![]() |
Neurochirurgie minim invazivă
"Primum non nocere" este ideea ce a deschis drumul medicinei spre minim invaziv. Avansul tehnologic extraordinar din ultimele decenii a permis dezvoltarea tuturor domeniilor medicinei. Microscopul operator, neuronavigația, tehnicile anestezice avansate permit intervenții chirurgicale tot mai precise, tot mai sigure. Neurochirurgia minim invazivă, sau prin "gaura cheii", oferă pacienților posibilitatea de a se opera cu riscuri minime, fie ele neurologice, infecțioase, medicale sau estetice. www.neurohope.ro |
Afacere pe roti
Last Updated: Jan 11 2019 11:04, Started by
dragos_radu
, Nov 21 2016 23:14
·
0

Posted 21 November 2016 - 23:14

Salutari. Anul viitor voi deschide un fast food diversificat. Vreau sa ma duc pe piata, la evenimente, targuri de mancare dar ma gandesc care ar fi cea mai buna varianta mobila. M-am gandit fie la o rulota comerciala, fie la o duba pe care sa o modific. Ce parere aveti? Ce e mai rentabil din punctul vostru de vedere?
Multumesc! |
Posted 21 November 2016 - 23:18

[ https://www.youtube-nocookie.com/embed/ftHiY3m41RY?feature=oembed - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]
|
Posted 21 November 2016 - 23:19

Din pmdv, cel mai rentabil și mai sigur, este să mănânc acasă.
Matale fă cum vrei, ia rulota, dar nu te bazezi pe mine. |
Posted 21 November 2016 - 23:37

In europa dubele sunt prea mici ca sa incapa echipamentul de fast-food complet (fata de cele americane). Singura varianta convenabila e rulota (una mai mare). Asta daca nu cumva iti permiti o duba "gas guzzler" GMC 5L V8, care nici nu stiu daca se incadreaza sub 3.5tone.
Sau faci shaormele pe genunchi cu pui la punga ![]() |
Posted 21 November 2016 - 23:56

Daca tot vrei mobil....
[ http://www.weekendnotes.com/im/008/05/dining-in-the-sky-good-food-month-october-sydney-d1.JPG - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ][ https://media-cdn.tripadvisor.com/media/photo-s/0c/98/48/41/dinner-in-the-sky-malta.jpg - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ] |
Posted 22 November 2016 - 00:01

Posted 22 November 2016 - 00:09

Cei de la emisiunea Masini pe alese (Wheeler Dealers) au modificat o dubita Citroen HY din anii 50 si au vandut-o unuia care vroia si el o duba sa mearga la festivaluri/targuri cu ceva carne afumata. Asa ca nu vad de ce n-ai putea sa iei o duba mai moderna, gen Sprinter/Transit/etc, sa-i faci instalatie electrica cu invertor (sa o poti incarca si de la baterie, dar sa o poti cupla si la retea) si sa-ti instalezi o plita si un frigider. Nu stiu cat o sa te coste, pe ei i-a costat vreo 5000 de lire numai instalatia electrica
![]() Mai e o solutie: am vazut la mine in oras o dubita Sprinter mai veche, luata SH de prin Germania (din bruma de germana pe care o stiu, initial era folosita pentru vanzarea de oua), dotata cu frigidere si galantare, si pe care acum o firma o foloseste pentru vanzarea de carne si mezeluri productie proprie. LE: vezi si ideea lui @scaiba de mai sus. Edited by pufonel, 22 November 2016 - 00:11. |
Posted 22 November 2016 - 00:12

dragos_radu, on 21 noiembrie 2016 - 23:14, said:
Salutari. Anul viitor voi deschide un fast food diversificat. Vreau sa ma duc pe piata, la evenimente, targuri de mancare dar ma gandesc care ar fi cea mai buna varianta mobila. M-am gandit fie la o rulota comerciala, fie la o duba pe care sa o modific. Ce parere aveti? Ce e mai rentabil din punctul vostru de vedere? Multumesc! |
Posted 22 November 2016 - 00:21

scaiba, on 22 noiembrie 2016 - 00:01, said: Mersi de pont. Si da, intrebarea a fost serioasa...de era in spirit de gluma lasam si PS, pentru unii ![]() pasilla, on 22 noiembrie 2016 - 00:12, said: Unde ? In Romania ? Dreams ! Nu sunt vise prietene, e realitate. Ridicate de la pc si ai sa descoperi ca poti realiza multe lucruri. Edited by dragos_radu, 22 November 2016 - 00:19. |
|
Posted 22 November 2016 - 00:26

Posted 22 November 2016 - 00:26

Prietene, nu-i chiar asa. Intereseaza-te la primarie ce acte iti trebuie, dupa aia vezi daca renunti la idee sau nu. Nu ma intelege gresit, ideea e foarte OK, si nu-i nimic nou sub soare, in alte tari. La noi te vei lovi de legislatie.
|
Posted 22 November 2016 - 00:30

Nu-i chiar așa complicat, începe cu HG355/2007, cu completările din HG1169/25/11/2011 publicată în MO873/2011.
Mai sunt ceva mărunţişuri, da' le află pe parcurs ![]() |
Posted 22 November 2016 - 00:51

Rulota e clar varianta optima.
Spatiu mai mare, dotari mai multe. Duba ramane blocata la locul faptei. In ambele situatii mai ai nevoie de un vehicul pentru aprovizionare deci ... ![]() |
Posted 22 November 2016 - 06:22

|
Posted 22 November 2016 - 10:00

scaiba: the coolest mod
![]() Edited by Mihai_3, 22 November 2016 - 10:01. |
Posted 22 November 2016 - 10:15

balauru69, on 22 noiembrie 2016 - 00:26, said:
Prietene, nu-i chiar asa. Intereseaza-te la primarie ce acte iti trebuie, dupa aia vezi daca renunti la idee sau nu. Nu ma intelege gresit, ideea e foarte OK, si nu-i nimic nou sub soare, in alte tari. La noi te vei lovi de legislatie. Am facut acest lucru deja. Din punct de vedere legislativ nu e o problema, m-am interesat. Stiu cum e la noi, legile sunt asa facute pentru intreprinderile mici si mijlocii ca efectiv sa nu ai posibilitatea sa iti deschizi ceva. E o tara care sprijina companiile straine mai ales pe cele care sponsorizeaza si statul. Da asta e, buna, rea..e tara noastra ![]() |
Posted 22 November 2016 - 10:39

@OP :
Daca simti ca va merge si esti sigur pe tine, da-i bice. Nu sta sa iti zica X sau Y ce trebuie sa faci, in special pe softpedia ![]() Si eu asta vara am cerut ceva sfaturi in legatura cu firma pe care am deschis-o si la fel, toti au venit cu "vise" , sau "nu e de facut firma in Romania" si alte chestii de genu. Am simtit ca asta tre sa fac, asta am facut si merge ![]() ![]() dragos_radu, on 22 noiembrie 2016 - 10:15, said:
Stiu cum e la noi, legile sunt asa facute pentru intreprinderile mici si mijlocii ca efectiv sa nu ai posibilitatea sa iti deschizi ceva. E o tara care sprijina companiile straine mai ales pe cele care sponsorizeaza si statul. Da asta e, buna, rea..e tara noastra ![]() Un cacat... asta e brainwashing ... am plecat de la 0 si nu am stat sa imi dea statul. La fel ca oricare afacere, trebuie sa incepi cu niste bani si cu idei. Ce ai vrea sa iti dea statul ? Bani ? Se dau pe diferite domenii, si am prieteni care au accesat fonduri nerambursabile. Depinde doar de cat de bine e pus la punct proiectul tau. Edited by Andreysc7, 22 November 2016 - 10:42. |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users