Salt la conținut

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Caut splitter semnal satelit

Instalatii sanitare

Program de slabire cu succes gara...

Reconditionare cada baie din fonta
 Problema imprimanta

Here goes nothing

BCR sau Raiffeisen

Visual Studio 2022 instaleaza Epi...
 Sfat alegere parbriz

EMAG - recenzii false facute de ei?

Recomandare telefon 900-950

Nivel de trai
 Semnal bun da'... prost

De ce statiile de radio FM nu ren...

Pe unde pot sa gasesc statistici ...

Este reconditionat acest laptop?
 

Totul despre Pizza! (Pizzerie)

* * * * * 4 voturi
  • Vă rugăm să vă autentificați pentru a răspunde
348 răspunsuri în acest subiect

#145
rzvanpopescu

rzvanpopescu

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Mesaje: 117
  • Înscris: 21.08.2015
Asa arata isprava mea de astăzi. Una cu de toate și una doar cu mozzarella.
Fișier atașat  IMG_20171119_211458.jpg   113,44K   59 download-uriFișier atașat  IMG_20171119_211509.jpg   40,24K   61 download-uriFișier atașat  IMG_20171119_212605.jpg   80,52K   62 download-uriFișier atașat  IMG_20171119_212920.jpg   117,23K   71 download-uriFișier atașat  IMG_20171119_213224_1.jpg   43,17K   71 download-uriFișier atașat  IMG_20171118_195420.jpg   103,24K   65 download-uri

#146
Deenman

Deenman

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Mesaje: 6.570
  • Înscris: 22.09.2013
LA ce temperatura pt cat timp?arata bine. Apropo, eu nu am pus aproape deloc ulei, daca ar conta si asta.

#147
nniki

nniki

    Active Member

  • Grup: Members
  • Mesaje: 1.980
  • Înscris: 15.05.2009

View PostFetcu, on 19 noiembrie 2017 - 20:53, said:

Uite am facut una acum repede... Aveam un aluat un pic prea crescut. Am pus la 250 de grade sa vad ce iese... 9 minute. Dedesupt nu sa copt prea bine... O sa mai incerc odata cu aluat mai bun! Oricum deasupra sa ruminit destul de bine.

Din cauza ca fac multe cicluri cu aluatul(in frigider si afara).. Patesc de multe ori ca nu mai creste cum trebuie
E ok, cam asa imi iese si mie deasupra. Dedesubt reusesc ceva mai copt decat la tine. Folosesc numai blat subtire.

#148
Fetcu

Fetcu

    Member

  • Grup: Members
  • Mesaje: 350
  • Înscris: 19.07.2014
Eee bravo ravanee!! Aia din ultima poza arata cel mai frumos :))) dar tind sa cred ca Doamna ta a facuto:) FELICITARI
ce fel de mozzarela ai folosit?

#149
nniki

nniki

    Active Member

  • Grup: Members
  • Mesaje: 1.980
  • Înscris: 15.05.2009

View Postrzvanpopescu, on 19 noiembrie 2017 - 22:26, said:

Asa arata isprava mea de astăzi. Una cu de toate și una doar cu mozzarella.
Super ok. Mmmmm!

#150
rzvanpopescu

rzvanpopescu

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Mesaje: 117
  • Înscris: 21.08.2015
Am un cuptor AEG, care cică are max 300 grade temp. La mijlocul cuptorului am pus 2 țigle solz, una lângă alta. Nu cred ca ajunge la 300, dar eu îl dau la maxim.
Nu am pus ulei în aluat, dar tehnica mea e următoarea :
- Fac aluatul asa cum am scris în posturile anterioare.
- încălzesc cuptorul ( în care am pus peste grătar doua țigle solz, una lângă alta) pana la temp maxima, aprox o ora.
- întind bilele una cate una și pun sosul de roșii - pana la un cm de margine ptr ca mie îmi place și crusta sau “cornicione“ cum ii zic italienii.
- pizza o pun la cuptor și o las 2 minute, timp în care crusta prinde volum.
- scot pizza, iar crusta o ung cu puțin ulei de măsline cu autorul unei pensule de silicon - asa capătă culoarea arămie, rumena. Apoi completez cu puțin sos de roșii și restul de ingrediente apoi mai las la cuptor ptr 4-5 minure. Din când în când ridic de o margine ca să inspectez fundul pizzei si când ajunge ca în poza de mai sus o scot din cuptor.


Mozzarella iau de la Lidl. Scrie ca e ptr pizza. Am făcut și cu caș, iasă ok la gust, dar mai fain iasă cu cea cumpărată de la Lidl.

#151
stlk

stlk

    Spartan Officer

  • Grup: Senior Members
  • Mesaje: 6.439
  • Înscris: 15.07.2008

View PostFetcu, on 19 noiembrie 2017 - 20:53, said:

Uite am facut una acum repede... Aveam un aluat un pic prea crescut. Am pus la 250 de grade sa vad ce iese... 9 minute. Dedesupt nu sa copt prea bine... O sa mai incerc odata cu aluat mai bun! Oricum deasupra sa ruminit destul de bine.
Asa pregatesc bilele de aluat plus minus 280... Asta ii lasat ca a stat prea mult afara.. Trebuia sa fie mai bombat
Din cauza ca fac multe cicluri cu aluatul(in frigider si afara).. Patesc de multe ori ca nu mai creste cum trebuie
Dupa 3 ani in pizzerie le spui bile?

#152
Fetcu

Fetcu

    Member

  • Grup: Members
  • Mesaje: 350
  • Înscris: 19.07.2014
Eu le zic KUGEL in germana. Cum ai vrut sa le zic ca sa le inteleaga omul?

#153
stlk

stlk

    Spartan Officer

  • Grup: Senior Members
  • Mesaje: 6.439
  • Înscris: 15.07.2008

View Postrzvanpopescu, on 19 noiembrie 2017 - 22:26, said:

Asa arata isprava mea de astăzi. Una cu de toate și una doar cu mozzarella.
Attachment IMG_20171119_211458.jpgAttachment IMG_20171119_211509.jpg
Arata bine! Posted Image

View PostFetcu, on 20 noiembrie 2017 - 01:19, said:

Eu le zic KUGEL in germana. Cum ai vrut sa le zic ca sa le inteleaga omul?
...sa le spui, cum le spun romanii!

Salivez zdravan la ce vad eu aici, poate maine imi fac o pizza rapida cu ajutorul unei clatite Posted Image

Editat de stlk, 20 noiembrie 2017 - 01:30.


#154
Fetcu

Fetcu

    Member

  • Grup: Members
  • Mesaje: 350
  • Înscris: 19.07.2014
Pai am zis BILE... Nu stiu omule cum sa le zic :)) Gramezi mici de aluat :)) chiar nu stiu. Eu mam gandit ca bile ar fi cel mai bine de zis

#155
stlk

stlk

    Spartan Officer

  • Grup: Senior Members
  • Mesaje: 6.439
  • Înscris: 15.07.2008

View PostFetcu, on 20 noiembrie 2017 - 02:22, said:

Pai am zis BILE... Nu stiu omule cum sa le zic Posted Image) Gramezi mici de aluat Posted Image) chiar nu stiu. Eu mam gandit ca bile ar fi cel mai bine de zis
Vrei sa spui ca nu ai auzit de paline*? (*ca in limba italiana)

Ce chestie,eu nu stiam ca exista PIZZA ATM pana acum!
[ https://www.youtube-nocookie.com/embed/UjBB4jjakn0?feature=oembed - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]

Editat de stlk, 20 noiembrie 2017 - 03:03.


#156
Fetcu

Fetcu

    Member

  • Grup: Members
  • Mesaje: 350
  • Înscris: 19.07.2014
Ba da stiam... Paline nu inseamna bile ?:))) infine...

Ce inseamna Pizza ATM ?

#157
ionutzitaly

ionutzitaly

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Mesaje: 24.177
  • Înscris: 04.03.2014
Palline:)

#158
Fetcu

Fetcu

    Member

  • Grup: Members
  • Mesaje: 350
  • Înscris: 19.07.2014
Pofta bunaaa!!

Ce mai spuneti? Gata nu mai face nimeni pizza?Fișier atașat  20171124_190405.jpg   62,4K   45 download-uriFișier atașat  20171124_190353.jpg   56,28K   49 download-uriFișier atașat  20171123_121521.jpg   61,33K   47 download-uri

#159
NSR

NSR

    Senior Member

  • Grup: Banned
  • Mesaje: 2.628
  • Înscris: 26.06.2016

View PostFetcu, on 16 noiembrie 2017 - 19:23, said:

As vrea ca sa vorbim despre modul cum se face pizza. Absolut totul... Cum faceti aluatul, ce ingrediente folositi,cat timp lasati sa creasca aluatul,in ce cuptoare faceti pizza,ce temperatura... Etc etc.... Si bineinteles si pozee cu rezultatul final Posted Image [ https://uploads.tapatalk-cdn.com/20171116/f8cf32ab9deb8f1f65a86b96ae072494.jpg - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ][ https://uploads.tapatalk-cdn.com/20171116/af3122118e1110d370e7d0a21b07b10f.jpg - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ][ https://uploads.tapatalk-cdn.com/20171116/885e17243c3f310b9f203f9cb440e016.jpg - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ][ https://uploads.tapatalk-cdn.com/20171116/847cc1a818e836b85412ebbad22c599e.jpg - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ][ https://uploads.tapatalk-cdn.com/20171116/0dcf320c498fb1258e08614e5135edb3.jpg - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ][ https://uploads.tapatalk-cdn.com/20171116/ec910fb75e7001fe727d51d37c828415.jpg - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ][ https://uploads.tapatalk-cdn.com/20171116/e83813efc57078da66ca2f8ddd270c48.jpg - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ][ https://uploads.tapatalk-cdn.com/20171116/6c59cf2a3369eb020c7a7b40125bfa8c.jpg - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]
Mai terminat. De unde naiba sa comand pizza la ora asta ? O las pe maine. :lol:

#160
bobalex18

bobalex18

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Mesaje: 11.497
  • Înscris: 18.06.2007
eu țin post :(((((

#161
Fetcu

Fetcu

    Member

  • Grup: Members
  • Mesaje: 350
  • Înscris: 19.07.2014
Am  vreo 3 ani de cand fac pizza.. Sincer nu cred ca rezist mai mult de 1 zi fara sa mananc pizza :)):))) de obicei mananc in fiecare zi, numai cand fac zi libera mananc altceva si cand am vacanta, in rest Toate Pizzele sa apeleze la mine :):)))) colegii nu prea mananca ca se ingrasa repede, eu multumesc lui Dumnezeu inca sunt tanar si arde corpul bine caloriile:))

View Postbobalex18, on 24 noiembrie 2017 - 23:15, said:

eu țin post :(((((
Daca vrei facem si pizza de post :)))

#162
rzvanpopescu

rzvanpopescu

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Mesaje: 117
  • Înscris: 21.08.2015
Și eu aș face chiar și la 2 zile, dar nevasta zice ca ar mânca și altceva. Cam o data pe săptămână fac și de abia aștept ziua aia :))

Anunturi

Chirurgia cranio-cerebrală minim invazivă Chirurgia cranio-cerebrală minim invazivă

Tehnicile minim invazive impun utilizarea unei tehnologii ultramoderne.

Endoscoapele operatorii de diverse tipuri, microscopul operator dedicat, neuronavigația, neuroelectrofiziologia, tehnicile avansate de anestezie, chirurgia cu pacientul treaz reprezintă armamentarium fără de care neurochirurgia prin "gaura cheii" nu ar fi posibilă. Folosind tehnicile de mai sus, tratăm un spectru larg de patologii cranio-cerebrale.

www.neurohope.ro

Utilizatori activi: 1

0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate