Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Schimbare certificat de inmatricu...

Poligon auto București

nelamurire legata de pret la mode...

Hotel cu restaurant si Demipensiu...
 Croaziera in Mediterana de Vest 1...

Copilot are pica pe Vladimir Putin

MicroSoft Edge: Cum pun Google in...

Dashcam
 Mini server - VMware

betano.ro

Poveste fara sfarșit

I-auziti voi! - nu vor romani...
 Colon iritabil

Perioada de gratie inexistenta

Cel mai ieftin TV LED mic

Reverse proxy si htaccess pe Raps...
 

De pe internet luate la lume date

- - - - -
  • Please log in to reply
41 replies to this topic

#37
Bursul

Bursul

    alias Petrov, zilier in DE

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 51,539
  • Înscris: 30.10.2003
Un pastor a confundat benzina cu apa sfințită în timpul unei slujbe de vindecare într-o biserică din Lagos, în Nigeria, provocând o enormă explozie și moartea unui credincios, scrie AFP.
"Pastorul a luat un bidon plin cu benzină, crezând că acesta conținea apă", a declarat Ibrahim Farinloye, purtător de cuvânt al Agenției naționale pentru gestionarea situațiilor de urgență (Nema).
"Când golea conținutul pe om (care venise să primească binecuvântarea), o lumânare aprinsă în apropiere a luat foc", a continuat Farinloye.
Bărbatul venit să primească binecuvântarea a murit pe loc iar cadavrul său era "de nerecunoscut", în timp ce pastorul a suferit "arsuri grave", potrivit sursei citate.
Incendiul, într-o biserică din cartierul Baruwa, în capitala economică nigeriană, s-a extins apoi la un gazoduct din apropiere, care a explodat, provocând enormi nori de fum, potrivit purtătorului de cuvânt și presei locale.
Femi Oke-Osanyintolu, responsabil în serviciile de urgență din statul Lagos (Lasema) a confirmat accidentul, precizând că serviciile sale încearcă să stingă incendiul.
"Un singur cadavru a fost găsit, în timp cealaltă persoană rănită (pastorul) primește îngrijiri", a adăugat el.

[ https://www.youtube-nocookie.com/embed/kTFD-9ev8PU?feature=oembed - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]

#38
tfmercedez

tfmercedez

    BUFU

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 72,623
  • Înscris: 15.06.2007

 DemocracySucks, on 02 mai 2019 - 12:59, said:

Te doare mintea ce specimene pot exista in tara asta! :puke:
am lucrat la o companie de cablaje auto, si ma minunam despre masurile stricte de securitate si paza. Apoi mi s-a explicat, ca in urma cu cativa ani, in tura de noapte, niste angajati au aruncat cu motostivuitorul baloti intregi de cabluri nou noute, peste gard ,pe  care au incercat sa le duca la fier vechi la un centru de colectare aflat vizavi de fabrica, practic la vecini. Doar ca s-au rupt rotile de la masina de cat era de incarcata.  Tone de cablu nou, furate pentru a fi duse la fier vechi.

Edited by tfmercedez, 05 December 2019 - 22:26.


#39
Bursul

Bursul

    alias Petrov, zilier in DE

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 51,539
  • Înscris: 30.10.2003
Portalul pentru adulți Pornhub este chemat în fața instanței pentru că nu oferă posibilități egale de a se bucura de conținutul oferit și persoanelor care au deficiențe de auz ori suferă de surzenie, notează TMZ, citat de Mediafax.

Site-ul pentru adulți Pornhub este dat în judecată de Yaroslav Suris care reproșează faptul că persoanele care au probleme de auz nu au acces la o bună parte din conținutul portalului.
"Înțelegem că Yaroslav Suris acționează Pornhub în instanță susținând că am fi împiedicat accesul surzilor și al persoanelor cu probleme de auz la videoclipurile noastre. Cu toate că de obicei nu comentăm cu privire la procesele aflate în instanță am vrea să profităm de această ocazie pentru a aminti că avem o secțiune dedicată subtitrărilor”, a comentat Corey Price, din partea Pornhub.
Potrivit documentelor legale citate de TMZ, Suris arată că lipsa subtitrărilor încalcă legislația dedicată persoanelor cu dizabilități. Suris reclamă faptul că persoanele cu probleme de auz nu pot distinge dialogul multor înregistrări de pe site și oferă o listă de titluri de videoclipuri pentru care nu a putut să înțeleagă ce se spune.
Reclamantul solicită portalului să fie preocupat de incluzivitate și să adauge subtitrări dar și să i se plătească daune.

Se pare ca lumea se uita si pentru partile artistice ale filmelor.

#40
Bursul

Bursul

    alias Petrov, zilier in DE

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 51,539
  • Înscris: 30.10.2003
Tot felul de oameni. Unii cu O, alții cu o, mulți așa-și-așa. Sau merge-și-așa. Domnul Fodor lucrează la un WC public.
Poate îl știți, cel de la kilometrul 206, pe Autostrada Soarelui. Nu e job-ul pe care un părinte și-ar dori să îl aibă cândva copilul lui. Probabil nici părinții domnului Fodor nu visau la asta. Poate sperau că fiul lor va ajunge la universitate, că va lucra într-un birou aseptic, va fi domn mare la București. Presupun asta, n-am de unde să știu. Ce știu este că, în timp ce sperau și visau ce visau ei, părinții domnului Fodor au crescut și au educat un Om. Acela despre care zice vorba din bătrâni că sfințește locul.
Cum spuneam mai sus, locul s-a nimerit să fie WCul de la kilometrul 206. Ne-am oprit acolo în drum spre mare, fără prea multă tragere de inimă. Presați de biologie. Asta e, nu e nicio benzinărie în zonă, n-o să muriți acum de puțin miros și câțiva microbi. Luați de-aici, niște șervețele. Primul a intrat Titorov – în stânga, la bărbați. Apoi fiică-mea – în dreapta. “Băi, e de necrezut, trebuie să mergi la toaletă.” “N-am nevoie, mersi.” “Nu de nevoie, du-te să vezi cum poate să arate un WC public de autostradă. Totul strălucește. Parcă nici nu-ți vine să calci de atâta curățenie. Cu săpun, hârtie, miroase ca la parfumerie. Sunt până și sticle cu flori proaspete. La bărbați !!” “Maaamaaa, tu știi cum e toaleta asta? E foarte curat. Și au trandafiri lângă chiuvetă.” Îmbrăcat într-un tricou alb, imaculat, domnul Fodor ne măsoară din priviri, curios. “Dumneavoastră vă ocupați de toaleta asta?” “Da, doamnă. Aveți nevoie de ceva?” “Nu, ne gândeam că faceți o treabă foarte bună.” “Mă bucur că vă place. Nu-i chiar ușor, că multă lume lasă mizerie în urmă. Nu știu de ce. Da’ ce să fac, intru și curăț după fiecare. E treaba mea, iau salariu pentru asta.”
Mă uit în jur. Cât vezi cu ochii, câmp părăginit. Numai în jurul toaletei publice, pământ reavăn, proaspăt săpat. Cu straturi de ceapă, roșii, verdețuri, aliniate cuminți, geometric. Și trandafiri, tufe de trandafiri sângerii. “Dumneavoastră ați plantat astea?” “Da, doamnă. Înainte erau buruieni. Era păcat de pământul ăsta. E el cam uscat, da’ dacă îl uzi, cresc de toate. Și dacă tot stăteam pe-aici… Uitați, le merge bine. Sunt bune de mâncat.” “Vă place să lucrați aici?” “Păi de ce să nu-mi placă. Fac treabă, ce-i de făcut.”
“Aș vrea să fac o fotografie. Să postez pe Facebook despre ce faceți dumneavoastră aici.” “Despre mine ??” Domnul Fodor mă privește uimit. Cu o mână își aranjează discret o cută a pantalonilor. Ia postura de poză. “Bine. Să scrieți că mă cheamă Fodor. De la kilometrul 206. Și să mai veniți.”
Preluare de la Anca David Titorov.


[ https://scontent.fmuc4-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/105291316_2992351260880485_1857899958345455105_n.jpg?_nc_cat=1&_nc_sid=8024bb&_nc_ohc=CWZwY9cWAAgAX8Zfmbu&_nc_ht=scontent.fmuc4-1.fna&oh=9d66a22c84d7607e7d3a63e0c90580d0&oe=5F186499 - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]

#41
Bursul

Bursul

    alias Petrov, zilier in DE

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 51,539
  • Înscris: 30.10.2003
Un șofer a fost amendat cu 1.305 lei, după ce a fost surprins de o polițistă că a aruncat chiștocul pe geamul mașinii. Dialogul dintre cei doi a fost redat pe pagina de Facebook a Ministerului Afacerilor Interne.
Poliția Română este partener în campania „NU arunca chiștoace. Strada nu e scrumieră”, inițiată de un grup de cetățeni cu spirit civic. Prin acțiunile de strângere de mucuri de țigară și cele de conștientizare, aceștia își propun să transmită mesajul că doar o comunitate mare poate produce o schimbare.

Redăm postarea MAI:
„Dialog între o polițistă și un conducător auto:
- Bună seara! Vă rog să-mi prezentați documentele dumneavoastră.
- Bună seara! Sunt parcat de 15 minute pe locul acesta, nu am încălcat nicio regulă de circulație. De ce vreți documentele?
- Pentru că vă lipsește ceva din mașină.
- Mașina e an de fabricație 2019, doamnă polițist. Are toate dotările. Ce să lipsească de pe ea?
- Din mașină lipsește, nu de pe mașină.
- Și care e diferența?
- Diferența este chiștocul de țigară pe care l-ați aruncat pe jos. Normal trebuia să fie în scrumiera din mașină, nu pe asfalt.
- Păi, nu are scrumieră.
- Vedeți, nu are toate dotările. Puteați să includeți și scrumiera dacă știați că fumați în mașină. 1305 lei vă costă.
- Atât e o scrumieră?
- Nu, domnule. Atât este amenda. Conform legii este interzis aruncatul, pe drumurile publice, din autovehicule a obiectelor, materialelor sau substanțelor. Sancțiunea este între 9 și 20 de puncte.
- Dumneavoastră vorbiți serios?
- Uitându-mă la țigara de pe jos, vă spun că vorbesc foarte serios.”

#42
MembruAnonim

MembruAnonim

    MembruAnonim

  • Grup: Banned
  • Posts: 398,284
  • Înscris: 08.10.2015

 Bursul, on 28 octombrie 2020 - 21:30, said:


Infloreste si MAI ca sa dea bine pe sticla. Iti dai seama ca un politist nu raspundea unui conducator cu sarcasm-ul aratat in textul de mai sus. Iar raspunsul asta nu il vezi la un conducator auto. Prea e dialog de scenariu de film. Doar acolo frazele se leaga cu asa fir de intriga

- Pentru că vă lipsește ceva din mașină.
- Mașina e an de fabricație 2019, doamnă polițist. Are toate dotările. Ce să lipsească de pe ea?
- Din mașină lipsește, nu de pe mașină.
- Și care e diferența?
---

- Vedeți, nu are toate dotările. Puteați să includeți și scrumiera dacă știați că fumați în mașină. 1305 lei vă costă.
- Atât e o scrumieră?
- Nu, domnule. Atât este amenda.


Mai da-l dracu de diaolg. Scenariu de film, nu alta :)

Edited by MembruAnonim, 28 October 2020 - 22:10.


Anunturi

Chirurgia spinală minim invazivă Chirurgia spinală minim invazivă

Chirurgia spinală minim invazivă oferă pacienților oportunitatea unui tratament eficient, permițându-le o recuperare ultra rapidă și nu în ultimul rând minimizând leziunile induse chirurgical.

Echipa noastră utilizează un spectru larg de tehnici minim invazive, din care enumerăm câteva: endoscopia cu variantele ei (transnazală, transtoracică, transmusculară, etc), microscopul operator, abordurile trans tubulare și nu în ultimul rând infiltrațiile la toate nivelurile coloanei vertebrale.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate