Chirurgia cranio-cerebrală minim invazivă
Tehnicile minim invazive impun utilizarea unei tehnologii ultramoderne. Endoscoapele operatorii de diverse tipuri, microscopul operator dedicat, neuronavigația, neuroelectrofiziologia, tehnicile avansate de anestezie, chirurgia cu pacientul treaz reprezintă armamentarium fără de care neurochirurgia prin "gaura cheii" nu ar fi posibilă. Folosind tehnicile de mai sus, tratăm un spectru larg de patologii cranio-cerebrale. www.neurohope.ro |
Recomandare supliment pentru crestere masa musculara
Last Updated: Nov 10 2016 11:36, Started by
SkatMD
, Sep 21 2016 19:00
·
0
#56
Posted 03 November 2016 - 08:11
daca tot e vorba de tipuri somatice as vrea sa va dau exemplu un ectomorph si cum poate arata:
Edward Norton in "Fight Club" ~70 de kg. http://derekwinnert....2013/10/109.jpg Edward Norton in "American History X" ~80 de kg https://lh4.googleus...1h02m43s246.jpg Deci de progresat se poate progresa si daca esti "ectomorph" dar cum spuneam, fiecare poate arata bine daca se tine de treaba. Edited by takillya, 03 November 2016 - 08:12. |
#57
Posted 03 November 2016 - 08:21
as avea o intrebare: de ce crezi ca erai "slabanog" inainte de a merge la sala ? ...
cu 59 kg, la 180 cm, nu intri nici la categoria balerin ! ... "arderile" tale sunt mult mai accelerate decat al altor persoane ! ... asadar, hraneste-te, nu cauta "inlocuitori chimici" ptr alimente ! ... yo am facut sport de performanta, aveam la 18 ani 78 kg/185 cm ! ... acum am 52 de ani, am 90 kg/183cm ! ... daca esti sincer cu sportul, corpul tau se va mentine "forever" ! ... lasa naibii chimicalele, si hraneste-te, coreland hrana cu efortul depus ! succes Edited by radoset, 03 November 2016 - 08:23. |
#58
Posted 03 November 2016 - 10:08
Despre ce chimicale vorbim ?
Sper ca nu discutam de proteine din zer aici, cata vreme lumea baga zilnic pateu cu E-uri sau patiserie cu grasimile alea trans savuroase. Sau Cola la greu. |
#59
Posted 03 November 2016 - 10:12
ptr fiecare gram de carne, trebuie sa manci 3-4 grame de legume, fructe si seminte ! ...
cine respecta in ziua de azi aceasta "metoda milenara" de hranire ? Edited by radoset, 03 November 2016 - 10:14. |
#61
Posted 03 November 2016 - 11:17
daca ma intrebi serios iti spun ca da ! ... muiat in apa, orzul spre exemplu se poate manca !
.. are 20% proteina ! ... plus o gramada de vitamine si minerale ! Edited by radoset, 03 November 2016 - 11:18. |
#62
Posted 03 November 2016 - 14:38
La modul serios am intrebat. Daca da, atunci nu e asa complicat, majoritatea pe langa carne mai mananca si o garnitura. Cat despre orzul umflat in apa este imposbil sa aiba 20 la suta proteine. Am gasit si eu povesti despre graul umflat care are 30 la suta proteine pe când cel uscat are maxim 12, adica dupa ce isi mareste de 3 ori volumul, umplandu-se cu apa concentratia de proteine creste? eu zic ca scade, tot cam de trei ori.
http://agraris.ro/ve...imica-a-orzului Uite compozitia chimica a boabelor de orz uscate. Daca le pui la muiat ele se vor umple cu apa si continutul de proteine va fi in jur de 3.5-5 %, ca se formeaza ceva enzime si vitamine in procesul de umflare-germinare e alta treaba. |
#63
Posted 04 November 2016 - 11:49
radoset, on 03 noiembrie 2016 - 11:17, said:
daca ma intrebi serios iti spun ca da ! ... muiat in apa, orzul spre exemplu se poate manca ! .. are 20% proteina ! ... plus o gramada de vitamine si minerale ! |
#64
Posted 04 November 2016 - 12:50
E asolut imposibil! E asa greu de inteles sau caum? E prea mare diferenta intre 4-5 % si 20 %. Daca intr-adevar avea pai mancam zilnic.
|
|
#65
Posted 04 November 2016 - 16:32
Fender_Tremolo, on 04 noiembrie 2016 - 11:49, said:
Posibil sa aiba 20% dar in ce masura te ajuta acea proteina vegetala? Probabil in combinatie cu alte alimente sa declanseze procesul de sinteza proteica, dar stii daca e asa sau nu? Timpul e prea scurt ca sa il irosesti cu teste, eu aplic direct metode testate de altii: carne,oua,peste,branza,pudre proteice. in aceeasi masura in care te ajuta si proteina animala, ca vorba aia: proteina e proteina e proteina. corpul tau creaza masa musculara folosind aminoacizi, nu proteina in mod direct, ca asta ar insema ca daca mananci carne de porc sa devii si tu porc Edited by takillya, 04 November 2016 - 16:33. |
#66
Posted 05 November 2016 - 07:23
#67
Posted 05 November 2016 - 09:02
precizare: semintele muiate in apa, intre 12 si 24 ore, declanseaza asa-numitul preoces de germinatie !
ehh, acest proces, care este o minune a naturii, este capabil sa faca transformari majore in structura si compozitia semintei ! ... nu mai este o samanta, ci o planta vie ! Edited by radoset, 05 November 2016 - 09:03. |
#68
Posted 05 November 2016 - 12:23
Lasa povestile cu minuni. Proteinele nu pot sa apara din nimic. Ti-am mai spus, se formează niste enzime si vitamine,proteine nu.
|
#69
Posted 05 November 2016 - 15:55
90% din alimentatia omului modern sunt carbohidrati ! ... si pe care nu le "papa" nici un mamifer de pe aceasta planeta ! ... apropos, de cand exista Google, toata lumea stie de toate ! ... cartile saunt ptr cei "anormali" !
Edited by radoset, 05 November 2016 - 15:56. |
|
#70
Posted 05 November 2016 - 16:54
Cartile in care scrie ca orzul muiat in apa contine 20% proteine? Prefer sa citesc altceva. Chiar ieri ma uitam in Fnac la carti, fel de fel de revolutii stiintifice. Sunt carti diferite precum si articole pe net. Dar pentru cineva care nu are o baza din scoala e greu sa aleaga informatiile.
|
#71
Posted 07 November 2016 - 11:34
takillya, on 04 noiembrie 2016 - 16:32, said: in aceeasi masura in care te ajuta si proteina animala, ca vorba aia: proteina e proteina e proteina. corpul tau creaza masa musculara folosind aminoacizi, nu proteina in mod direct, ca asta ar insema ca daca mananci carne de porc sa devii si tu porc La o proteina animala esti sigur ca ai aminoacizii esentiali si ca procesul de sinteza proteica este aproape garantat, pe cand la proteina vegetala nu stii daca mai ai poate nevoie de un aminoacid sau poate ca leucina nu e la minimul necesar pt. a declansa procesul de sinteza. Asa si cartoful contine niste urme de aminoacizi dar cine sta sa contorizeze? |
#72
Posted 07 November 2016 - 16:58
Fender_Tremolo, on 07 noiembrie 2016 - 11:34, said:
La o proteina animala esti sigur ca ai aminoacizii esentiali si ca procesul de sinteza proteica este aproape garantat, pe cand la proteina vegetala nu stii daca mai ai poate nevoie de un aminoacid sau poate ca leucina nu e la minimul necesar pt. a declansa procesul de sinteza. Asa si cartoful contine niste urme de aminoacizi dar cine sta sa contorizeze? Pai tu mananci un singur fel de mancare? da, proteinele vegetale nu au spectru complet de aminoacizi dar nu mananca nimeni doar mazare sau doar fasole cu saptamanile. |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users