Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
nelamurire legata de pret la mode...

Hotel cu restaurant si Demipensiu...

Croaziera in Mediterana de Vest 1...

Copilot are pica pe Vladimir Putin
 MicroSoft Edge: Cum pun Google in...

Dashcam

Mini server - VMware

betano.ro
 Poveste fara sfarșit

I-auziti voi! - nu vor romani...

Colon iritabil

Perioada de gratie inexistenta
 Cel mai ieftin TV LED mic

Reverse proxy si htaccess pe Raps...

Statie de epurare sau fosa septic...

"enerlux p" afisaj interm...
 

Warner TV HD (ex TNT HD)

- - - - -
  • Please log in to reply
147 replies to this topic

#145
IceCoolExtreme

IceCoolExtreme

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 16,837
  • Înscris: 06.11.2018

Warner TV îl aduce în decembrie pe Superman în „Miercuri cu Supereroi”


Superman vine la Warner TV în decembrie, sub genericul „Miercuri cu Supereroi”, după ce luna noiembrie a fost dedicată lui Batman.

Warner TV va difuza, începând cu 6 decembrie, în fiecare miercuri seară, de la ora 20:30, patru lungmetraje din franciza „Superman” cu Christopher Reeve protagonist. În cele patru filme, el joacă alături de Margot Kidder, în rolul Lois Lane, în timp ce Gene Hackman interpretează personajul negativ Lex Luthor în trei dintre ele.

În producțiile care au generat mai mult de 630 de milioane de dolari la nivel mondial mai apar actorii Marlon Brando, Robert Vaughn și Richard Pryor, între alții.

„Superman” (1978), regizat de Richard Donner, cunoscut și pentru seria filmelor „Lethal Weapon”, spune povestea unui copil extraterestru orfan, Kal-El, de pe o planetă în colaps care este trimis pe Pământ. Aici este crescut de o familie de fermieri, care l-a botezat Clark Kent, și dezvoltă superputeri. Devenit adult, lucrează în redacția Daily Planet și ajunge primul cel mai mare supererou.

Lungmetrajul a primit trei nominalizări la Oscar, pentru sunet, montaj și muzică originală, iar Les Williams a primit un trofeu onorific pentru efecte vizuale.

„Superman II” (1980), regizat de Richard Lester, cunoscut pentru „A Hard Day’s Night”, împreună cu Richard Donner, va fi difuzat pe 13 decembrie. În această continuare, Superman este de acord să își sacrifice puterile pentru a începe o relație cu jurnalista Lois Lane, fără să știe însă că trei răufăcători kryptonieni pe care i-a eliberat din greșeală vor să cucerească Pământul.

„Superman III” (1983), regizat de Richard Lester, intră în programul Warner TV pe 20 decembrie. Superman îl confruntă pe omul de afaceri Ross Webster (jucat de Robert Vaughn), care îl folosește pe geniul informatician Gus Gorman (Richard Pryor) pentru a-și duce la bun sfârșit planurile de a prelua controlul economic global. Cei doi creează o mașinărie ce controlează întreaga lume, inclusiv vremea, și care îl împarte pe Superman în două: cel bun și cel rău.

„Superman IV: Lupta pentru pace” (1984), regizat de Sidney J. Furie, va putea fi urmărit pe 27 decembrie. În acest film, Omul de Oțel pornește o cruciadă pentru dezarmarea nucleară și întâlnește cea mai nouă creație a lui Lex Luthor, Omul Nuclear.

Personajul american de benzi desenate Superman, creat în 1938, a apărut în mai multe producții media începând cu anii 1940 - radio, televiziune, filme și jocuri video.

Warner Bros. Discovery (NASDAQ: WBD) este o companie globală, lider în domeniul media și al divertismentului, care produce și distribuie cel mai popular și complet portofoliu de conținut și branduri din lume, prin televiziune, film și streaming. Disponibilă în peste 220 de țări și teritorii și în 50 de limbi, Warner Bros. Discovery inspiră, informează și distrează publicul din întreaga lume prin intermediul mărcilor și produselor sale emblematice, printre care: Warner Bros: Discovery Channel, discovery+, CNN, DC, Eurosport, HBO, HBO Max, HGTV, Food Network, Investigation Discovery, TLC, TNT, TBS, truTV, Travel Channel, MotorTrend, Animal Planet, Science Channel, Warner Bros. Pictures, New Line Cinema, Cartoon Network, Adult Swim, Turner Classic Movies și altele. Pentru mai multe informații, vă rugăm să vizitați www.wbd.com.

Sursa: https://mediaexpres....e.aspx?id=21018

#146
IceCoolExtreme

IceCoolExtreme

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 16,837
  • Înscris: 06.11.2018

Recomandări de filme pentru duminicile lunii februarie la Warner TV


Warner TV a anunțat printr-un comunicat remis către HD Satelit că în duminicile lunii februarie va difuza o gamă variată de filme fermecătoare, cuprinzând atât povești fantastice live action cât și animate, ecranizări și narațiuni originale ce se întind pe parcursul a nouă decenii.

Pe 4 februarie, de la ora 12:50, Warner TV va difuza "Space Jam" (1996), regizat de Joe Pytka, avându-i în rolurile principale pe Michael Jordan și Bugs Bunny. Filmul, distins cu un premiu Annie pentru realizări tehnice, prezintă eforturile disperate ale familiei Looney Tunes de a câștiga un meci de baschet pentru a-și obține libertatea, apelând la ajutorul campionului retrăsit Michael Jordan. În distribuție apar și baschetbaliștii Larry Bird, Shawn Bradley, precum și actorul Bill Murray.

"Charlie și fabrica de ciocolată / Charlie And The Chocolate Factory" (2005), o adaptare de succes a operei lui Roald Dahl și regizată de Tim Burton, va fi transmis pe 11 februarie, de la ora 13:05. Filmul, nominalizat la Oscar și selecționat pentru Globurile de Aur, BAFTA și Grammy, îi are în distribuție pe Johnny Depp, Freddie Highmore și Helena Bonham Carter. Povestea urmărește un băiețel care câștigă un tur al celei mai impresionante fabrici de ciocolată din lume, sub îndrumarea unui excentric fabricant de dulciuri.

Comedia fantasy "Gremlinii / Gremlins" (1984), regizată de Joe Dante și avându-i în distribuție pe Zach Galligan și Phoebe Cates, va fi difuzată pe 18 februarie, de la ora 13:10. Producția, pentru care Steven Spielberg a fost unul dintre producătorii executivi, urmărește aventurile unui tânăr care, încălcând din greșeală trei reguli importante, declanșează eliberarea unor monștri malefici asupra unui mic oraș.

În ultima duminică a lunii februarie, de la ora 13:00, va fi prezentat "Vrăjitorul din Oz / The Wizard of Oz" (1939), un film clasic pentru toate vârstele, regizat de Victor Fleming și King Vidor, cu Judy Garland în rolul principal. Inspirat din romanul lui L. Frank Baum, filmul, deținător a două premii Oscar - pentru muzică originală și pentru cântecul „Over the Rainbow”, povestește aventurile lui Dorothy Gale și ale câinelui ei Toto, care sunt transportați de o tornadă din ferma lor din Kansas în tărâmul magic al lui Oz. Alături de trei noi prieteni, ei încep o călătorie pentru a găsi Vrăjitorul care să-i ajute să se întoarcă acasă și să îndeplinească dorințele celorlalți.

Sursa: https://www.hdsateli...duminicile.html

#147
IceCoolExtreme

IceCoolExtreme

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 16,837
  • Înscris: 06.11.2018
Filme de Oscar la Warner TV în weekend-ul premergător galei Academiei Americane de Film

În weekend-ul dinaintea ceremoniei de decernare a premiilor Oscar, Warner TV organizează un maraton de filme distinse și nominalizate la aceste prestigioase premii. Pe parcursul a trei seri, 8, 9 și 10 martie, telespectatorii sunt invitați să vizioneze o selecție de drame și filme de acțiune din ultimele șapte decenii, anunță Warner Bros. Discovery printr-un comunicat remis către HD Satelit România.

Pe 8 martie, de la ora 20:30, va fi difuzat filmul „Închisoarea îngerilor” („The Shawshank Redemption” - 1994), în regia lui Frank Darabont, avându-i în rolurile principale pe Tim Robbins și Morgan Freeman. Nominalizat la șapte categorii Oscar®, filmul este bazat pe nuvela lui Stephen King „Rita Hayworth and Shawshank Redemption” și urmărește povestea lui Andy Dufresne, condamnat pe nedrept la închisoare pe viață, care se împrietenește cu Ellis "Red" Redding și devine implicat într-o operațiune de spălare de bani.

În aceeași seară, de la ora 23:20, „Ben-Hur” (1959), regizat de William Wyler și cu Charlton Heston în rol principal, va fi difuzat pe Warner TV. Filmul, care a câștigat 11 premii Oscar®, inclusiv pentru cel mai bun film și regie, urmărește povestea unui prinț evreu trădat și trimis în sclavie, care își caută răzbunarea.

Pe 9 martie, de la ora 21:50, „Terminatorul 2: Ziua judecății” („Terminator 2: Judgement Day” - 1991), cu Arnold Schwarzenegger și Linda Hamilton, va fi transmis pe Warner TV. Filmul, care a obținut patru premii Oscar®, inclusiv pentru efecte vizuale, continuă saga începută în 1984.

După miezul nopții, „Amintire totală” („Total Recall” - 1990), cu Arnold Schwarzenegger, va fi disponibil pentru vizionare, prezentând povestea unui muncitor care descoperă o conspirație pe Marte după ce i-au fost implantate amintiri false.

Pe 10 martie, de la ora 18:00, „Vrăjitorul din Oz” („The Wizard of Oz” - 1939), cu Judy Garland, va fi difuzat, urmat de „Matrix” („The Matrix” - 1999), la ora 20:00, cu Keanu Reeves în rolul principal.

Seara se va încheia cu „Misiuni periculoase” („The Hurt Locker” - 2008), de la ora 22:40, un film care explorează experiențele unui sergent din echipa de geniști a armatei în timpul Războiului din Irak.

Sursa: https://www.hdsateli...in-weekend.html

#148
IceCoolExtreme

IceCoolExtreme

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 16,837
  • Înscris: 06.11.2018
Seria de comedii "The Hangover”, difuzată de Warner TV

Warner TV va difuza cele trei filme ale seriei „Marea mahmureală" în sâmbetele din aprilie, începând cu ora 20:00, începând cu 6 aprilie, anunță Warner Bros. Discovery printr-un comunicat remis către HD Satelit România.

Primul film, „Marea mahmureală" (2009), regizat de Todd Phillips și avându-i în rolurile principale pe Bradley Cooper, Ed Helms și Zach Galifianakis, povestește aventura a trei prieteni care se trezesc fără amintiri după o petrecere a burlacilor în Las Vegas, în încercarea de a-l găsi pe viitorul mire dispărut, interpretat de Justin Bartha. Acest film a fost recompensat cu un Glob de Aur și nominalizat la BAFTA, adunând încasări de circa 470 milioane de dolari global.

Al doilea film, „Marea mahmureală 2" (2011), tot sub regia lui Todd Phillips și cu aceiași actori principali, este programat pentru seara de 13 aprilie. Plasată la doi ani după evenimentele din Las Vegas, acțiunea se mută în Thailanda, unde un brunch înainte de nunta lui Stu se transformă într-un nou dezastru. Printre actorii care se alătură distribuției se numără Paul Giamatti și Mike Tyson, filmul devenind unul dintre cele mai profitabile, cu venituri de peste 586 milioane de dolari.

Cel de-al treilea film, „Marea mahmureală 3" (2013), va fi difuzat pe 20 aprilie, reunindu-l pe regizorul Todd Phillips cu actorii Bradley Cooper, Ed Helms, Zach Galifianakis și Justin Bartha. În această parte, grupul se lansează într-o nouă aventură pentru a salva un prieten răpit, întâlnind personaje interpretate de John Goodman, Melissa McCarthy, Jeffrey Tambor și Heather Graham. Cu încasări de peste 362 milioane de dolari la nivel mondial, filmul a încheiat cu succes trilogia.

Sursa: https://www.hdsateli...ifuzata-de.html

Anunturi

Bun venit pe Forumul Softpedia!

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate