![]() |
Chirurgia endoscopică a hipofizei
"Standardul de aur" în chirurgia hipofizară îl reprezintă endoscopia transnazală transsfenoidală. Echipa NeuroHope este antrenată în unul din cele mai mari centre de chirurgie a hipofizei din Europa, Spitalul Foch din Paris, centrul în care a fost introdus pentru prima dată endoscopul în chirurgia transnazală a hipofizei, de către neurochirurgul francez Guiot. Pe lângă tumorile cu origine hipofizară, prin tehnicile endoscopice transnazale pot fi abordate numeroase alte patologii neurochirurgicale. www.neurohope.ro |
Kairos Planet
Last Updated: May 02 2017 18:37, Started by
RoliVW
, Aug 12 2016 17:43
·
0

Posted 01 December 2016 - 13:28

Singurul lucru pe care vreau sa-l stiu e unde sunt acele servere ale companiei, daca imi da cineva locatia lor fizica, sa ma conving ca exista, bag in secunda urmatoare 10.000 de euro in program.
Ca eu din cate vad momentan nu au nici macar un birou. |
Posted 22 December 2016 - 20:12

Posted 01 January 2017 - 19:35

E bună ideea: proștii îți dau bani, tu ii sustragi prin pârghii la limita legii iar peste 2-3 ani bagi firma în faliment, proștii rămân cu banii dați și tu bogat...
|
Posted 07 February 2017 - 17:35

Ca sa incetam cu discutiile ! :
Kairos Technologies e reala si spune asa : http://www.kairostech.com/contact/ Kairos Plannet = Fake si NIMENI nu a scos NICIODATA bani de acolo doar daca au scos BONUSUL cand au mai bagat un fraier in joc ! Banii NUse pot scoate deoarece in fiecare luna iti schimba modalitatea de retragere a banilor si trebuie mereu sa mai astepti inca o luna (din luna noiembrie 2016 nu s-a putut scoate de catre NIMENI nici macar 1ron/$ sau E , acum pana in martie 2017 sunt suspendate platile ![]() Va rog sa nu mai postati ca toata lumea sa vada acest ultim post cu adevarul !! Multumesc |
Posted 29 April 2017 - 16:20

Si eu am luat un pachet mare in urma cu 8 luni. Am putut scoate decat 100 dolari. Exista sanse sa ne recuperam macar banii nostri?
|
Posted 29 April 2017 - 16:25

Nu exista sanse.
Asumati-va pierderea si treceti mai departe, nu e constructiv sa ramaneti fixati pe acest esec. Investiti in astfel de programe doar cat va permiteti sa pierdeti, ca la pariuri. |
Posted 02 May 2017 - 18:11

dar ,,autoritatile,, unde sunt de permit escrocarea in masa [ https://www.youtube-nocookie.com/embed/gVK6O0aCmjw?feature=oembed - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]
|
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users