Salt la conținut

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Zapp fix

Rulment pt diferential 4motion

Lipire filtru la baterie ikea

Meserias nu mai vine sa termine l...
 Soferii prinsi bauti sau drogati ...

geometrie autorulota

Sfat achiziție laptop ~4500 ...

A fost adoptata legea privind alc...
 La multi ani Costi

Vreau sa ofer imprumut pentru con...

Usa de garaj la o magazie existenta

The worst of evil (2023)
 Proiect de lege: Romanii vor achi...

Dopuri / casti amortizare zgomot ...

Ce componente trebuie sa schimb d...

2 job-uri de 8 ore simultan.
 

Examen curs bucatar

- - - - -
  • Vă rugăm să vă autentificați pentru a răspunde
7 răspunsuri în acest subiect

#1
ombladon24

ombladon24

    Member

  • Grup: Members
  • Mesaje: 290
  • Înscris: 27.01.2010
Salut, peste cateva saptamani sustin examenul la cursul de bucatari si inca nu m.am decis ce preparat sa prezint, eu vreau ceva special, as vrea sa imi dati cateva idei de prezentare, ceva grandios, va multumesc.

#2
calinjack

calinjack

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Mesaje: 2.678
  • Înscris: 21.10.2009

 ombladon24, on 8th May 2011, 22:45, said:

Salut, peste cateva saptamani sustin examenul la cursul de bucatari si inca nu m.am decis ce preparat sa prezint, eu vreau ceva special, as vrea sa imi dati cateva idei de prezentare, ceva grandios, va multumesc.
fa un rulou de curcan sau un peste la cuptor

#3
balauru69

balauru69

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Mesaje: 2.869
  • Înscris: 27.08.2005
Pai tu, ca viitor bucatar, ne intrebi pe noi, muritorii de rand? :)

#4
Sunlounger

Sunlounger

    Member

  • Grup: Members
  • Mesaje: 407
  • Înscris: 20.11.2008
:D Ai gasit loc unde sa intrebi.

Ia masa in restaurantul unui hotel si inspira-te de acolo

#5
Batranelul

Batranelul

    Active Member

  • Grup: Members
  • Mesaje: 1.967
  • Înscris: 25.04.2007
Dac-ar fi sa fiu in juriul sau printre examinatori... si as sti ca tu intrebi pe un forum ce reteta sa faci pentru examen nu te-as trece.
Din punctul meu de vedere, calitatea primordiala pe care trebuie sa o aiba un bucatar este imaginatia. Si se pare ca iti lipseste.
Este posibil ca tu sa iei prea in serios acest examen sau sa fii mai emotiv de felul tau. In cazul asta stai la masa, bea un pahar de coniac si o cafea, trage aer in piept si alege nu o reteta care-ti place tie, ci una care a placut in mod deosebit unor persoane carora le-ai gatit.

As crede ca la un astfel de examen trebuie sa se vada faptul ca iti place sa gatesti, faptul ca esti inovator (eventual sa schimbi anume condimente/combinatie de condimente din reteta initiala) si ca ai imaginatie. Nu cred ca trebuie sa fie grandios si opulent.

Acu nu garantez ca cei din comisia de examinare gandesc la fel ca mine. Oricum ar fi, spor sa ai!

Editat de Batranelul, 10 mai 2011 - 10:58.


#6
calinjack

calinjack

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Mesaje: 2.678
  • Înscris: 21.10.2009

 Batranelul, on 10th May 2011, 11:58, said:

Dac-ar fi sa fiu in juriul sau printre examinatori... si as sti ca tu intrebi pe un forum ce reteta sa faci pentru examen nu te-as trece.
Din punctul meu de vedere, calitatea primordiala pe care trebuie sa o aiba un bucatar este imaginatia. Si se pare ca iti lipseste.
Este posibil ca tu sa iei prea in serios acest examen sau sa fii mai emotiv de felul tau. In cazul asta stai la masa, bea un pahar de coniac si o cafea, trage aer in piept si alege nu o reteta care-ti place tie, ci una care a placut in mod deosebit unor persoane carora le-ai gatit.

As crede ca la un astfel de examen trebuie sa se vada faptul ca iti place sa gatesti, faptul ca esti inovator (eventual sa schimbi anume condimente/combinatie de condimente din reteta initiala) si ca ai imaginatie. Nu cred ca trebuie sa fie grandios si opulent.

Acu nu garantez ca cei din comisia de examinare gandesc la fel ca mine. Oricum ar fi, spor sa ai!
sigur nu gandesc ca tine .la un astfel de examen(stiu pt.ca am trcut prin asta)conteaza mai mult aspectul si prezentarea retetei.ce fel de mancare faci nu prea are importanta si nici gustul final pt ca oricum se raceste pana sustii examenul.asa ca poti sa faci orice .imaginatia da roade in prezentarea produsului.asta am prezentat eu la examen.am luat 10!

Fișiere atașate


Editat de calinjack, 10 mai 2011 - 20:15.


#7
alexandrubuzatu

alexandrubuzatu

    New Member

  • Grup: Members
  • Mesaje: 6
  • Înscris: 07.05.2008
Salut!
Trebuie sa faci un produs in functie de buget.
Iti recomand "Muschi umplut ca la Craiova" sau "Vitello Tonnato", dar pentru acesta din urma iti vor trebui cateva ingrediente mai rare si destul de scumpe.
Bafta!
Problema alegerii o are orice aspirant fiindca nu se poate decide.

#8
ombladon24

ombladon24

    Member

  • Grup: Members
  • Mesaje: 290
  • Înscris: 27.01.2010

 alexandrubuzatu, on 11th May 2011, 09:37, said:

Salut!
Trebuie sa faci un produs in functie de buget.
Iti recomand "Muschi umplut ca la Craiova" sau "Vitello Tonnato", dar pentru acesta din urma iti vor trebui cateva ingrediente mai rare si destul de scumpe.
Bafta!
Problema alegerii o are orice aspirant fiindca nu se poate decide.
Interesant si ce zici tu, mersi pentru ajutor, insa dupa o prelunga gandire si indemnat de profesor am ales "Chateaubriand" deoarece o friptura de vita este intotdeauna ceva aparte + plus ca trebuie sa ii fac o scurta istorie a preparatului iar a acestuia mi se pare ok. Va multumesc pentru comentarii.

Anunturi

Second Opinion Second Opinion

Folosind serviciul second opinion ne puteți trimite RMN-uri, CT -uri, angiografii, fișiere .pdf, documente medicale.

Astfel vă vom putea da o opinie neurochirurgicală, fără ca aceasta să poată înlocui un consult de specialitate. Răspunsurile vor fi date prin e-mail în cel mai scurt timp posibil (de obicei în mai putin de 24 de ore, dar nu mai mult de 48 de ore). Second opinion – Neurohope este un serviciu gratuit.

www.neurohope.ro

Utilizatori activi: 1

0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate