Second Opinion
Folosind serviciul second opinion ne puteți trimite RMN-uri, CT -uri, angiografii, fișiere .pdf, documente medicale. Astfel vă vom putea da o opinie neurochirurgicală, fără ca aceasta să poată înlocui un consult de specialitate. Răspunsurile vor fi date prin e-mail în cel mai scurt timp posibil (de obicei în mai putin de 24 de ore, dar nu mai mult de 48 de ore). Second opinion – Neurohope este un serviciu gratuit. www.neurohope.ro |
Examen curs bucatar
Ultima postare: mai 11 2011 11:39, Inițiat de
ombladon24
, mai 08 2011 21:45
·
0
#2
Publicat: 09 mai 2011 - 19:16
#5
Publicat: 10 mai 2011 - 10:58
Dac-ar fi sa fiu in juriul sau printre examinatori... si as sti ca tu intrebi pe un forum ce reteta sa faci pentru examen nu te-as trece.
Din punctul meu de vedere, calitatea primordiala pe care trebuie sa o aiba un bucatar este imaginatia. Si se pare ca iti lipseste. Este posibil ca tu sa iei prea in serios acest examen sau sa fii mai emotiv de felul tau. In cazul asta stai la masa, bea un pahar de coniac si o cafea, trage aer in piept si alege nu o reteta care-ti place tie, ci una care a placut in mod deosebit unor persoane carora le-ai gatit. As crede ca la un astfel de examen trebuie sa se vada faptul ca iti place sa gatesti, faptul ca esti inovator (eventual sa schimbi anume condimente/combinatie de condimente din reteta initiala) si ca ai imaginatie. Nu cred ca trebuie sa fie grandios si opulent. Acu nu garantez ca cei din comisia de examinare gandesc la fel ca mine. Oricum ar fi, spor sa ai! Editat de Batranelul, 10 mai 2011 - 10:58. |
#6
Publicat: 10 mai 2011 - 20:10
Batranelul, on 10th May 2011, 11:58, said: Dac-ar fi sa fiu in juriul sau printre examinatori... si as sti ca tu intrebi pe un forum ce reteta sa faci pentru examen nu te-as trece. Din punctul meu de vedere, calitatea primordiala pe care trebuie sa o aiba un bucatar este imaginatia. Si se pare ca iti lipseste. Este posibil ca tu sa iei prea in serios acest examen sau sa fii mai emotiv de felul tau. In cazul asta stai la masa, bea un pahar de coniac si o cafea, trage aer in piept si alege nu o reteta care-ti place tie, ci una care a placut in mod deosebit unor persoane carora le-ai gatit. As crede ca la un astfel de examen trebuie sa se vada faptul ca iti place sa gatesti, faptul ca esti inovator (eventual sa schimbi anume condimente/combinatie de condimente din reteta initiala) si ca ai imaginatie. Nu cred ca trebuie sa fie grandios si opulent. Acu nu garantez ca cei din comisia de examinare gandesc la fel ca mine. Oricum ar fi, spor sa ai! Fișiere atașateEditat de calinjack, 10 mai 2011 - 20:15. |
#7
Publicat: 11 mai 2011 - 08:37
Salut!
Trebuie sa faci un produs in functie de buget. Iti recomand "Muschi umplut ca la Craiova" sau "Vitello Tonnato", dar pentru acesta din urma iti vor trebui cateva ingrediente mai rare si destul de scumpe. Bafta! Problema alegerii o are orice aspirant fiindca nu se poate decide. |
#8
Publicat: 11 mai 2011 - 11:39
alexandrubuzatu, on 11th May 2011, 09:37, said: Salut! Trebuie sa faci un produs in functie de buget. Iti recomand "Muschi umplut ca la Craiova" sau "Vitello Tonnato", dar pentru acesta din urma iti vor trebui cateva ingrediente mai rare si destul de scumpe. Bafta! Problema alegerii o are orice aspirant fiindca nu se poate decide. |
Anunturi
▶ Utilizatori activi: 1
0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi