Salt la conținut

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Instalatii sanitare

Program de slabire cu succes gara...

Reconditionare cada baie din fonta

Problema imprimanta
 Here goes nothing

BCR sau Raiffeisen

Visual Studio 2022 instaleaza Epi...

Sfat alegere parbriz
 EMAG - recenzii false facute de ei?

Recomandare telefon 900-950

Nivel de trai

Semnal bun da'... prost
 De ce statiile de radio FM nu ren...

Pe unde pot sa gasesc statistici ...

Este reconditionat acest laptop?

Prelungire fire electrice
 

Food photography

- - - - -
  • Vă rugăm să vă autentificați pentru a răspunde
147 răspunsuri în acest subiect

#73
adi_master

adi_master

    sef de tura!-in retragere

  • Grup: Senior Members
  • Mesaje: 2.270
  • Înscris: 19.07.2007
Ca bine zici!
Paharul de ulei si pensulica au fost pregatite de la bun inceput dar nu le-am folosit.(Acum imi dau seama de ce angajeaza categoria PRO un stilist)
Data viitoare incerc sa fiu mai atent la detalii.
Multam pt interventie.

#74
misu_d

misu_d

    Active Member

  • Grup: Members
  • Mesaje: 1.725
  • Înscris: 28.10.2006
Eu as fi preferat un contrast marit si saturatia mai mare sau culori mai aprinse pentru ca par cam plate si nu prea apetisante. La compozitie a doua e cea mai buna, in opinia mea, chiar imi place mult. Nu stiu cat ai gandit compozitia la a treia dar pare o declansare accidentala atunci cand ai luat aparatul de la ochi, nu am reusit sa inteleg ce ai vrut sa faci. In rest... pensulica aia cu ulei ar fi facut minuni.

Editat de misu_d, 03 iunie 2011 - 13:10.


#75
adi_master

adi_master

    sef de tura!-in retragere

  • Grup: Senior Members
  • Mesaje: 2.270
  • Înscris: 19.07.2007
Multam pt comentarii.
Inca 2 cadre proaspete:

Fișiere atașate



#76
adi_master

adi_master

    sef de tura!-in retragere

  • Grup: Senior Members
  • Mesaje: 2.270
  • Înscris: 19.07.2007
Voi nu mancati nimic?
Inca 3 cadre in lumina ambientala.
Din cate vad lumina ambientala a.k.a fereastra face minuni atunci cand stii sa o folosesti(eu inca invat).Cam tot fotografii de gen trag in lumina ambientala.

Fișiere atașate


Editat de adi_master, 05 iunie 2011 - 20:17.


#77
wizake

wizake

    ¯\_(ツ)_/¯

  • Grup: Senior Members
  • Mesaje: 6.299
  • Înscris: 24.05.2003
foarte faine. a doua imi place cel mai mult. mi-ar fi placut si mai mult daca ar fi in focus si prima 'chestie' de pe farfurie.

#78
twins1

twins1

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Mesaje: 2.518
  • Înscris: 24.01.2007
Cam asa zic si eu cred ca ar fi fost mai bine -incadrarea din a doua cu focusul din a treia ;). Ca la urma urmei nu prezinti doar orezul :).

#79
adi_master

adi_master

    sef de tura!-in retragere

  • Grup: Senior Members
  • Mesaje: 2.270
  • Înscris: 19.07.2007
Multam pt comentarii :)

#80
adi_master

adi_master

    sef de tura!-in retragere

  • Grup: Senior Members
  • Mesaje: 2.270
  • Înscris: 19.07.2007
Supa de rosi.

Fișiere atașate



#81
tocmaiacum

tocmaiacum

    Member

  • Grup: Members
  • Mesaje: 920
  • Înscris: 07.12.2005
Delicios - m-ai convins!

#82
bubus8

bubus8

    Active Member

  • Grup: Members
  • Mesaje: 1.741
  • Înscris: 11.09.2010
ultima mie mi se pare tare ciudat compusa...

#83
adi_master

adi_master

    sef de tura!-in retragere

  • Grup: Senior Members
  • Mesaje: 2.270
  • Înscris: 19.07.2007

View Postbubus8, on 8th June 2011, 16:12, said:

ultima mie mi se pare tare ciudat compusa...
Cand o privesc indelung,ai dreptate.
Inca o supa de legume.

Fișiere atașate



#84
NescioVos

NescioVos

    New Member

  • Grup: Members
  • Mesaje: 13
  • Înscris: 01.09.2010
Adi: mancarea arata de toti banii, e din bucataria proprie?
Ca si compozitie, de ce tai din marginile farfuriilor? Si  daca tot tai, de ce n-o faci mai zdravan? gen - imi perimit o prelucrare:
Fișier atașat  Studio_Session_210.jpg   52,31K   76 download-uri

#85
adi_master

adi_master

    sef de tura!-in retragere

  • Grup: Senior Members
  • Mesaje: 2.270
  • Înscris: 19.07.2007
Este din bucataria personala.
De ce tai din farfurii,pt ca important este practic mancarea si nu farfuria.Vreau sa vand mancarea si nu farfuria.
Daca un anume client cere o incadrare gen (vezi crop-ul tau),se face,fara probleme.Nu intotdeauna tine de fotograf cand fotografieaza mancare.
Orice mancare este creatia unui bucatar care si el este la randul lui un artist prin simplu fapt ca a creat obiectul muncii tale.Si ca orice artist,el are o viziune clara asupra creatiiei si a modului de prezentare.
Supa,e creatia mea si asa am vazut-o inainte de a fi fotografiata si tot asa am vrut sa fie prezentata.

#86
NescioVos

NescioVos

    New Member

  • Grup: Members
  • Mesaje: 13
  • Înscris: 01.09.2010
"Vreau sa vand mancarea si nu farfuria."

Logic, doar e Food-photogarphy, nu tableware :)  Mie mi-ai vinde lejer supele, as face 200 km pentru ele. Si nici de costite n-as zice ba.

#87
inflamez

inflamez

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Mesaje: 148
  • Înscris: 24.06.2008
adi, ti-au iesit ff bine. ca un mica obiectie, mie mie se par oleaca subexpuse (supele). incearca sa dai din levels doar pe lichid un pic de lumina

#88
adi_master

adi_master

    sef de tura!-in retragere

  • Grup: Senior Members
  • Mesaje: 2.270
  • Înscris: 19.07.2007
Done!
Am printat cateva dintre ele si erau putin subexpuse.
Monitorul era necalibrat de 3 saptamani si incepea sa-mi insele ochiul.
Multam pt comentarii :)

View PostNescioVos, on 9th June 2011, 11:22, said:

"Vreau sa vand mancarea si nu farfuria."

Logic, doar e Food-photogarphy, nu tableware :)  Mie mi-ai vinde lejer supele, as face 200 km pentru ele. Si nici de costite n-as zice ba.
Multam pt comentarii.
PS: Trebuie sa bati mai bine de 1000Km sa-mi gusti supa :)

Editat de adi_master, 09 iunie 2011 - 11:39.


#89
Rapier

Rapier

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Mesaje: 2.864
  • Înscris: 07.10.2006
@adi:

Imaginile tale au o singura mare problema (IMO): nu par proaspete. E ceva ce are de-a face cu iluminare...

#90
adi_master

adi_master

    sef de tura!-in retragere

  • Grup: Senior Members
  • Mesaje: 2.270
  • Înscris: 19.07.2007
Daca nu par proaspete din pct. tau de vedere,este numai vina mea.
Iluminarea,este una clasica in food photography,adica din spatele produsului fotografiat.In cadrele cu costite,ai dreptate,nu par deloc apetisante insa la supe,habar nu am cum as putea sa le fac si mai proaspete.Poate ai ceva
ponturi pe care inca nu le stiu.
Multam pt comentarii :)

Anunturi

Neurochirurgie minim invazivă Neurochirurgie minim invazivă

"Primum non nocere" este ideea ce a deschis drumul medicinei spre minim invaziv.

Avansul tehnologic extraordinar din ultimele decenii a permis dezvoltarea tuturor domeniilor medicinei. Microscopul operator, neuronavigația, tehnicile anestezice avansate permit intervenții chirurgicale tot mai precise, tot mai sigure. Neurochirurgia minim invazivă, sau prin "gaura cheii", oferă pacienților posibilitatea de a se opera cu riscuri minime, fie ele neurologice, infecțioase, medicale sau estetice.

www.neurohope.ro

Utilizatori activi: 1

0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate