Chirurgia spinală minim invazivă
Chirurgia spinală minim invazivă oferă pacienților oportunitatea unui tratament eficient, permițându-le o recuperare ultra rapidă și nu în ultimul rând minimizând leziunile induse chirurgical. Echipa noastră utilizează un spectru larg de tehnici minim invazive, din care enumerăm câteva: endoscopia cu variantele ei (transnazală, transtoracică, transmusculară, etc), microscopul operator, abordurile trans tubulare și nu în ultimul rând infiltrațiile la toate nivelurile coloanei vertebrale. www.neurohope.ro |
Ce ai mancat azi?
Last Updated: May 07 2024 18:29, Started by
Jo_jo
, Aug 26 2005 10:34
·
275
#11901
Posted 02 November 2014 - 21:40
Guacamole
Lasagna iar la desert mini-eclere cus-cus si ceva carne de pui |
#11902
Posted 02 November 2014 - 23:59
Un tort, un pui, un sandwich cu ton si cu salata/castreveti si ceapa rosie, salam de sibiu.
|
#11903
Posted 04 November 2014 - 09:37
o napolitană joe amandină; dacă vă întrebați cum e... știți voi unde căutați.
|
#11904
Posted 04 November 2014 - 10:13
Nu ne întrebăm
On: omleta cu brânză de capra +o roșie + habanero. |
#11905
Posted 04 November 2014 - 13:46
Laturi . Si aseara la fel, din pacate. Adica friptura la gratar cu piure reincalzite din ziua precedenta . Astazi supa crema de legume ( tot din weekend) incalzita pe calorifer, cu niste resturi de mezeluri si branzeturi de prin frigider. Si o lingurita de salam de biscuiti cu gust de crema de prajitura de cofetarie .
Supa crema de legume, probabil fiind facuta manual ( cu instrumentul de facut piure), are textura unei ....cum a zis chef Bontea; iar gustul, desi contine multe legum potential gustoase - praz, ardei galben, conopida, morcov, pastarnac, cartofalb si cartof dulce- este doar cel de curry... sa schimb curry cu turmeric, sau e the same **it? Cate legume, maxim, se pot pune la o supa crema pt a se simti predominant sau a pune in valoare gustul uneia sau alteia? |
#11906
Posted 04 November 2014 - 14:00
Eu nu as pune mai mult de 3 și nu as pune condimente puternice, asa cum e curry. Roșii cu ardei copt și o baza de ceapa, evident călită ușor în unt, iar ca și condimente doar sare, piper și busuioc proaspăt, e o combinație fantastica. Sau ciuperci (predominant champignon, cu un 10-15% hribi) și putina smântână de gătit și evident, aceeași baza de ceapa e alt exemplu. Cartof dulce cu dovlecel/zucchini.... Și asa mai departe . Sau Cartof alb și morcov în loc de cartof dulce. La ultimele doua as folosi doar putina nucșoară, pe lângă sare și piper.
Edited by richelieu, 04 November 2014 - 14:03. |
#11907
Posted 04 November 2014 - 14:06
Bureti de padure sotati cu usturoi. Macrou la gratar umplut cu tarhon
Edited by Xenon2006, 04 November 2014 - 14:06. |
#11908
Posted 04 November 2014 - 16:17
richelieu, on 04 noiembrie 2014 - 14:00, said:
Eu nu as pune mai mult de 3 și nu as pune condimente puternice, asa cum e curry. Roșii cu ardei copt și o baza de ceapa, evident călită ușor în unt, iar ca și condimente doar sare, piper și busuioc proaspăt, e o combinație fantastica. Sau ciuperci (predominant champignon, cu un 10-15% hribi) și putina smântână de gătit și evident, aceeași baza de ceapa e alt exemplu. Cartof dulce cu dovlecel/zucchini.... Și asa mai departe . Sau Cartof alb și morcov în loc de cartof dulce. La ultimele doua as folosi doar putina nucșoară, pe lângă sare și piper. Mama a facut sapt trecuta supa crema de dovleac ( habar nu am cu mai ce) si de ardei copt, ambele delicioase. A, si am uitat, ieri mi-am pus in ea si putin somon afumat ( de fapt el trebuia sa fie vedeta, dar nu l-am pus de la inceput ca am zis ca poate vrea al meu doar din legume) insa nu a iesit cum trebuie fara ajutorul mixerului ( vertical) |
|
#11909
Posted 04 November 2014 - 20:26
Am mai mâncat azi o granadilla (3 lei am dat pe o bucată, dar nu merită efortul; m-am certat cu cei de la Carrefour că n-aveau cod de bare la case și eu aveam posibilitatea să-l procur mai repede ca angajații lor de la raft, dar cine era l-a cântare m-ă acuza de furt de cifre , mă amenința cu paza și n-am putut să-l procur) și să vedem ce mai pap acum după ce am mai gustat și un pic dintr-un salam de sibiu (agricola). Dacă nu mă credeți că am dat atât pe el (fruct), vă fac poză la bon (eu le-am păstrat pe majoritatea din anumite motive). Edited by gabriHell-YAh, 04 November 2014 - 20:31. |
#11910
Posted 05 November 2014 - 09:52
Pana la urma am reusit sa mananc ceva delicios aseara, o portie de spagheti cu branza faramata de Sibiu si sos de rosii cu busuioc. Si o jumate de profiterol sau ceva asemanator, adica cateva lingurite de frisca si o alta crema. Nu prea bune de mancar seara, dar eram starved. ( si apoi, carbohidratii șe digera cel mai usor pana la urma, carnea nici atat nu e indicata seara, de grasimi nu mai vorbim, iar cu salatele si fructele mancate seara tare am de furca....)
Si acum am mancat ceva delicios: Tortizzi cu mix de seminte. Atat de delicios ca atrebuit sa leg punga cu un elasticsi sa o arunc in fundul sertarului ca sa nu o mananc pe toata, caci intentionam sa o servesc la pranz ( tot la supa crema, desigur), nu acum, la ceai... Edited by delores, 05 November 2014 - 10:01. |
#11911
Posted 05 November 2014 - 10:16
Din intamplare serverul m-a redirectionat la primâ pagina a acestui topic, si m-am amuzat copios sa vad cu ce isi tortura lumea stomacul in 2005 (:.
Un lucru bun e insa ca de atunci si pana acum am mai evoluat, macar cand mancam mizerii o recunoastem si nu ne mandrim. ..sau macar nu scriem ca am facut-o (: |
#11913
Posted 05 November 2014 - 15:13
Sofico,ești o fericita sa poți manca atâtea bunătati și sa rămâi asa slim fit
|
|
#11914
Posted 05 November 2014 - 16:47
Nu te avânta cu concluziile, că nu am parte zilnic de aşa bunătăţi.
Sunt slim-fit fiindcă 80% din timp mănânc ca un iepure, salate de crudităţi & co. Plus mai joc badminton şi merg la cursuri de zumba. Edited by Tinkerbelle, 05 November 2014 - 16:49. |
#11915
Posted 05 November 2014 - 17:34
Frate, dar ce programe complexe descărcați în burtică ... unii.
Dimi trei mere, o cafea, un colț de pâine șters cu unt, mai încolo paste cu urme de carne și trei nuci. ...și o doză de bere, recunosc abaterea... Îs tot slim... |
#11916
Posted 05 November 2014 - 19:09
Eu tocmai ce am mancat niste paste carbonara... si am beut si un pahar de vin.
Subscriu la slim.. si eu is slim, pentru un hipopotam |
Anunturi
▶ 1 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users
Bing (1)