Salt la conținut

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Cum curat gletul de pe perete

Soluție incalzire apartament...

Culori fire la boxele de jogger

Autorizatie Birou Acte Auto
 Parbriz defect

Ajutor cercetare lucrare de diser...

M-am culcat cu un tip și apo...

Facultate din Bucuresti posibil o...
 Eroare steering

Recomandare service pentru repara...

Premier Energy se listeaza la bursa

Unde recomandati un CT cu Casa de...
 Adaptare masina pentru o persoana...

Bios laptop Myria MY8315

Folie display laptop in Bucuresti?

Incalzire cu Boiler cu PDC + IPAT...
 

PESTE, moduri de preparare

- - - - -
  • Vă rugăm să vă autentificați pentru a răspunde
114 răspunsuri în acest subiect

#1
IP-XCENTRIC

IP-XCENTRIC

    pResident Evil

  • Grup: Senior Members
  • Mesaje: 4.631
  • Înscris: 13.03.2004
imi place mult carnea de ton,dar m-am cam saturat de conserve.....alte moduri de a prepara tonul mai stiti>?multumesc anticipat
ma intereseaza in special o reteta care sa modifice gustul tonului din conserva

Editat de IP-XENTRIC, 18 mai 2005 - 21:34.


#2
Ana_Karr

Ana_Karr

    Ana

  • Grup: Senior Members
  • Mesaje: 3.500
  • Înscris: 06.04.2005
Hai sa-ti zic cum fac eu :
1) O conserva , o ceapa taiata marunt , un ou fiert, o lingurita de margarina, un varf de lingurita de sare, putin piper. Toate astea le pui in blender/mixer . Si iese o pasta super buna ... o ungi pe paine (te descurci tu , cum s-o mananci).
2) O conserva de ton, una de porumb dulce, o ceapa imensa taiata solzisori si  prajita bine. Amesteci astea, si pui sare, piper, mirodenii dupa gust.
3) Un avocado copt (sa fie moale si miezul galben), o conserva de ton, un ou fiert, ceapa taiat marunt, mirodenii dupa gust -> in blender (btw: poti exclude tonul din reteta asta, si manca doar avocado cu ou fiert si ceapa)

Editat de Ana_Karr, 18 mai 2005 - 22:15.


#3
IP-XCENTRIC

IP-XCENTRIC

    pResident Evil

  • Grup: Senior Members
  • Mesaje: 4.631
  • Înscris: 13.03.2004
tks ,abia astept sa le testez! :peacefingers:

#4
denis.m

denis.m

    Active Member

  • Grup: Members
  • Mesaje: 1.002
  • Înscris: 23.02.2005
Ana, combinatiile tale sunt la fix

mai adaug si eu una:

ton + salata + boabe de fasole fiarta (conserva) + ceapa rondele + putin ulei de masline + otet  + piper

#5
Africanul

Africanul

    Active Member

  • Grup: Members
  • Mesaje: 1.739
  • Înscris: 24.10.2003
Eu il fac si la cuptor in 3 feluri:
- intregi, umpluti cu ceapa, rosii, etc;
- plachie (felii mai maricele cu cartofi, ceapa, etc);
- in folie de aluminiu, la fel, umplutui cu diverse.

Am uitat! Cu atentie, merge si prajit la gratar (caldura mica) sau pe o plita, ceva.

Editat de Africanul, 19 mai 2005 - 09:41.


#6
maxy

maxy

    Member

  • Grup: Banned
  • Mesaje: 5.089
  • Înscris: 19.06.2004
Reteta originara din Spania, nu stiu exact.. niste paste colorate diferit(cu morcovi, verdeata etc),cascaval ras si tonul se amesteca si apoi se pun la cuptor. Adaugati mirodeniile de cuvinte. Eu stiu doar ingredientele de baza. Oricum a iesit super bun!

#7
Cipsu

Cipsu

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Mesaje: 3.032
  • Înscris: 06.05.2004
Vaaaai, sa va fie rushine, m-atzi omorat....salivez
Mai stitzi retzete, ca le scot si eu la imprimanta....

#8
zahei

zahei

    Active Member

  • Grup: Members
  • Mesaje: 1.463
  • Înscris: 28.08.2002
eu il fac salata cu: salata verde, porumb, ceapa, lamaie stoarsa, maioneza, rosii, ardei iute taiat rondele, oregano, sare si piper.

Editat de zahei, 21 mai 2005 - 01:23.


#9
Cipsu

Cipsu

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Mesaje: 3.032
  • Înscris: 06.05.2004
eu l-am facut cu maioneza cu tarhon si patrunjel, plus multa lamaie...frecat in blender...e belea, dar retzetele voastre suna mai bine!

#10
Ana_Karr

Ana_Karr

    Ana

  • Grup: Senior Members
  • Mesaje: 3.500
  • Înscris: 06.04.2005

max003, on May 21 2005, 01:11, said:

Reteta originara din Spania, nu stiu exact.. niste paste colorate diferit(cu morcovi, verdeata etc),cascaval ras si tonul se amesteca si apoi se pun la cuptor. Adaugati mirodeniile de cuvinte. Eu stiu doar ingredientele de baza. Oricum a iesit super bun!

<{POST_SNAPBACK}>

Hmmmm ... daca reteta e tot din amintiri, dar suna bine, zic sa continuam improvizarea (poate  o stricam) , si la final sa trantim un sos Uncle`s Ben . Aaaaa? Ma gandeam ca merge la paste, legume ... nu stiu cum se loveste cu tonul, dar daca nu e putin zemos ... Chestie de gust :D.

#11
Ana_Karr

Ana_Karr

    Ana

  • Grup: Senior Members
  • Mesaje: 3.500
  • Înscris: 06.04.2005

zahei, on May 21 2005, 01:22, said:

eu il fac salata cu: salata verde, porumb, ceapa, lamaie stoarsa, maioneza, rosii, ardei iute taiat rondele, oregano, sare si piper.

<{POST_SNAPBACK}>

Suna bine, zahei . Cred ca renunt la ardei iute, ca e unii la care nu le place condimentat.

#12
maxy

maxy

    Member

  • Grup: Banned
  • Mesaje: 5.089
  • Înscris: 19.06.2004

Ana_Karr, on May 21 2005, 11:32, said:

Hmmmm ... daca reteta e tot din amintiri, dar suna bine, zic sa continuam improvizarea (poate  o stricam) , si la final sa trantim un sos Uncle`s Ben . Aaaaa? Ma gandeam ca merge la paste, legume ... nu stiu cum se loveste cu tonul, dar daca nu e putin zemos ... Chestie de gust :D.

<{POST_SNAPBACK}>

A iesit ca un fel de piftie  :D dar destul de buna. Se serveste cu tortilla. Stiti cum se face?

#13
Iubita

Iubita

    Junior Member

  • Grup: Validating
  • Mesaje: 212
  • Înscris: 04.03.2005
Eu il fac asa : o punga de porumb ( fierb inainte porumbul ) o ceapa mare, doua conserve de ton, un morcov mare ras pe razatoarea mica, 5 oua, sare, piper si maioneza cu putina smantana. Mananci pana mori !! In special a doua zi este mai buna, ca se combina aromele...intra ceapa aia in toate ..

#14
CSM

CSM

    New Member

  • Grup: Members
  • Mesaje: 3
  • Înscris: 16.06.2004
tulpina de telina se taie marunt si se amesteca cu ton si maioneza
se unge pe paine

#15
Ana_Karr

Ana_Karr

    Ana

  • Grup: Senior Members
  • Mesaje: 3.500
  • Înscris: 06.04.2005

Iubita, on May 25 2005, 10:16, said:

Eu il fac asa : o punga de porumb ( fierb inainte porumbul ) o ceapa mare, doua conserve de ton, un morcov mare ras pe razatoarea mica, 5 oua, sare, piper si maioneza cu putina smantana. Mananci pana mori !! In special a doua zi este mai buna, ca se combina aromele...intra ceapa aia in toate ..

<{POST_SNAPBACK}>

5 oua fierte ? Sau crude ?
Mai ramane pana a doua zi ?

#16
IP-XCENTRIC

IP-XCENTRIC

    pResident Evil

  • Grup: Senior Members
  • Mesaje: 4.631
  • Înscris: 13.03.2004
o reteta fara ceapa nu  aveti? :confuzzled:

#17
zahei

zahei

    Active Member

  • Grup: Members
  • Mesaje: 1.463
  • Înscris: 28.08.2002
fara ceapa nu e salata. iar eu nu stiu sa-l prepar altfel.

Editat de zahei, 29 mai 2005 - 18:46.


#18
IP-XCENTRIC

IP-XCENTRIC

    pResident Evil

  • Grup: Senior Members
  • Mesaje: 4.631
  • Înscris: 13.03.2004
cred ca voi lasa la o parte ceapa si voi folosi celelalte ingrediente.....tks :peacefingers:

Editat de IP-XENTRIC, 29 mai 2005 - 19:47.


Anunturi

Chirurgia cranio-cerebrală minim invazivă Chirurgia cranio-cerebrală minim invazivă

Tehnicile minim invazive impun utilizarea unei tehnologii ultramoderne.

Endoscoapele operatorii de diverse tipuri, microscopul operator dedicat, neuronavigația, neuroelectrofiziologia, tehnicile avansate de anestezie, chirurgia cu pacientul treaz reprezintă armamentarium fără de care neurochirurgia prin "gaura cheii" nu ar fi posibilă. Folosind tehnicile de mai sus, tratăm un spectru larg de patologii cranio-cerebrale.

www.neurohope.ro

Utilizatori activi: 1

0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate