Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Ce e aratarea asta ?

Probleme timonerie schimbator sau...

Numar strada gresit in contractul...

Centrala Ariston Cares Premium 24...
 La multi ani @Klasse!

La multi ani @shmecherul!

pareri ipad 6-2018- flip

Cum au aparut supermarketurile in...
 Campanii mincinoase Carrefour

Tv toshiba defect

touchscreen navigatie stricat

bonsai - de unde?
 Resetare Bonus Malus

Unitatea optica DVD-rw absenta pe...

Problema configurare Wireguard

Dozatoare de apa, cu alimentare d...
 

Crimele marxismului / comunismului împotriva Bisericii și a Creștinătății

- - - - -
  • This topic is locked This topic is locked
36 replies to this topic

#1
Iochanan

Iochanan

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 6,843
  • Înscris: 28.04.2011
Nu sunt jurist dar am convingerea că aceste crime sunt nu doar crime împotriva umanității, ci și împotriva dumnezeirii. Sunt crime împotriva a ceea ce este de origine divină în om în general, și chiar mai mult împotriva a ceea ce e de origine hristică.

Există tot felul de oameni, unii care într-adevăr au o conștiință morală mai evoluată dar sunt totuși destul de puțin luminați de harul Duhului, în timp ce alții mimează, cred, atitudini anticomuniste din rațiuni de teatralitate socială. Majoritatea abordărilor anticomuniste au fost și continuă să fie de origine laică sau laicistă, domniile lor trăind cu falsa impresie că ei ar fi singurii care au legitimitate să vorbească, să își impună punctul de vedere, să facă legi, pretinzând în îndrăzneala lor să se mai iluzioneze că dictatura laicismului va mai dura multă vreme și își va mai ține mult jugul pe grumajii Bisericii lui Dumnezeu și a lui Hristos și pe ai întregii Creștinătăți universale. Încet dar sigur, otrava care stă la temelia laicismului îl sapă pe acesta din interior, devorându-l într-o "gaură neagră". Speranța revoluționară a "măreților" laiciști se lovește tot mai mult de realitatea care li se opune și care le invalidează "mărețele" lor teorii cu privire la umanitate. Omenirea intră tot mai mult pe făgașul ei eshatologic, iar asta va implica marginalizarea tot mai accentuată a extremismului laicist, a mentalităților, ideologiilor și politicilor care au încercat să Îl izgonească pe adevăratul Dumnezeu din Cetate și pe reprezentanții legitimi ai Acestuia. Asta va însemna și avansarea tot mai mult a temei anunțată de titlul discuției, anume a evaluării crimelor marxismului / comunismului împotriva Bisericii lui Hristos și împotriva Creștinătății și a creștinilor în general.

Minciuni spun aceia care susțin în mod negaționist că sistemul comunist nu a fost antireligios. Dovezi sunt nenumărate, de la scrierile, tezele și planurile comuniștilor până la politica lor de facto antireligioasă, care a vizat de la prigonirea și distrugerea oamenilor, la distrugerea bisericilor, până la propaganda ateistă prezentă în instituțiile de învățământ, separația între stat și Biserică și așa mai departe. Sensul ultim a fost eradicarea, stârpirea religiei. Și au reușit în bună măsură să își atingă scopurile; "omul nou" de care vorbeau ei era prin excelență un om fără religie.

Dar hai să lămuresc mai bine lucrurile, și se poate verifica în scrierile și faptele comuniștilor.

Atât în România cât și în alte țări intrate sub influența socialistă ateistă, s-a aplicat în special doctrina leninistă de exterminare a creștinismului (și a religiei în general) pe cale naturală. Ce-i drept, în URSS a existat o prigoană mult mai puternică împotriva Bisericii, pentru că acolo unii, în frunte chiar cu patriarhul Tihon, au încercat să facă o opoziție sistemului leninist. Dar nici acolo împotrivirea fățișă față de ideologie și stat nu a durat foarte mult, poate și pentru că ravagiile pe care le făceau comuniștii împotriva Bisericii erau prea mari.

În spațiul socialist s-a aplicat deci doctrina (marxist-)leninistă, care urmărea distrugerea creștinismului "pe cale naturală". Leninismul prescrie în această materie ca statul să acorde o așa zisă libertate religioasă, de care s-a făcut caz și oficial formal și în România în cazul BOR și al altor culte religioase, însă această așa zisă libertate era mai mult una de fațadă și de cult, ținută mai mult pentru a crea atât pentru interior cât și pentru exterior o falsă imagine de democrație și libertate. De asemenea, partidul era total opus religiei și prin partid acționa propaganda antireligioasă și anticreștină în special, iar de la partid propaganda satanică era răspândită în toate mediile, în special în mediul învățământului, unde se făcea îndoctrinare sistematică cu materialism dialectic și istoric de inspirație sovietică, cu marxism-leninism-stalinism, cu ateism manifest, cu socialism "științific", cu evoluționism materialist. Practic partidul comunist ducea lupta antireligioasă și anticreștină în special prin educația ateistă materialistă care se băga tot mai mult și peste tot oamenilor pe gât. Prin acest efort "educațional" se urmărea deci distrugerea convingerilor religioase și înlocuirea lor cu convingeri materialiste, ateiste, "științifice". Ăsta a fost unul dintre principalele fronturi pe care s-a luptat împotriva religiei, existând o propagare peste tot a ateismului, și o marginalizare cât mai mare a religiei, aceasta urmând să se restrângă tot mai mult la cult, în timp ce mai ales pentru exterior se dorea păstrată imaginea unei așa zise democrații și libertăți. Zeci de ani de astfel de politică a dat rezultate, după cum bine se vede atât în România cât și în Federația Rusă sau în alte țări aflate în trecut sau în prezent sub influența satanică a comunismului.

Pe de altă parte, au existat prigoane împotriva tuturor elementelor care erau considerate "primejdioase" pentru ordinea satanică a comunismului. Prin frică, prin teroare, prin asasinate, prin sistemul lagărelor de concentrare și prin tot felul de metode spurcate comuniste s-a încercat intimidarea și eliminarea factorilor "primejdioși" pentru noua ordine mondială comunistă.

De asemenea, leninismul, pe urmele lui Marx (iudeu comunist, principalul doctrinar al comunismului), considera religia și convingerile și practicile religioase ca fiind "opiu al poporului", ca fiind niște produse de inspirație pur omenească, datorate în special înstrăinării omului și dorinței lui de a concretiza binele într-o lume imaginară, religia. Comunismul urmărea construirea unei societăți "ideale", utopice în care să existe belșug de bunuri materiale așa încât oamenii să fie cât mai deplin satisfăcuți de bunurile și serviciile acestei lumi și să fie eliminată pe această cale orice convingere religioasă, și în special cea creștină, care nu era considerată altceva decât reflectarea în imaginație a setei omului după o lume a belșugului, binelui, satisfacției și dreptății. Din acest punct de vedere se poate spune, așa cum au spus și alții, că socialismul comunist a încercat eliminarea religiei și religiozității pentru a inculca o altă "religie", o altă închinare, dar adusă valorilor și strălucirii acestei lumi. Nu este altceva decât ceea ce chiar Diavolul i-a oferit lui Iisus într-un din ispitele din pustia Carantaniei. Iar asta arată, printre multe altele, inspirația clar satanică, satanistă, diavolească a comunismului. Prin această strategie marxistă-leninistă se urmărea practic exterminarea religiei pe cale naturală, prin belșugul de bunuri materiale care să îndepărteze omul de orice "visare" spirituală.

Proiectul comunist, din care am explicat câteva elemente, nu a reușit însă decât parțial în ceea ce și-a propus. Însă răul pe care l-a produs mesianismul utopic comunist este incalculabil. În esență, comuniștii au încercat să păstreze Biserica la nivel instituțional, dar să o distrugă în spiritul ei pe toate căile posibile. Și astfel la un moment dat să scape "pe cale naturală" de ceea ce ei credeau că va mai rămâne doar o șandrama formală.

#2
maximg

maximg

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 7,658
  • Înscris: 07.11.2007
Ai si poze ? sau mai bine un rezumat ....

#3
cristirg

cristirg

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 7,711
  • Înscris: 16.11.2012
-uite rezumatul:http://cartearomanea...i-in-cifre.html

-"comunismul e o crimă continuă." Petre Tutea

-Bilanţul victimelor comunismului internaţional arată astfel:
1. Estimări minimale: 314.772.300 victime

#4
Iochanan

Iochanan

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 6,843
  • Înscris: 28.04.2011

View Postcristirg, on 16 mai 2015 - 22:23, said:

-Bilanţul victimelor comunismului internaţional arată astfel: 1. Estimări minimale: 314.772.300 victime
Aici nu vorbim despre toate crimele comunismului internaţional, ci în special de cele comise şi care se comit în continuare împotriva Bisericii şi Creştinătăţii. Ţi-am mai spus de atâtea ori, amigo, du-te şi mai studiază şi mai învaţă să gândeşti şi să scrii că iar te faci de râs. Ţi-o spun ca un frate creştin: nu ne mai fă de râs. În rest tot e bine că îl promovezi pe Florin Mătrescu cu a lui carte "Holocaustul Roşu", o carte plină de învăţăminte care va avea mari reverberaţii pe viitor, chiar şi în ciuda opoziţiei demenţiale pe care i-o fac aşkenazii.

Edited by Iochanan, 16 May 2015 - 22:50.


#5
BodCasa

BodCasa

    Tartaria

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 10,759
  • Înscris: 15.04.2012
CEa mai mare crima a Comunistilor din RO este Ceausescu.....omorat de comunisti lui!Posted Image

#6
Cristi_2015

Cristi_2015

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 95
  • Înscris: 16.05.2015
comunismul nu a comis crime doar impotriva bisericii si crestinatatii, ci si impotriva societatii, educatiei, inovatiei, dezvoltarii intelectuale. aceste crime , in opinia mea, sunt mai distrugatoare decat cele impotriva bisericii. sa ne aminiti si de crimele bisericii impotriva "ereticilor" din evul mediu.

#7
Michidoo

Michidoo

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,425
  • Înscris: 15.01.2008

View PostCristi_2015, on 16 mai 2015 - 23:47, said:

comunismul nu a comis crime doar impotriva bisericii si crestinatatii, ci si impotriva societatii, educatiei, inovatiei, dezvoltarii intelectuale. aceste crime , in opinia mea, sunt mai distrugatoare decat cele impotriva bisericii. sa ne aminiti si de crimele bisericii impotriva "ereticilor" din evul mediu.

parte din oamenii inchisi, torturati si ucisi de comunisti pe motive religioase erau crema intelectualilor. Deci se cam intrepatrund zonele.

Edited by Michidoo, 17 May 2015 - 00:09.


#8
daniel:)

daniel:)

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,216
  • Înscris: 17.02.2007

View PostCristi_2015, on 16 mai 2015 - 23:47, said:

comunismul nu a comis crime doar impotriva bisericii si crestinatatii, ci si impotriva societatii, educatiei, inovatiei, dezvoltarii intelectuale. aceste crime , in opinia mea, sunt mai distrugatoare decat cele impotriva bisericii. sa ne aminiti si de crimele bisericii impotriva "ereticilor" din evul mediu.

Cum?! Pentru ca a inceput un program de urbanizare si dezvoltare si a introdus planificarea, termen care se regaseste in capitalism? Care era rolul educatiei in perioada comunista si care este cel de acum? Care sunt realizarile perioade comuniste si care sunt realizarile Romaniei in ultimii 25 de ani?

Religiile s-au dovedit mai nocive in istorie decat comunismul.

Edited by daniel:), 17 May 2015 - 02:06.


#9
Nero-d

Nero-d

    je m'en fiche/pohui

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 20,138
  • Înscris: 30.01.2004
initiator,
cu asemenea atitudini revanşarde, ma faci sa-mi para rau ca nu si-au terminat opera... (ca si antonescu dealtfel pe domeniul lui)...
ca n-au sters de pe fata pamantului aceasta plaga (parazit) care este biserica

bataia si futaiul nu de mai intorc... deal with it!

in alta ordine de idei sa vina dumnezeu tatal sa faca galagie!!! nu tu!!! cine esti tu? sa vorbesti in numele lui???
crime impotriva dumnezeirii (am trait s-o aud si p-asta Posted Image ) face doar biserica!!! arogandu-si proprietatea asupra lui...
cine afirma ca dumnezeu vrea asa sau pe dincolo nu poate fi decat un nemernic, un ticalos
lasa-l tu pe dumnezeu sa-si faca dreptate singur... nu-i mai purta de grija (ca nici el nu-ti poarta)
sau vrei sa ma faci sa-mi aduc aminte de atrocitatile si crimele comise in numele bisericii si crestinatatii???

Edited by Nero-d, 17 May 2015 - 04:14.


#10
altul2

altul2

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 16,738
  • Înscris: 22.09.2013

View PostIochanan, on 16 mai 2015 - 21:59, said:

Proiectul comunist, din care am explicat câteva elemente, nu a reuşit însă decât parţial în ceea ce şi-a propus. Însă răul pe care l-a produs mesianismul utopic comunist este incalculabil. În esenţă, comuniştii au încercat să păstreze Biserica la nivel instituţional, dar să o distrugă în spiritul ei pe toate căile posibile. Şi astfel la un moment dat să scape "pe cale naturală" de ceea ce ei credeau că va mai rămâne doar o şandrama formală.
Comunismul e istorie.
Impotriva Bisericii nu poate fi tras la raspundere.
De ce? Simplu, pentru ca ce a urmat dupa comunism e o crima impotriva Bisericii infinita.
Dupa comunisti Romania avea o Biserica nationala ortodoxa crestina cu o morala de invidiat

Ce are azi? O liota de erezii si satanisme.  O europenizare fortata fara acceptul poporului. Cateva milioane de tradatori fugiti la munca in occident. Asta inseamna crima impotriva Bisericii.

Edited by altul2, 17 May 2015 - 06:54.


#11
strongsss

strongsss

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 7,341
  • Înscris: 27.10.2007

View Postdaniel:), on 17 mai 2015 - 02:01, said:

Pentru ca a inceput un program de urbanizare si dezvoltare si a introdus planificarea, termen care se regaseste in capitalism?

urbanizarea avea ca principal scop concentrarea oamenilor in orase pentru ca multimile sa fie mai usor de controlat. unii spun ca era destinata distrugerii satelor, dar acestea erau doar victime colaterale. concentrarea era scopul.  nu are nici o legatura cu planificarea.

View Postdaniel:), on 17 mai 2015 - 02:01, said:

Care era rolul educatiei in perioada comunista si care este cel de acum?
  

conform Programului partidului de făurire a societăţii socialiste multilateral dezvoltate şi înaintare a patriei spre comunism  educatia avea rolul de a crea omul nou, care sa cunosca si sa aplice strict doctrina comunista.

View Postdaniel:), on 17 mai 2015 - 02:01, said:

Care sunt realizarile perioade comuniste si care sunt realizarile Romaniei in ultimii 25 de ani?
depinde ce intelegi rin realizari. s-a produs o dezindustrializare, intradevar, dar societatea nu este doar industrie. mai este vorba si de oameni. ori, pentru sistemul totalitar, oamenii erau un pericol si erau tratati ca atare.

View Postdaniel:), on 17 mai 2015 - 02:01, said:

Religiile s-au dovedit mai nocive in istorie decat comunismul.
doar pentru ca religiile au condus lumea o perioada mult mai mare de timp ...

Edited by strongsss, 17 May 2015 - 08:21.


#12
Nero-d

Nero-d

    je m'en fiche/pohui

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 20,138
  • Înscris: 30.01.2004
pai atunci mergem pe principiul: da. dar cine a inceput??? Posted Image

deci terminati cu prostiile ca (aseara era intuneric dar azi) ma  duc direct un fundul curtii unde am ingropat securea razboiului... si va arat eu taifasuri agreabile... direct jihad!!!

io zic sa va bagati mintile-n cap cu victimizarile astea...

Edited by Nero-d, 17 May 2015 - 08:42.


#13
Michidoo

Michidoo

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,425
  • Înscris: 15.01.2008

View Postdaniel:), on 17 mai 2015 - 02:01, said:

Cum?! Pentru ca a inceput un program de urbanizare si dezvoltare si a introdus planificarea, termen care se regaseste in capitalism? Care era rolul educatiei in perioada comunista si care este cel de acum? Care sunt realizarile perioade comuniste si care sunt realizarile Romaniei in ultimii 25 de ani?

Religiile s-au dovedit mai nocive in istorie decat comunismul.

nu contest realizarile comunismului (nici macar nu pun intre ghilimele, pentru ca cred in mod sincer ca nu m-as fi dat cu metroul acum daca nu era Ceausescu). Dar situatia trebuie privita per ansamblu, si un pic detasat. Tineretul de dinaintea venirii comunismului cred ca a ajuns la maximum pe care a putut sa-l dea tara asta vreodata din punct de vedere a setei de cunoastere, a educatiei si a puterii creatoare. Tocmai acest tineret a fost strivit pe parcursul a cel putin 20 de ani, multi au fost ucisi, majoritatea schingiuiti, toti avand traume fizice si psihice pe viata la eliberare, reintrodusi in societate in 1964, dar obligati la tacere pentru tot restul vietii (pe unii i-au tinut si mai mult sau i-au bagat iara la inchisoare, astfel ca mari personalitati ale culturii romanesti faceau inca inchisoare grea in anii 80, cand noua generatie de tineri suferea enorm ca n-are voie sa asculte muzica rock si sa poarte plete). Ma intreb deseori ce-ar fi ajuns Romania daca nu ar fi fost distrusa generatia '27. Oamenii astia (varfuri in absolut toate domeniile) ar fi putut dezvolta o societate romaneasca cu totul exceptionala, cu oameni educati si capabili, cu mari specialisti, cu ceva mai multa civilizatie. In schimb, in '90 ce-am avut? Generatia tinuta sub papuc, scapata in libertate, pusa pe castig cu orice pret (chiar si cu pretul sangelui - peste 20.000.000 milioane de avorturi oficiale, aproape inca o data locuitorii tarii) care a crescut la randul ei copii slab educati (sau deloc), mojici, tupeisti, fara niciun fel de cultura sau reper moral.

Cu ce m-ajuta ca se facea scoala pe vremea lui Ceausescu daca cei care au fost educati atunci n-au stiut sa-si educe progeniturile?
Cu ce m-ajuta ca am bulevarde late cand ma poate ucide in orice moment un cocalar cu BMW-ul din '94 inmatriculat in Bulgaria?
Cu ce m-ajuta ca s-au construit fabrici, uzine, ca industria duduia la un moment dat, cand acum pot doar sa observ cum se fura ultimele fiare ramase din fabricile in paragina?
Cu ce m-ajuta sa stiu ca eram granarul Europei cand acum chiar si taranii se feresc ca dracu' de tamaie sa lucreze pamantul si o zbughesc toti afara?

O fi fost comunismul bun in anumite aspecte, dar ce-a urmat dupa el nu e un rezultat tot al comunismului? Eu as spune ca acest rezultat e dezastruos...

#14
djl

djl

    Smrt fačizmu, sloboda narodu! Îmi cresc amprenta de Carbon

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 112,664
  • Înscris: 13.06.2004

View Postaltul2, on 17 mai 2015 - 06:52, said:

Comunismul e istorie.
Impotriva Bisericii nu poate fi tras la raspundere.
De ce? Simplu, pentru ca ce a urmat dupa comunism e o crima impotriva Bisericii infinita.
Dupa comunisti Romania avea o Biserica nationala ortodoxa crestina cu o morala de invidiat

Ce are azi? O liota de erezii si satanisme.  O europenizare fortata fara acceptul poporului. Cateva milioane de tradatori fugiti la munca in occident. Asta inseamna crima impotriva Bisericii.

Ce erezii şi satanisme? Da, avortul e o crimă, incinirearea umană e o profanare, înşelatul nu e dovadă a mizeriei umane, divorţul repede o dovadă a faptului că oamenii nu gândesc prea mult înainte să se căsătorească, dar în rest?

#15
cirus6

cirus6

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 29,211
  • Înscris: 15.06.2010

View PostIochanan, on 16 mai 2015 - 21:59, said:

Nu sunt jurist dar am convingerea că aceste crime sunt nu doar crime împotriva umanităţii, ci şi împotriva dumnezeirii.
partial ai dreptate sint crime impotriva lui dumnezeu dar nu impotriva umanitatii. omenirea n-are nevoie de dumnezeu, cel putin de dumnezeul crestin, care e de departe, din istoria cunoscuta, cea mai antiumana fiinta. in consecinta omul, daca nu-i indoctrinat, lupta din rasputeri impotriva acestei entitati malefice. mi se pare normal ca orice sustinator a acestui dumnezeu mincinos si criminal sa fie tratat ca si cel pe care il sustine.

View PostIochanan, on 16 mai 2015 - 21:59, said:

Atât în România cât şi în alte ţări intrate sub influenţa socialistă ateistă, s-a aplicat în special doctrina leninistă de exterminare a creştinismului (şi a religiei în general) pe cale naturală.
acum vrei sa proslavesti comunismul leninist? da, asta a fost o idee brilianta, pacat ca nu s-a materializat.

View PostIochanan, on 16 mai 2015 - 21:59, said:

De asemenea, leninismul, pe urmele lui Marx (iudeu comunist, principalul doctrinar al comunismului), considera religia şi convingerile şi practicile religioase ca fiind "opiu al poporului", ca fiind nişte produse de inspiraţie pur omenească, datorate în special înstrăinării omului şi dorinţei lui de a concretiza binele într-o lume imaginară, religia. Comunismul urmărea construirea unei societăţi "ideale", utopice în care să existe belşug de bunuri materiale aşa încât oamenii să fie cât mai deplin satisfăcuţi de bunurile şi serviciile acestei lumi şi să fie eliminată pe această cale orice convingere religioasă, şi în special cea creştină, care nu era considerată altceva decât reflectarea în imaginaţie a setei omului după o lume a belşugului, binelui, satisfacţiei şi dreptăţii. Din acest punct de vedere se poate spune, aşa cum au spus şi alţii, că socialismul comunist a încercat eliminarea religiei şi religiozităţii pentru a inculca o altă "religie", o altă închinare, dar adusă valorilor şi strălucirii acestei lumi.

Nu este altceva decât ceea ce chiar Diavolul i-a oferit lui Iisus într-un din ispitele din pustia Carantaniei. Iar asta arată, printre multe altele, inspiraţia clar satanică, satanistă, diavolească a comunismului. Prin această strategie marxistă-leninistă se urmărea practic exterminarea religiei pe cale naturală, prin belşugul de bunuri materiale care să îndepărteze omul de orice "visare" spirituală.

Proiectul comunist, din care am explicat câteva elemente, nu a reuşit însă decât parţial în ceea ce şi-a propus. Însă răul pe care l-a produs mesianismul utopic comunist este incalculabil. În esenţă, comuniştii au încercat să păstreze Biserica la nivel instituţional, dar să o distrugă în spiritul ei pe toate căile posibile. Şi astfel la un moment dat să scape "pe cale naturală" de ceea ce ei credeau că va mai rămâne doar o şandrama formală.
marx a fost un umanist de geniu, chestia cu opiul poporului e remarcabila, are dreptate fara nici un dubiu. in rest ce spui e foarte adevarat, dar nu inteleg de ce nu esti de acord cu doctrina comunista? tu nu doresti binele tau si al intregii omeniri? religia, cel putin cea de sorginte abrahamica e total antiumana, cum sa nu-ti doresti desfintarea ei? deci din acest punct de vedere socialismu comunist e idealul omenirii.

faci confuzii neintelegind mesajul cristic. acel diavol numit de Isus e insusi dumnezeul iudaic sau crestin, "criminal si tatal minciunii". Isus a fost unul dintre primii comunisti.

n-am inteles care e raul produs de comunism.
da, asta a fost o greseala, raul tre' smuls din radacina si ars, trebuia si era necesar sa desfinteze biserica inclusiv fizic.

#16
djl

djl

    Smrt fačizmu, sloboda narodu! Îmi cresc amprenta de Carbon

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 112,664
  • Înscris: 13.06.2004
Marx a vrut să înlocuiasă o religie cu alta.

#17
Iochanan

Iochanan

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 6,843
  • Înscris: 28.04.2011

View Postcirus6, on 17 mai 2015 - 19:11, said:

religia, cel putin cea de sorginte abrahamica e total antiumana, cum sa nu-ti doresti desfintarea ei?
deci din acest punct de vedere socialismu comunist e idealul omenirii.
n-am inteles care e raul produs de comunism.
da, asta a fost o greseala, raul tre' smuls din radacina si ars, trebuia si era necesar sa desfinteze biserica inclusiv fizic.
Să înțeleg că comuniștii ar trebui să-și dorească desființarea religiei iudaice avraamice. iar tu ești de acord?
Să înțeleg că comuniștii trebuiau să desființeze religia iudaică din punct de vedere fizic, iar dumneata ești de acord?
Ce înțelegi prin desființarea din punct de vedere fizic, te referi cumva la exterminarea fizică a respectivilor credincioși?

#18
ccf_cristi

ccf_cristi

    Asa si?!

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 7,500
  • Înscris: 13.10.2010

View Postaltul2, on 17 mai 2015 - 06:52, said:

Cateva milioane de tradatori fugiti la munca in occident. Asta inseamna crima impotriva Bisericii.
De ce? Ca nu mai are cine sa cotizeze la "cutia milei"?!...
Deci, cine pe cine a tradat? :huh:

Anunturi

Chirurgia spinală minim invazivă Chirurgia spinală minim invazivă

Chirurgia spinală minim invazivă oferă pacienților oportunitatea unui tratament eficient, permițându-le o recuperare ultra rapidă și nu în ultimul rând minimizând leziunile induse chirurgical.

Echipa noastră utilizează un spectru larg de tehnici minim invazive, din care enumerăm câteva: endoscopia cu variantele ei (transnazală, transtoracică, transmusculară, etc), microscopul operator, abordurile trans tubulare și nu în ultimul rând infiltrațiile la toate nivelurile coloanei vertebrale.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate