Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Problema la imprimanta HP 920 C

Am nevoie de placa video dedicata?

copiere sir din fisier text in ve...

produsele din SUA sunt originale?
 Reconditionarea utilajelor agricole

Tutorial schimbare touchscreen ht...

Instalare Windows

AMC, rețeaua care dețin...
 Asus Zenfone 5 (A500KL)

Age of Conan

Banda neagra - Problema Firefox i...

Cum ii pot afla valoarea?
 MTV Live HD

Voua va merge pagina asta?

X552L - merge greu

RED4ALL
 

Forumul Softpedia folosește "cookies" pentru a oferi utilizatorilor o experiență completă. Vezi detalii sau închide mesaj (x)

Acer CloudMobile S500

  • Please log in to reply
7328 replies to this topic

#6319
Deonix

Deonix

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 745
  • Înscris: 07.11.2011
  • ID membru: 721,666

View Postcevreimah4, on 05 iunie 2013 - 18:09, said:

Telefonul meu Acer s500 se misca destul de greu in jocuri,mai ales in subway surfers care merge cu ceva lag si stuttere,temple run 2 merge mai bine.Cam toate jocurile au stuttere,putin lag....Telefonul este performant d.p.m.d.v si cred ca este o problema software.I-am dat hard reset si la fel merge.Ram-ul sta undeva 150-300 liber,fara clean iar cu ram cleaner 350-430 timp de 1 min dupa revine la 250.
Telefonul nu ruleaza in modul Salvare baterie...,cand intru in jocuri dau clean la ram..In quadrant scot 5900-6050 puncte,iar Antutu 11000.
Ce trebuie sa fac sa-mi ruleze bine jocurile,sau e normal sa ruleze asa?In meniu se misca bine.la scrolling are stuttere..dar cred ca e normal in Magazin Play.

incearca cu asta? http://forum.xda-dev...d.php?t=1987032 < trebuie Root. Il dai la low sau medium.
Sunt si unele jocuri proaste. La Benji Bananas de ex. se misca foarte bine si dupa cateva update-uri a inceput sa aibe un mic freeze la un nr. aleatoriu de secunde. Le-am zis dezvoltatorilor dar am primit un raspuns dala handicapat:" Ai restartat telefonul?" si am renuntat. Pe langa faptul ca le spusesem initial ca nu sunt vreun nestiutor, ce hw avem... etc.
Un overclocking la 1.6/1.7 probabil ca ar rezolva problema.  Stiu ca SrsDani facuse dar nu a zis exact cum. Nu stiu daca merge prin o metoda mai generica (gen instalat o app care zice ca face asta).

Edited by Deonix, 05 June 2013 - 21:06.


#6320
wowscortcher

wowscortcher

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 16
  • Înscris: 06.06.2013
  • ID membru: 813,545
Salut,

  Am si eu rugamintea la voi, daca stiti cumva vreun fix/workaround pentru opritul telefonului asa, din senin, in special cand bateria este <50%, sa il (re)postati aici. Eu am cautat si n-am gasit.
  Mentionez ca in mom de fata nu am nici macar root. Totul este stock si problema inca persista.

Thx!

#6321
dmx_andrei

dmx_andrei

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 50
  • Înscris: 18.11.2008
  • ID membru: 389,860
  • Locație: hunedoara
Salut,stie cineva un program bun pentru restrictionare traficului de date?

#6322
iFeaR

iFeaR

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 469
  • Înscris: 20.06.2012
  • ID membru: 767,438
Ai incercat direct din setari?

Attached Files



#6323
ionut_blue

ionut_blue

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,626
  • Înscris: 07.08.2011
  • ID membru: 704,126

View Postwowscortcher, on 06 iunie 2013 - 09:31, said:

Salut,

  Am si eu rugamintea la voi, daca stiti cumva vreun fix/workaround pentru opritul telefonului asa, din senin, in special cand bateria este <50%, sa il (re)postati aici. Eu am cautat si n-am gasit.
  Mentionez ca in mom de fata nu am nici macar root. Totul este stock si problema inca persista.

Thx!
Da,este un fix: schimba cartela sim :)

#6324
blodwings

blodwings

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,027
  • Înscris: 22.08.2007
  • ID membru: 217,547
  • Locație: Botosani

View Postdmx_andrei, on 06 iunie 2013 - 10:06, said:

Salut,stie cineva un program bun pentru restrictionare traficului de date?
3G Watchdog, Onavo si setarile din telefon.

@ionut_blue: Adica moare telefonul la 40 - 50% din cauza cartelei? :|

#6325
wowscortcher

wowscortcher

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 16
  • Înscris: 06.06.2013
  • ID membru: 813,545

View Postionut_blue, on 06 iunie 2013 - 10:50, said:

Da,este un fix: schimba cartela sim Posted Image

Mersi, in primul rand, de raspuns.

Este verificat?

Inclin sa-ti dau multa dreptate, caci am mai citit de fix-ul asta, si imediat am verificat scotand cartela, sa vad daca se reproduce problema fara SIM, si nu s-a intamplat. Problema insa a aparut la cateva zile dupa ce am pus-o la loc, dupa care iar am facut testul fara SIM si iar a disparut.

Mai confirma cineva ca fix-ul este valid?

#6326
dmx_andrei

dmx_andrei

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 50
  • Înscris: 18.11.2008
  • ID membru: 389,860
  • Locație: hunedoara

View PostiFeaR, on 06 iunie 2013 - 10:34, said:

Ai incercat direct din setari?

Am incercat dar mie nu imi bate cu cel real
Poti schimba cumva intervalul intre date,adica data de inceput si data de sfarsit?

Edited by dmx_andrei, 06 June 2013 - 13:06.


#6327
ionut_blue

ionut_blue

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,626
  • Înscris: 07.08.2011
  • ID membru: 704,126
wowscortcher :Merge garantat.Se oprea si de 2-3 ori/zi.
E telefonul sotiei si dupa ce a schimbat simul are vreo 10 zile de mers non-stop.
Incearca!

Edited by ionut_blue, 06 June 2013 - 13:15.


#6328
mausyui

mausyui

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 3
  • Înscris: 15.04.2008
  • ID membru: 315,264

bootloader unlock - http://www.modaco.co...unlock-8260a-1/

#6329
cevreimah4

cevreimah4

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 6
  • Înscris: 05.06.2013
  • ID membru: 813,470

View PostDeonix, on 05 iunie 2013 - 21:06, said:

incearca cu asta? http://forum.xda-dev...d.php?t=1987032 < trebuie Root. Il dai la low sau medium.
Sunt si unele jocuri proaste. La Benji Bananas de ex. se misca foarte bine si dupa cateva update-uri a inceput sa aibe un mic freeze la un nr. aleatoriu de secunde. Le-am zis dezvoltatorilor dar am primit un raspuns dala handicapat:" Ai restartat telefonul?" si am renuntat. Pe langa faptul ca le spusesem initial ca nu sunt vreun nestiutor, ce hw avem... etc.
Un overclocking la 1.6/1.7 probabil ca ar rezolva problema.  Stiu ca SrsDani facuse dar nu a zis exact cum. Nu stiu daca merge prin o metoda mai generica (gen instalat o app care zice ca face asta).
Mai in toate jocurile astea ,,mici,, am stuttere(blocari f.mici neobservabile uneori dar enervante..cand sunt multe),in Real Racing 3,Catapult King,Frontline commando(nu prea multe).in general am aceste stuttere cand se schimba campul de vizualizare...camera.Nu  stiu de ce se  misca asa....e telefonul defect ,sau jocurile sunt prost optimizate pentru acest telefon?!

#6330
Deonix

Deonix

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 745
  • Înscris: 07.11.2011
  • ID membru: 721,666

View Postdmx_andrei, on 06 iunie 2013 - 10:06, said:

Salut,stie cineva un program bun pentru restrictionare traficului de date?

Din setari, mobile data usage e cel mai simplu. Background data tot trebuie lasat si e bine sa setati sub 1 GB (daca atat aveti) undeva la 950-970 mb pentru ca potriveala din telefon nu se potriveste cu cea de la Orange. Sunt si altele mai complexe dar nu cred ca are rost.
Destept telefonul asta nu? :)))))

#6331
cevreimah4

cevreimah4

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 6
  • Înscris: 05.06.2013
  • ID membru: 813,470
Aveti lag in Subway Surfers? Eu am...si in diferite jocuri la schimbarea campului de vizualizare apar stuttere...dar in subway am lag mare.Mentionez ca nu am procese background..E normal pentru acest telefon?

#6332
ciNicu

ciNicu

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 222
  • Înscris: 12.03.2008
  • ID membru: 301,091

View Postwowscortcher, on 06 iunie 2013 - 12:13, said:

Mersi, in primul rand, de raspuns.

Este verificat?

Inclin sa-ti dau multa dreptate, caci am mai citit de fix-ul asta, si imediat am verificat scotand cartela, sa vad daca se reproduce problema fara SIM, si nu s-a intamplat. Problema insa a aparut la cateva zile dupa ce am pus-o la loc, dupa care iar am facut testul fara SIM si iar a disparut.

Mai confirma cineva ca fix-ul este valid?
Da, pot confirma ca schimbarea SIM-ului rezolva problema. Un prieten a avut probleme similare*, i se oprea/bloca telefonul de citeva ori pe zi. Dupa schimbarea cartelei  nu a mai avut nici o problema, desi a trecut deja aproape o luna de atunci.


* De fapt, prietenul a fost nevoit sa renunte la Acer, dupa ce i s-a schimbat telefonul in service de mai multe ori, din aceleasi cauze: blocari, reporniri repetate. La schimbarea cartelei ne-am gindit in momentul in care a constatat ca si cu noul telefon, un Orange San Remo, avea exact aceleasi probleme.
Asta cred ca spune ceva si despre competenta "specialistilor" din service-ul Orange, care au schimbat telefoanele pe banda, pentru aceeasi problema, fara sa se gindeasca la faptul ca SIM-ul e vinovat.

#6333
wowscortcher

wowscortcher

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 16
  • Înscris: 06.06.2013
  • ID membru: 813,545
OK. Multumesc celor care mi-au raspuns.

Voi schimba si eu SIM-ul.

Zi frumoasa tuturor!

#6334
Deonix

Deonix

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 745
  • Înscris: 07.11.2011
  • ID membru: 721,666

View Postmausyui, on 06 iunie 2013 - 13:30, said:


Zice omul asta de bootloader unlock si voi nu spargeti sampaniaPosted Image Posted Image .

Daca cititi o sa vedeti ca e inca in stadii incipiente dar se pare ca s-a confirmat deblocarea. Cm10-le lui Vache nu a mers, totusi. It needs work. Ce puteti face voi e sa-i ajutati pe oamenii aceia care nu pot testa pentru ca nu detin varianta noastra. Asadar intrati pe thread si ajutati!

Edited by Deonix, 06 June 2013 - 18:47.


#6335
DeuxEx

DeuxEx

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,602
  • Înscris: 11.11.2007
  • ID membru: 246,976
  • Locație: Targu-Jiu
E un pas inainte! Dar ar trebui ca o persoana ce a reusit sa faca unlock sa scrie un mic tutorial in limba romana, ca sa nu ne brick-uim telefoanele :D Ma gandesc ca urmatorul pas logic ar fi aparitia custom rom-urilor, nu? Si, bineinteles, un thread dedicat pe XDA.

#6336
Deonix

Deonix

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 745
  • Înscris: 07.11.2011
  • ID membru: 721,666

View PostDeuxEx, on 06 iunie 2013 - 23:32, said:

E un pas inainte! Dar ar trebui ca o persoana ce a reusit sa faca unlock sa scrie un mic tutorial in limba romana, ca sa nu ne brick-uim telefoanele Posted Image Ma gandesc ca urmatorul pas logic ar fi aparitia custom rom-urilor, nu? Si, bineinteles, un thread dedicat pe XDA.

Mi-a zis ca va scrie aici. Am vorbit deja. Deocamdata Modaco e la fel de bun. Degeaba exista forum pe xda daca nu sunt dezvoltatori. Sunt 3-4 persoane care lucreaza pe Modaco, ceea ce e super. Dar CM10 merge destul de prost din cate am citit. Evident marea problema... prezenta cam la orice alt model e camera care ori nu are functii precum cea stock ori nu functioneaza calumea.  Dupa aceea sunt restul. Multe de reparat.
Mai degraba sa imbunatatim JB-ul stock. Cam cum a facut Vache cu Cirrus ROM dar nu a mai continuat.

Reclamă

Bun venit pe Forumul Softpedia!

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users