Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Info Coronavirus/Vaccinare vs Fake News

Calculatorul se restareaza si fac...

15 lei paharul de bere pe litoral

"Mini-SUV" 22-27K EUR
 Am o problema cu un purcel

Serbia, doar cu buletin?

Passat CC auto-hold

Simptome prostatita
 Sistem de propulsie revoluți...

Alopecie?

De ce le place unora sa se umilea...

Recomandare hidrofor
 Montare balustrada exterioara

cea mai potrivita banca pentru ce...

La multi ani @liviu_np!

Opel Insignia sau Renault Talisman
 

HiMedia Q100/Q30/Q5Pro/Q10Pro Android 7.0 Box TV

* * * * * 3 votes
  • Please log in to reply
1004 replies to this topic

#991
tmihai20

tmihai20

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,891
  • Înscris: 11.12.2007
Nu am TV 4K deocamdată și nici receiver sau stație, așa că nu pot testa. Poate are altcineva vreo idee.

#992
DIVX2006

DIVX2006

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 10,573
  • Înscris: 15.07.2007
In Google Play nu gasesc Netflix pentru Q5Pro.
Cum pot rezolva problema aceasta?
Ms.

#993
tmihai20

tmihai20

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,891
  • Înscris: 11.12.2007
Nici nu va apărea. Trebuie să cauți APK-ul pe apkmirror și să-l instalezi manual. Ultimul build este ĂSTA. De la Netflix versiunea 7.0 nu se poate face upgrade ușor pentru că are split apk (mai multe APK-uri care trebuie să fie instalate simultan). Deocamdată merge versiunea de pe APK, 6.x.x.

#994
tmihai20

tmihai20

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,891
  • Înscris: 11.12.2007
Vând Q10 Pro. Dacă e cineva interesat, vă rog trimiteți un mesaj privat. Nu veniți cu schimburi, nu sunt interesat de schimburi, mesajele de genul ăsta vor fi ignorate.

#995
snake69fast

snake69fast

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 21
  • Înscris: 03.02.2007

View Posttmihai20, on 20 februarie 2020 - 10:15, said:

Vând Q10 Pro. Dacă e cineva interesat, vă rog trimiteți un mesaj privat. Nu veniți cu schimburi, nu sunt interesat de schimburi, mesajele de genul ăsta vor fi ignorate.
Ce versiune este? Ce vechime in utilizare are?

#996
saulescu

saulescu

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 294
  • Înscris: 10.05.2007
Salut.Cum se face downgrade de la HMD-2.1.4 la HMD-2.0.3 Himedia q10.Nu am gasit pe forumul  Futeko.Multumesc

#997
Cf_Ionut

Cf_Ionut

    New Member

  • Grup: Candidate Members
  • Posts: 6
  • Înscris: 05.02.2021
Bună ziua, am un Himedia Q10 Pro, nu reușesc sa introduc cont de Google, când dau click pe butonul "add account" nu se întâmplă nimic, la fel și în Play store, dau click pe butonul "sign în" și nimic, după resetare din fabrica, când vreau sa adaug cont de Google apare pentru câteva secunde fereastra unde trebuie sa introduc mail și parola, scriu mail ul și 2-3caractere din parola și se închide fereastra. Ce as putea să-i fac?
Va mulțumesc!

#998
AaronRodgers1993

AaronRodgers1993

    Junior Member

  • Grup: Junior Members
  • Posts: 147
  • Înscris: 02.12.2016
Bună seara

Știu că sunteți un mare expert în himedia q10 și toate celelalte modele

Întâmpin o mare problemă

Am achiziționat un hard disk de 2 tb și l-am introdus în rack-ul specific din media player pentru a îmi putea colectiona pe un hard disk intern toate evenimentele sportive însă nu îmi este recunoscut hard disk-ul de către media player.

Am tot căutat soluții și nu găsesc rezolvarea problemei

Aveți idee cum aș putea rezolva această problemă

Mulțumesc

O seară bună

#999
tmihai20

tmihai20

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,891
  • Înscris: 11.12.2007

View PostAaronRodgers1993, on 22 august 2021 - 19:10, said:

Bună seara

Știu că sunteți un mare expert în himedia q10 și toate celelalte modele

Întâmpin o mare problemă

Am achiziționat un hard disk de 2 tb și l-am introdus în rack-ul specific din media player pentru a îmi putea colectiona pe un hard disk intern toate evenimentele sportive însă nu îmi este recunoscut hard disk-ul de către media player.

Am tot căutat soluții și nu găsesc rezolvarea problemei

Aveți idee cum aș putea rezolva această problemă

Mulțumesc

O seară bună

Nu este detectat de player? Hard disk-ul trebuie să fie formatat pe player. Eu unul îmi aduc aminte că un hard disk de 1 TB a fost recunoscut fiind formatat înainte pe un PC (formatat DOS, nu GPT) (nu mai am Q10 Pro).

#1000
AaronRodgers1993

AaronRodgers1993

    Junior Member

  • Grup: Junior Members
  • Posts: 147
  • Înscris: 02.12.2016
Exact nu este detectat de q10



#1001
tmihai20

tmihai20

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,891
  • Înscris: 11.12.2007

View PostAaronRodgers1993, on 23 august 2021 - 13:46, said:

Exact nu este detectat de q10

Presupun că hard disk-ul este bun. L-aș formata NTFS pe un PC și apoi l-aș introduce în Q10 Pro. Apropo. doar Q10 Pro are loc pentru un hard disk în interior. Q10 simplu nu are loc de hard disk.

#1002
AaronRodgers1993

AaronRodgers1993

    Junior Member

  • Grup: Junior Members
  • Posts: 147
  • Înscris: 02.12.2016
Q10 pro este

M-am exprimat eu greșit

Așa îmi place mie să îi zic 😁

Hard disk-ul este nou 2 tb Seagate baracuda

#1003
AaronRodgers1993

AaronRodgers1993

    Junior Member

  • Grup: Junior Members
  • Posts: 147
  • Înscris: 02.12.2016
Deci am încercat să îi fac o formatare a hard discului internă din media player și la 60 de procente formatare primesc în poza de mai jos

https://i.postimg.cc...0823-223723.jpg

#1004
AaronRodgers1993

AaronRodgers1993

    Junior Member

  • Grup: Junior Members
  • Posts: 147
  • Înscris: 02.12.2016
Revin cu mica problemă când încerc să formatez hard diskul din himedia q10 pro setări după 60 la sută primesc eroarea

Attempt to invoke virtual method 'java.lang.String android.os.storage.Volume.getId()' on a null object reference.

Hard disk-ul este nou are 6 zile de când este achiziționat

Cum putem trece peste acest impas

Mulțumesc o seară frumoasă

#1005
tmihai20

tmihai20

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,891
  • Înscris: 11.12.2007
Nu mai am HiMedia. Poate ar trebui să întrebi pe forumul Futeko. Acolo e mai multă activitate.

Anunturi

Chirurgia endoscopică a hipofizei Chirurgia endoscopică a hipofizei

"Standardul de aur" în chirurgia hipofizară îl reprezintă endoscopia transnazală transsfenoidală.

Echipa NeuroHope este antrenată în unul din cele mai mari centre de chirurgie a hipofizei din Europa, Spitalul Foch din Paris, centrul în care a fost introdus pentru prima dată endoscopul în chirurgia transnazală a hipofizei, de către neurochirurgul francez Guiot. Pe lângă tumorile cu origine hipofizară, prin tehnicile endoscopice transnazale pot fi abordate numeroase alte patologii neurochirurgicale.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate