Chirurgia cranio-cerebrală minim invazivă
Tehnicile minim invazive impun utilizarea unei tehnologii ultramoderne. Endoscoapele operatorii de diverse tipuri, microscopul operator dedicat, neuronavigația, neuroelectrofiziologia, tehnicile avansate de anestezie, chirurgia cu pacientul treaz reprezintă armamentarium fără de care neurochirurgia prin "gaura cheii" nu ar fi posibilă. Folosind tehnicile de mai sus, tratăm un spectru larg de patologii cranio-cerebrale. www.neurohope.ro |
PESTE, moduri de preparare
Ultima postare: nov 21 2008 17:58, Inițiat de
IP-XCENTRIC
, mai 18 2005 21:25
·
0
#2
Publicat: 18 mai 2005 - 22:13
Hai sa-ti zic cum fac eu :
1) O conserva , o ceapa taiata marunt , un ou fiert, o lingurita de margarina, un varf de lingurita de sare, putin piper. Toate astea le pui in blender/mixer . Si iese o pasta super buna ... o ungi pe paine (te descurci tu , cum s-o mananci). 2) O conserva de ton, una de porumb dulce, o ceapa imensa taiata solzisori si prajita bine. Amesteci astea, si pui sare, piper, mirodenii dupa gust. 3) Un avocado copt (sa fie moale si miezul galben), o conserva de ton, un ou fiert, ceapa taiat marunt, mirodenii dupa gust -> in blender (btw: poti exclude tonul din reteta asta, si manca doar avocado cu ou fiert si ceapa) Editat de Ana_Karr, 18 mai 2005 - 22:15. |
#5
Publicat: 19 mai 2005 - 09:40
Eu il fac si la cuptor in 3 feluri:
- intregi, umpluti cu ceapa, rosii, etc; - plachie (felii mai maricele cu cartofi, ceapa, etc); - in folie de aluminiu, la fel, umplutui cu diverse. Am uitat! Cu atentie, merge si prajit la gratar (caldura mica) sau pe o plita, ceva. Editat de Africanul, 19 mai 2005 - 09:41. |
#10
Publicat: 21 mai 2005 - 11:32
max003, on May 21 2005, 01:11, said: Reteta originara din Spania, nu stiu exact.. niste paste colorate diferit(cu morcovi, verdeata etc),cascaval ras si tonul se amesteca si apoi se pun la cuptor. Adaugati mirodeniile de cuvinte. Eu stiu doar ingredientele de baza. Oricum a iesit super bun! |
|
#11
Publicat: 21 mai 2005 - 11:35
zahei, on May 21 2005, 01:22, said: eu il fac salata cu: salata verde, porumb, ceapa, lamaie stoarsa, maioneza, rosii, ardei iute taiat rondele, oregano, sare si piper. |
#12
Publicat: 21 mai 2005 - 12:29
Ana_Karr, on May 21 2005, 11:32, said: Hmmmm ... daca reteta e tot din amintiri, dar suna bine, zic sa continuam improvizarea (poate o stricam) , si la final sa trantim un sos Uncle`s Ben . Aaaaa? Ma gandeam ca merge la paste, legume ... nu stiu cum se loveste cu tonul, dar daca nu e putin zemos ... Chestie de gust :D. |
#13
Publicat: 25 mai 2005 - 10:16
Eu il fac asa : o punga de porumb ( fierb inainte porumbul ) o ceapa mare, doua conserve de ton, un morcov mare ras pe razatoarea mica, 5 oua, sare, piper si maioneza cu putina smantana. Mananci pana mori !! In special a doua zi este mai buna, ca se combina aromele...intra ceapa aia in toate ..
|
#15
Publicat: 28 mai 2005 - 11:37
Iubita, on May 25 2005, 10:16, said: Eu il fac asa : o punga de porumb ( fierb inainte porumbul ) o ceapa mare, doua conserve de ton, un morcov mare ras pe razatoarea mica, 5 oua, sare, piper si maioneza cu putina smantana. Mananci pana mori !! In special a doua zi este mai buna, ca se combina aromele...intra ceapa aia in toate .. Mai ramane pana a doua zi ? |
|
Anunturi
▶ Utilizatori activi: 1
0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi