Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Deparazitare externa pisici fara ...

Seriale turcesti/coreene online H...

Merita un Termostat Smart pentru ...

Sfat achizitie MTB Devron Riddle
 Problema mare cu parintii= nervi ...

switch microtik

Permis categoria B la 17 ani

Sfaturi pentru pregatirea de eval...
 Crapaturi placa

cum imi accesez dosarul electroni...

Momentul Aprilie 1964

Sursa noua - zgomot ?
 A fost lansat Ubuntu 24.04 LTS

Pareri apartament in zona Berceni?

Free streaming SkyShowtime de la ...

Skoda Fabia 1.0 TSI (110 CP)- 19 ...
 

Agresiune la limita - O moda moderna

- - - - -
  • This topic is locked This topic is locked
143 replies to this topic

#37
Fluffy_The_Terrible

Fluffy_The_Terrible

    New Member

  • Grup: Junior Members
  • Posts: 16
  • Înscris: 19.03.2016

 ady_77, on 20 iunie 2016 - 22:39, said:


.Acum cativa ani eram venit doar de cateva ore in tara,am parcat masinile in curte si ne-an dus la masa.Am auzit cainii latrand si cand dau sa ies erau unii ce umblau la masini,sa le deschida.Pe unul dintre ei l-am desfigurat si l-am lasat sa-l rupa cainii.Crezi ca mi-a pasat de ce a zis politia si procuratura? Sincer,chiar crezi ca ma intereseaza aspecte de astea? Unde erau ei atunci? Daca imi atacau aia familia? Daca omorau pe cineva din familie? Sa ma duca in ce tribunale vor si in ce puscarii vor,imi asum asta.De la faza aia crezi ca au mai incercat sa vina pe acolo?

Mie mi-ar fi frica in egala masura si de oamenii care afirmi ca te-au atacat pe tine, si de tine in egala masura. De fapt, cred ca tu esti mai de temut, pentru ca proclami sus si tare ca nu te intereseaza legea, nici consecintele, ca tu faci moarte de om ca sa-ti "aperi" familia. Macar aia care au venit sa te atace pe tine erau la furat..aveau niste interese pur materiale. Tu pari sa fii mai interesat de a brava pe forum si de a nu te sfii sa afirmi ca l-ai desfigurat pe un om si ai lasat cainii sa-l sfasie chiar daca el nu mai reprezenta o amenintare directa pentru tine.

Lasand la o parte faptul ca randurile scrise de tine sunt infricosatoare in violenta si cruzimea lor, chiar crezi ca faci un serviciu familiei tale daca intri la inchisoare si ei raman fara tine, chiar si temporar?
Si de ce ai avea nevoie sa mutilezi oameni daca ai arme de vanatoare? Eu as da inapoi in fata unei arme si a unor caini..crezi ca nenii respectivi nu ar fi facut-o? Sau de abia asteptai sa ai pretextul sa ataci pe cineva?

Serios, uneori ma intreb in ce tara traim si ce fel de oameni ne inconjoara..aratam cu totii la fel..dar cand deschid unii gura iti dai seama ca ti-ar face rau fara sa clipeasca, pentru motive discutabile, si s-ar si lauda cu asta, pentru ca in lumea lor ei sunt eroii.

#38
Hedonist

Hedonist

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,490
  • Înscris: 10.03.2014
Oamenii se revolteaza impotriva furtului / infractiunii si empatizeaza cu hotii / faptuitorii, unii zic ca ar exista o complicitate morala, eu cred ca exista incapacitatea de a face legaturi intre fapte si consecintele acestora.

Evident ca primii care s-au prins sunt infractorii, si o comit lejereanu, granita intre furt si talharie e minima, diferenta de pedeapsa e enorma, cine are creier stie de la inceput ce-si asuma, mai exista categoria aceia ce apare la ziar, gen Vaslui, care omoara octogenara in bataie pt doua sute de lei si un sex surpriza.
Deresponsabilizarea societatii a fost facuta abrupt prin migrarea din rural, unde exista o forma democratica direct-participativa combinata cu meritocratie, la nivelul urban, unde partidul avea grija si de cele mai ascunse ganduri ale tale.

Daca maine, s-ar da ordin, ca din fiecare familie, un membru sa fie eutanasiat, doar o minoritate s-ar opune in huiduielile sclavilor perfecti, mandri de supunere!
Oamenii trebuie daca vor sa traiasca, sa fie pregatiti sa ucida, sau sa faca bine si sa-si curme timpuriu suferinta inutilei existente!

#39
edy_wheazel

edy_wheazel

    Superior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 51,023
  • Înscris: 31.07.2007
1 - Agresivitatea la limita nu-i un termen potrivit pt. ce se discuta aici. Nu-i la limita, ii agresivitate.
2 - Cazu' lui Iovan nu-i potrivit pentru "l-a impuscat pe agresor si l-a schingiuit legea!".
3 - Ai dreptu' sa-ti aperi proprietatea. Legal.
4 - Trebuie sa fi picat din luna sa-l iei la omor pe puiu' de tigan care ti se pisa pe pres.
5 - In cazu' de fata (ala cu maimuta si PNL-istu') s-o intalnit doi prosti. Publicu' a reactionat la filmuletu' in care babuinu' trage de aia. Pe buna dreptate, nici ala care a facut pozele nu a vazut ce s-a intamplat anterior.
6 - Indiferent cine esti, daca te mananca, pana la urma se gaseste unu' sa te scarpine. In cazu' de fata maimuta o sa fie mai atenta la culoarea semaforului si nu o sa ruguceasca masinile in trafic. Nu de alta, da' daca masina era a unui baiat de o majă si valora mai mult decat garsoniera lui de la periferie stirile de la ora 5 erau mult mai interesante. De babuinu' PNL-ist nu mai vorbesc.

#40
Tsunamii

Tsunamii

    Bucuresti

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 49,872
  • Înscris: 20.10.2015

 terratec, on 20 iunie 2016 - 20:24, said:

Au aparut multi forumisti buni la suflet care tin partea persoanei care incepe agresiunile.


Dimpotriva, nu incurajez violenta indiferent din care parte vine

#41
althea

althea

    Guru Member

  • Grup: Super Moderators
  • Posts: 11,660
  • Înscris: 30.10.2009

 ady_77, on 20 iunie 2016 - 22:39, said:

Acum cativa ani eram venit doar de cateva ore in tara,am parcat masinile in curte si ne-an dus la masa.Am auzit cainii latrand si cand dau sa ies erau unii ce umblau la masini,sa le deschida.Pe unul dintre ei l-am desfigurat si l-am lasat sa-l rupa cainii.Crezi ca mi-a pasat de ce a zis politia si procuratura? Sincer,chiar crezi ca ma intereseaza aspecte de astea? Unde erau ei atunci? Daca imi atacau aia familia? Daca omorau pe cineva din familie? Sa ma duca in ce tribunale vor si in ce puscarii vor,imi asum asta.De la faza aia crezi ca au mai incercat sa vina pe acolo?

Posted Image
Din ce film ne povestești? După o acțiune ca asta scriai cărți ca să ieși mai repede, nu pe un forum. E adevărat că în  #1 scrie

 terratec, on 19 iunie 2016 - 14:24, said:

Inainte de a ne lasa purtati de val ar trebui sa intelegem ca populatia este formata din foarte multi oameni prosti.
dar nu cred că prin populație inițiatorul se referea și la userii Softpedia. Oricum ce povestești tu nu e pe tema topicului, hoții nu fac parte din categoria descrisă de inițiator. Ei nu vor să provoace victima.  

 Hedonist, on 21 iunie 2016 - 01:35, said:

Daca maine, s-ar da ordin, ca din fiecare familie, un membru sa fie eutanasiat, doar o minoritate s-ar opune in huiduielile sclavilor perfecti, mandri de supunere!
Oamenii trebuie daca vor sa traiasca, sa fie pregatiti sa ucida, sau sa faca bine si sa-si curme timpuriu suferinta inutilei existente!
Posted Image)
Dacă o țineți tot așa, transformați topicul în concurs de scenarii.

Edited by althea, 21 June 2016 - 07:52.


#42
edy_wheazel

edy_wheazel

    Superior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 51,023
  • Înscris: 31.07.2007

 terratec, on 19 iunie 2016 - 14:24, said:

Inainte de a ne lasa purtati de val ar trebui sa intelegem ca populatia este formata din foarte multi oameni prosti.

Irelevant in situatia de fata. Intr-o situatie scoasa din context oamenii au tendinta de a reactiona in acelasi mod. Mai mult, un grup de oameni, indiferent de IQ, nu se comporta pe masura inteligentei lor, se comporta ceva mai ... idiot.

#43
f300

f300

    30k si ma duc

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 30,000
  • Înscris: 27.09.2008

 edy_wheazel, on 21 iunie 2016 - 02:29, said:

4 - Trebuie sa fi picat din luna sa-l iei la omor pe puiu' de tigan care ti se pisa pe pres.

Din experienta personala precum si din ce am vazut pe threadul cu Bodnariu se pare in Romania e destul de acceptat ca copiii sa fie batuti, asa corectional. Cel putin de parinti, rude mai apropiate, eventual si cunostinte sau vecini, de sistemul de invatamint, etc. Normal ca daca se duc bigoti de la noi in tari unde nici ciinii nu se bat intra in conflict cu autoritatile.

 Hedonist, on 21 iunie 2016 - 01:35, said:

Oamenii trebuie daca vor sa traiasca, sa fie pregatiti sa ucida

Va recomand sa cititi cartea excelenta "The Better Angels of Our Nature" de Steven Pinker. Reducerea violentei si societatea moderna este posibila intr-o masura covirsitoare prin delegarea violentei exclusiv catre stat. O parte din eticheta de la masa, sa maninci cu tacimurile, sa nu te scobesti cu cutitul intre dinti, sa nu arati cu cutitul spre altcineva, au aparut din incercarea de a reduce violenta astora care erau "pregatiti sa ucida" si normal mincau cu iataganele si deseori se termina un chef cu morti din neintelegeri minore. La fel in vestul salbatic se lasa cu inmormintari literalmente dintr-un cuvint inteles gresit. Deh, oamenii erau pregatiti sa omoare.

Altfel ajungi cum bine spunea (si aproape serios) Mark Twain. A se observa ca am mai citat pe forum de doua ori chestia de mai jos, culmea tot legat de evenimente auto si oameni care cred ca-i bine sa-i omoare cu mina lor pe diferiti cetateni care-i deranjeaza. Si ca daca n-o fac cumva o sa ne invadeze hotii, rusii, indienii, mai stiu eu cine.

 f300, on 31 octombrie 2015 - 16:18, said:

— Ei bine—începu Buck—o dihonie e cam așa: Un om are o socoteala c-un altul si-l
omoară. Atunci fratele ăluia îl omoară pe el. Apoi ceilalți frați, de o parte și de alta, se bat între ei.
P-ormă își vîră nasul și verii lor și încetul cu încetul fiecare din ei e omorît și atunci dihonia s-a
terminat. Dar ține mult de tot si merge al dra-eului de încet.
— Dar dihonia asta a voastră ține de mult, Buck?
— Hm! Cred și eu A început acu' treizeci de ani sau cam așa ceva. Nu știu ce neînțelegere
a fost la mijloc, p-ormă s-a lăsat cu proces. Ăl care-a pierdut procesu'l-a împușcat pe ăl care l-a
cîstigat. Oricare-ar fi făcut la fel să fi fost în locul lui.
— Da' ce neînțelegere a fost, Buck? Pe chestia vreunei moșii?
— Tot ce se poate, nu sînt sigur.
— Și cine-a tras mai întîi? Un Grangerford sau un Shepherdson?
— De unde vrei să știu? E tare mult de-atunci!
— Nu știe nimeni?
— Ba da, tăticu cred că știe, ca și ceilalți bătrîni din familie, dar nici ei n-au habar pe ce
chestie s-a pornit, cearta.
— Da' ia zi, Buck, au fost omorîți mulți?
— Da. Au fost ceva înmormîntări. Dar nu totdeauna se lasă cu omor. Tăticu are citeva
gloanțe în el, da' riu-i pasă, că tot n-are el cine știe ce greutate. Cît despre Bob, l-au cam scrijelit
c-un jungher, iar Tom a fost rănit o dată
sau de două ori.
— Anul ăsta a fost omorît careva, Buck?
— Da. Unul de-al nostru și unul de-al lor. Acum vreo trei.luni, vărul meu Bud, care avea
pai'șpe ani, trecea călare prin pădure, pe malul celălalt. Nu era înarmat, tîm-pitul! Intr-un loc
pustiu, aude el tropot de cai în spatele lui și deodată îl vede pe moș Baldy Shepherdson care-l
urmărea cu flinta în mînă si cu chica-i albă fluturînd în vînt. Și-n loc să sară de pe cal si să seascundă într-un tufiș, Bud si-a zis că ăla n-o să-l ajungă din urmă. Dar babalîcu' l-a fugărit așa
vreo cinci-sase mile, si se tot apropia de el. Pîn' la urmă, văzînd Bud că totul e-n zadar s-a oprit și
s-a întors, ca să nu fie împușcat pe la spate, mă-nțelegi, iar moșul a tras în el și l-a curățat. Numai
că nu s-a bucurat el prea mult de norocul ăsta, fiindcă n-a trecut nici o săptămînă și ai noștri i-au
făcut de petrecanie.


#44
lefcadio

lefcadio

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,323
  • Înscris: 11.06.2016

 terratec, on 19 iunie 2016 - 14:24, said:

Agresiune la limita

Societatea moderna a adoptat reguli noi care par mai bune si mai luminate decat cele traditionale.
Sistemul juridic pare a fi mai precis si mai bun decat dreptatea facuta in trecut de mai-marii satelor sau oraselor.
In acest sistem interesant se practica cu succes agresiunea la limita.
Este vorba despre o tehnica a unor oameni de a agresa oponentii pana la limita legii.
Cei care practica acest gen de agresiuni sunt bine educati si stiu exact pana unde si cat actioneze.
Scopul acestui comportament este iritarea oponentului pana cand acesta va reactiona putin mai intens dar suficient cat sa intre in vizorul legii.
Anumite grupuri sociale au dus aceasta tehnica la grad de arta iar oamenii de jos din majoritate tind sa copieze acest comportament.
Corect, satanizatii actuali au si o arta si o placere in a provoca opozitia pentru a o discredita.
Dar le e si usor, de multe ori si ei incalca legea dar li se trece cu  vederea ca ei conduc jocul.

#45
terratec

terratec

    Troll hunter

  • Grup: Moderators
  • Posts: 12,050
  • Înscris: 02.03.2003

 Fluffy_The_Terrible, on 21 iunie 2016 - 00:29, said:


Mie mi-ar fi frica in egala masura si de oamenii care afirmi ca te-au atacat pe tine, si de tine in egala masura.
...

Nu inteleg de ce iti este frica de proprietarul care isi apara bunurile.
Un om cinstit nu se teme de cel care detine legal arme de foc sau caini de paza. Armele sunt inchise in dulapul metalic iar cainii stau in curte.

Singurul scenariu in care ar trebui sa te temi este cel in care tu planuiesti o infractiune impotriva lui.
Ai un astfel de gand ?

#46
Tsunamii

Tsunamii

    Bucuresti

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 49,872
  • Înscris: 20.10.2015

 terratec, on 21 iunie 2016 - 12:33, said:


Nu inteleg de ce iti este frica de proprietarul care isi apara bunurile.
Un om cinstit nu se teme de cel care detine legal arme de foc sau caini de paza. Armele sunt inchise in dulapul metalic iar cainii stau in curte.

Singurul scenariu in care ar trebui sa te temi este cel in care tu planuiesti o infractiune impotriva lui.
Ai un astfel de gand ?

Eu cred ca ala cu arme ar trebui sa se teama de o planuire a unei infractiuni stiindu-se ca are arme de foc

#47
f300

f300

    30k si ma duc

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 30,000
  • Înscris: 27.09.2008

 terratec, on 21 iunie 2016 - 12:33, said:

Nu inteleg de ce iti este frica de proprietarul care isi apara bunurile.
Un om cinstit nu se teme de cel care detine legal arme de foc sau caini de paza. Armele sunt inchise in dulapul metalic iar cainii stau in curte.

Singurul scenariu in care ar trebui sa te temi este cel in care tu planuiesti o infractiune impotriva lui.
Ai un astfel de gand ?

Lasind la o parte continuarea tonului de "multi care citesc pe aici sint pungasi, nesimtiti, etc" chiar de catre moderatorul ariei...

In momentul in care cetateanul ia justitia in miinile lui si nu lasa violenta in seama statului si a infractorilor cetateanul este periculos pentru TOTI cei din jur. E usor sa zici: oh, te temi de mine ca trag in tot ce misca? Sigur planuiesti vreo infractiune!

De fapt se tem (sau trebuie sa se teama) literalmente TOTI din jur, de la trecatori, postas, cunoscuti pina la cele mai apropiate rude. Dati o cautare sa vedeti ce se impusca din greseala (100% nevinovati) prin tara la care salivati ca poti sa-ti protejezi proprietatea cu glontul si ce tare e.

Nu are nimeni de ce sa se teama, nuuuu, nimic - pina mama buimaca de somn isi impusca (mortal) copila venita de craciun acasa! http://www.startribu...-her/363833681/ . De exemplu.

#48
terratec

terratec

    Troll hunter

  • Grup: Moderators
  • Posts: 12,050
  • Înscris: 02.03.2003

 f300, on 21 iunie 2016 - 13:03, said:

Lasind la o parte continuarea tonului de "multi care citesc pe aici sint pungasi, nesimtiti, etc" chiar de catre moderatorul ariei...

Stiu ca tu ai multe postari bune si de multe ori le-am apreciat.
Nu este obligatoriu ca doi indivizi diferiti sa aiba toate parerile identice.

Pun pe seama caldurii aceasta insistenta asupra randurilor scrise de mine.

Quote

In momentul in care cetateanul ia justitia in miinile lui si nu lasa violenta in seama statului si a infractorilor cetateanul este periculos pentru TOTI cei din jur. E usor sa zici: oh, te temi de mine ca trag in tot ce misca? Sigur planuiesti vreo infractiune!

De fapt se tem (sau trebuie sa se teama) literalmente TOTI din jur, de la trecatori, postas, cunoscuti pina la cele mai apropiate rude. Dati o cautare sa vedeti ce se impusca din greseala (100% nevinovati) prin tara la care salivati ca poti sa-ti protejezi proprietatea cu glontul si ce tare e.

Nu are nimeni de ce sa se teama, nuuuu, nimic - pina mama buimaca de somn isi impusca (mortal) copila venita de craciun acasa! http://www.startribu...-her/363833681/ . De exemplu.


Intr-o societate libera cetateanul trebuie sa aiba dreptul sa se apere. Daca statul nu ii permite sa faca asta inseamna ca este controlat de infractori.
Infractorii nu se supun legilor iar cetateanul este prima cuanta a societatii care poate aplica legea prin legitima aparare.
Legitima aparare implica violenta.


Propun sa ne intoacem la subiectul agresiunilor la limita, cele care nu sunt tratate de legi dar sunt savarsite de o mare parte a populatiei.
Le intalnim la grupurile organizate dar si la indivizii nesimtiti si cu prea mult tupeu.
Impactul social nu este deloc de neglijat. O categorie intreaga de oameni a fost terorizata in Romania in perioada de inceput a comunismului.
In casele proprietarilor de drept au fost adusi locatari din anumite etnii specializate in comportament antisocial.

Multe cladiri importante din centrele oraselor romanesti sunt acum in proprietatea acestor mafii. Legea le-a permis sa terorizeze proprietarii pana cand acestia au cedat.

Trebuie sa inteleg ca esti de acord cu aceste practici ? Ti se pare normal ca unii sa nu aiba voie sa se apere iar altii sa obtina proprietati prin teroare ?

#49
f300

f300

    30k si ma duc

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 30,000
  • Înscris: 27.09.2008

 terratec, on 21 iunie 2016 - 19:05, said:

Intr-o societate libera cetateanul trebuie sa aiba dreptul sa se apere. Daca statul nu ii permite sa faca asta inseamna ca este controlat de infractori.
Infractorii nu se supun legilor iar cetateanul este prima cuanta a societatii care poate aplica legea prin legitima aparare.
Legitima aparare implica violenta.

Marea majoritate a adultilor din Romania si din EU in general nu a avut nici o treaba cu violenta, nu a primit nici macar un pumn (spun adulti pentru ca copiii poate au mai luat-o de la parinti, invatatori, colegi, etc). STIU ca mai exista violenta, omoruri, etc dar EXTRAORDINAR DE PUTINA in Europa (culmea mult mai putina decit in US, aia cu armele&shit dar nu asta e ce vreau sa spun, nu ma lasati sa-mi deraiez propria idee).

Toti cunoscutii mei, rude, prieteni, cunostinte indepartate, etc - nu au ajuns nici macar in vreo situatie sa ia sau sa dea un pumn ca adulti, nu s-a intimplat! Mult mai probabil (si grav) e sa ajungi intr-un accident de masina, in care multi au fost (inclusiv eu, de doua ori, nu din vina mea). Ei bine, conditiile in care NU ai o problema cu violenta tu propui ca poate nu toti dar macar o parte din "oamenii de bine" sa se angajeze intr-un joc de-a hotii si vardisti cu gloante reale? Incercind sa rezolvi probleme de-astea de genul (citez) "prea mult tupeu" sau ca isi fac nevoile niste copilasi colorati la tine la usa?!

#50
terratec

terratec

    Troll hunter

  • Grup: Moderators
  • Posts: 12,050
  • Înscris: 02.03.2003

 f300, on 21 iunie 2016 - 19:24, said:

...
Incercind sa rezolvi probleme de-astea de genul (citez) "prea mult tupeu" sau ca isi fac nevoile niste copilasi ... la tine la usa?!

Daca niste copilasi sunt folositi de grupari mafiote pentru a teroriza oamenii normali inseamna ca legile sunt gresite.
Intr-un sistem normal copii ar fi preluati si internati in centre de plasament iar gruparile ar sfarsi in ocne.

Vrei sa pari om civilizat si "bun" protejand infractorii si incriminand adevaratele victime.

Astea sunt invataturi provenite din socialism, acolo unde proprietate nu era respectata iar dusmanii de clasa puteau fi terorizati.
Romania a fost devastata din cauza acestor idei iar acum, dupa 70 de ani, vin oameni care le promoveaza drept binele suprem.

#51
f300

f300

    30k si ma duc

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 30,000
  • Înscris: 27.09.2008

 terratec, on 21 iunie 2016 - 19:05, said:

Trebuie sa inteleg ca esti de acord cu aceste practici ? Ti se pare normal ca unii sa nu aiba voie sa se apere iar altii sa obtina proprietati prin teroare ?

Eu inteleg din postarile tale de aici ca abia astepti sa iti calce cineva pe mosie sa declansezi o vinatoare de oameni, sa fugaresti pe careva cu ciinii si pusca. Sint cel putin doua filme cu subiect de genul asta deci probabil ca exista anumite vise/frustrari legate de activitati similare. Chiar si prin alte parti sint pline inchisorile de macho care se credeau Bruce Willis sau Rambo. Cred si sper si presupun ca nu o sa le calci pe urme, mai ales ca in EU nu sint tolerate astfel de activitati, pe buna dreptate.

 terratec, on 21 iunie 2016 - 19:44, said:

Daca niste copilasi sunt folositi de grupari mafiote pentru a teroriza oamenii normali inseamna ca legile sunt gresite.

Ai inceput threadul cu unul foarte terorizat, atit de terorizat incit urmareste cu masina o femeie (care e pe jos) prin semafoare, un sens giratoriu mare, dupa care opreste tot asa terorizat pe trecerea de pietoni pe contrasens blocind total o strada (cu trafic, a se nota soferul iesit din masina bot in bot cu el) sa o ia de git pe femeie!

Si acum continui cu copilasi care te terorizeaza trimisi de grupari mafiote! Sigur nu ai citi ziarul gresit? Chiar am fost de curind in Timisoara si am rude si prieteni apropiati acolo si nu pareau deloc sa aibe vreo problema, nu erau terorizati de copilasi, nu isi donasera casele tiganilor, etc.

#52
Testosteron

Testosteron

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 9,897
  • Înscris: 27.01.2016

 terratec, on 19 iunie 2016 - 14:24, said:


In general ar fi bine sa stii exact ce ai de facut in fiecare situatie si sa nu te expui. Dac-ai fost fraier si te-ai lasat tepuit, asta e .

#53
wizardofoz

wizardofoz

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 4,626
  • Înscris: 15.01.2015

Quote

In momentul in care victima (soferul autoturismului) incearca sa o imobilizeze si sa aduca Politia incepe scandalul.

Serios? si un viol mic nu mergea?

#54
terratec

terratec

    Troll hunter

  • Grup: Moderators
  • Posts: 12,050
  • Înscris: 02.03.2003
Legea permite imobilizarea faptasului de catre victime sau martori.

Un infractor isi pierde din drepturi incepand cu momentul comiterii infractiunii.
Talharul poate fi lovit de catre victima fara ca aceasta sa fie pedepsita de lege.

Anunturi

Second Opinion Second Opinion

Folosind serviciul second opinion ne puteți trimite RMN-uri, CT -uri, angiografii, fișiere .pdf, documente medicale.

Astfel vă vom putea da o opinie neurochirurgicală, fără ca aceasta să poată înlocui un consult de specialitate. Răspunsurile vor fi date prin e-mail în cel mai scurt timp posibil (de obicei în mai putin de 24 de ore, dar nu mai mult de 48 de ore). Second opinion – Neurohope este un serviciu gratuit.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate