Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
ULBS INFORMATICA

Index preturi

Boxa membrana tweeter infundata

Am nevoie de poze cu un curcubeu
 Whisky for Mac

Xiaomi 14 Gpay

Izolare zid exterior de scandura

Dezinstalare drivere W11 23H3
 Recomandare masina de spalat fiab...

BSOD din cauza Intel Audio DSP dr...

De ce sunt oamenii nostalgici

Cum vand casa fara factura Hidroe...
 Scor FICO minim

Tonometru compensat CAS?

polita RCA ONLINE

Termostat frigider - verificare
 

Warner TV HD (ex TNT HD)

- - - - -
  • Please log in to reply
147 replies to this topic

#109
IceCoolExtreme

IceCoolExtreme

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 16,796
  • Înscris: 06.11.2018

Warner TV a anunțat în programul din februarie filme cu Brad Pitt, Clint Eastwood și Jack Nicholson în thrillerele de vineri


Warner TV propune, în fiecare vineri seară din luna februarie, filme de acțiune, pline de mistere și cu elemente de thriller, lungmetraje devenite cult, în care protagoniști sunt Brad Pitt, Clint Eastwood, Jack Nicholson și Jamie Lee Curtis.

Unul dintre filmele de top ale lui Brad Pitt, în care le dă replica lui Morgan Freeman și lui Gwyneth Paltrow, regizat de David Fincher, este „Seven” (SUA, 1995), care va fi difuzat pe 4 februarie, de la ora 22:10.

Doi detectivi, un începător și un veteran, sunt pe urmele unui ucigaș în serie, care își motivează crimele prin cele șapte păcate capitale. Lungmetrajul, din distribuția căruia face parte și Kevin Spacey, a fost nominalizat la Oscar pentru montaj și la premiile BAFTA pentru scenariul scris de Andrew Kevin Walker.

Clint Eastwood este regizor, împreună cu Don Siegel, și protagonistul filmului „Comisarul Harry/ Dirty Harry” (SUA, 1971), ce va putea fi urmărit pe 11 februarie, de la ora 22:10.

Un psihopat amenință întreg orașul San Francisco, iar Harry Calllahan, cel mai dur dintre membrii forțelor de ordine, este desemnat să îl găsească și să îl oprească.

În 2012, filmul - din distribuția căruia fac parte Andrew Robinson, Harry Guardino și Reni Santoni - a fost inclus în National Film Registry pentru a fi conservat, având în vedere semnificația sa culturală.

Jack Nicholson, Stephen Dorff, Michael Caine, Jennifer Lopez și Judy Davis joacă în „Sânge și vin/ Blood and Wine” (SUA, Marea Britanie, 1996), care va fi difuzat pe 18 februarie, de la ora 22:30.

În filmul regizat de Bob Rafelson, un bărbat ratat ca părinte și soț pune la cale un jaf pentru a face rost de bani să își consolideze afacerea. Când soția lui intervine și îi dă planurile peste cap, totul se limitează la supraviețuire.

Lungmetrajul a fost selectat în competiția Festivalului de la San Sebastián, unde Michael Caine a fost premiat pentru interpretare.

„Crime în numele iubirii/ Blue Steel” (SUA, 1990), regizat de Kathryn Bigelow, dublu premiată cu Oscar pentru „The Hurt Locker”, are în centru o polițistă novice care trebuie să înfrunte un psihopat înarmat ce devine obsedat de ea.

Jamie Lee Curtis, Ron Silver, Kevin Dunn și Richard Jenkins fac parte din distribuția filmului care va putea fi urmărit la Warner TV pe 25 februarie, de la ora 22:40.

WarnerMedia este o companie lider în domeniul mass-media și al divertismentului care creează și distribuie conținut premium și popular dintr-o gamă diversă de povestitori și jurnaliști talentați către audiențe globale, prin brandurile sale, inclusiv: HBO, HBO Now, HBO Max, Warner Bros., TNT, TBS, truTV, CNN, DC, New Line, Cartoon Network, Adult Swim, Turner Classic Movies și altele.

Organizația include, de asemenea, suita Xandr de soluții avansate de publicitate concepute pentru a ajuta la îmbunătățirea publicității pentru mărci, editori și consumatori.

Sursa: https://mediaexpres....e.aspx?id=19831

#110
IceCoolExtreme

IceCoolExtreme

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 16,796
  • Înscris: 06.11.2018

Warner TV promovează serile de luni cu filme de comedie în program


Warner TV a anunțat că, în luna martie, serile de luni vor sta sub semnul comediei, după ora 20:00, programând filme cu peripeții amuzante pentru întreaga familie.

Seria va debuta pe 7 martie, cu lungmetrajul „Cei trei Ninja lovesc din nou/ 3 Ninjas Kick Back” (1994), regizat de Charles T. Kanganis.

Continuarea „3 Ninjas”, singura adaptată în joc video, îi are în centru pe frații Douglas, instruiți în artele marțiale, care se confruntă cu dușmanii bunicului lor, fost campion, în timpul unei călătorii în Japonia pentru a livra un pumnal neprețuit și pentru a participa la un turneu. Din distribuție fac parte Max Elliott Slade, Sean Fox, J. Evan Bonifant și Victor Wong.

Robin Williams își duce familia într-o „Excursie cu surprize” plină de învățăminte. Filmul „RV” (2006) va fi difuzat pe 14 martie și prezintă călătoria prin Colorado a disfuncționalei familii Munro.

Pentru a-și scoate copiii adolescenți din starea de apatie și pentru a redeveni o familie unită, tatăl decide că o călătorie cu rulota este exact ce trebuie. Pe drum, ei au parte de experiențe periculoase și amuzante, care îi readuc împreună.

Cheryl Hines, JoJo, Josh Hutcherson, Kristin Chenoweth, Jeff Daniels și Will Arnett completează distribuția filmului regizat de Barry Sonnenfeld.

Comedia irlandeză „În sănătatea lui Ned/ Waking Ned” (1998), regizată de Kirk Jones, va fi difuzată pe 21 martie. Un sat întreg, la fel ca o lume întreagă, visează să câștige la loterie. Ned Devine reușește, însă moare din cauza șocului. Toți consătenii se hotărăsc să îl „țină în viață” pentru a lua banii câștigați.
Din distribuția filmului nominalizat la premiile BAFTA, ale Sindicatelor actorilor și producătorilor americani fac parte Ian Bannen, David Kelly, Fionnula Flanagan și James Nesbitt.

„Pădurea snobilor/ Caddyshack” (SUA, 1980) va fi difuzat pe 28 martie. În clubul Bushwood, unde sunt acceptate doar persoane foarte importante, debandada și nebunia sunt prezente în bucătăria restaurantului, dar și pe terenul de golf și în rândul oaspeților.

Chevy Chase interpretează rolul unui jucător de golf, excentric și afemeiat, Rodney Dangerfield este un mahăr cu apucături ce lasă de dorit, Ted Knight este un afacerist cu dorința de a fi fair play, Michael O’Keefe joacă rolul unui cărăuș de echipamente de golf care vrea să ajungă cineva, iar Cindy Morgan este femeia de moravuri ușoare și face tot posibilul să își păstreze reputația proastă.

Distribuția este completată de Bill Murray, care, din postul de îngrijitor al pajiștilor, încearcă toate variantele pentru a scăpa de un hârciog, și el personaj în film, pe nume Mr. Gopher.

WarnerMedia este o companie lider în domeniul mass-media și al divertismentului, care creează și distribuie conținut premium și popular dintr-o gamă diversă de povestitori și jurnaliști talentați către audiențe globale prin brandurile sale, inclusiv: HBO, HBO Now, HBO Max, Warner Bros., TNT, TBS, truTV, CNN, DC, New Line, Cartoon Network, Adult Swim, Turner Classic Movies și altele.
WarnerMedia face parte din AT&T Inc. (NYSE: T).

Sursa: https://mediaexpres....e.aspx?id=19862

#111
IceCoolExtreme

IceCoolExtreme

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 16,796
  • Înscris: 06.11.2018

Seria de filme horror „Final Destination” se vede pe Warner TV, în martie


Franciza horror „Destinație finală“ (Final Destination) va avea o întreagă săptămână dedicată la Warner TV. Cele cinci filme, produse între anii 2000-2011, vor fi difuzate pe postul de televiziune, în prime-time, în luna martie.

MARATONUL FINAL DESTINATION ÎNCEPE LUNI, 21 MARTIE, LA ORA 21:55 ȘI SE VA ÎNCHEIA PE 27 MARTIE, DUPĂ MIEZUL NOPȚII.

Scenariul francizei, semnat de Jeffrey Reddick, a fost scris inițial pentru serialul „The X-Files”. Deși personajele se mai schimbă, povestea este mereu aceeași: un mic grup de oameni care scapă de moarte după ce unul dintre ei are o premoniție. Însă cu toții află, curând, că nu există coincidențe. Moartea îi “urmărește” la fiecare pas și trec prin tot felul de accidente ciudate.

Primul film, „Destinație finală/ Final Destination” (2000), regizat de James Wong, îi are în prim-plan pe câțiva liceeni care se pregătesc pentru o călătorie în Europa.

Lungmetrajul a fost desemnat de Academy of Science Fiction, Fantasy & Horror Films cel mai bun film horror al anului.

Cu un buget mai mare de 150 de milioane de dolari, cele cinci filme din franciză au generat la nivel mondial încasări de peste 666,7 milioane de dolari.

Pe lângă lungmetraje, franciza „Destinație finală” cuprinde nouă romane și două cărți de benzi desenate.

[ https://www.youtube-nocookie.com/embed/t-lnUfYeaVE?feature=oembed - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]

#112
ronuquet

ronuquet

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 16,216
  • Înscris: 22.02.2017
Iara.... nu inteleg dc operatorii cotizeaza la canalul asta, plin de reluari!!!

#113
-TINO-

-TINO-

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,295
  • Înscris: 11.08.2019
Nu e ca și cum nu ar face maraton de 5 ori pe an. Cred că la comunicatele de presă dor schimbă data. :))))) WB e praf de tot. Înțeleg, difuzează producții mai vechi de obicei, dar toată ziua ai aceleași 3 seriale în rererereluare, iar seara ai aceleași filme în buclă la 2 luni.

#114
zyppster

zyppster

    viața este o contradicție

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,971
  • Înscris: 02.02.2008
toate televiziunile de filme procedeaza asa. pe film cafe am vazut aceeasi poveste.

#115
_RBT_

_RBT_

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 5,352
  • Înscris: 19.01.2015
DIGI cotizeaza cel mai putin la el.

A se vedea lipsa versiunii HD din grila, nu ca nu ar lipsi HD-ul si de la alte posturi pe care le mai au.

#116
-TINO-

-TINO-

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,295
  • Înscris: 11.08.2019

View Postzyppster, on 24 februarie 2022 - 17:01, said:

toate televiziunile de filme procedeaza asa. pe film cafe am vazut aceeasi poveste.

Yup. Am avut decodor cu un stick înfipt în el vreo 4-5 ani, timp în care urmăream programul tv săptămânal și programam tot ce voiam să văd. Cu timpul erau din ce în ce mai puține și observasem clar cum le repetă la infinit. Rar se trezesc cu câteva producții în premieră pe postul lor. Și uneori doar le împart între ei, luna asta e pe film cafe, luna viitoare pe amc (că oricum sunt surori, nu?). Pe scurt, după câțiva ani în care chiar am văzut probabil câteva sute de la tv, nu mai am ce vedea, observ de un an și ceva de când am renunțat că încă difuzează aceleași producții. Noroc cu hbo go lunar, netflix vreo 2-3 luni pe an și aia e.

Cât despre hd pentru posturile astea care doar redifuzează la infinit, oricât de mult mi-ar plăcea să fie și ele în hd, cum ar fi normal în 2022, chiar nu merită plătit în plus.

#117
sorin96

sorin96

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,165
  • Înscris: 13.03.2016
Premierele lunii aprilie

Harry Potter:Hogwarts-Tournament of Houses-intre 22 si 25 aprilie,cate un episod nou la 19:25

#118
IceCoolExtreme

IceCoolExtreme

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 16,796
  • Înscris: 06.11.2018

MARATON DE FILME BIOGRAFICE, ÎN FIECARE DUMINICĂ DIN APRILIE LA WARNER TV


Warner TV dedică serile de duminică din luna aprilie unor povești de viață cutremurătoare și inspiraționale, unor personaje și acțiuni controversate, transpuse în filme apreciate de presa de specialitate și de public.

Warner TV difuzează filme biografice în luna aprilie. Ce pelicule sunt pe listă

Warner TV dedică serile de duminică din luna aprilie unor povești de viață cutremurătoare și inspiraționale, unor personaje și acțiuni controversate, transpuse în filme apreciate de presa de specialitate și de public.

Dallas Buyers Club (2013)

„Dallas Buyers Club”, considerat unul dintre cele mai bune filme lansate în 2013, îl are în centru pe Ron Woodroof, electrician și escroc din Dallas. Acțiunea, inspirată de o poveste reală, are loc în 1985, când Ron reușește să evite sistemul și să ajute pacienții seropozitivi să primească medicamentele de care au nevoie, după ce este diagnosticat cu SIDA.

Filmul a fost regizat de Jean-Marc Vallée, rolul principal este interpretat de Matthew McConaughey, iar din distribuție fac parte Jared Leto și Jennifer Garner.
Lungmetrajul, care va fi difuzat de Warner TV pe 3 aprilie, de la ora 20:00, a fost recompensat cu trei premii Oscar din șase nominalizări. Matthew McConaughey și Jared Leto au fost premiați pentru interpretare, iar producția s-a impus și la categoria „machiaj și coafură”.
[ https://www.youtube-nocookie.com/embed/U8utPuIFVnU?feature=oembed - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]

Wikileaks: A cincea putere în stat/ The Fifth Estate (2013)

Un alt film biografic, „Wikileaks: A cincea putere în stat/ The Fifth Estate” (2013), va putea fi urmărit pe 10 aprilie, de la ora 20:10.

Thrillerul regizat de Bill Condon este bazat pe evenimente reale și două cărți despre Julian Assange și ceea ce este considerat „cel mai periculos site din lume” – Wikileaks, care publică documente ce nu sunt destinate publicului.

Din distribuție fac parte Benedict Cumberbatch, Daniel Brühl și Carice van Houten.

Filmul prezintă încercarea website-ului și a fondatorului lui de a expune decepțiile și corupția la nivel înalt care a transformat un element online în organizația din secolul 21 cel mai aprig dezbătută.
[ https://www.youtube-nocookie.com/embed/ZT1wb8_tcYU?feature=oembed - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]
Ucide irlandezul/ Kill the Irishman (2011)

„Ucide irlandezul/ Kill the Irishman” (2011) este programat spre difuzare la Warner TV pe 17 aprilie, de la ora 22:00.

Filmul este povestea adevărată a lui Danny Greene, un bătăuș irlandez care lucra pentru gangsterii din Cleveland în anii 1970.

Regizat de Jonathan Hensleigh, lungmetrajul îi are în distribuție pe Ray Stevenson, Christopher Walken, Vincent D’Onofrio și Val Kilmer.
[ https://www.youtube-nocookie.com/embed/S-RcDFu-LlE?feature=oembed - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]
Sursa: https://www.tvmania....arner-tv-343041

#119
wfnse

wfnse

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,956
  • Înscris: 12.06.2007
Au scos maratonul Cartoon Network de sâmbătă și duminica ?

#120
IceCoolExtreme

IceCoolExtreme

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 16,796
  • Înscris: 06.11.2018
Da.

#121
IceCoolExtreme

IceCoolExtreme

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 16,796
  • Înscris: 06.11.2018

Warner TV a programat de Paște competiția „Harry Potter: Hogwarts Tournament of Houses” găzduită de actrița Helen Mirren


„Harry Potter: Hogwarts Tournament of Houses”, competiție în patru părți realizată cu prilejul împlinirii a 20 de ani de la debutul francizei cinematografice și găzduită de actrița Helen Mirren, va fi difuzată de Warner TV în zilele de Paște.

Primul episod din concursul în care cele patru case ale Hogwarts concurează pentru un trofeu va avea premiera la postul de televiziune pe 22 aprilie.

Gryffindor și Hufflepuff sunt primele echipe care se înfruntă – este o luptă între „curaj și nervi de oțel” versus „muncă asiduă și devotament”.

Fiecare casă este reprezentată de trei susținători, aleși în stilul „Harry Pottter”. Ei vorbesc despre pasiunea lor pentru serie, despre ce îi determină să facă parte dintr-o anumită casă. Jocul are patru runde și doar o echipă poate ajunge în finala mare.

Al doilea episod, difuzat pe 23 aprilie, are în centru casele Slytherin și Ravenclaw. În competiția marcată de „puterea minții” versus „dorința de putere”, ambele case încearcă să răspundă corect mai multor întrebări din universul Harry Potter.

Pe 24 aprilie este programat al treilea episod, „The Wildcard Round”. Cu două finaliste stabilite, trebuie ca una dintre casele rămase să se califice în ultima rundă a concursului. Rundă după rundă, tensiunea crește și, în cele din urmă, este stabilită a treia finalistă.

Marea finală a „Harry Potter: Hogwarts Tournament of Houses” va putea fi urmărită la Warner TV pe 25 aprilie.

Ultimul episod este plin de elemente de cultură generală din lumea vrăjitoriei, aduce pe ecrane invitați speciali și fragmente din filme – toate pentru a stabili cine va ridica trofeul Hogwarts Tournament of Houses.

Fiecare episod are invitați de marcă, actori care au jucat în filmele „Harrry Potter” și nu numai. Între ei se numără Luke Youngblood, Pete Davidson, Shirley Henderson și Jay Leno.

După mai multe runde de calificare, lupta ajunge să se dea între două case. Echipa câștigătoare primește titlul de House Champion și numeroase premii de invidiat pentru fanii „Harrry Potter”.

Competiția a prefațat reunirea starurilor din cele opt filme „Harry Potter”, un program special lansat pe 1 ianuarie 2022.

Promo:
[ https://www.youtube-nocookie.com/embed/URmcw30EZ58?feature=oembed - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]

WarnerMedia este o companie lider în domeniul mass-media și al divertismentului care creează și distribuie conținut premium și popular dintr-o gamă diversă de povestitori și jurnaliști talentați către audiențe globale, prin brandurile sale, inclusiv: HBO, HBO Now, HBO Max, Warner Bros., TNT, TBS, truTV, CNN, DC, New Line, Cartoon Network, Adult Swim, Turner Classic Movies și altele. Organizația include, de asemenea, suita Xandr de soluții avansate de publicitate concepute pentru a ajuta la îmbunătățirea publicității pentru mărci, editori și consumatori.

WarnerMedia face parte din AT&T Inc. (NYSE: T).

Sursa: https://mediaexpres....e.aspx?id=19983

#122
IceCoolExtreme

IceCoolExtreme

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 16,796
  • Înscris: 06.11.2018
Lungmetrajul „Miezul nopții în Paris/ Midnight in Paris” (2011), film regizat de Woody Allen recompensat cu Oscar, va fi difuzat de Warner TV pe 16 mai, de la ora 20:30.
https://www.tvmania....cu-oscar-350302

#123
IceCoolExtreme

IceCoolExtreme

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 16,796
  • Înscris: 06.11.2018

Producții premiate cu Oscar și filme-cult, premierele lunii iunie la Warner TV


„Discursul regelui”, „The Doors” și „Ziua trădătorilor”, producții premiate cu trofee Oscar și BAFTA și filme-cult, apreciate de public și critică, sunt premierele lunii iunie la Warner TV.

„Discursul regelui/ The King's Speech” (2010), regizat de Tom Hooper, readuce în prim-plan într-un mod inedit povestea regelui George VI și subita lui urcare pe tronul britanic, în 1936. Nesigur pe el atunci când trebuia să vorbească public, un logoped din clasa de mijloc îl ajută să își depășească defectul de vorbire și să cuvânteze națiunii.

Rolul principal este jucat de Colin Firth, care a fost recompensat cu un trofeu Oscar pentru interpretarea dată monarhului. Joacă alături de el Geoffrey Rush, în rolul terapeutului, și Helena Bonham-Carter, în rolul soției, regina Elizabeth.

Producția a primit 12 nominalizări la Oscar și câștigat principalele patru trofee în 2011 – cel mai bun film, cea mai bună regie, cel mai bun actor în rol principal (Colin Firth) și cel mai bun scenariu orginal (David Seidler). Între cele o sută de distincții primite, lungmetrajul a câștigat șapte trofee BAFTA, inclusiv pentru rolurile secundare masculin și feminin, trei European Film Awards, un Goya și marele premiu al Sindicatului producătorilor americani (PGA).

Filmul va fi difuzat de Warner TV pe 5 iunie, de la ora 18:35.

Lungmetrajul „The Doors” (1991), inspirat de viața liderului trupei americane omonime, Jim Morrison, va putea fi urmărit pe 8 iunie, de la ora 21:30.

Filmul regizat de Oliver Stone a fost cel care l-a propulsat pe Val Kilmer la statutul de star internațional. Asemănarea fizică și modul în care el l-a portretizat pe Jim Morrison, muzica și scenografia au făcut ca „The Doors” să fie unul dintre cele mai apreciate filme de public.

Oliver Stone a scris scenariul împreună cu Randall Jahnson, iar din distribuție fac parte Kyle MacLachlan, în rolul claviaturistului Ray Manzarek, Frank Whaley, în rolul chitaristului Robby Krieger, Kevin Dillon, în rolul bateristul John Densmore, și Meg Ryan, în rolul iubitei solistului, Pamela Courson.

Distribuția e completată de nume ca Michael Madsen, Billy Idol și chiar John Densmore, care interpretează rolul unui inginer de sunet.

„Ziua trădătorilor/ The Ides of March” (2011), regizat de George Clooney, cu Paul Giamatti, Ryan Gosling și Philip Seymour Hoffman în distribuție este inclus în programul Warner TV pe 14 iunie, de la ora 20:25.

Un tânăr idealist face parte din echipa de campanie a unui candidat la președinție. În timpul turneului electoral, el are parte de o lecție fulger de corupție și politică de denigrare.

Filmul a fost selectat în competiția Festivalului de la Veneția. Scenariul adaptat, scris de George Clooney, Grant Heslov și Beau Willimon a primit ulterior o nominalizare la premiile Oscar, dar și la Globurile de Aur și la BAFTA, unde Seymour-Hoffman a fost selectat pentru rolul secundar.

Warner Bros. Discovery (NASDAQ: WBD) este o companie globală, lider în domeniul media și al divertismentului, care produce și distribuie cel mai popular și complet portofoliu de conținut și branduri din lume, prin televiziune, film și streaming. Disponibilă în peste 220 de țări și teritorii și în 50 de limbi, Warner Bros. Discovery inspiră, informează și distrează publicul din întreaga lume prin intermediul mărcilor și produselor sale emblematice, printre care: Warner Bros: Discovery Channel, discovery+, CNN, CNN+, DC, Eurosport, HBO, HBO Max, HGTV, Food Network, Investigation Discovery, TLC, TNT, TBS, truTV, Travel Channel, MotorTrend, Animal Planet, Science Channel, Warner Bros. Pictures, New Line Cinema, Cartoon Network, Adult Swim, Turner Classic Movies și altele. Pentru mai multe informații, vă rugăm să vizitați www.wbd.com

Sursa: https://mediaexpres....e.aspx?id=20034

#124
IceCoolExtreme

IceCoolExtreme

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 16,796
  • Înscris: 06.11.2018

Warner TV a anunțat filmele lunii iulie printre protagoniști numărându-se Beau Bridges, Danny Glover și Gene Hackman


Primul weekend din luna iulie aduce la Warner TV trei filme în premieră, o dramă biografică și două filme de acțiune din distribuția cărora fac parte Beau Bridges, Danny Glover și Gene Hackman.

Drama biografică „Povestea lui Cory Weissman/ 1000 to 1: The Cory Weissman Story” (SUA, 2014) este povestea unui tânăr jucător de baschet, ambițios, vedetă a universității la care studiază. El suferă un grav atac cerebral, iar în urma acestuia încearcă să se recupereze și să găsească noi obiective în viață.

Regizat de Michael Levine, filmul îi are în distribuție pe David Henrie, Jean Louisa Kenny, Hannah Marks, Luke Kleintank și Beau Bridges.

Producția va putea fi urmărită la Warner TV sâmbătă, 2 iulie, de la ora 14:55.

Thrillerul politic „Consumed” (SUA, 2015) are în centru o mamă care încearcă să descopere cauza unei ciudate boli de care suferă fiul ei.

Investigația femeii o atrage în conflictul dintre fermierii din micul oraș în care trăiește și o corporație care profită de pe urma organismelor modificate genetic.
Din distribuție fac parte Zoe Lister-Jones, Victor Garber, Beth Grant și Danny Glover.

Lungmetrajul, regizat de Daryl Wein, va fi difuzat de Warner TV pe 3 iulie, de la ora 12:10.

„Marginea îngustă/ Narrow Margin” (SUA, 1990), regizat de Peter Hyams, va fi difuzat tot pe 3 iulie, de la ora 20:05.

Procurorul districtual adjunct din Los Angeles primește misiunea de a proteja o femeie care, din întâmplare, a fost martor al unei crime comise de mafie.
Urmăriri pline de suspans și o celebră luptă pe plafonul unui tren sunt elemente cheie ale acestui lungmetraj de acțiune care îi are în distribuție pe Gene Hackman, Anne Archer și James Sikking.

Warner Bros. Discovery (NASDAQ: WBD) este o companie globală, lider în domeniul media și al divertismentului, care produce și distribuie cel mai popular și complet portofoliu de conținut și branduri din lume, prin televiziune, film și streaming. Disponibilă în peste 220 de țări și teritorii și în 50 de limbi, Warner Bros. Discovery inspiră, informează și distrează publicul din întreaga lume prin intermediul mărcilor și produselor sale emblematice, printre care: Warner Bros: Discovery Channel, discovery+, CNN, CNN+, DC, Eurosport, HBO, HBO Max, HGTV, Food Network, Investigation Discovery, TLC, TNT, TBS, truTV, Travel Channel, MotorTrend, Animal Planet, Science Channel, Warner Bros. Pictures, New Line Cinema, Cartoon Network, Adult Swim, Turner Classic Movies și altele. Pentru mai multe informații: www.wbd.com.

Sursa: https://mediaexpres....e.aspx?id=20101

#125
IceCoolExtreme

IceCoolExtreme

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 16,796
  • Înscris: 06.11.2018

Comedii și un film premiat cu “Ursul de Aur” la Berlinale, în iulie la Warner TV


Drama „Music Box”, cu Jessica Lange în rol principal, și comediile „Repossesed”, cu Leslie Nielsen, și „High Holiday”, cu Tom Arnold, vor fi difuzate de Warner TV în premieră în luna iulie.

În seara de 10 iulie, de la ora 19:50, va fi difuzat lungmetrajul „Cutia muzicală/ Music Box” (SUA, 1989), regizat de Costa-Gavras, în care Jessica Lange joacă rolul unei avocate care își apără tatăl acuzat de crime de război.

Ea îl consideră nevinovat pe părintele său și, pe măsură ce procurorii formulează tot mai multe acuzații, încearcă să dezvăluie adevărul.

Din distribuția filmului scris de Joe Eszterhas, fac parte Armin Mueller-Stahl, Frederic Forrest, Donald Moffat și Lukas Haas.

Lungmetrajul a avut premiera la Berlinală, unde a fost recompensat cu Ursul de Aur. Jessica Lange a primit ulterior o nominalizare la Globurile de Aur și la Oscar pentru interpretare.

Comedia horror „Reposedata/ Repossessed” (SUA 1990), regizată de Bob Logan, va putea fi urmărită pe 11 iulie, de la ora 20:55.

Parodia filmului „The Exorcist” o prezintă pe Linda Blair din nou posedată de forțele răului, iar pe Leslie Nielsen, în rolul exorcistului. Din distribuție mai fac parte Ned Beatty și Anthony Starke.

Comedia „Veselie de sărbători/ High Holiday” (SUA, 2021), regizată de Brian Herzlinger, este inclusă în programul Warner TV pe 11 iulie, de la ora 22:30.

Fiica plină de viață a unei familii conservatoare încearcă să își relaxeze rudele la întâlnirea anuală de Crăciun. Ea aduce un sos pentru salată care este de fapt o infuzie de marijuana și, după ce toți îl consumă, unele dintre cele mai intime secrete ale familiei încep să fie dezvăluite.

Distribuția este alcătuită din Tom Arnold, Jennifer Tilly, Cloris Leachman, Shannyn Sossamon și Christine Kilmer.

Warner Bros. Discovery  este o companie globală, lider în domeniul media și al divertismentului, care produce și distribuie cel mai popular și complet portofoliu de conținut și branduri din lume, prin televiziune, film și streaming. Disponibilă în peste 220 de țări și teritorii și în 50 de limbi, Warner Bros.
Discovery inspiră, informează și distrează publicul din întreaga lume prin intermediul mărcilor și produselor sale emblematice, printre care: Warner Bros: Discovery Channel, discovery+, CNN, CNN+, DC, Eurosport, HBO, HBO Max, HGTV, Food Network, Investigation Discovery, TLC, TNT, TBS, truTV, Travel Channel, MotorTrend, Animal Planet, Science Channel, Warner Bros. Pictures, New Line Cinema, Cartoon Network, Adult Swim, Turner Classic Movies și altele. Pentru mai multe informații, vă rugăm să vizitați www.wbd.com.

Sursa: https://mediaexpres....e.aspx?id=20136

#126
IceCoolExtreme

IceCoolExtreme

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 16,796
  • Înscris: 06.11.2018

Un neo-western nominalizat la Oscar și un horror din anii ‘80 au premiera în august la Warner TV


Un neo-western nominalizat la premiile Oscar și un film horror lansat în anii ’80 vor fi difuzate în premieră de Warner TV în luna august.

Filmul de acțiune „Cu orice preț” / „Hell or High Water” (2016), regizat de David Mackenzie și scris de Taylor Sheridan, va fi difuzat pe 2 august, de la ora 21:00.

Lungmetrajul neo-western îi are în distribuție pe Chris Pine, Ben Foster, Jeff Bridges și Gil Birmingham și a primit patru nominalizări la Oscar, inclusiv la categoria „cel mai bun film”.

Un tată divorțat și fratele lui mai în vârstă, fost condamnat, apelează la un plan disperat pentru a salva ferma familiei din vestul statului Texas. Ei jefuiesc mai multe bănci și sunt urmăriți de doi rangeri texani.

Producția americană a avut premiera în secțiunea Un Certain Regard a Festivalului de la Cannes, a fost apreciată de critici și de public, iar American Film Institute a desemnat-o unul dintre cele mai bune zece filme ale anului.

„Superstition” (1982), regizat de James W. Roberson și scris de Donald G. Thompson, va fi inclus în programul Warner TV pe 7 august, la ora 22:00.

Lungmetrajul horror cu elemente supranaturale îi are în distribuție pe James Houghton, Albert Salmi și Lynn Carlin.

În centrul acțiunii se află o familie care locuiește într-o casă ce a fost în trecut loc unde erau executate vrăjitoarele. O vrăjitoare ucisă în 1692 a promis să se răzbune pe cei care au persecutat-o și revine pentru a-i pedepsi pe urmașii acestora.

Disponibilă în peste 220 de țări și teritorii și în 50 de limbi, Warner Bros. Discovery inspiră, informează și distrează publicul din întreaga lume prin intermediul mărcilor și produselor sale emblematice, printre care: Discovery Channel, discovery+, CNN, CNN+, DC, Eurosport, HBO, HBO Max, HGTV, Food Network, Investigation Discovery, TLC, TNT, TBS, truTV, Travel Channel, MotorTrend, Animal Planet, Science Channel, Warner Bros. Pictures, New Line Cinema, Cartoon Network, Adult Swim, Turner Classic Movies și altele.

Sursa: https://mediaexpres....e.aspx?id=20150

Anunturi

Chirurgia endoscopică a hipofizei Chirurgia endoscopică a hipofizei

"Standardul de aur" în chirurgia hipofizară îl reprezintă endoscopia transnazală transsfenoidală.

Echipa NeuroHope este antrenată în unul din cele mai mari centre de chirurgie a hipofizei din Europa, Spitalul Foch din Paris, centrul în care a fost introdus pentru prima dată endoscopul în chirurgia transnazală a hipofizei, de către neurochirurgul francez Guiot. Pe lângă tumorile cu origine hipofizară, prin tehnicile endoscopice transnazale pot fi abordate numeroase alte patologii neurochirurgicale.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate