Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Tremura toata, dar nu de la ro...

Renault Android

Recomandare bicicleta e-bike 20&#...

Bing-Content removal tool
 Nu pot accesa monitorulsv.ro de l...

Cum sa elimini urmele de acnee?

Wc Geberit

Routere detinute in trecut si in ...
 Teii din fața casei

E-Mail in serie prin Excel si Out...

Modul alimentare rulou/jaluzea ex...

Recuperare fișiere dupa form...
 Aplicatii stress test RAM

Asigurare auto hibrid

Asus B550M - PC-ul nu porneste di...

Tzanca Uraganu - Inconjurat de Fe...
 

De pe internet luate la lume date

- - - - -
  • Please log in to reply
41 replies to this topic

#19
Thorin_fiul_lui_Thrain

Thorin_fiul_lui_Thrain

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 86
  • Înscris: 26.04.2015
Lumea are nevoie de oameni bine f**uți

Intotdeauna vorbesc despre puterea transformatoare a sexului.
De acolo se trage si expresia de “femeie bine f***ta”. Asta inseamna ca schimbarile si efectele unei partide bune de f***t se intiparesc la propriu pe fata, corpul si personalitatea cuiva. La fel si partidele proaste.
Ca iubit, este de datoria ta sa-ti f**i bine partenera. Sa o penetrezi atat de adanc incat sa uite cine e, sa uite toate preconceptiile, notiunile “civilizate” despre ceea ce este, astfel incat sa iasa la suprafata adevarata, ascunsa, reala si mult mai puternica sa versiune.
F**e-o pana o schimbi !
Daca ai terminat de facut dragoste cu partenera ta si aceasta nu straluceste si nu se uita la tine ca la un fel de rege (pare aberant ? iti promit ca nu este), atunci mai ai mult drum de parcurs.
Pentru ca o femeie sa atinga orgasmul acela profund, intern, vaginal, ce-i schimba viata, acest lucru poate necesita ceva timp.
Daca partenerul sau ejaculeaza in cateva minute, cu siguranta ea nu va cunoaste acea stare de care vorbim.
Ce este foarte frumos e ca “schimbarea” se va produce fara efort.
Dupa toti acesti ani (aproape 25) si toate terapiile diferite (o gramada) pe care le-am experimentat de-a lungul timpului, nimic nu m-a schimbat atat de rapid, atat de profund si atat de permanent, precum o partida buna de f***t.
Vorbesc despre acel f***i ce inlocuieste comportamentele adictive, duce la scaderea greutatii, transforma mania in calm si depresia in actiune.
Este posibil. Pur si simplu se intampla.
Le spun clientelor mele (si stiu si eu din propria-mi experienta) ca problemele cu care se confrunta si pentru care investesc atat de multa vointa in rezolvarea lor – fara succes – si pe care incearca sa le rezolve cu ajutorul mintii si cu tot ceea ce pot ….. toate acestea raman fara rezultat.
Asta pana cand vor fi bine f****e.
Pare infricosator : sa fi bine f****a. Suna atat de primar, de murdar si ud si total lipsit de control.
Si chiar atunci se intampla magia.
Iata cateva ponturi care te vor ajuta sa creezi contextul ce te va schimba :
Cunoaste-te pe tine insuti !
O femeie trebuie sa fie confortabila cu ea insasi : corpul sau, ideile sale despre sexualitate, propriul sau vagin. Am lucrat cu nenumarate femei ce nu petrecusera prea mult timp cu vaginul lor. Eu imi cunosc vaginul, atat pe interior cat si pe exterior. Am petrecut O GRAMADA de timp cu chestia asta, la fel si iubitii mei Posted Image
Mi-am auto-produs toate tipurile de orgasm : clitoritidian, al punctului G si cervical. In mod asemanator, si iubitii mei mi-au oferit aceste orgasme.
Trebuie sa il explorezi, sa intelegi ce inseamna si sa-l folosesti ca sursa de energie.
Acelasi lucru se aplica si corpului tau si sexualitatii tale, in general. Fii propriul tau stapan. Invata sa detii tot ce ai, astfel incat sa poti sa dezlantui propriile-ti super-puteri. Daca te disociezi de parti din tine, nu-ti poti valorifica adevaratul potential.
Penetrare si onestitate radicala
Pentru a patrunde atat de adanc, trebuie sa iti doresti si sa ai si curajul necesar de a merge atat de departe. Sa te expui si sa dai deoparte cortina ce te ascunde de partenerul tau.
Cu totii avem aceste masti. Cei mai buni iubiti, tandru sau cateodata fortat, ne fac sa ne deschidem. Este necesar sa facem asta unul pentru celalalt.
Asta inseamna penetrarea.
Nu te ascunzi si nici nu-l lasi sa se ascunda. Va chemati unul pe celalalt cu dragoste. Va sustineti unul pe celalalt si va iubiti al naibii de mult. Si va f****i pana va sar capacele – iar prin asta inteleg sex la intensitate maxima si fara prejudecati; si mai inteleg ca daca va f****i cu atata dragoste si admiratie reciproca si intensa, practic se duc naibii toti demonii pe care i-ati putea avea. Pur si simplu se evapora.
Timpul si partida de sex de 3 ore
Marele secret se rezuma la cat timp investesti in actul in sine.
Hai sa-ti dau un exemplu. Cand ma duc la un masaj, intotdeauna rezerv intre 90 minute si 2 ore. De ce ? Pentru ca imi ia 30 minute doar pentru a ma linisti, a-mi inchide mintea si a renunta la dialogul ce are loc in capul meu. Ma “cufund” in propriul meu corp. Abia dupa 30 de minute incep sa beneficiez de masaj.
Acelasi lucru se aplica si in ceea ce priveste sexul si preludiul. Primele 30 minute sunt necesare sa ne relaxam, sa uitam de mintea noastra, de copiii nostrii si de ce zice seful nostru la munca.
Cam atat ne trebuie ca sa ne “intalnim” cu organele noastre sexuale. Sa inceapa energia sa curga. Daca renunti inainte de cele 30 de minute, inca te aflii la nivelul mintii.
Curgerea energiei se intampla cand te detasezi de tot si doar iti urmezi instinctele cele mai profunde. Renunti la inhibitii si te obisnuiesti cu ideea ca nu mai ai inhibitii.
Cred cu religiozitate in cele 3 ore de sex, intrucat totul consta in disparitia timpului si sentimentul de a te lasa in voie. Ai nevoie de asta pentru a-ti “hrani” fiinta si pentru a crea un fel de sanctuar, astfel incat tot ceea ce zace latent inauntrul tau sa iasa la suprafata.
Atinge pragul si nu te opri
Mantra mea este ideea conform careia intotdeauna exista un nivel superior pe care poti sa-l atingi. De fapt, asta inseamna “Anami” in Sanskrita : exista intotdeauna un alt cer unde poti sa ajungi. Iluminarea nu este o destinatie statica, ci un proces continuu.
Asadar, atunci cand ai atins unul dintre acele orgasme ce-ti schimba viata, nu te opri. Atinge-l si pe urmatorul. Cateodata ne temem ca poate am atins plafonul si acesta este maximul pana unde putem ajunge. Dar, nu ! Devine din ce in ce mai bine. Ai curajul sa crezi ca asa este.
Atunci cand crezi ca esti prea obosita, ca nu mai poti merge mai departe, ca nu-ti mai poti tine picioarele desfacute sau ca nu mai poti sta proptita in pozitia aia pe la spate, in care efectiv poti sa-ti auzi muschii interiori cum “scartaie”, ai curaj si mergi si mai departe. Aurul se afla la mai putin de un metru de locul unde te opresti din sapat.
**
Atunci cand nu mai pot rosti un cuvant si sunt “imbatata” si saturata de “doctoria” asta – de sex bun, devin altcineva, un alt om. Radiez, stralucesc, sunt recunoscatoare, mai inteligenta si mai elocventa ca niciodata.
Pentru ca am fost f****a pana la schimbare.
Iar atunci cand partenerul tau este neobisnuit de dragastos si pro-activ dupa o sesiune magnifica de facut dragoste, este tot pentru ca s-a schimbat prin sex.
Lumea asta are nevoie de oameni “bine f****i”.

autor Kim Anami

Edited by Thorin_fiul_lui_Thrain, 09 May 2015 - 16:31.


#20
stormwatch

stormwatch

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,772
  • Înscris: 18.04.2010

 Thorin_fiul_lui_Thrain, on 09 mai 2015 - 16:26, said:

autor Kim Anami
Ai-ai-aiii, cît îi lipseşte p*la ăsteia. În principiu şi în rezumat, femeia are dreptate, numai că taman ea dă exemplu de femeie nefutută bine.

O femeie bine futută e echilibrată, nu face excese de nici un fel (nici măcar de limbaj), nu se dă în stambă de dragul click-urilor sau a celebrităţii. N-o să vă vină să credeţi, dar taman cele mai mari curve sînt cele mai puţin bine futute.

#21
Valmont43

Valmont43

    Guru Member

  • Grup: Banned
  • Posts: 15,148
  • Înscris: 22.01.2013
Bursule nu te lasa pacalit e doar o stratagema a unor lucratori de banca, sunt patit asa ca....
Sa vezi cum e cand lovesti masina uneia din greseala(aceeasi care era toata un zambet cu juma de ora inainte) atunci il vei vedea pe Mr.Hyde...Posted Image

#22
Bursul

Bursul

    alias Petrov, zilier in DE

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 51,277
  • Înscris: 30.10.2003
Attached File  pbele.jpg   203.35K   30 downloads

Primarul unei comune din Braila a dispus ca in doua parcuri din localitatea Stancuta sa fie instalate 200 de cosuri de gunoi. Practic, o padure de pubele aflate degeaba acolo, deoarece spatiul de joaca, are lacatul pe usa.
n acest parc pierdut in Lunca Dunarii, pubelele par mai multe decat crucile din cimitir si firele de iarba. Lipite de banci sau de garduri, stau aliniate ca un pluton de executie a...banilor publici.
Am numarat 175 de cosuri de gunoi si 122 de banci. Practic, daca asezi cate trei oameni pe o banca, in acest parc incape jumatate din populatia activa a satului. Este un rai al tomberoanelor si al bancilor si un iad al cheltuirii banului public.
Pentru autoritati, lucrurile stau altfel. Acest parc, ivit pe fosta groapa de gunoi a satului, este un... proiect reusit. Pacat ca aici nu cresc copaci iar zona este inundabila.
„Pai bineinteles ca a crescut calitatea vietii in ansamblu. Nu numai din punct de vedere al mediului, ci si din punct de vedere economic, cultural", explica Nicu Turcu, primarul localitatii.
Totul a costat peste un milion de euro. Si, de parca n-ar fi fost de ajuns, la cealalta intrare in comuna se afla, uluitor, un alt parc, tot in paragina, dar tot plin de pubele. Ceva mai incolo sunt inca doua parculete. La prima ploaie toate baltesc.
"Ne-am chinuit cu flori, a fost frumos. Cand ne-au prins cateva ploi din astea dure, nu numai parcurile au fost inundate, dar si 24 de gospodarii", mai spune primarul.
Exista insa si o explicatie pentru toate: lucrarile pentru construirea celor doua parcuri au fost facute de firme controlate de Gheorghe Bunea Stancu, fost presedinte al Consiliului Judetului Braila, condamnat recent la trei ani de inchisoare in dosarul "Mita la PSD". Pentru ca, oricum, in parcuri nu intra nimeni, autoritatile vor sa imprastie tomberoanele prin toata comuna. Slava Domnului, au de unde.

#23
Bursul

Bursul

    alias Petrov, zilier in DE

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 51,277
  • Înscris: 30.10.2003
Fiti atent la asta, doctor care iti pune reaseaza oasele inapoi.

[ https://www.youtube-nocookie.com/embed/nqKHZf7p0rc?feature=oembed - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]

[ https://www.youtube-nocookie.com/embed/thCtEm5_WqM?feature=oembed - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]

[ https://www.youtube-nocookie.com/embed/J1X80NxBDLc?feature=oembed - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]

Super tare!

#24
xmanyacs77

xmanyacs77

    *Roman Patriot*

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 36,074
  • Înscris: 10.07.2013
Mugur Isărescu urează viață lungă leului Posted Image

   Guvernatorul Băncii Naţionale nu vede România în zona euro prea curând, deşi termenul este 2019. Într-un discurs rostit cu ocazia sărbătoririi a zece ani de la denominarea monedei naţionale, Mugur Isărescu a urat leului viaţă cât mai lungă.„În urmă cu zece ani i-am urat leului nou, greu, tare să aibă parte de sănătate. Se vede că i-a prins bine această urare, pe care o reînnoiesc astăzi. Atunci nu i-am spus să aibă viață scurtă, am găsit o formulare așa, de trecere la euro. Acum înclin să spun să aibă și viață mai lungă, este moneda noastră”, a declarat Mugur Isărescu.Guvernatorul Băncii Naţionale este de părere că trecerea la euro este un proces mult mai complicat și cea mai mare eroare în care ar putea să pice societatea românească e să creadă că trecerea la moneda unică europeană e o simplă schimbare de bancnotă.  
http://www.digi24.ro/Stiri/Digi24/Economie/Stiri/Mugur+Isarescu+ureaza+viata+lunga+leului

Edited by xmanyacs77, 08 July 2015 - 05:38.


#25
Bursul

Bursul

    alias Petrov, zilier in DE

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 51,277
  • Înscris: 30.10.2003
Un român din Huși, județul Vaslui, va trebui să plătească o amendă uriașă după ce nu a mai plătit ratele la un televizor și un laptop pe care le-a cumpărat dintr-un magazin din Germania.
Iulian M, de 40 de ani, a lucrat o perioadă în Germania și a cumpărat marfă de aproape 3.000 de euro dintr-un magazin din Tuttlingen. Bărbatul a plătit 400 de euro pe loc, urmând să achite diferența în rate, relatează vremeanoua.ro. Românul s-a făcut însă nevăzut, astfel că autorităţile judiciare din Germania au solicitat Ministerului Justiţiei din România să facă demersurile necesare pentru sancționarea acestuia.
În urma analizării documentaţiei înaintate de autorităţile din Germania, judecătoria Huşi a admis, pe 11 martie, solicitarea privind recunoaşterea sancţiunii şi au dispus obligarea bărbatului din Huşi la plata amenii în cuantum de 5.470 de euro, transformată în lei. Deşi a fost citat, acesta nu s-a prezentat în faţa judecătorilor

“Acum e prin Italia, pe la Napoli, din ce ştim noi. Nu a avut cum sã se ducă la procesul de la Judecătoria Huşi, căci el, în primul rând, nu ştie de proces. Cred că acum vreo 4 ani l-am văzut ultima dată la Huşi. Nu ştim cu ce se ocupă el prin străinătate, munceşte, ca oricare român. E un băiat serios, nu credem ce se spune”, a spus un apropiat.
Bărbatul are un termen de 10 zile pentru a formula “Apel” față de hotărârea Judecãtoriei Huşi.

#26
Bursul

Bursul

    alias Petrov, zilier in DE

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 51,277
  • Înscris: 30.10.2003
O fabrica de componente auto din judetul Timis s-a inchis in 2018, iar angajatii au dat compania in judecata pentru ca au primit cate trei salarii compensatorii, in loc de sase, asa cum prevedea contractul colectiv de munca.
In timpul procesului, avocatii companiei au sustinut ca fabrica a fost inchisa pe motiv ca matrite in valoare de 200.000 de euro au fost furate de mai multi angajati si vandute la fier vechi si din aceasta cauza nu au putut livra la timp si la calitatea solicitata piesele asteptate de clienti, arata Adevarul.
"Dupa inceperea activitatii, parata a intampinnat mai multe categorii de probleme care au facut ca societatea sa nu reuseasca sa obtina profit si nici sa isi poata mentine clientii.
Una dintre principalele cauze ale cresterii costurilor societatii si ale punerii societatii in imposibilitatea de a-si onora comenzile primite (la termen si la standardele calitative cerute pe piata auto de elita) a fost faptul ca mai multe matrite proprietate a Automobili Lamborghini au fost furate de catre angajati si vandute la fier vechi, fapta care a adus un prejudiciu imens societatii (de peste 200.000 euro), la tensiuni intre angajatii cu competente de control si personalul productiv, dar, mai ales, a condus la reincredintarea comenzilor de catre Grupul Volkswagen unei alte societati.
Societatea Enec Automotive SRL, creata special pentru executarea acestor contracte, a ramas astfel fara clienti", se arata in dosarul din instanta.

#27
DemocracySucks

DemocracySucks

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 227
  • Înscris: 06.04.2019
Te doare mintea ce specimene pot exista in tara asta! :puke:

#28
Amaryl

Amaryl

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,705
  • Înscris: 14.02.2019
Nu are treabă una cu alta.
Fură unul niște matrițe și din cauza asta sunt penalizați toți ? Ce vină au restul ?

#29
DemocracySucks

DemocracySucks

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 227
  • Înscris: 06.04.2019
Cum sunt penalizati? Firma a ramas pe butuci in urma furtului respectiv, nu mai are de unde sa le dea salarii compensatorii.

#30
Amaryl

Amaryl

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,705
  • Înscris: 14.02.2019
Nu era treaba muncitorilor să i păzească matrițele. Contractul colectiv de muncă trebuie respectat.

#31
Bursul

Bursul

    alias Petrov, zilier in DE

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 51,277
  • Înscris: 30.10.2003
Doua familii de rromi din Murgeni, judetul Vaslui, au inselat, timp de doi ani, statul francez obtinand alocatii familiale si sociale in valoare de 1,7 milioane de euro.
Anul acesta, in aprilie, Tribunalul de Mare Instanta din Valenciennes din Franta a emis mandate europene de arestare pe numele a patru cetateni romani de etnie rroma, noteaza Adevarul.
Cei patru, doua cupluri, sunt acuzati de escrocherie in banda organizata, fals, utilizarea falsului in acte, fals intr-un document administrativ care stabileste un drept, o identitate, o calitate sau o acordare a unei autorizatii, ascunderea unei crime (fapta penala - n.red.) in banda organizata, spalare de bani in forma agravata, participarea la o conspiratie criminala pentru a pregati o infractiune, nejustificarea de resurse (fonduri) in banda organizata.
Pentru aceste fapte, romanii risca sa stea in inchisoare 10 ani.
"Mecanismul de frauda a constat in constituirea unor dosare prin folosire de identitati false, de declaratii false de sarcina, solicitarea unor prestatii pentru persoane ce locuiesc in afara teritoriului national, de constituirea dosarelor ocupandu-se cinci persoane.
Alte persoane, carora nu le poate fi imputata constituirea de dosare, au beneficiat de plati, pe nume propriu, pe numele sotiilor sau pe numele unor terte persoane, din sumele de bani astfel obtinute achizitionandu-si proprietati imobiliare in Romania", se mentioneaza in hotararea prin care Curtea de Apel Iasi a dispus arestarea preventiva.
Practic, acestia primeau alocatiile fara sa locuiasca in Franta. Ei stateau in Romania, iar cu banii primiti cumparau imobile sau masini.

#32
DemocracySucks

DemocracySucks

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 227
  • Înscris: 06.04.2019

 Amaryl, on 02 mai 2019 - 15:39, said:

Nu era treaba muncitorilor să i păzească matrițele. Contractul colectiv de muncă trebuie respectat.
Nu ai ce sa mai respecti cand dai faliment.

 Bursul, on 03 mai 2019 - 10:55, said:

nejustificarea de resurse (fonduri) in banda organizata.
Frauda e una, dar astia sunt deja rau prin aratura cu faptele incriminate. Cum adica "nejustificare de fonduri"? Asta deja totalitarism in toata regula!

Iar francezii ar trebui in primul rand sa invete ceva si sa-si revizuiasca sistemul, sa nu mai fie pacaliti de niste analfabeti.

#33
Bursul

Bursul

    alias Petrov, zilier in DE

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 51,277
  • Înscris: 30.10.2003
Au lasat controlorul pe peron:
https://www.digi24.r...de-nord-1146797

#34
Bursul

Bursul

    alias Petrov, zilier in DE

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 51,277
  • Înscris: 30.10.2003
https://monitorizari...sapat-munte.htm

A fost inaugurat cel mai spectaculos drum din Timiș, Transluncani, săpat în munte

[ https://www.youtube-nocookie.com/embed/x7W8J3bGK6I?feature=oembed - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]

Edited by Bursul, 17 June 2019 - 10:15.


#35
baribalu

baribalu

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 6,644
  • Înscris: 23.10.2006
Si daca vine careva din sens opus? Care din cei 2 isi impinge masina in gol?Posted Image

#36
Bursul

Bursul

    alias Petrov, zilier in DE

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 51,277
  • Înscris: 30.10.2003
Ar fi pacat sa ratati povestea asta de pe FB:

Va fi o poveste lungă...
Am început afacerea de Rent-a-Car în Galați în urmă cu fix un an.De atunci ne-am confruntat cu sute de situații incredibile pe care nu le-am crezut posibile într-o țară din Uniunea Europeană!
Cele mai tari???!!!
1.Unu' ne-a vândut mașina cu acte false și ne-a trimis mesaj că a lăsat-o la Curtea de Argeș și a plecat din țară.Am recuperat-o, dar când aproape să ajungem cu ea la Galați ne-a sunat Poliția și ne-a anunțat că ne-am furat mașina!!!
Și uite așa, a stat la odihnă, confiscată , timp de 3 luni în curte la poliție până s-a lămurit procurorul a cui e mașina...După care ne-a dat-o înapoi.
Noi în acest timp am achitat Asigurari Casco,RCA, taxe și impozite...
2.Altu' a închiriat un Caddy, a dat 20€ șpagă la vameși la moldoveni și a dat o fugă până la Cahul să-și ia tutun și să-i umple "bacu" că acolo e mai ieftin.
Numai că a pus benzină în loc de motorină...
In ziua de Paște la ora 11.00 ne-a sunat să ne anunțe că nu mai pornește și că "el ce face?".Omu' plătise chiria...
Mai avea 3 zile plătite...
Nu știu cum a făcut , dar a dat jos benzina, a pus motorină , a mers cu ea așa stricată și ne-a adus mașina cu un total de plată la reparație de 8700lei.
A lăsat-o la poartă și dus a fost...Portugalia îl aștepta la prășit.
3.Altul a închiriat un Megane și a doua zi dimineață la 8 a lovit 3 mașini în Iași....
Alcoolemie 1.2.Coafura a rezistat.
Ne-a sunat să ne ceară să-i ducem altă mașina la schimb să-și contribuie drumul!Cică se duce în pelerinaj cu prietenul lui la mânăstiri.
Abia acum de când cu Homohaci și cu IPS.Corneliu "gură de aur" am înțeles de ce aleg ăștia gay să meargă în pelerinaj la mai multe mânăstiri.
E un fel de tourneu al sexului la băieți.
În fine...să fie-n bafta lor!
Ne-a zis la telefon că nu e beat.A mâncat dimineața o salată și a pus un pic de oțet!Nici dacă punea 3 litri de oțet nu ieșea 1.2.
Pe noi ne-a anunțat o femeie care a fost accidentată de dobitoc găsindu-ne numărul de telefon pe suportul numerelor de înmatriculare.Ea ne-a spus în ce hal era...
Am trimis platforma și am adus mașina la sediu.El S-a dus la tren.
Pagubă 20.000lei.
Casco nu suportă bețivii, nu știu de ce.
4.Cea mai recentă este cea descrisă sumar în articolul din Adevărul.
Dar povestea e mult mai complexă și cam cu totul alta.
Un individ, Donciu Ioan Petrică, un proxenet dovedit ,condamnat pentru furturi și pentru că a dus minore la prostituat în Italia (informații de pe google disponibile Publicului)a închiriat prin terțe persoane de la noi 3 autoturisme:
Două VW Golf VII și un VW CC.
Primul Golf l-a avariat în încercarea de a fugi de Poliția Rutieră , lovind o mașina a unui cetățean din Galați abandonând mașina cu geamurile deschise(afara ploua!!!)în parcarea din spatele blocurilor de la IFR.
Poliția nu l-a prins...deși l-au urmărit cu girofarele două echipaje.
La ora 19.30 în timp ce savuram cu nevasta un episod din House of Cards m-a sunat "agent șef principal adjunct-locțiitor de nu știu ce"- ce denumiri parcă am fi in URSS...să mă întrebe ce fac, unde sunt și de ce am fugit de ei!������
Ei credeau că eu, administratorul conduc toate cele 28 de mașini ale firmei.
I-am descusut și am aflat ce se întâmplase.
Ei nu știau unde dispăruse mașina.
M-am oferit să le-o găsesc eu după poziția GPS și i-am condus la locul unde o abandonase.
Acolo am găsit-o avariată, descuiată și cu geamurile deschise.
Le-am cerut sa cheme criminalistica pentru amprente.
Au spus că nu este cazul...
E doar o Tamponare ușoară...
Le-am dat la telefon pe Chirias și taximetristul a indicat cui a încredințat mașina.
L-am sunat și pe Donciu la numărul indicat de taximetrist și acesta a zis că el nu a condus nicio mașina că nu are permis.Atunci ne-am dat seama că Poliția nu are niciun chef să prindă infractorii.
I-am întrebat cum a reușit să scape de o urmărire a MCV-ului și dacă au filmat urmărirea cu camera radarului.Au zis că mașina lor e veche și că nu pot prinde un Golf cu mașina lor.Cumva a reușit să-i lase în urmă cu toate girofarurile lor cu tot.Iar de filmat...nu.Au uitat să apese REC.��
#ghinion
Al doilea Golf a "scăpat" doar cu turbina făcută praf după numeroasele liniuțe făcute noaptea prin Galați.Pagubă=1200€.(#muievw)
Noroc că s-a stricat turbina...��‍♂️
Altfel era daună totală și ăsta...
La VW CC a apelat la o ciudată din Giurgiu (������‍⚖️)cu permis de conducere valabil, care a închiriat de la noi mașina sub pretextul că a venit la Galati să se opereze( mărire sau micșorare de nas;nu m-a interesat) și are nevoie de o mașina câteva zile.
Aceasta i-a dat mașina lui și a dispărut.
În prima seară a atacat un taximetrist cu un cuțit spârgându-i acestuia geamul taxiului pentru că îndrăznise să-i taie calea.
În zilele următoare am primit zeci de rapoarte de la sistemul Gps prin care eram anuntați ca mașina este condusă brutal, depășiri de viteză în localitate cu 170-180 km/h și ne-am dat seama că mașina se află pe mâinile aceluiași infractor.
Mai ales că frecventa aceleași locuri și staționa in aceeași parcare noaptea ca și in cazul Golfurilor.
Ne-am pornit discret în urmărirea lui și l-am fotografiat în trafic de mai multe ori ,l-am văzut cine este și in ce stil conduce mașina.
Preocuparea noastră principală nu a fost recuperarea mașinii întregi pentru ca asta o puteam face ușor in baza coordonatelor GPS și cu a doua cheie.
Dar am zis să anunțam Poliția și aceștia sa ia măsurile legale.Și să-l audieze și in cazul celorlalte Golfuri închiriate de la noi de taximetriștii Medelete și Bardaș, doi dobitoci care pentru 100€ se vor alege cu niște ani de bulău...cu suspendare.
Mare greșeală....
��️Am fost la sediul Poliției Rutiere și le-am descris situația și le-am sugerat să încerce o Operațiune discretă cu mașini civile și cu agenți fără uniforme.
Individul mai scapase o dată...
Ne-am oferit să le punem noi la dispoziție mașini cu numere de alte județe pentru a nu stârni suspiciuni.
Mi-au spus că au ei tacticile lor și că știu cum să acționeze.
I-am rugat să aibă totuși in vedere că omul este recidivist, proaspăt liberat condiționat și cu absolut nimic de pierdut.Singura lui grija este să nu fie capturat.
Ce credeți că au făcut polițiștii?!��������������‍♀️��‍♀️��‍♀️
Au pus în mișcare mai multe echipaje de poliție și au pornit în urmărirea lui.����������
Îi auzeam la telefon în timp ce le furnizam online poziția mașinii prin GPS ce strategie au abordat(plasarea în toate Intersecțiile a mașinilor de poliție) și puteam să jur că va sfârși tragic operațiunea...����‍��
Când l-au văzut , au pornit girofarele și au încercat să-l someze să oprească mașina și să-l blocheze.
Dar acesta a "zburat" peste vreo două borduri , s-a strecurat printre copii și oameni aflați pe trotuar, a sărit din mers din mașină făcându-se nevăzut într-o scară de bloc din Wild West-Cartierul Micro 40 din Galați.������✅
Poliția s-a văzut neputincioasă și a renunțat la prinderea lui.��
Le era greu să-l caute din ușă în ușă și să deranjeze "indienii" de la serialele turcești sau mongole preferate de la ora 18.00.Este dreptul lor să se uite.Apă nu au, iau de la cisternă o dată pe săptămână,dar parabolice au toți!Zici că e sediul NASA un astfel de bloc din 40.
Așa că au ridicat mașina și au dus-o la sediul Poliției Rutiere de unde Criminalistul a luat amprente și a găsit un pumnal cu amprentele sale , telefonul mobil și încărcătorul uitat pe scaun.
Aa...și cd-urile cu "Nebunia lui Salam"!
Colac peste pupăză , a treia zi ne-a sunat un inspector din poliție să ne întrebe dacă am plătit factura de tractare.Aia a fost cea mai mare preocupare a Poliției.Cred că avea și el o sută comision acolo...
În goana lui , "cocalarus maximus "era să lovească câțiva copii și niște vânzători de flori și țigări "Plugaru'".
Poliția a justificat eșecul prinderii acestuia prin faptul că nu au echipamente și logistica necesară.
L-au fugărit cu Logan MCV Diesel cu 450.000km și cu Polo de 65 Cp...
Suspectul conducea un VW CC și avea 140 Cp.
Noi abia așteptăm ca Donciu să închirieze din nou...
I-am pregătit un Bmw cu 200 Cp...
Și un pistol cu apă.Să-i "chișe-n freză de milițieni" vorba unui turmentat , celebru pe YouTube.

Anunturi

Bun venit pe Forumul Softpedia!

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate