare sinistră se trezește, dezvăluind adevărata origine a misterioșilor kinjes.

Sursa: https://www.paginade...-iunie-20710471

#142
IceCoolExtreme

IceCoolExtreme

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 16,725
  • Înscris: 06.11.2018

FILME DE DRAGOSTE, ÎN IULIE LA DIVA. ÎN ROLURILE PRINCIPALE, NATALIE PORTMAN, SCARLETT JOHANSSON ȘI KEIRA KNIGHTLEY


Pe 1 și 8 iulie, DIVA prezintă povești de dragoste celebre transformate în filme remarcabile ce acaparează seara de vineri cu romantism din alte vremuri.
Filmele de vineri seara, în iulie, la DIVA

În două seri de vineri din iulie, DIVA le face program special fanilor filmelor de dragoste. Astfel, pe 1 și 8 iulie, de la ora 21.00, postul va difuza două lungmetraje care spun povești clasice de dragoste.

„Anna Karenina”

Pe 1 iulie este difuzat Anna Karenina (Anna Karenina, 2012) cu Keira Knightley, Jude Law și Aaron Taylor-Johnson. Celebra poveste plasată în 1874, în Rusia imperială, unde aristocrata Anna Karenina (Keira Knightley) călătorește de la Sankt Petersburg la Moscova pentru a salva căsătoria fratelui ei Prințul Oblonsky (Matthew Macfadyen), care a trăit o poveste de dragoste cu servitoarea sa.

Anna Karenina este căsătorită cu contele Alexei Karenin (Jude Law), dar îl întâlnește pe ofițerul de cavalerie, Contele Vronsky (Aaron Taylor-Johnson) în gară și sunt atrași unul de celălalt.

Cei doi dansează la bal, atrăgând atenția societății conservatoare și trăiesc o poveste de dragoste care o va conduce pe Anna Karenina la o soartă tragică.
Adaptarea romanului clasic al lui Lev Tolstoi a adunat 33 de premii și 53 de nominalizări din partea instituțiilor din întreaga lume, dar cele mai aclamate au fost costumele, care au câștigat un premiu Oscar și un BAFTA în 2013.
[ https://www.youtube-nocookie.com/embed/Z-nyXX5zOLg?feature=oembed - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]
„Cealaltă moștenitoare Boleyn”

Pe 8 iulie două surori se luptă pentru iubirea unui rege în filmul Cealaltă moștenitoare Boleyn (The Other Boleyn Girl, 2008) cu Natalie Portman, Scarlett Johansson și Eric Bana. Scenariul lui Peter Morgan, bazat pe romanul lui Philippa Gregory și înfățișează curtea regelui Henry al VIII-lea . Henry (Eric Bana) este portretizat drept un rege chipeș, seducător și plin de pasiune.

Mary (Scarlett Johansson), dată regelui de ambițiosul ei tată, este împovărată de aspectele politice ale relației lor. Ea îl iubește cu adevărat, spre deosebire de sora ei manipulatoare, Anne (Natalie Portman), care intră în competiție pentru titlul de regină. Până unde poate merge ambiția unor femei într-o epocă în care bărbații le decideau soarta?
[ https://www.youtube-nocookie.com/embed/M44ZHmPoLSU?feature=oembed - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]
Călătorește cu DIVA în trecut și descoperă cele două povești de iubire inspirate din vremuri de mult apuse, vineri 1 și 8 iulie, de la 21:00!

Sursa: https://www.tvmania....nightley-360636

FILME DIVA, IULIE 2022. FILMELE DE DRAGOSTE ÎN PREMIERĂ, DUMINICA, DE LA ORA 16.00


Ca de obicei, duminica la DIVA este ziua dedicată romantismului și sunt difuzate filme romantice în premieră, de la ora 16:00.

Prieteni prin corespondență

Pe 3 iulie este difuzat filmul Prieteni prin corespondență (Her Pen Pal, 2021).

Organizatorul de evenimente Victoria (Mallory Jansen) abia așteaptă să participe și să planifice nunta celei mai bune prietene la Paris. Dar când află că fostul ei iubit anunță că va participa la eveniment cu o nouă parteneră, Victoria reia legătura cu prietenul ei francez din copilărie, Jacques (Joshua Sasse). Filmat în Paris, atmosfera acestui film asigură o extra doză de romantism.
[ https://www.youtube-nocookie.com/embed/vRruxnwzvS4?feature=oembed - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]

Un mic serial TV

10 iulie aduce Un mic serial TV (A Little Daytime Drama, 2021).

Pentru a salva serialul de televiziune pentru care lucrează, difuzat în timpul zilei, scenarista Maggie (Jen Lilley) trebuie să-l convingă pe chipeșul Darin (Ryan Paevey), fostul ei iubit din viața reală, să se întoarcă în distribuție. Cum o să reușească să facă asta fără să își piardă mințile și inima pe parcurs?

Dragoste pe bune

17 iulie prezintă o Dragoste pe bune (Love, For Real, 2021).
[ https://www.youtube-nocookie.com/embed/Y2xK2Ii_oJ0?feature=oembed - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]

Hayley (Chloe Bridges) și cea mai bună prietenă a ei, Bree (Taiana Tully), merg la un reality show de întâlniri pentru a promova proria afacere, dar nimic nu merge așa cum a fost planificat atunci când dragostea, prietenia și cariera sunt în joc. Vor deveni oare faimoase datorită creațiilor lor sau a unor povești de iubire memorabile?

M-ai cucerit de la „aloha”

24 iulie aduce M-ai cucerit de la „aloha” (You Had Me At Aloha, 2021). După ce drăguța producătoare Paige (Pascale Hutton) s-a certat în public cu prezentatorul Ben (Kavan Smith) în timpul interviului de angajare, rețeaua TV decide că amuzantul cuplu pot face pereche pentru o producție de tipul jurnal de călătorie în Oahu. Ideile lor sunt complet opuse dar cei doi trebuie să lucreze împreună pentru viitorul carierelor lor. Cei doi profesioniști realizează în scurt timp că se completează reciproc, și nu doar în fața camerelor de filmat.
[ https://www.youtube-nocookie.com/embed/sHqchfrdr84?feature=oembed - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]

Ziua de 27 de ore

31 iulie descoperim Ziua de 27 de ore (The 27-Hour Day, 2021).

O personalitate puternică și un expert în gestionarea timpului, Lauren (Autumn Reeser) simte că îi fuge pământul de sub picioare când află că nu a fost selectată ca vorbitor la o conferință, pentru că viața ei este eficientă, dar lipsită de sens. Lauren decide astfel să meargă la o cabana retrasă în Montana, unde învață să se calmeze, să trăiască fără telefon, laptop și ceas, să se bucure de prezent și chiar de compania chipeșului proprietar.

Iubiri noi, personaje noi și decoruri speciale, asta aduc la DIVA în iulie filmele romantice difuzate în premieră duminica, de la 16:00.

Sursa: https://www.tvmania....ra-16-00-360848

#143
IceCoolExtreme

IceCoolExtreme

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 16,725
  • Înscris: 06.11.2018

SERIALE DIVA, IULIE 2022. UN NOU SEZON DIN „CĂPITANUL MARLEAU”, CU DAVID SUCHET ȘI CORINNE MASIERO, DAR ȘI UN SERIAL NOU-NOUȚ


Din 4 iulie, de luni până vineri, DIVA va difuza seriale cu investigatori geniali, dedicați și cu pronunție graseiată! Maratonul începe cu sezonul 3 din Căpitanul Marleau, de la ora 19:00.

În acest sezon, extravaganta Marleau (Corinne Masiero) desfășoară investigații criminalistice în cadre deosebite precum un studiou de radio, un parc de distracții și intră chiar în intimitatea unui artist celebru. Structura unică a personalității ei, intuiția și nonconformismul o ajută să găsească vinovații și să dezvăluie adevărul, alături de criminaliști aleși parcă pentru a se mula pe stilul ei.

Căpitanul Marleau are un mod unic de analiza cazurile, o înfățișare neobișnuită, umor și comportament aparent bizare, nu este un investigator obișnuit. Unul dintre invitații sezonului este însuși David Suchet (Poirot).

Pe 27 iulie ștafeta este preluată de Morgane, geniul investigațiilor (HPI – Haut Potentiel Intellectuel, 2021). Cele 8 episoade ale primului sezon au fost filmate în regiunea Hauts-de-France (Attiches, Courrières, Dunkerque, Lille, Malo-les-bains, Villeneuve d’Ascq). Deși sunt investigate cazuri de crimă,  producția este presărată cu umor, iar sursa umorului vine din jocul lui Audrey Fleurot, în rolul capriciosului personaj superinteligent și al lui Adam Karadec (Mehdi Nebbou), în rolul polițistului rigid.

Este sigur că acești parteneri de investigație vor rămâne în memoria publicului pentru mult timp. Morgane, care se află între primii 3% cei mai inteligenți oameni din lume, este lipsită de diplomație, are un aspect extravagant și o personalitate pe măsură. Problemele ei cu autoritățile nu sunt un secret, iar colaborarea cu oamenii legii este presărată de conflicte. Dar cumva va reuși să facă echipă cu Adam pentru a-i investigheza pe cei mai inteligenți dintre criminali.

Que l’enquête commence! Din 4 iulie, de luni până vineri, de la 19:00, Vacanța cu investigații franțuzești vine la DIVA.

Sursa: https://www.tvmania....nou-nout-361762

#144
FANFCSBblind0

FANFCSBblind0

    Junior Member

  • Grup: Junior Members
  • Posts: 118
  • Înscris: 21.07.2021
Seriale franțuzești de investigații, la Diva. Detectivul Poirot, invitat special

Televiziunea Diva a inclus în grila de vară seriale de investigații. Sezonul trei din Căpitanul Marleau, plus un nou serial, scrie Paginadeseriale.ro.

Serialele vor fi difuzate în stil maraton, în cursul săptămânii, de la ora 19.00. Sezonul trei din Căpitanul Marleau începe azi, 4 iulie.

Morgane, geniul investigațiilor (HPI - Haut Potentiel Intellectuel, 2021) începe din 27 iulie.

https://www.paginade...poirot-20762949

Anunturi

Neurochirurgie minim invazivă Neurochirurgie minim invazivă

"Primum non nocere" este ideea ce a deschis drumul medicinei spre minim invaziv.

Avansul tehnologic extraordinar din ultimele decenii a permis dezvoltarea tuturor domeniilor medicinei. Microscopul operator, neuronavigația, tehnicile anestezice avansate permit intervenții chirurgicale tot mai precise, tot mai sigure. Neurochirurgia minim invazivă, sau prin "gaura cheii", oferă pacienților posibilitatea de a se opera cu riscuri minime, fie ele neurologice, infecțioase, medicale sau estetice.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate