Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
"Moda" tinerilor care se ...

E.on energie aplicație intre...

Masina de tuns... buruieni

Recomandare drona
 Exista un soft care sa reia autom...

Identificare plante

Cum declari o variabila care nu s...

Schimbare certificat de inmatricu...
 Poligon auto București

nelamurire legata de pret la mode...

Hotel cu restaurant si Demipensiu...

Croaziera in Mediterana de Vest 1...
 Copilot are pica pe Vladimir Putin

MicroSoft Edge: Cum pun Google in...

Dashcam

Mini server - VMware
 

Plecare in Londra

* * * * * 1 votes
  • Please log in to reply
118 replies to this topic

#109
Casualties

Casualties

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 105
  • Înscris: 05.05.2016
Cam greu cu chillul cand tot ce incerc sa fac este sa impartasesc din parerile si experientele mele incercand sa ajut si astia zic ca-mi dau basini, ca aia, ca ailalta.
Ma tot sucesc si zic ca imi inchid contul, apoi ma intoarce cate unul din drum, vizibil interesat de ceea ce scriu. Aici, pe thread cat si pe tot forumul, cred, lumea se bate la doi poli. Unii care scriu ca sa largeasca bagajul de cunostinte sau sa ajute, si haterii.
Hatereala pura, frate!
Stai la flat cu doua camere, esti un sarac care nu are intimitate si nu poate sa vina cu femei acasa.
Mergi cu bicla, esti un distrus fara perspective si abia te tarasti de pe o zi pe alta.
Muncesti cu 9/h? Sclavie curata!
Indiferent ce spui, indiferent ce faci, nu e bine. Lor nu le convine si vor tine mortis sa iti scoata ochii cu asta.
Ai o parere nasoala despre tara ta, esti scuipat si aratat cu degetul, de parca ei ar manifesta mai mult patriotism umpland tara de gunoaie si cocalarie.
Toti au pretentii sa vina aici si sa castige 25/h din prima, "ca altfel nu merita", toti s-au nascut experti in domenii complexe sau de nisa, toti vor sa plece din Ro si sa se bage aici direct directori. E o rusine sa muncesti la fabrica sau la depozit. De fapt, cea mai mare parte din munca este considerata rusinoasa, pentru romanul pretentios(desi merita fix penis) s-a nascut la costum si cu secretara si sofer.
Daca ai chirie ieftina, inseamna ca esti prost si te mananca gandacii. Daca ai chirie scumpa, inseamna ca esti prost si te jupoaie englezii de bani.
Daca mananci branza frantuzeasca, esti prost pentru ca stiu ei una mai buna.
Daca scrii cat costa tutunul si alcoolul, se ia lumea de tine ca ai venit in Uk sa bei si sa fumezi.
Ba, indiferent cum o dai, nu e bine!
Faci sport? Esti prost. Muncesti? Esti prost. Nu muncesti? Tot prost esti!
Spui ca iti plac englezoaicele si gugalesc ei englezoaice nasoale.
Spui ca ai o scoala, inseamna ca iti dai basini.
Ai o alta parere? Esti un prost fara drept de opinie.
Exact asta vad eu la romanul de pe forumul asta.
Intreb si eu, in baza nesimtirii cu care mi-a fost patat threadul de animiti ghertoi, mai merita sa ma mai ostenesc sa scriu aici in loc sa beau o bere englezeasca, d-aia nasoala, si sa ma uit la betivanele alea nasoale de care ma bucur la fiecare doua zile, gratuit sau pentru 30£, din leafa mea de cacat de muncitor prost la fabrica?


#110
M0D3

M0D3

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,891
  • Înscris: 22.03.2009
Probema e ca incepi sa te indepartezi prea mult de la esenta topicului (plecare in Londra, munca, chirie, probleme, avantaje, etc) si posturile tale contin tot mai des astfel de rabufniri la adresa altor romani. Inteleg ca ai plecat din tara din cauza mentalitatilor autohtone, dar nu are rost sa cari dupa tine frustrarile astea si nici nu cred ca e interesat cineva sa le citeasca la fiecare postare. Daca vrei sa intelegi ceva din postul meu, bine, daca nu...da-i inainte cu auto-victimizarea si intra si tu in hatereala gen: "romanul e asa si pe dincolo".

#111
Casualties

Casualties

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 105
  • Înscris: 05.05.2016
Mi se pare normal sa raspund cu aceeasi nota unor mesaje care-mi polueaza threadul si ma abat de la subiect. Am descris threadul asta ca sa-mi scriu experientele, nu sa stau sa lamuresc pe fiecare in parte ca, atunci cand zic ca am job si imi place, nu imi dau basini.
Daca threadul ar fi tratat cu seriozitate si oamenii care posteaza ar fi macar civilizati, n-as fi nevoit sa intervin si sa le dau peste ochi. Daca citesti mai bine, de fiecare data cand am rabufnit a fost cand 1) am fost luat la misto. 2) mi-au fost puse vorbe in gura. 3) am avut parte de rautate gratuita
Am plecat din tara din cauza mentalitatii oamenilor, asta am spus-o foarte clar, si vad ca si atunci cand incerc sa ajut ma lovesc de ea, desi aia care o exprima n-au nici cea mai mica treaba cu threadul meu, nici macar nu sunt in Anglia sau nu vor sa vina. Citesc si raspund cu rautate ca sa arate ei cat sunt de tari, sau de prosti, in treburi care nu-i privesc sau sunt pur subiective.

#112
MrReason

MrReason

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 9,266
  • Înscris: 08.10.2010
Tu nu realizezi cat esti tu de plin de "hatereala", cat jignesti romanii in general si cat te contrazici singur cu tot felul de prostii.

Primul tau post, ai inceput cu jignri:

View PostCasualties, on 08 mai 2016 - 11:20, said:

Aici in tara am ajuns sa fiu dezgustat de coruptie si hotie, de firea egoista si plina de ura a majoritatii romanilor, de salariile mizerabile si lipsa desavarsita a unui sistem functional

Al doilea tau post:

View PostCasualties, on 08 mai 2016 - 16:42, said:

intr-o tara mult mai civilizata decat a noastra,

Al patrulea post.. ne arati deja civilizatia:

View PostCasualties, on 25 mai 2016 - 14:06, said:

e destrabalare mare, miroase peste tot a iarba, toata lumea e high cu ceva, alcool, ketamina, cocaina, speed, orice iti trece prin cap..gasesti daca asta iti e pasiunea, cu preturi, la fel, mai mult sau mai egale cu ale noastre, and they also deliver. Daca te simti singur, doar iesi in oras, o sa ai cu cine sa bei o bere sau cu cine sa te intorci acasa Posted Image

Si mai departe o arzi cat e de minunat si de fabulos, cat de "bine" o duci si cat de rahat sunt romanii, cand tu in realitate locuiesti in locuinta sharuita si ai salariul aproape de minim.

Nu te cunoastem, poate ai avut o situatie dificila in romania si acum ai scapat la bine. Insa tu ai pornit cu jigniri generalizate si ai inceput sa te lauzi cu niste chestii pe care majoritatea oamenilor nu le incadreaza la situatie "foarte buna"... nici macar "buna" ,,, trebuie sa te obisnuiesti cu ideea ca nu toti oamenii au aceeasi scara de valori cu tine... insa ca sa nu fii jignit, trebuie sa nu jignesti nici tu... tu cu asta ai inceput si ai luat-o pe ulei masiv dupa aia..

#113
Casualties

Casualties

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 105
  • Înscris: 05.05.2016
Nu vad jignirile in ce am spus acolo.
"Aici in tara am ajuns sa fiu dezgustat de coruptie si hotie, de firea egoista si plina de ura a majoritatii romanilor, de salariile mizerabile si lipsa desavarsita a unui sistem functional"
Coruptia si hotia sunt cat se poate de palpabile in Ro. Sa le mentionez nu inseamna ca aduc jignire cuiva.
Firea romanului este egoista si plina de ura, o alta realitate, altfel nu explodau invidie, critica si rautate gratuita prin fiecare por.
Salariile sunt absolut mizerabile prin comparatie iar sisteme functionale nu exista. Realizezi ca un muncitor MINOR(adica mai putin de 7.20/h) in depozit in UK castiga mai mult decat un doctor in Romania ?
Unde e jignirea, omule?

"intr-o tara mult mai civilizata decat a noastra"
Unde e jignirea? Este ceva fals in afirmatia mea? Bun, aduc argumente:
-se vede in trafic, unde nu am auzit claxon de masina in 5 luni de zile, isi fac cu mana si se asteapta unul pe altul.
-se vede dupa cum se saluta pe strada, chiar daca nu se(ne) cunosc
-se vede dupa cum esti tratat in ORICE institutie, fie de stat sau privata
-se vede dupa numarul aproape de inexistent al imposturii in functii cheie
-se vede dupa curatenia de pe strazi, dupa implicarea sociala in a ajuta semenii si/sau problemele mediului
-se vede dupa solidaritatea pe care o au pentru semeni

E greu sa recunosti ca altii sunt mai civilizati decat tine, dar sa te simti si jignit atunci cand chiar nu e cazul....?
In al patrulea, destrabalarea descrisa este in stransa legatura cu orasul in care stau si cu anotimpul cand am facut afirmatia. Nu e logic sa fie destrabalare in orasul declarat "cel mai fericit din Anglia"? E ditamai campusul universitar in oras, pe langa alte scoli. E obiectivul turistic numarul 1 pentru englezi. E un fel de Mamaia noastra. Apoi, tinand cont ca stau in Boscombe, nu e logic ca destrabalarea sa fie si mai mare, avand in vedere istoria orasului?
Eu, cel putin, prefer sa stau inconjurat de fumatori de iarba decat de romani gratargii sau manelisti.


Si mai departe o ard fix cum vreau eu.
Suntem 4 prieteni care impartim ditamai vila. Fiecare are camera lui, nu exista deranj, gatim si mancam impreuna pentru ca ne place socializarea. Evident, si asta e o problema. Sa iei masa sau sa te distrezi cu prietenii cu care stai in aceeasi casa e un lucru naspa, chiar ma mir de ce-l mai fac. 4 oameni, 3 bai si o bucatarie absolut imensa. Suntem inghesuiti tare.
In oras nu ies decat ca sa ma relaxez sau sa mananc ceva cand n-am chef sa gatesc. Vezi tu, daca gatesti acasa mananci mai bine, mai ieftin si ai prilejul de a relationa si cu alti oameni, invitandu-i la masa.
Te enerveaza atat de tare faptul ca am ales sa spun ca "traiesc bine" in loc sa spun "traiesc OK"? Fie, am spus-o, traiesc ok. Apoi iar ma faci sa iti dau peste ochi, cand vulva mamii mele m-am laudat eu si cu ce?
Daca eu ma descurc cu 1.4k, daca mie imi place chiria asta asa cum e ea, daca eu ma descurc cu banii si-mi ajung sa ma si distrez, CINE ESTI TU sa ma corectezi? Cine esti tu de cunosti mai bine trairile, nevoile si nivelul meu de comfort?
Dupa parerea MEA, mie imi merge bine.Care e problema daca spun "bine", sau "foarte bine"?
N-am inceput absolut deloc sa jignesc, ci v-ati autosesizat din cauza problemelor de civilizatie pe care le-am enumerat mai sus. Este firesc sa ma enervez cand eu zic ca traiesc bine si altu zice ca ma tarasc ca un vierme. Este firesc sa ma enervez cand vreau sa ajut si-mi zice cate un pulifrici ca "ma dau smecher", sau alt pulifrici ca sunt "sarac ca merg cu bicicleta".

Edited by Casualties, 09 October 2016 - 04:31.


#114
LukRo

LukRo

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,854
  • Înscris: 23.10.2015
Ceea ce apreciez la romani sunt vorbele de duh, iar una dntre favoritele mele este "Gura lumii doar pamantul o astupa!". Tu vezi-ti de treaba si ignora agarici hateri pe forum. Sunt multi care apreciaza informatia de la fata locului.

Ca fapt divers, eu nu am nici masina, nici bicicleta. Pentru ca pur si simplu nu am nevoie si m-ar incurca. Romanii nu te cred pentru ca ei nu exista in Romania transport in comun civilizat, eficient, care sa mearga ceas si sa te poti baza pe el.

#115
dan210

dan210

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 9,268
  • Înscris: 24.06.2006

View PostCasualties, on 09 octombrie 2016 - 04:10, said:

"intr-o tara mult mai civilizata decat a noastra"
Unde e jignirea? Este ceva fals in afirmatia mea? Bun, aduc argumente:
-se vede in trafic, unde nu am auzit claxon de masina in 5 luni de zile, isi fac cu mana si se asteapta unul pe altul.
nu cred ca trebuie generalizat, eu, de exemplu, in 100 de mile pe zi de condus vad mizerie cat cuprinde, in Londra nici nu mai vorbesc, parcare pe contrasens, intoarceri unde-i taie capul, au si ei cocalarii lor, chiar daca vin din alte parti, majoritatea sunt british citizens, pentru exemplificare vezi youtube, uk bad drivers etc

in alta ordine de idei este si cum ai norocul, cum nimeresti, poti fi tu baiat bun si muncitor daca patronu-i hraparet si sunt o gramada

per ansamblu eu nu vad nimic extraordinar, acuma depinde si la ce te raportezi, da, se castiga mai bine dar si cheltui pe masura

succes in continuare

Edited by dan210, 09 October 2016 - 12:04.


#116
mufa

mufa

    Porc misogin

  • Grup: Super Moderators
  • Posts: 40,795
  • Înscris: 13.01.2005

View PostCasualties, on 08 octombrie 2016 - 20:45, said:

No comment. Mufa, te rog baneaza-mi contul pana nu dau drumul la gura.
Nu e nevoie, l-am suspendat pe apexu pentru o zi.

#117
viotl

viotl

    Straight ahead ... middle of the road

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 10,552
  • Înscris: 03.04.2013
Casualties.
Colegu', pierzind timp sa raspunzi lung unora care nu merita te vei scufunda in derizoriul de care ti-e teama.
Pur si simplu ignora.
Am zis multora, poate te-o ajuta si pe tine. Sint multi care te apreciaza si care merita atentia ta. Vei fi mult mai fericit si linistit daca comunici cu acestia...instead.
Hai bafta din nou, si mai zi-ne una-alta, inclusiv cum sa ne ferim de melteni.

#118
viotl

viotl

    Straight ahead ... middle of the road

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 10,552
  • Înscris: 03.04.2013
Frate, ce mai faci, man? Cum iti e? Hai, mai zi-ne cite ceva, scriai frumos. Dreq, nu mai pune si tu la suflet toate prostiile.

#119
Grogu

Grogu

    Humble Homo Sapiens

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 11,668
  • Înscris: 11.09.2002
O fi brexit...

Anunturi

Neurochirurgie minim invazivă Neurochirurgie minim invazivă

"Primum non nocere" este ideea ce a deschis drumul medicinei spre minim invaziv.

Avansul tehnologic extraordinar din ultimele decenii a permis dezvoltarea tuturor domeniilor medicinei. Microscopul operator, neuronavigația, tehnicile anestezice avansate permit intervenții chirurgicale tot mai precise, tot mai sigure. Neurochirurgia minim invazivă, sau prin "gaura cheii", oferă pacienților posibilitatea de a se opera cu riscuri minime, fie ele neurologice, infecțioase, medicale sau estetice.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate