Second Opinion
Folosind serviciul second opinion ne puteți trimite RMN-uri, CT -uri, angiografii, fișiere .pdf, documente medicale. Astfel vă vom putea da o opinie neurochirurgicală, fără ca aceasta să poată înlocui un consult de specialitate. Răspunsurile vor fi date prin e-mail în cel mai scurt timp posibil (de obicei în mai putin de 24 de ore, dar nu mai mult de 48 de ore). Second opinion – Neurohope este un serviciu gratuit. www.neurohope.ro |
Totul despre Pizza! (Pizzerie)
Last Updated: Feb 10 2024 19:30, Started by
Fetcu
, Nov 16 2017 19:23
·
3
#127
Posted 18 November 2017 - 17:22
Fetcu, pe 18 noiembrie 2017 - 13:03, a scris:
1 l de apa 1,6 sau 1,7 kg faina tip 00(depinde mult de felul de faina) 3 grame de drojdie 45 50g de sare Si un picut de ulei de masiline la urma... Cateva linguri.. Eu pun la ochi Pui apa, dizolvi drojdia in apa, adaugi faina si amesteci,adaugi cate oleaca si tot amesteci, cauta pe you tube.. Dupa ce pui juma de faina poti adauga sarea, dupa pui cate un picut de faina si tot amesteci... ... Cine are masina de facut paine poate sa faca aluatul in masina de facut paine [au program(e) pentru pizza] Edited by stlk, 18 November 2017 - 17:46. |
#128
Posted 18 November 2017 - 18:04
#129
Posted 18 November 2017 - 19:57
@Fetcu
Am vazut multe pizzeri in ultima vreme care tind sa foloseasca faina de tip 1, macinata pe piatra si atat, e un bun marketing...nah diferentele dintre o faina rafinata si una tip 1... |
#130
Posted 18 November 2017 - 20:31
Ionut tind sa cred ca lucrezi sau ai lucrat in restaurnt... Altfel nu prea te interesa asa mult acest subiect
|
#131
Posted 19 November 2017 - 01:23
#132
Posted 19 November 2017 - 02:37
#133
Posted 19 November 2017 - 12:06
#134
Posted 19 November 2017 - 12:10
Am facut acu aluatul, manual (desi am si masina de facut paine) insa stiu sa framant, si imi face placere.
am respectat reteta de pe pagina anterioara, cu 340g faina/210ml apa calduta/ 2 grame de drojdie/10 grame sare/ 1 lingura ulei de masline la final. Acu dospeste aluatul, apoi il separ in 2 bile si il bag la frigider pt 7 ore. Diseara fac pizza. Daca iese ok, luni o sa framant 1.5 kg de faina si o sa fac regulat saptamana ce vine, o sa-l tin la frigider asa cum ai zis, 48-72 ore. |
#135
Posted 19 November 2017 - 15:33
Deenman, pe 19 noiembrie 2017 - 12:10, a scris: Am facut acu aluatul, manual (desi am si masina de facut paine) insa stiu sa framant, si imi face placere. am respectat reteta de pe pagina anterioara, cu 340g faina/210ml apa calduta/ 2 grame de drojdie/10 grame sare/ 1 lingura ulei de masline la final. Acu dospeste aluatul, apoi il separ in 2 bile si il bag la frigider pt 7 ore. Diseara fac pizza. Daca iese ok, luni o sa framant 1.5 kg de faina si o sa fac regulat saptamana ce vine, o sa-l tin la frigider asa cum ai zis, 48-72 ore. Astept poze diseara sa vad cum tia iesit pizza, chiar sunt curios Pana diseara totusi ar fi bine sa mancati ceva usor )) ceva de genul [ https://uploads.tapatalk-cdn.com/20171119/5f0f780a411d394e8539b2330e10536a.jpg - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ] |
#137
Posted 19 November 2017 - 16:34
Ii adusa din italia. Avem un italian care distribuie multe produse dar ii un picut mai scump decat ce gasesti pe piata germana. Dar ca si calitate is mai bune produsele de la el.
|
#138
Posted 19 November 2017 - 17:40
Ulei de masline, sos de rosii dens, branza brie, mozzarela, parmezan, niste rosii anemice, ardei iute, rucola dupa ce o scoti din cuptor. O manc cu ulei de masline picant.
O coc in cuptor electric la 250grade pt 8-10 minute. Attached FilesEdited by Deenman, 19 November 2017 - 17:41. |
#139
Posted 19 November 2017 - 17:50
ionutzitaly, pe 19 noiembrie 2017 - 16:31, a scris:
Va ajunge o mozzarella serioasa pe acolo? Alternativ, original din Italy... http://feinkost-celpro.de/it/produkte/ Intr-adevar, nu au toti norocul meu sa gaseasca asa bunatati in apropiere. @Fetcu Felicitari! Din pacate se gaseste mult prea rar o pizza buna originala (ma refer gen pizza neapoletana) in Germania. O mare parte din ceea ce se vinde drept pizza in Germania nu are mai nimic de a face cu o adevarata pizza italieneasca. Ca sa nu spun ca este facuta de oameni care nu au fost in viata lor in Italia... In Romania sunt sansele mult mai mari de a gasi o pizza autentica decat in Germania. |
#140
Posted 19 November 2017 - 19:42
Un roman care face o pizza napoletana buna in Germania:)
Super. @Passenger, eu prin Germania dar si in Austria am vazut puzderie de activitati de'ale italienilor. Ciudat ca nu s-au aruncat multi spre pizza autentica/clasica/tipica... |
#141
Posted 19 November 2017 - 20:18
Passenger001, pe 19 noiembrie 2017 - 17:50, a scris:
Este, este... chiar foarte buna, made in Germany by italian, Fabbrica Latticini L' abbate in Offenbach https://www.labbate.de Giuseppe face o branza (Mozzarella, Ricotta, Scamorza etc) excelenta. Alternativ, original din Italy... http://feinkost-celpro.de/it/produkte/ Intr-adevar, nu au toti norocul meu sa gaseasca asa bunatati in apropiere. @Fetcu Felicitari! Din pacate se gaseste mult prea rar o pizza buna originala (ma refer gen pizza neapoletana) in Germania. O mare parte din ceea ce se vinde drept pizza in Germania nu are mai nimic de a face cu o adevarata pizza italieneasca. Ca sa nu spun ca este facuta de oameni care nu au fost in viata lor in Italia... In Romania sunt sansele mult mai mari de a gasi o pizza autentica decat in Germania. ionutzitaly, pe 19 noiembrie 2017 - 19:42, a scris: Un roman care face o pizza napoletana buna in Germania:) Super. @Passenger, eu prin Germania dar si in Austria am vazut puzderie de activitati de'ale italienilor. Ciudat ca nu s-au aruncat multi spre pizza autentica/clasica/tipica... Deenman, pe 19 noiembrie 2017 - 17:40, a scris: Ulei de masline, sos de rosii dens, branza brie, mozzarela, parmezan, niste rosii anemice, ardei iute, rucola dupa ce o scoti din cuptor. O manc cu ulei de masline picant. O coc in cuptor electric la 250grade pt 8-10 minute. |
|
#142
Posted 19 November 2017 - 20:20
Foarte buna, a 2a am facut-o mai mare si mai subtire la blat, si tot nu s-a rumenit. Voi in cuptorul cu piatra coaceti la 300 grade+. Acasa poti maxim la 250grade.
Aluatul a fost facut 100%, insa gustul acela de afumat/ars nu e prezent. |
#143
Posted 19 November 2017 - 20:29
Deenman, pe 19 noiembrie 2017 - 20:20, a scris:
Foarte buna, a 2a am facut-o mai mare si mai subtire la blat, si tot nu s-a rumenit. Voi in cuptorul cu piatra coaceti la 300 grade+. Acasa poti maxim la 250grade. Aluatul a fost facut 100%, insa gustul acela de afumat/ars nu e prezent. Evident ca nu va iesi niciodata precum cea din cuptorul de piatra, insa e ok, mai ales ca imi pun eu toate ingredientele. Edited by nniki, 19 November 2017 - 20:30. |
#144
Posted 19 November 2017 - 20:53
nniki, pe 19 noiembrie 2017 - 20:29, a scris:
Tot cuptor electric si tot 250 gr maxim am si eu. Insa daca o las spre 12-15 min, iese si crusta aceea putin arsa. Evident ca nu va iesi niciodata precum cea din cuptorul de piatra, insa e ok, mai ales ca imi pun eu toate ingredientele. Asa pregatesc bilele de aluat plus minus 280... Asta ii lasat ca a stat prea mult afara.. Trebuia sa fie mai bombat[ https://uploads.tapatalk-cdn.com/20171119/7d67bc274b8afc414809ade28cc220d0.jpg - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ] Din cauza ca fac multe cicluri cu aluatul(in frigider si afara).. Patesc de multe ori ca nu mai creste cum trebuie |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users