Neurochirurgie minim invazivă
"Primum non nocere" este ideea ce a deschis drumul medicinei spre minim invaziv. Avansul tehnologic extraordinar din ultimele decenii a permis dezvoltarea tuturor domeniilor medicinei. Microscopul operator, neuronavigația, tehnicile anestezice avansate permit intervenții chirurgicale tot mai precise, tot mai sigure. Neurochirurgia minim invazivă, sau prin "gaura cheii", oferă pacienților posibilitatea de a se opera cu riscuri minime, fie ele neurologice, infecțioase, medicale sau estetice. www.neurohope.ro |
Food photography
Ultima postare: ian 17 2017 21:07, Inițiat de
Tudor_DX
, sep 02 2010 12:43
·
0
#74
Publicat: 03 iunie 2011 - 13:05
Eu as fi preferat un contrast marit si saturatia mai mare sau culori mai aprinse pentru ca par cam plate si nu prea apetisante. La compozitie a doua e cea mai buna, in opinia mea, chiar imi place mult. Nu stiu cat ai gandit compozitia la a treia dar pare o declansare accidentala atunci cand ai luat aparatul de la ochi, nu am reusit sa inteleg ce ai vrut sa faci. In rest... pensulica aia cu ulei ar fi facut minuni.
Editat de misu_d, 03 iunie 2011 - 13:10. |
#76
Publicat: 05 iunie 2011 - 20:14
Voi nu mancati nimic?
Inca 3 cadre in lumina ambientala. Din cate vad lumina ambientala a.k.a fereastra face minuni atunci cand stii sa o folosesti(eu inca invat).Cam tot fotografii de gen trag in lumina ambientala. Fișiere atașateEditat de adi_master, 05 iunie 2011 - 20:17. |
#84
Publicat: 09 iunie 2011 - 10:08
Adi: mancarea arata de toti banii, e din bucataria proprie?
Ca si compozitie, de ce tai din marginile farfuriilor? Si daca tot tai, de ce n-o faci mai zdravan? gen - imi perimit o prelucrare: Studio_Session_210.jpg 52,31K 76 download-uri |
#85
Publicat: 09 iunie 2011 - 10:40
Este din bucataria personala.
De ce tai din farfurii,pt ca important este practic mancarea si nu farfuria.Vreau sa vand mancarea si nu farfuria. Daca un anume client cere o incadrare gen (vezi crop-ul tau),se face,fara probleme.Nu intotdeauna tine de fotograf cand fotografieaza mancare. Orice mancare este creatia unui bucatar care si el este la randul lui un artist prin simplu fapt ca a creat obiectul muncii tale.Si ca orice artist,el are o viziune clara asupra creatiiei si a modului de prezentare. Supa,e creatia mea si asa am vazut-o inainte de a fi fotografiata si tot asa am vrut sa fie prezentata. |
#88
Publicat: 09 iunie 2011 - 11:46
Done!
Am printat cateva dintre ele si erau putin subexpuse. Monitorul era necalibrat de 3 saptamani si incepea sa-mi insele ochiul. Multam pt comentarii NescioVos, on 9th June 2011, 11:22, said: "Vreau sa vand mancarea si nu farfuria." Logic, doar e Food-photogarphy, nu tableware Mie mi-ai vinde lejer supele, as face 200 km pentru ele. Si nici de costite n-as zice ba. PS: Trebuie sa bati mai bine de 1000Km sa-mi gusti supa Editat de adi_master, 09 iunie 2011 - 11:39. |
#90
Publicat: 09 iunie 2011 - 23:39
Daca nu par proaspete din pct. tau de vedere,este numai vina mea.
Iluminarea,este una clasica in food photography,adica din spatele produsului fotografiat.In cadrele cu costite,ai dreptate,nu par deloc apetisante insa la supe,habar nu am cum as putea sa le fac si mai proaspete.Poate ai ceva ponturi pe care inca nu le stiu. Multam pt comentarii |
Anunturi
▶ Utilizatori activi: 1
0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi