Chirurgia cranio-cerebrală minim invazivă
Tehnicile minim invazive impun utilizarea unei tehnologii ultramoderne. Endoscoapele operatorii de diverse tipuri, microscopul operator dedicat, neuronavigația, neuroelectrofiziologia, tehnicile avansate de anestezie, chirurgia cu pacientul treaz reprezintă armamentarium fără de care neurochirurgia prin "gaura cheii" nu ar fi posibilă. Folosind tehnicile de mai sus, tratăm un spectru larg de patologii cranio-cerebrale. www.neurohope.ro |
Totul despre Pizza! (Pizzerie)
Ultima postare: mai 21 2024 09:04, Inițiat de
Fetcu
, nov 16 2017 19:23
·
4
#145
Publicat: 19 noiembrie 2017 - 22:26
Asa arata isprava mea de astăzi. Una cu de toate și una doar cu mozzarella.
IMG_20171119_211458.jpg 113,44K 59 download-uri IMG_20171119_211509.jpg 40,24K 61 download-uri IMG_20171119_212605.jpg 80,52K 62 download-uri IMG_20171119_212920.jpg 117,23K 71 download-uri IMG_20171119_213224_1.jpg 43,17K 71 download-uri IMG_20171118_195420.jpg 103,24K 65 download-uri |
#147
Publicat: 19 noiembrie 2017 - 22:34
Fetcu, on 19 noiembrie 2017 - 20:53, said:
Uite am facut una acum repede... Aveam un aluat un pic prea crescut. Am pus la 250 de grade sa vad ce iese... 9 minute. Dedesupt nu sa copt prea bine... O sa mai incerc odata cu aluat mai bun! Oricum deasupra sa ruminit destul de bine. Din cauza ca fac multe cicluri cu aluatul(in frigider si afara).. Patesc de multe ori ca nu mai creste cum trebuie |
#150
Publicat: 19 noiembrie 2017 - 23:00
Am un cuptor AEG, care cică are max 300 grade temp. La mijlocul cuptorului am pus 2 țigle solz, una lângă alta. Nu cred ca ajunge la 300, dar eu îl dau la maxim.
Nu am pus ulei în aluat, dar tehnica mea e următoarea : - Fac aluatul asa cum am scris în posturile anterioare. - încălzesc cuptorul ( în care am pus peste grătar doua țigle solz, una lângă alta) pana la temp maxima, aprox o ora. - întind bilele una cate una și pun sosul de roșii - pana la un cm de margine ptr ca mie îmi place și crusta sau “cornicione“ cum ii zic italienii. - pizza o pun la cuptor și o las 2 minute, timp în care crusta prinde volum. - scot pizza, iar crusta o ung cu puțin ulei de măsline cu autorul unei pensule de silicon - asa capătă culoarea arămie, rumena. Apoi completez cu puțin sos de roșii și restul de ingrediente apoi mai las la cuptor ptr 4-5 minure. Din când în când ridic de o margine ca să inspectez fundul pizzei si când ajunge ca în poza de mai sus o scot din cuptor. Mozzarella iau de la Lidl. Scrie ca e ptr pizza. Am făcut și cu caș, iasă ok la gust, dar mai fain iasă cu cea cumpărată de la Lidl. |
#151
Publicat: 20 noiembrie 2017 - 01:17
Fetcu, on 19 noiembrie 2017 - 20:53, said:
Uite am facut una acum repede... Aveam un aluat un pic prea crescut. Am pus la 250 de grade sa vad ce iese... 9 minute. Dedesupt nu sa copt prea bine... O sa mai incerc odata cu aluat mai bun! Oricum deasupra sa ruminit destul de bine. Asa pregatesc bilele de aluat plus minus 280... Asta ii lasat ca a stat prea mult afara.. Trebuia sa fie mai bombat Din cauza ca fac multe cicluri cu aluatul(in frigider si afara).. Patesc de multe ori ca nu mai creste cum trebuie |
#153
Publicat: 20 noiembrie 2017 - 01:20
rzvanpopescu, on 19 noiembrie 2017 - 22:26, said:
Asa arata isprava mea de astăzi. Una cu de toate și una doar cu mozzarella. IMG_20171119_211458.jpg IMG_20171119_211509.jpg Fetcu, on 20 noiembrie 2017 - 01:19, said:
Eu le zic KUGEL in germana. Cum ai vrut sa le zic ca sa le inteleaga omul? Salivez zdravan la ce vad eu aici, poate maine imi fac o pizza rapida cu ajutorul unei clatite Editat de stlk, 20 noiembrie 2017 - 01:30. |
#155
Publicat: 20 noiembrie 2017 - 02:55
Fetcu, on 20 noiembrie 2017 - 02:22, said:
Pai am zis BILE... Nu stiu omule cum sa le zic ) Gramezi mici de aluat ) chiar nu stiu. Eu mam gandit ca bile ar fi cel mai bine de zis Ce chestie,eu nu stiam ca exista PIZZA ATM pana acum! [ https://www.youtube-nocookie.com/embed/UjBB4jjakn0?feature=oembed - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ] Editat de stlk, 20 noiembrie 2017 - 03:03. |
#158
Publicat: 24 noiembrie 2017 - 22:24
Pofta bunaaa!!
Ce mai spuneti? Gata nu mai face nimeni pizza? 20171124_190405.jpg 62,4K 45 download-uri 20171124_190353.jpg 56,28K 49 download-uri 20171123_121521.jpg 61,33K 47 download-uri |
#159
Publicat: 24 noiembrie 2017 - 22:29
Fetcu, on 16 noiembrie 2017 - 19:23, said:
As vrea ca sa vorbim despre modul cum se face pizza. Absolut totul... Cum faceti aluatul, ce ingrediente folositi,cat timp lasati sa creasca aluatul,in ce cuptoare faceti pizza,ce temperatura... Etc etc.... Si bineinteles si pozee cu rezultatul final [ https://uploads.tapatalk-cdn.com/20171116/f8cf32ab9deb8f1f65a86b96ae072494.jpg - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ][ https://uploads.tapatalk-cdn.com/20171116/af3122118e1110d370e7d0a21b07b10f.jpg - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ][ https://uploads.tapatalk-cdn.com/20171116/885e17243c3f310b9f203f9cb440e016.jpg - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ][ https://uploads.tapatalk-cdn.com/20171116/847cc1a818e836b85412ebbad22c599e.jpg - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ][ https://uploads.tapatalk-cdn.com/20171116/0dcf320c498fb1258e08614e5135edb3.jpg - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ][ https://uploads.tapatalk-cdn.com/20171116/ec910fb75e7001fe727d51d37c828415.jpg - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ][ https://uploads.tapatalk-cdn.com/20171116/e83813efc57078da66ca2f8ddd270c48.jpg - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ][ https://uploads.tapatalk-cdn.com/20171116/6c59cf2a3369eb020c7a7b40125bfa8c.jpg - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ] |
|
#161
Publicat: 24 noiembrie 2017 - 23:29
Am vreo 3 ani de cand fac pizza.. Sincer nu cred ca rezist mai mult de 1 zi fara sa mananc pizza ))) de obicei mananc in fiecare zi, numai cand fac zi libera mananc altceva si cand am vacanta, in rest Toate Pizzele sa apeleze la mine :)))) colegii nu prea mananca ca se ingrasa repede, eu multumesc lui Dumnezeu inca sunt tanar si arde corpul bine caloriile:))
bobalex18, on 24 noiembrie 2017 - 23:15, said: eu țin post (((( |
Anunturi
▶ Utilizatori activi: 1
0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi