Chirurgia endoscopică a hipofizei
"Standardul de aur" în chirurgia hipofizară îl reprezintă endoscopia transnazală transsfenoidală. Echipa NeuroHope este antrenată în unul din cele mai mari centre de chirurgie a hipofizei din Europa, Spitalul Foch din Paris, centrul în care a fost introdus pentru prima dată endoscopul în chirurgia transnazală a hipofizei, de către neurochirurgul francez Guiot. Pe lângă tumorile cu origine hipofizară, prin tehnicile endoscopice transnazale pot fi abordate numeroase alte patologii neurochirurgicale. www.neurohope.ro |
Laptele , cel de toate zilele.
Ultima postare: nov 20 2018 12:35, Inițiat de
redbotos
, oct 14 2018 10:36
·
0
#55
Publicat: 24 octombrie 2018 - 15:16
redbotos, on 14 octombrie 2018 - 10:36, said:
Ce lapte consumati si sursa? Eu consum lapte de vaca , pe care am acasa , stau in zona rurala de munte si totul e bio in jur. Consumati des lapte si cum? Adica ce retete sau sub ce forma? |
#57
Publicat: 24 octombrie 2018 - 16:56
fratele_Valerica, on 15 octombrie 2018 - 17:43, said:
Dacă iei din piață de la tonomatul de lapte, prima dată ai impresia că vei cumpăra cu banii pe care-i bagi acolo, lapte autentic, fiindcă tonomatul aparține de un privat, care vine și-l umple, e laptele lui și-l vinde. CĂąnd ajungi acasă și bei un pahar, regreți că nu ai luat Fulga de la supermarket! |
#62
Publicat: 02 noiembrie 2018 - 06:02
redbotos, on 14 octombrie 2018 - 10:36, said:
Ce lapte consumati si sursa? Am 3 sticle de doi litri cu lapte si smantana puse la prins, abia astept sa fie gata . |
#67
Publicat: 02 noiembrie 2018 - 08:28
lucifer76, on 02 noiembrie 2018 - 06:02, said: Lapte de tara, direct de la sursa. Il iau singur de la o cunostiinta, nu fac decat 10-15 minute pana in primul sat de langa oras. Lapte, smantana, cat se poate de proaspete si neprocesate. Laptele din coment mi se pare apa chioara, ce ma deranjeaza la culme este mirosul de parfum, cred ca din detergentul cu care se curata aparatele. Laptele de la tara face un caimac gros si galben dupa fierbere, asta superprocesat uneori nici nu face caimac. Am 3 sticle de doi litri cu lapte si smantana puse la prins, abia astept sa fie gata . Si sa nu le pui in frigider sau altceva. O cutie de lemn sau o camara. Se mai pun in ciubere de lemn de brad . E cel mai bun prins. silesax, on 02 noiembrie 2018 - 07:29, said:
apai daca trage tot din el si apoi completeaza cine știe cu ce.. Laptele când îl colectează este ieftin , max 80 de bani litru. Apoi laptele are mai mult de 3,5% grăsime. Si se extrage in plus smantana pana la 3,5 sau 1,5 depinde cum îl vrei. Acolo e castigul lor , smântâna sau frisca. Încearcă la Peny sau Kaufland lapte La Dorna sa faci cu orez si să-mi spui de curiozitate daca tot asa face. Este lapte din zona si pot garanta pe el. Am sa încerc si eu un experiment fac orez cu lapte La Dorna din comert sa vad si eu daca iese bun sau nu. Cine stie , poate chiar baga ceva in el. Dar pot spune in avans ca o sa iasă bun. |
#68
Publicat: 02 noiembrie 2018 - 09:26
redbotos, on 02 noiembrie 2018 - 08:28, said:
Sa nu mai pui lapte la prins in sticle , ci in borcane sau oale . redbotos, on 02 noiembrie 2018 - 08:28, said:
Si sa nu le pui in frigider sau altceva. O cutie de lemn sau o camara. redbotos, on 02 noiembrie 2018 - 08:28, said:
Se mai pun in ciubere de lemn de brad . |
#71
Publicat: 03 noiembrie 2018 - 09:33
Eu a spus sa încerce sa facă orez cu lapte din comert cu lapte La Dorna .
Pt ca eu si mulți vecinii de aici , dau lapte bio. Adica vorba românului, apa , paie si bătaie. Mai putin bătaia ca nu-i pt ce. Eu nu zic sa cobsumati lapte din alta parte, dar laptele ce provine din zone de munte e net superior celui din alta parte. Pt ca la munte ( nu numai in zona mea) nu se stropeste nimic cu pesticide, iar ingrasaminte sunt tot cele naturale. In lapte sau oua se reflectă nutrientii animalului. Nu stiu cate firme sunt care procesează lapte , dar ca un sfat prietenesc , consumati cele care provin din zone de munte. |
Anunturi
▶ Utilizatori activi: 1
0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi