Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
RPL2021: Instructiuni auto-recenzare

Info Coronavirus/Vaccin vs. Fake News

Ajutor pentru refugiatii ucraineni

Predator(Prey) 2022
 Firmware rollback

Probleme la instalare Windows 10 ...

Windows.old dupa prima instalare ...

Indiferenta fata de om duce undev...
 Cum v-ati resemnat cu pierderea b...

Gazduire gratuita pt. 7 domenii

Rusia va produce masini fara airb...

Sfat achizitie scanner cu drivere...
 Opensea.io si Metamask @ NFT - Su...

Recomandare sistem filtrare apa&#...

Cum fac o retea telefonica intern...

Revizie itp,mai scumpa sau mai ie...
 

HiMedia Q100/Q30/Q5Pro/Q10Pro Android 7.0 Box TV

* * * * * 3 votes
  • Please log in to reply
1004 replies to this topic

#973
Courage

Courage

    Founder

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 20,932
  • Înscris: 26.11.2001
Nu prea am folosit jucaria asta si zice ca are ultima versiune, dar e un fw antic.
Ma deranjeaza ca am mari probleme cu artefactele in plex, asa ca am zis sa incerc un fw nou, de aici.

Am descarcat update_Q10Pro_(unofficial_ATV[v2.11.1])-HMD-2.1.1 2018-12-24.145100.zip
L-am pus pe un stick USB si l-am redenumit in update.zip

Pornit cu agrafa, apare robotelul, munceste cca 2 minute si restart cu vechiul fw antic.

Attached File  q10pro.jpg   86.61K   26 downloads


LE - vad ca trebuie intai sa trec la Android 7 apoi la cel mai nou firmware.

Va fi o noapte lunga...

Edited by Courage, 09 February 2019 - 23:12.


#974
cristianstoica

cristianstoica

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,182
  • Înscris: 20.12.2010
CS-AK CFW HMD 2.1.2
(Just a custom firmware base on HMD 2.1.2)

[ https://www.mediafire.com/convkey/98cc/kpvj9v5mwu575m3zg.jpg?size_id=4 - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]

[ https://www.mediafire.com/convkey/afee/fbkubb2cbymacdnzg.jpg?size_id=4 - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]

Please do not quote the entire post. Thanks for understanding.

Request(must have/do):
- backup, backup, backup.
- patience, patience, patience.
- player connect to internet.
- install with paper clip.

Spoiler

Credits:
- HiMedia for original firmware v2.1.2.
- Teragon for Sunset Hill Free LiveWallpaper
- Alkaid for idea, new design, icon pack, testing.
- pcristi for scripts, testing, assembly.

Feedback are welcome.

LE: - add spoiler.

Edited by cristianstoica, 08 May 2019 - 10:06.


#975
cristianstoica

cristianstoica

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,182
  • Înscris: 20.12.2010
CFW update&themed - HMD-2.1.4
[ https://www.mediafire.com/convkey/2ad2/sd61pc66qshctt3zg.jpg?size_id=4 - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]
Download link: mediafire.

CFW unofficial ATV - HMD-2.1.4
[ https://www.mediafire.com/convkey/7341/baqpwvic103duzczg.jpg?size_id=4 - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]
Download link: mediafire.

CS-AK CFW HMD 2.1.4
[ https://www.mediafire.com/convkey/1625/az305br0dta4ui6zg.jpg?size_id=4 - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]
Download link: mediafire

Support Q5Pro/Q10Pro/Q30 more details on futeko.com
Thanks to everyone witch have they contributions to that CFW.
If you appreciate my work, you might want to buy me [ https://www.mediafire.com/convkey/48b5/hmhs6l15w36x3f4zg.jpg?size_id=2 - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ].

#976
ianos76

ianos76

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,646
  • Înscris: 01.09.2011
Întrebare pentru specialiști: stie careva de ce nu pot atasa o imprimantã? Cel puțin pe USB nu o vede, nici pe 2.0 nici pe 3.0.
Imprimanta in cauza e un Xerox Phaser 3010.
Mulțumesc anticipat.....

#977
tmihai20

tmihai20

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,866
  • Înscris: 11.12.2007

View Postianos76, on 11 iulie 2019 - 14:49, said:

Întrebare pentru specialişti: stie careva de ce nu pot atasa o imprimantã? Cel puţin pe USB nu o vede, nici pe 2.0 nici pe 3.0.
Imprimanta in cauza e un Xerox Phaser 3010.
Mulţumesc anticipat.....

Cel mai probabil nu are drivere pentru ea. Nu cred că am auzit de cineva care să dorească să atașeze o imprimantă la un TV box. Eu aș merge pe o imprimantă care se poate conecta wireless și apoi să printez așa.

#978
ianos76

ianos76

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,646
  • Înscris: 01.09.2011
Am instalat din Google Play driverul necesar.
E stricat laptopul si am vrut sa listez niste chestii.... Chiar nu aveam chef sa dau banii pe una wireless, cat timp asta e aproape nouă...

#979
tmihai20

tmihai20

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,866
  • Înscris: 11.12.2007
Driverele sunt la nivel de kernel și nu se pot instala pe Android ca un APK (sau cel puțin asta știam). La fel cum TV box-ul detectează stick-urile USB, card-urile și HDD-urile. Pentru tipurile de partiții suportul vine din interior din pachetele instalate (din nou, nu apk-uri). Tind să cred că ce ai instalat nu sunt drivere.

#980
cristianstoica

cristianstoica

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,182
  • Înscris: 20.12.2010
HiMedia Q100 (Hi3798MV200)
[ https://www.mediafire.com/convkey/ba2d/dm3116uwcpcu9mgzg.jpg?size_id=5 - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]
Q100 use a same SoC as HiMedia Q30 Hi3798MV200 but has Gigabit Ethernet(GE) port inside of Fast Ethernet(FE) port.
Hi3798M V200 Brief Data Sheet - HiSilicon here.
Available for pre-order on futeko.com.

Edited by cristianstoica, 21 July 2019 - 08:32.


#981
sniperwolf

sniperwolf

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 126
  • Înscris: 02.10.2014
Salut, am cumparat un himedia q5 pro, si vreau sa pun ultimul firmware dar ceva nu este in regula:
1Stick formatat in fat32,
2Am descarcat acest fw https://www.mediafir...3#byy12zxf1ia42
3 Am redenumit update.zip
4 am introdus in port usb 2.0 am apasat pe butonul reset si butonul de pornire, a aparut un cerculet dupa care himedia si dupa 6-7 minute au aparut aplicatiile( un fel de resetari din fabrica) la device info scrie acelasi lucru ca si inainte sa instalez ca este din 2028 bla bla bla.

Attached Files



#982
cristianstoica

cristianstoica

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,182
  • Înscris: 20.12.2010
Incearca cu un stick formatat MBR + NTFS max partition size 32GB.

#983
gigoto

gigoto

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 890
  • Înscris: 11.08.2007
Ca si comparatie intre Himedia Q100 si Zidoo Z9S? Ce sa aleg?
Q100 apare luna asta din cate am vazut.

#984
Orange25

Orange25

    New Member

  • Grup: Junior Members
  • Posts: 1
  • Înscris: 26.10.2017

View Postgigoto, on 01 august 2019 - 10:00, said:

Ca si comparatie intre Himedia Q100 si Zidoo Z9S? Ce sa aleg?
Q100 apare luna asta din cate am vazut.
Din proprie experiență, întrucât dețin de 2 ani un Q5 Pro și asigur ”service” la prieteni cu Zidoo, mergi pe ceva mai valabil. Nici Zidoo nici Himedia nu mai pot reda Netflix oficial și nu se merită pentru calitate SD să le dai banii. Dacă dorești ceva numai pentru redare video, caută ceva mai ieftin căci ai de unde alege. Oricum, norocul celor de la Himedia este că PCristi se străduie să repare ceea ce lor le este lene să o facă sau nu-i duce capul. O zi bună tuturor!

#985
gigoto

gigoto

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 890
  • Înscris: 11.08.2007
Nu vreau pentru Netflix ci pentru filme 4K, bluray ISO.

#986
sniperwolf

sniperwolf

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 126
  • Înscris: 02.10.2014

View Postcristianstoica, on 28 iulie 2019 - 22:33, said:

Incearca cu un stick formatat MBR + NTFS max partition size 32GB.
Salut, la ce te referi formatat in MBR + NTFS max.?, formatare nfts stiu sa fac

#987
ceacca

ceacca

    Junior Member

  • Grup: Junior Members
  • Posts: 26
  • Înscris: 03.10.2016

View Postgigoto, on 09 august 2019 - 22:29, said:

Nu vreau pentru Netflix ci pentru filme 4K, bluray ISO.
https://www.avpasion...n-oppo-203.214/

#988
puiut

puiut

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 278
  • Înscris: 11.04.2003
Intre 2160P 60hz si 2160 25hz este diferenta sesizabila?
Am o statie pioneer care nu permite peste 25hz.

#989
tmihai20

tmihai20

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,866
  • Înscris: 11.12.2007
Stai puțin, puiut, nu prea are sens ce întrebi. Ecranele sunt la 50 și 60 de hz. Eu cred că vei vedea diferențe, vei avea pierderi de frame-uri.

#990
puiut

puiut

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 278
  • Înscris: 11.04.2003
In setarile de afisaj la Custom display format avem 2160P cu 25,30,50 si 60Hz. daca leg player direct la tv, pot seta oricare dintre valori. Daca leg player prin statia pioneer la tv, nu imi accepta decat 2160P 25Hz. Acum am player legat prin hdmi la tv, si sunet la statie prin rca.
De asta intreb ce anume pot "pierde" sau cand se poate observa diferenta intre 25Hz si 60Hz. Conectarea prin statia pioneer imi ofera facilitati in plus.

Anunturi

Neurochirurgie minim invazivă Neurochirurgie minim invazivă

"Primum non nocere" este ideea ce a deschis drumul medicinei spre minim invaziv.

Avansul tehnologic extraordinar din ultimele decenii a permis dezvoltarea tuturor domeniilor medicinei. Microscopul operator, neuronavigația, tehnicile anestezice avansate permit intervenții chirurgicale tot mai precise, tot mai sigure. Neurochirurgia minim invazivă, sau prin "gaura cheii", oferă pacienților posibilitatea de a se opera cu riscuri minime, fie ele neurologice, infecțioase, medicale sau estetice.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate