Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
In ce situatii cereti o a doua op...

DigiMobil - IP public?

Glet de finisaj peste chit acrili...

La multi ani @Passenger001!
 La multi ani @barbosa1bis!

La multi ani @MikeSpike!

Cum curat gletul de pe perete

Soluție incalzire apartament...
 Culori fire la boxele de jogger

Autorizatie Birou Acte Auto

Parbriz defect

Ajutor cercetare lucrare de diser...
 M-am culcat cu un tip și apo...

Facultate din Bucuresti posibil o...

Eroare steering

Recomandare service pentru repara...
 

Ce ai mancat azi?

* * * * - 31 votes
  • Please log in to reply
40999 replies to this topic

#23077
crisstonne

crisstonne

    Ἀταραξία

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 40,374
  • Înscris: 13.01.2011
Icre cu ceapă verde.
Maninc rarisim icre.

Attached Files



#23078
pacaliciosu01

pacaliciosu01

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,064
  • Înscris: 04.01.2019
Pfff ce de mancaruri si io ma chinui cu o amarata de salata de morcovi ...pfff 😁

#23079
AlinE

AlinE

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 4,634
  • Înscris: 31.07.2009
Lup de mare prajit

Attached Files



#23080
crisstonne

crisstonne

    Ἀταραξία

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 40,374
  • Înscris: 13.01.2011

View Postpacaliciosu01, on 28 ianuarie 2019 - 19:50, said:

...pfff 😁

Bonlăvior" ?! :console:

#23081
pacaliciosu01

pacaliciosu01

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,064
  • Înscris: 04.01.2019
Nuuu...dar vb cantarul urat cu mine !!!

#23082
richelieu

richelieu

    Monsenior Members

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 36,495
  • Înscris: 04.05.2006
Gata cina :D

Attached Files



#23083
MembruAnonim

MembruAnonim

    MembruAnonim

  • Grup: Banned
  • Posts: 398,284
  • Înscris: 08.10.2015
Azi am mancat niste porc si pulpe de pui seara.
Dar vreau sa va arat cum isi bate nevasta-mea joc de mancare. E acum la un restaurant mai de fitze in paris, ii plateste firma.
Si si-a luat friptura de vita... Si stiind ca eu la rest de obicei comand vita d-asta, de fitze si-a comandat vita dar a cerut "very well done". Trecand pedte faptul ca e in paris si ea nu stie o boaba de franceza si le-a vorbit in engleza le-a cerut la aia sa ii faca o talpa. Sper ca mesteca la ea 30 min :)

Si poza... Acum mi-a trimis-o

Attached Files


Edited by MembruAnonim, 28 January 2019 - 22:59.


#23084
tuvosip

tuvosip

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 370
  • Înscris: 20.02.2015

View PostAlinE, on 28 ianuarie 2019 - 20:15, said:

Lup de mare prajit
Salata ce ingrediente are?

#23085
crisstonne

crisstonne

    Ἀταραξία

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 40,374
  • Înscris: 13.01.2011

View Postrichelieu, on 28 ianuarie 2019 - 21:03, said:

Gata cina :D

Uau șefu :ewwpu:
Ce fengșui" alimentar ai facut !
Ai like pentru aranjament, dar eu mă feresc de carnea crudă.

View Posttuvosip, on 28 ianuarie 2019 - 22:51, said:

Salata ce ingrediente are?

Salata verde + ceapă verde.
Imi place si mie.

#23086
DaculScoril0

DaculScoril0

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 6,673
  • Înscris: 03.12.2014
coadă de vițel cu ciuperci.

#23087
richelieu

richelieu

    Monsenior Members

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 36,495
  • Înscris: 04.05.2006

View Postcrisstonne, on 28 ianuarie 2019 - 23:01, said:



Uau șefu :ewwpu:
Ce fengșui" alimentar ai facut !
Ai like pentru aranjament, dar eu mă feresc de carnea cruda.
Nu-i cruda....doar ca nu-i preparata termic ;)
Prezintă un grad mai ridicat de risc decât prepararea termică, dar rar se întâmpla ceva. Ideea e sa o iei bucata întreaga și sa o toci tu acasă, nu sa ceri sa ti-o toace la măcelărie. Oricum ar fi greu, nu sta nimeni acolo sa curețe mușchiul așa cum trebuie :)
Fac rar tartar, e migălos tare. Dar e demențial....și am avut niște capete de mușchi rămase de la vitello tonnato...

#23088
irina2014

irina2014

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 4,541
  • Înscris: 04.03.2014

View Postrichelieu, on 28 ianuarie 2019 - 21:03, said:

Gata cina Posted Image
Arata super! Imi place foarte mult, chiar ar fi timpul de un regal.

Ref dauphinoise: i-ai fiert/cuptor in lapte, sau ai pus si ceva smantana?

#23089
MembruAnonim

MembruAnonim

    MembruAnonim

  • Grup: Banned
  • Posts: 398,284
  • Înscris: 08.10.2015
tocanita de pui cu mamaliga... si n-am rezistat tentatiei Posted Image
cel mai bun tiramisu din bucale!

Attached Files


Edited by MembruAnonim, 29 January 2019 - 12:30.


#23090
silviu03

silviu03

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 6,472
  • Înscris: 07.01.2011
De unde este cumparat tiramisu?

#23091
MembruAnonim

MembruAnonim

    MembruAnonim

  • Grup: Banned
  • Posts: 398,284
  • Înscris: 08.10.2015
Bruno cafe bar... Parca asa se cheama, dar nu e facut de ei... Il aduc de la unii care livreaza la multe restaurante. Cred ca am mancat si undeva in herastrau la fel

#23092
richelieu

richelieu

    Monsenior Members

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 36,495
  • Înscris: 04.05.2006

View Postirina2014, on 29 ianuarie 2019 - 12:04, said:

Ref dauphinoise: i-ai fiert/cuptor in lapte, sau ai pus si ceva smantana?
Tăiați subțire la mandolina și puși in straturi cu smântâna de gătit, usturoi pisat, sare, piper și Nucșoara între fiecare strat. Smântâna a fost de 32% și am îndoit-o 1:1 cu lapte.
Data viitoare infuzez smântâna cu usturoi și nu îl mai pun direct, pentru ca e tare dificil sa îl distribui uniform.



Edited by richelieu, 29 January 2019 - 14:32.


#23093
irina2014

irina2014

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 4,541
  • Înscris: 04.03.2014

View Postrichelieu, on 29 ianuarie 2019 - 14:27, said:

Tăiați subțire la mandolina și puși in straturi cu smântâna de gătit, usturoi pisat, sare, piper și Nucșoara între fiecare strat. Smântâna a fost de 32% și am îndoit-o 1:1 cu lapte.
Data viitoare infuzez smântâna cu usturoi și nu îl mai pun direct, pentru ca e tare dificil sa îl distribui uniform.
Eu am sters bine fundul si peretii tavii cu usturoiul, in rest la fel, cu niste pseudo mozzarella locala printre straturi. Lapte 2:1 cu smantana 25%, am avut noroc ca nu s-a branzit, e laptele gras.

#23094
richelieu

richelieu

    Monsenior Members

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 36,495
  • Înscris: 04.05.2006
Frecatul tavii cu usturoi l-am făcut și eu.
Nu am vrut sa folosesc brânza, pentru ca era garnitura la rata și nu am vrut sa fac ceva foarte consistent.

Rețeta originala de dauphinoise se face cu cartofii fierți in lapte și cu bechamel între straturi. Dar pe vremea aia nu exista smântâna pt gătit, care prin reducere se transforma oricum in sos și se leagă.

Anunturi

Chirurgia endoscopică a hipofizei Chirurgia endoscopică a hipofizei

"Standardul de aur" în chirurgia hipofizară îl reprezintă endoscopia transnazală transsfenoidală.

Echipa NeuroHope este antrenată în unul din cele mai mari centre de chirurgie a hipofizei din Europa, Spitalul Foch din Paris, centrul în care a fost introdus pentru prima dată endoscopul în chirurgia transnazală a hipofizei, de către neurochirurgul francez Guiot. Pe lângă tumorile cu origine hipofizară, prin tehnicile endoscopice transnazale pot fi abordate numeroase alte patologii neurochirurgicale.

www.neurohope.ro

2 user(s) are reading this topic

0 members, 2 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate