Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
casa verde 2024

Intrerupator cu N - doza doar cu ...

Incalzire casa fara gaz/lemne

Incalzire in pardoseala etapizata
 Suprataxa card energie?!

Cum era nivelul de trai cam din a...

probleme cu ochelarii

Impozite pe proprietati de anul v...
 teava rezistenta panou apa calda

Acces in Curte din Drum National

Sub mobila de bucatarie si sub fr...

Rezultat RMN
 Numar circuite IPAT si prindere t...

Pareri brgimportchina.ro - teapa ...

Lucruri inaintea vremurilor lor

Discuții despre TVR Sport HD.
 

DIVA România.

- - - - -
  • Please log in to reply
212 replies to this topic

#145
IceCoolExtreme

IceCoolExtreme

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 16,729
  • Înscris: 06.11.2018

FILME DIVA, AUGUST 2022. FILME DE DRAGOSTE, ÎN PREMIERĂ, ÎN FIECARE DUMINICĂ


Și în luna august duminica este ziua dedicată romantismului la DIVA și sunt difuzate filme din seria Vara Iubirii.

Filme romantice în premieră la DIVA, în august 2022

„Golful scoicilor”

Pe 7 august ne bucurăm de briză în Golful scoicilor (Sand Dollar Cove, 2021). Managerul unui proiect de dezvoltare imobiliară, Elli (Aly Michalka), este trimisă de compania pentru care lucrează în orașul Sand Dollar Cove, localizat pe malul mării în Connecticut, pentru a achiziționa o propietate ce urmează să fie centrul unui mare proiect.

Brody (Chad Michael Murray), fermecătorul localnic care deține proprietatea, vrea să se asigure că debarcaderul orașului rămâne intact. Elli și Brody petrec timp împreună în timp ce ea încearcă să găsească o modalitate prin care pot ajunge la o înțelegere, iar legătura dintre ei devine din ce în ce mai puternică.

„Ferma de nuci pecan”

Pe 14 august vizitează Ferma de nuci pecan (Sweet Pecan Summer, 2021). După un insucces profesional, proiectul ei inovativ fiind respins în favoarea unei idei mai sigure, Amanda (Christine Ko) crede că este un moment bun să ia o vacanță și acceptă oferta mătușii sale de a o vizita la ferma de nuci pecan din Pecan Hill, Georgia. Ajunsă în localitatea în care a crescut, Amanda află că mătușa sa intenționează să vândă ferma. Iar mătușa Carol l-a desemnat tocmai pe iubitul de liceu al Amandei, J.P. Milligan (Wes Brown), ca broker imobiliar pentru a se ocupa de vânzare. Soarta fermei va decide și finalul poveștii dintre cei doi.

„Într-o vară”

21 august aduce o poveste Într-o vară (One Summer, 2021). Sarah Drew revine la DIVA în rolul restauratorului Jenna Fontaine, care îl ajută pe văduvul Jack (Sam Page) să repare farul local în memoria soției sale. Jack decide să viziteze orașul natal al soției sale împreună cu fiul și fiica sa, unde începe să experimenteze viziuni despre trecut ce pot avea un impact considerabil pentru viitorul său. Cum va reuși Jack să treacă peste momentul emoționant provocat de întâlnirea cu fosta soacră, să rezolve problemele cu fiica sa adolescentă, să repare o casă și să reastaureze un far? Cu o inimă deschisă și gata să primească iubire.

Dragoste cu repetiție

28 august încheie vara cu două premiere. Filmul Dragoste cu repetiție (Love Strikes Twice, 2021) este programat de la 16:00 și invită spectatorii să răspundă la următoarea întrebare: ”Dacă ai putea să o iei de la început, ai alege același partener?”. Ei bine, vom afla ce alegere face personajul principal Maggie (Katie Findlay), care descoperă într-o dimineață că a călătorit peste noapte 15 ani în trecut și poate să decidă dacă ar vrea să își petreacă din nou viața alături de soțul ei, Josh (Wyatt Nash).

Cu frâiele în mână

De la 18:00 premiera Cu frâiele în mână (Taking the Reins, 2021) încheie seria de filme romantice de vară. Jurnalistul Samantha (Nikki Deloach) este desemnată de superiorul ei să meargă la ferma familiei sale și să scrie un articol despre prestigiosul turneu ecvestru la care va participa și tatăl ei. Ceea ce nu știe Samantha este că tatăl ei l-a angajat pe Luke (Scott Porter), fostul ei soț, ca antrenor pentru eveniment.

Acum trebuie să se confrunte atât cu cariera ei ecvestră abandonată, cât și cu conflictele ei nerezolvate cu Luke. Oare își va aminti cum să apuce frâiele vieții ei și să ia cele mai bune decizii pentru inima ei?

Sursa: https://www.tvmania....duminica-367017

#146
IceCoolExtreme

IceCoolExtreme

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 16,729
  • Înscris: 06.11.2018
Irezistibilul duo de detectivi revine la DIVA cu un nou sezon difuzat, în premieră în România, din 23 august, de la 21:00, câte două episoade! sezonul 4 din Hudson și Rex aduce noi cazuri, noi provocări și noi aventuri pentru Detectivului Charlie Hudson (John Reardon) și partenerul său canin Rex, un câine ciobănesc german extraordinar fost K9. https://mediaexpres....e.aspx?id=20207

#147
IceCoolExtreme

IceCoolExtreme

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 16,729
  • Înscris: 06.11.2018
„CĂPITANUL MARLEAU” REVINE LA DIVA CU NOI EPISOADE, ÎN PREMIERĂ LA TV din 29 august, de la 21:00. https://www.tvmania....premiera-370071

#148
IceCoolExtreme

IceCoolExtreme

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 16,729
  • Înscris: 06.11.2018

Serile de vineri aduc la Diva filme de comedie pline de iubire


DIVA va difuza o selecție specială de filme care reprezintă o combinație memorabilă de romantism și comedie, din 2 septembrie, în fiecare vineri, de la ora 21:00.

Pe 2 septembrie „Prietenie cu folos” (Friends with Benefits, 2011) cu Justin Timberlake, Mila Kunis și Woody Harrelson. Doi prieteni implicați într-o relație susțin cu hotărâre că asta nu duce la o apropiere emoțională între ei, în ciuda a tot mai multe dovezi că nu e așa. Cum pot vedea adevărul doi oameni care neagă că îi leagă ceva profund? Vezi vineri, de la 21:00!

În data de 9 septembrie aflăm „Cum știi dacă ai noroc?” (How Do You Know, 2010) cu Reese Witherspoon, Paul Rudd, Owen Wilson și Jack Nicholson. Cum știi dacă ai noroc în dragoste? Cum știi dacă ai noroc în viață? Cum știi pe cine să alegi? Răspunde la toate aceste întrebări vizionând o comedie spumoasă.

Pe 16 septembrie „Despărțiți, dar împreună” (The Break-Up, 2006) cu Vince Vaughn, Jennifer Aniston și Cole Hauser. Doi îndrăgostiți care se ceartă decid să se despartă și încearcă să se alunge reciproc din apartamentul pe care îl împart, comportându-se urât unul cu celălalt. Vezi cât de departe sunt dispuși să meargă pentru a scăpa unul de celălalt!

Data de 23 septembrie aduce „O iubire neplanificată” (Man Up, 2015) cu Lake Bell și Simon Pegg. Datorită unei neînțelegeri jurnalista Nancy (Lake Bell) este confundată cu o altă persoană la o întâlnire pe nevăzute și decide să își asume rolul. Ce urmează? Ei bine, multă confuzie, comedie și recunoașterea greșelii. Ce urmează după? Sperăm că se vor amuza reciproc pentru totdeauna.

Vineri, 30 septembrie, pășim pe „Drumul spre regăsire” (Catch and Release, 2006) cu Jennifer Garner, Timothy Olyphant și Kevin Smith. În timp ce încearcă să își reconstruiască viața după moartea logodnicului ei, Gray (Jennifer Garner) descoperă că acesta avea secrete față de ea. Cum poți să ierți și să mergi mai departe? Cu prieteni buni, cu aventuri noi și cu multă speranță pentru că „viața, dacă nu este o aventură, nu înseamnă nimic”.

Sursa: https://mediaexpres....e.aspx?id=20228

#149
IceCoolExtreme

IceCoolExtreme

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 16,729
  • Înscris: 06.11.2018

DIVA anunță un nou sezon din seria MORGANE, GENIUL INVESTIGAȚIILOR


"Morgane, geniul investigațiilor" ("HPI: Haut Potentiel Intellectuel", 2022) revine la DIVA cu noi episoade, difuzate din 19 septembrie, lunea, de la ora 21:00.

Sezonul doi al serialului francez de investigații propune aceeași combinație unică de comedie și anchete criminalistice, în premieră în România. Morgane Alvaro (Audrey Fleurot), o femeie de 38 de ani, mamă singură a trei copii, cu un IQ de geniu de peste 160 de puncte, se implică în anchetele poliției și aduce culoare cu extravaganța ei, lipsa de diplomație și personalitatea debordantă.

În noile episoade Morgane investighează moartea unei vânzătoare de pantofi, este nevoită să se mute cu cei trei copii la Gilles (Bruno Sanches), după ce tavanul din locuința lor se prăbușește și este anunțată că nu mai poate ajuta echipa, deoarece este obiectul unei investigații.

În timpul celor opt noi episoade, Morgane se apropie tot mai mult de adevărul pentru care a început să lucreze cu poliția și se confruntă cu amintirea evenimentelor dureroase prin care a trecut în urmă cu 20 de ani, alături de iubirea vițeii ei.

Pe lângă remarcabila Audrey Fleurot din distribuție fac parte și: Mehdi Nebbou (Adam Karadec), fost colaborator a lui Steven Spielberg și Ridley Scott, cunoscut din Homeland, Marie Denarnaud în rolul lui Céline Hazan, Bruno Sanches (Gilles Vandraud), Bérangère McNeese (Daphné Forestier), Cypriane Gardin (Théa), Noé Vandevoorde (Eliott), Cédric Chevalme (Ludovic Mullier) și Christopher Bayemi (Dr. Bonnemain). Clotilde Hesme, cunoscută pentru rolul din Lupin, se alătură echipei în rolul de Commandant Roxane Ascher, de la Ministerul de Interne.

Nou sezon a fost filmat în perioada ocombrie 2021 - martie 2022.

Diva difuzează câte două episoade pline de comedie, indicii și acțiune în fiecare luni, de la 21:00, din 19 septembrie.

Sursa: https://mediaexpres....e.aspx?id=20259

#150
IceCoolExtreme

IceCoolExtreme

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 16,729
  • Înscris: 06.11.2018

3, 2, 1... Start maratonului de filme de Crăciun la DIVA


Televiziunea DIVA a anunțat printr-un comunicat remis către HD Satelit că va difuza "cel mai mare maraton al filmelor festive pe tema Crăciunului", începând de duminica următoare, adică din 16 octombrie 2022.

"Producții îndrăgite de public aduc de dimineață până seara magie și inspirație prin povești despre vindecare, acceptare, colaborare, prietenie, generozitate, curaj și iubire, cu premiere săptămânale programate în zilele de duminică de la 16:00, respectiv marți și vineri de la ora 20:00", se arată în comunicat.

În 16 octombrie DIVA aduce două filme premieră în România. De la ora 16:00 începe sărbătoarea cu un Crăciun la Tahoe (Christmas in Tahoe, 2021). Filmul este povestea unui impresar artistic, Claire (Laura Osnes), care se aliază cu fostul ei iubit, Ryan (Kyle Selig), pentru a promova un spectacol. Iar pe parcurs ei își dau seama că ar putea avea nevoie unul de celălalt mai mult decât credeau. Unul dintre artiștii trupei este interpretat de compozitorul Pat Monahan, cunoscut de publicul DIVA și pentru apariția din serialul Magnum, detectiv particular.

De la 18:00, publicul este invitat în primul rând pentru Dansul Zânei dulciurilor (Sugar Plum Twist, 2021). După ce a suferit o dezamăgire pentru că nu a fost distribuită în rolul Zânei de dulciurilor din piesa „Spărgătorul de nuci”, Vivíana Serrano (Laura Rosguer) își unește forțele cu Natalia (Jamie Gray Hyder) pentru a crea o variantă surpriză a celebrului dans, adăugând ceva ingrediente speciale. Scenele de la repetiții poartă publicul chiar în studioul de dans al celebrului Fred Astaire din Old Saybrook, CT.

Săptămâna 17 – 23 octombrie vine cu trei noi filme festive.

Chiar dacă e o zi de marți, în 18 octombrie, de la 20:00, telespectatorii sunt invitați la o nuntă alături de o Domnișoară de onoare de Crăciun (A Very Merry Bridesmaid, 2021). Leah (Emily Osment) împlinește 30 de ani în aceeași zi cu nunta fratelui ei. Băiatul de care era îndrăgostită în copilărie s-a întors în oraș special pentru această nuntă și este hotărât să se asigure că ziua ei de naștere nu trece neobservată. DIVA a pregătit o dublă sărbătoare pentru ziua de marți.

Vineri, 21 octombrie, de la 20:00, invitația DIVA este la a visa cu ochii deschiși la Luminile Crăciunului (The Christmas Temp, 2019). Kara (Jennifer Gibson), o artistă nonconformistă, este angajată pentru a decora de Crăciun un hotel de tip boutique, care are un stil conservator. În timp ce artistul din ea vrea să se manifeste, standardele rigide o aruncă într-un blocaj de idei. Un renumit critic de artă va analiza rezultatele muncii ei. Dar nu numai pe plan profesional va avea de demonstrat ceva cât și în cel personal.

Duminică, 23 octombrie, de la 16:00, descoperim cum arată Un Crăciun în Texas (Lonestar Christmas, 2020). Stephanie (Erin Oliver), o mamă văduvă, își duce fiicele să petreacă Crăciunul cu tatăl ei, cu care nu mare demult are o relație apropiată, la ferma lui din Texas. Dar se va dovedi o decizie perfectă pentru că se îndrăgostește în mod neașteptat de Marco (Mateo Verdosa), proprietarul unui restaurant mexican și învață să-și ierte tatăl pentru trecut.

"3, 2, 1...START maratonului de filme de Crăciun la DIVA! Din 16 octombrie 2022, filmele festive sunt difuzate, în fiecare zi, întreaga zi, iar premierele vin marțea și vinerea de la ora 20:00 și duminica de la ora 16:00!", se mai arată în comunicatul de presă.

Sursa: https://www.hdsateli...e-filme-de.html

Edited by IceCoolExtreme, 11 October 2022 - 15:54.


#151
dondhanny

dondhanny

    Master of WebTV

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 6,455
  • Înscris: 09.03.2007
Se știe și data până când sunt difuzate filme de Crăciun?

#152
-TINO-

-TINO-

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,272
  • Înscris: 11.08.2019
Probabil până încep cele de Valentine's Day. Apoi sunt reluate în miez de vară, noaptea. :lol:

#153
IceCoolExtreme

IceCoolExtreme

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 16,729
  • Înscris: 06.11.2018
Pana la Craciun vor difuza filme de Craciun.

#154
IceCoolExtreme

IceCoolExtreme

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 16,729
  • Înscris: 06.11.2018

FILME DE CRĂCIUN, PE DIVA, LA ÎNCEPUT DE NOIEMBRIE


Producții îndrăgite de public sunt difuzate în continuare de dimineață până seara cu premiere săptămânale programate în zilele de duminică de la 16:00, respectiv marți și vineri de la ora 20:00. Săptămâna 1 - 6 noiembrie aduce și ea trei filme festive, premiere în România.

Filmul de Crăciun programat de DIVA pe 1 noiembrie

Marți, 1 noiembrie, de la 20:00, primim Un sărut înainte de Crăciun (A Kiss Before Christmas, 2021). Ethan (James Denton), soț și tată, se trezește într-o dimineață necăsătorit, fără copii și director al companiei la care lucra. La început, Ethan este încântat de noul birou, costumul impecabil, noua mașină și casă. Dar viața sa personală este cenușie și lipsită de spiritul sărbătorilor. În scurt timp relizează că nu aceasta este viața pe care o vrea cu adevărat, că banii nu au fost niciodată problema și încearcă să se întoarcă la familia sa. Cheia pentu a deschide iar acea ușă pare că o deține Joyce (Teri Hatcher), soția sa. James Denton și Teri Hatcher au mai jucat rolul de cuplu și în serialul Neveste disperate.
[ https://www.youtube-nocookie.com/embed/826naN8WLVA?feature=oembed - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]
Filmul de Crăciun programat de DIVA pe 4 noiembrie

Vineri, 4 noiembrie, de la 20:00, este transmisă o Invitație de Crăciun (Crashing Through The Snow, 2021).

Maggie (Amy Acker) este invitată să petreacă sărbătorile de iarnă cu fostul ei soț și noua lui iubită. Pentru că dorește să le ofere fetelor ei un Crăciun în familie, acceptă să participe fără să știe ce o așteaptă cu adevărat. Cum petrece o familie mixtă sărbătorile? Cu o competiție acerbă între o mamă vitregă ce vrea să câștige afecțiunea fetelor și mama lor, care se teme să nu o piardă. Cu proiecte de ultimă oră ce necesită energie și timp. Cu o posibilă nouă iubire și un Crăciun în familie.
[ https://www.youtube-nocookie.com/embed/0evP5d03wo4?feature=oembed - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]
Filmul de Crăciun programat de DIVA pe 6 noiembrie

Duminică, 6 noiembrie, de la ora 16:00, DIVA descoperă Fantomele Crăciunului (Ghosts of Christmas Past, 2021). O clarvăzătoare îi spune lui Ellie (Annie Clark) că dacă nu va cere scuze tuturor bărbaților pe care i-a ignorat în trecut înainte de Crăciun nu își va mai găsi niciodată adevărata iubire. Hotărâtă să își ceară scuze tuturor celor pe care i-a rănit, Ellie primește ajutor și de la chipeșul ei coleg Charlie (Dan Jeannotte). Căutarea decurge bine, până ce ultimul bărbat de pe listă, îi spune că va accepta scuzele, dacă acceptă să se întâlnească cu el chiar în Ajunul Crăciunului. Ce șanse are Ellie să primească sărutul salvator la miezul nopții?
[ https://www.youtube-nocookie.com/embed/i8mm5WooSzs?feature=oembed - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]
Relaxați-vă și lăsați-vă purtați în universul magic al Crăciunului de la DIVA cu premiere romantice difuzate în zilele de duminică de la 16:00, respectiv marți și vineri de la ora 20:00.

Sursa: https://www.tvmania....oiembrie-381590

#155
IceCoolExtreme

IceCoolExtreme

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 16,729
  • Înscris: 06.11.2018

Diva - Programul și recomandările lunii decembrie 2022


Diva a remis către HD Satelit Romania o listă cu recomandările lunii decembrie 2022, care poate fi vizualizată mai jos. De asemenea, si programul lunii decembrie la Diva poate fi consulat mai jos.

Recomandări Diva - decembrie 2022

2 decembrie 2022 - ora 20.00 - Două inimi și o comoară (Christmas Scavenger Hunt, 2019). Filmul plin de tradiții de sărbători, o aduce pe micile ecrane pe Belinda (Kim Shaw), care se întoarce în orașul ei natal de sărbători și se înscrie în vânătoarea anuală de comori de Crăciun a orașului. Forțată de împrejurări ea face echipă, fără prea multă tragere de inimă, cu fostul ei iubit, Dustin (Kevin McGarry din „When Calls the Heart”). Dar vor putea colabora cei doi? Parte din distribuție este și îndrăgitul actor Tom Arnold, în rolul lui Carl, tatăl Belindei.

4 decembrie 2022 - ora 16.00 - Crăciunul lui Merry (Tis the Season to be Merry, 2021). Rachel Leigh Cook și Travis Van Winkle aduc publicului o poveste despre vremuri noi și iubiri vechi. Căutând o perspectivă nouă pentru o nouă carte, Merry (Rachel Leigh Cook) specialistă în relații, pleacă la Vermont. Înarmată cu un set de reguli și o listă de cerințe, Merry regăsește pasiunea în persoana carismaticului Adam (Travis Van Winkle). Problema este că el nu bifează căsuțele din lista ei de criterii. Cum o să reușească să treacă peste regulile ei pentru a se dedica unei iubiri vedem la DIVA!

6 decembrie 2022 - ora 20.00 - O scrisoare de Crăciun (A Christmas Letter, 2021). Drumul lui David (David Lipper) și al Lesliei (Glenda Braganza) se intersectează atunci când David devine poștaș în zona ei și decide să o ajute pe ea și cei șase copii aflați în plasamentul ei. Ceea ce niciunul dintre ei nu realizează este că acțiunile lor combinate pun în mișcare spiritului Crăciunului, care îi poartă într-o aventură și pe Leslie o aruncă în brațele Dlui. Perfect.

9 decembrie 2022 - ora 20.00 - Crăciun la Cape Cod (A Cape Cod Christmas, 2021). Margot (Katie Leclerc) este o autoare pentru cărți de copii. Ea și familia ei participă la o ultimă cină de Crăciun în casa părintească, înainte să o vândă. Aflată în localitate îl revede pe iubitul ei din copilărie, Christian (Brent Bailey) artist local apreciat. Cei doi fac un pact, el îi va picta un tablou cu casa, iar ea acceptă să pozeze pentru un portret ca în copilăria lor. Și intervine magia Crăciunului care o va ajuta să rămână în locul în care inima ei își dorește.

11 decembrie 2022 - Ora16.00 - O noapte în decembrie (One December Night, 2021). Regizat de Clare Niederpruem, filmul are ca personaje principale doi impresari, Quin (Eloise Mumford) și Jason (Brett Dalton) în timp ce conspiră pentru a-i aduce pe aceeași scenă pe tații lor, două staruri rock care se ceartă, Mike (Peter Gallagher) și Steve (Bruce Campbell), pentru o emisiune specială de televiziune. Producția este debutul lui Bruce Campbell într-un film de Crăciun.

13 decembrie 2022 - ora 20.00 - Concursul de Crăciun (The Christmas Contest, 2021). Foștii iubiți Lara (Candace Cameron Bure) și Ben (John Brotherton) intră într-o competiție de Crăciun pentru a câștiga bani pentru cauze caritabile. Cetățenii orașului trebuie să voteze în urma dezbaterilor dacă de această dată este importantă victoria sau iubirea. Candace Cameron Bure și John Brotherton au mai jucat împreună în serialul Fuller House, producție nominalizată la Premiile Emmy.

16 decembrie 2022 - ora 20.00 - Un Crăciun glazurat (Candy Coated Christmas, 2022). Molly (Molly McCook), o fată de oraș, are nevoie de fonduri pentru a-și finanța noua idee de afaceri, dar compania tatălui ei este amenințată de executarea silită. Singura posibilitate pentru Molly este să vândă vechea casă a mamei ei din Peppermint Hollow. Casa este închiriată de cea mai bună prietenă a mamei ei și Noah (Aaron O'Connell), care deține o plantație de mentă. Din fericire, din cauza vremii rea, este nevoită să rămână în localitate de Crăciun și descoperă o soluție pentru a rezolva toate problemele.

18 decembrie 2022 - ora16.00 - Nouă pisoi de Crăciun (The Nine Kittens of Christmas, 2021). Marilee (Kimberley Sustad), medic veterinar în Miami, revine în orașul natal, unde se oferă să îl ajute pe fostul ei iubit să îngrijească nouă pui de pisică abandonați. Inima ei va fi pusă la încercare în preajma micuțiilor bulgări de blană și a lui Zach (Brandon Routh), în prezent pompier. Se spune că toate cele nouă pisici au fost adoptate după filmări.

20 decembrie 2022 - ora 20.00 - Crăciunul în meniu (Christmas On The Menu, 2020). Când bucătăreasa-șefă Josie (Kim Shaw) merge acasă de sărbători și creează un meniu festiv special pentru noul bistro cu pensiune și mic dejun al mamei sale, se întâlnește cu Tanner (Clayton James), faimos critic culinar care i-a evaluat și vechea brutărie. În scurt timp, o poveste de dragoste de vacanță începe să înflorească între ei chiar la timp pentru Crăciun. Cu toții abia așteptăm să aflăm recenzia acestuia.

23 decembrie 2022 - ora 20.00 - Coincidență de Crăciun: Miracolul iubirii (A Godwink Christmas: Miracle of Love, 2022). Asistenta medicală Joy (Katherine Barrell) și scriitorul Eric (Alberto Frezza) se cunosc prin serviciul de voluntariat în preajma Crăciunului, când ajută familia Romero să-și reconstruiască și să-și amenajeze casa după un incediu. Echipa lucrează pentru a transforma casa într-un cămin cu amintiri și speranțe pentru ce va urma. În timpul petrecut împreună, Joy și Eric încep să viseze la un viitor împreună.

24 decembrie 2022 - ora 16.00 - Partener de Ajun (A Date By Christmas Eve, 2019). Chelsea Simms (Vanessa Lengies), o tânără bună la suflet, lucrează pentru populara aplicație de întâlniri The Nice List și descoperă că aplicația a dezvoltat puteri magice. Chelsea începe să folosească noua abilitate pentru a-i face pe toți oamenii „obraznici” din viața ei să fie din nou buni. Dar când planurile ei au parte de consecințe și Fisher (Evan Williams), vecinul amabil care o place de mult pe Chelsea, este adăugat din greșeală pe lista obraznicilor, ea trebuie să găsească o soluție să repare totul înainte de Ajunul Crăciunului.

24 decembrie 2022 - ora 18.00 - Magia filmelor de Crăciun (Christmas Movie Magic, 2021). Scriitoarea Alli Blakeman (Holly Deveaux) trebuie să scrie un articol despre aniversarea unui film clasic de Crăciun, chiar din orășelul în care a fost filmată producția. Pentru că în joc este o promovare consistentă, Alli acceptă să călătorească pentru a relata despre subiect. Ajunsă la destinație se întâlnește cu un proprietar de teatru local, Brad (Drew Seeley), care îi dezvăluie originile misterioase ale cântecului original al filmului și Alli află că magia filmului nu este întotdeauna doar pe ecran.

25 decembrie 2022 - ora 16.00 - Crăciun regal în Queens (A Royal Queens Christmas, 2021). Prințul Colin (Julian Morris) este trimis la New York înaintea regelui și reginei din Exter. La New York o întâlnește pe Dee Dee (Megan Park), când ea livrează deserturi la hotelul în care stă el. Dee Dee are nevoie de un pianist pentru repetiția cu un cor de copii, pe care îl pregătește pentru un concert de caritate, și îl recrutează pe Colin fără să știe cine este cu adevărat. Pentru că o place, acesta acceptă. Dar cum va reacționa ea când va ajunge să știe cine este el cu adevărat?

27 decembrie 2022 - ora 20.00 - Un Crăciun cu blăniță (A Furry Little Christmas, 2022). Dr. Scarlett Miller (Kristi Murdock) este medic veterinar din New York, care își vizitează tatăl de sărbători. Un cățel simpatic, un alt medic și o furtună de zăpadă, pare că sunt ingredientele cheie pentru a o face să rămână în orășelul natal și să recreeze un Crăciun ca la New York.

30 decembrie 2022 - ora 20.00 - Director de Crăciun (Christmas CEO, 2021). CEO-ul unei mici companii de jucării primește o ofertă unică de a fuziona cu o mega companie de jucării, dar va avea nevoie de semnătura fostului ei partener de afaceri pentru a încheia afacerea. Acest lucru îi ajută să se redescopere și le va schimba amândurora viața.

Sursa: https://www.hdsateli...mbrie-2022.html

#156
Jeremy1981

Jeremy1981

    Junior Member

  • Grup: Junior Members
  • Posts: 192
  • Înscris: 25.11.2016
Cineva stie cand Diva va trece la format hd? Multumesc

#157
IceCoolExtreme

IceCoolExtreme

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 16,729
  • Înscris: 06.11.2018

Filme cu Adam Sandler, în decembrie la Diva


În luna decembrie DIVA se bucură de prezența amuzantului Adam Sandler, cu filme difuzate în serile de vineri, de la 22:00. Adam Richard Sandler și-a început cariera în stand up comedy când era student și a continuat apoi cu apariții în nenumărate producții, majoritatea comedii. Nominalizat de cinci ori la Emmy, cu 69 de trofee și 123 de noimalizări la multe alte gale, Adam Sandler este unul dintre cei mai iubiți actori de pe scena mondială, precizează televiziunea Diva printr-un comunicat remis către HD Satelit România.

Vineri, 9 decembrie, de la 22.00, Adam Sandler alături de Drew Barrymore și Rob Schneider aduc la DIVA filmul Mereu la prima întâlnire (50 First Dates, 2004). Lui Henry (Adam Sandler) îi este frică de relații până o cunoaște pe Lucy (Drew Barrymore). Însă amnezia ei face ca relația lor să înceapă zilnic de la zero. Ce se întâmplă când o persoană care fuge de relații începe să alerge spre una? Filmat în Hawaii, filmul aduce pe micile ecrane atmosfera de vacanță exotică.

Vineri, 16 decembrie, de la 22.00, Adam Sandler în rol dublu, Katie Holmes și Al Pacino vin la DIVA în producția Jack și Jill (Jack and Jill, 2011). Un director de succes, cu o familia frumoasă, urăște vizita anuală a surorii sale gemene, al cărei comportament îl determină să își piardă răbdarea. În film își fac apariția și Regis Philbin, Tim Meadows, Nick Swardson, Katie Holmes, Drew Carey, Shaquille O'Neil, Kobe Bryant, Norm MacDonald, Johnny Depp, John McEnroe, Christie Brinkley, Michael Irvin, Bruce Genner și David Spade.  

Vineri, 23 decembrie, tot de la 22.00, Adam Sandler, alături de frumoasa Kate Beckinsale și carismaticul Christopher Walken sunt prezenți la DIVA în filmul Click: Zapând prin viață (Click, 2006). Un arhitect suprasolicitat găsește o telecomandă cu totul specială cu care poate pune pauză, derula rapid înainte și derula înapoi viața reală. Cine ar putea să reziste tentației să treacă peste momentele neplăcute și să le prelungească pe cele mai plăcute?

Petrece serile de vineri alături de unicul Adam Sandler și filmele sale de comedie, pentru un început de weekend plăcut.

Sursa: https://www.hdsateli...cembrie-la.html

#158
sorin96

sorin96

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,159
  • Înscris: 13.03.2016
Premierele lunii ianuarie

Enfermeras (serial nou)-din 2 ianuarie,2 episoade noi,luni-vineri la 17:50
Magnum P.I. (sezonul 3-premiera pe canal)-din 2 ianuarie,un episod,luni-vineri la 20:00
Astrid et Raphaelle (sezonul 3)-din 2 ianuarie,un episod nou,lunea la 21:00

#159
IceCoolExtreme

IceCoolExtreme

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 16,729
  • Înscris: 06.11.2018

O nouă telenovelă din Columbia, în premieră în România la Diva: "Durere și vindecare"


Din Columbia, direct la DIVA vine noua telenovelă, premieră în România, "Durere și vindecare" (Enfermeras, 2021). Spitalul Santa Rosa își deschide larg porțile și expune munca, viața și pasiunile personalului medical, din 2 ianuarie, în câte două episoade difuzate de luni până vineri, de la ora 17:50, anunță televiziunea printr-un comunicat remis către HD Satelit România.

Trei motive pentru care publicul va fi atras de noua premieră:

Primul este personajul principal, María Clara González (Diana Hoyos). Ea este asistent medical și mamă singură pentru cei doi copii ai ei. Ea trăiește o poveste de dragoste plină de suișuri și coborâșuri fiind îndrăgostită de un bărbat mai tânăr.

Al doilea motiv îl reprezintă cazurile medicale interesante și intense, presărate cu momente emoționante. Este un serial care recreează universul spitalelor publice din America Latină din punctul de vedere al asistentelor. Fiecare episod are un caz medical specific care este rezolvat până la final, în timp ce intriga principală avansează. Serialul explorează dificultățile și realizările unei bresle de profesioniști, foarte apreciată de societate, dar cu venituri mici, care încearcă să-și depășească propriile probleme pentru a oferi tot ce e mai bun în ciuda conflictelor, a rivalităților, a iubirii și a suferinței de acasă sau de la muncă.

Al treilea motiv este oferit de întreg angrenajul de personaje bine conturate care luptă pentru iubire și vindecare. Între membrii colectivului se țes relații strânse de afecțiune, precum și între ei și pacienții lor, dar și o mulțime de intrigi și invidii. Toate acestea în timp ce se luptă pentru a salva viețile pacienților lor și, uneori, a propriei vieți.

O parte din actorii protagoniști în primul sezon sunt: Wayne LeGette (Manuel Alberto Castro), Nina Caicedo (Solangie Velásquez), Julián Trujillo (Álvaro Rojas), Sebastián Carvajal (Carlos Pérez), Cristian Rojas (Camilo), Viviana Posada (Ivonne) și Maria Carolina Gómez (Claudia).

Din 2 ianuarie, de luni până vineri, de la ora 17:50, Durere și vindecare, noua telenovelă de la DIVA, aduce pe micile ecrane un tablou al suferinței, iubirii și speranței.

Sursa: https://www.hdsateli...olumbia-in.html

#160
_Gaby_

_Gaby_

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,029
  • Înscris: 15.11.2021
La toți operatorii se aude înfundat? În timpul filmelor e acceptabil, dar când e promo sau reclame se aude groaznic.

#161
dragos1405

dragos1405

    Junior Member

  • Grup: Junior Members
  • Posts: 218
  • Înscris: 24.10.2015
Am vazut ca subtitrarea acuma este in sarba.

#162
IceCoolExtreme

IceCoolExtreme

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 16,729
  • Înscris: 06.11.2018

Diva a anunțat recomandările din programul TV pentru luna februarie 2023


Seria franceză „Marion”, trei filme romantic în luna îndrăgostiților, patru filme franceze cu crime, „Camera de gardă” sezonul 8, seria italiană „Blanca: Fără ochi”, continuarea „Enfermeras” și sezonul al treilea „Astrid și Raphaelle” sunt recomandările televiziunii Diva pentru luna februarie.

Prezentăm în continuare descrierea seriilor și filmelor:

Marion

Din 2 februarie, câte două episoade, de la 21:00, în fiecare joi.

Seria franțuzească o are în prim plan pe Edwige Marion (Louise Monot), care se alătură echipei de la Gara de Nord din Paris în calitate de comisar de divizie, al brigăzii de căi ferate. Ea investighează cele mai întunecate cazuri, încercând în același timp să echilibreze responsabilitățile de mamă pentru fiica sa adoptată și rolul ei de polițist. Poveste este bazată pe romanul omonim semnat de Danielle Thiéry.

Creat de Danielle Thiery și cu distribuția formată din Louise Monot, Gwendolyn Gourvenec și Bertrand Nadler, cele 6 episoade au fost lansate în 2022.

Filme romantice în Luna Îndrăgostiților

Sâmbăta și duminica, de la 16:00

Duminica, 5 februarie este difuzat filmul romantic Regăsirea (The Story of Us, 2019) cu Maggie Lawson și Sam Page. Librăria lui Jamie e amenințată de un nou proiect, iar arhitectul e Sawyer, fostul ei iubit. Îi va ajuta trecutul să găsească un interes comun?

Sâmbăta, 11 februarie ne aflăm În prezența dragostei (Presence of Love, 2022) un film romantic în care Joss, o profesoară la universitate, merge în Anglia pentru a vizita ferma unde a crescut mama ei și se apropie de unul dintre localnici, Daniel, un tată singur.

Sâmbătă, 18 februarie, vizionăm o Încurcătură mediteraneană (Mix Up in the Mediterranean, 2021) este filmul romantic în care un bucătar din provincie se dă drept fratele său, un bucătar din NY, pentru a concura la un concurs culinar și se îndrăgostește de organizatoare.

Crime în Franța

Noi filme miercurea, de la 21:00

La DIVA luna februarie este și plină de mistere și cazuri complicate numai bune de investigat în serile de miercuri. 1 februarie aduce Surse criminale (Sources Assassines (Murder In The Auvergne Mountains, 2017). Pe 8 februarie vizităm un sat aplin francez pentru a studia Pietre negre (Roches Noires (Murder In Tarentaise Valley, 2018). 15 februarie poartă publicul prin Courrieres, locul dezastrului minier din 1906, în filmul Crime la Lille (Meurtres À Lille (les Crimes Silencieux, 2017). Pe 22 februarie este investigată o Crimă pe insula d'Yeu (Murder In Ile D'yeu, 2015).

Camera de gardă Sezonul 8

Din 14 februarie, câte două episoade, marțea, de la 21:00

Cea mai aglomerată secție de urgență din Chicago își deschide larg porțile pentru sezonul cu numărul 8 și îi readuce în lumina reflectoarelor pe Dr. Will Halstead, care luptă pentru a-și sprijini pacienții, Dr. Daniel Charles, psihiatrul spitalului, Sharon Goodwin, care se asigură că toți pacienții primesc nimic mai puțin decât îngrijire de calitate și compasiune, Dr. Ethan Choi și călătoriea sa de auto-descoperire și pe asistenta Maggie Lockwood, care se confruntă cu probleme profunde de familie.

Actorii Nick Gehlfuss, Marlyne Barrett, Marlyne Barrett, Yaya DaCosta, Oliver Platt și Dominic Rains revin în distribuție. Noul sezon a fost lansat în septembrie 2022 și are 12 episoade.

Blanca: Fără ochi

Din 27 februarie, lunea, de la 21:00

Cele șase episoade o au în prim-plan pe Blanca (Maria Chiara Giannetta), o tânără care a orbit în copilărie, se folosește de abilitățile sale auditive și analitice excepționale în munca sa de consultant al poliției în Genova.

Producția italiană este bazată pe romanul semnat de Patrizia Rinaldi și a fost lansată în decembrie 2021. Din distribuție fac parte Maria Chiara Giannetta, Giuseppe Zeno și Enzo Paci

Seriale care continuă:

Durere și vindecare (Nurses / Enfermeras, 2019)

De luni până vineri, de la 17:50, câte două episoade.

Actiunea de la Spitalul Universitar Santa Rosa este în toi în noile episoade din februarie. Pentru a-l înveseli pe Camilo, Hector promite că îl va aduce pe Rambo, hamsterul său, la spital. Valentina, Esteban și Paula vor să afle unde e Roman, iar Maria Clara primește oferte și în viața personală și cea profesională.

Astrid și Raphaelle Sezonul 3 (Astrid et Raphaëlle, 2022)

Lunea, de la 21:00 – Finalul sezonului pe 20 februarie

Astrid Nielsen și Raphaëlle Coste au parte de noi investigații provocatoare în finalul sezonului când caută făptșul unei crime bizare și misterioase, după ce un biolog cercetător este găsit mort într-o seră tropicală. Astrid își vede stabilitatea emoțională pusă în pericol atunci când ea și Raphaëlle cercetează moartea misterioasă a mai multor bărbați fără adăpost.

Sursa: https://www.mediaexp...e.aspx?id=20473

Anunturi

Second Opinion Second Opinion

Folosind serviciul second opinion ne puteți trimite RMN-uri, CT -uri, angiografii, fișiere .pdf, documente medicale.

Astfel vă vom putea da o opinie neurochirurgicală, fără ca aceasta să poată înlocui un consult de specialitate. Răspunsurile vor fi date prin e-mail în cel mai scurt timp posibil (de obicei în mai putin de 24 de ore, dar nu mai mult de 48 de ore). Second opinion – Neurohope este un serviciu gratuit.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate