Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Cum unesc 2 microfoane la PC

Acces restrictionat spre Poiana B...

Nokia N8-recomandare program...

Flip4Mac pentru Yosemite?
 Recomandare anvelope 26 pentru no...

ASIA club competitions

problema server dedicat

Sisteme de autoghidare (ghidare a...
 Necinstea celor din domeniul imob...

Custom button CSS

Transfer bani - din afara in cont...

Includere php in alt cod php
 Am programat un uC atmel si sa nu...

2 pixeli morti/blocati ecran LED 4k

Cum te pregatesti pentru pensie ?

Achizitie telefon 600 de lei
 
Forumul Softpedia folosește "cookies" pentru a oferi utilizatorilor o experiență completă. Vezi detalii sau închide mesaj (x)

Eroare la pornire windows

  • Please log in to reply
3 replies to this topic

#1
gabyis77

gabyis77

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 25
  • Înscris: 15.12.2008
  • ID membru: 397,825

SALVE
AM UN LAPTOP ACER ASPIRE 5738 G SI DE FIECARE DATA CAND IL DESCHID IMI APARE URMATOARE FEREASTRA  Windows host process (rundll32) has stopped working and was closed[/size][/color]. CAND II  DAU RESTART NU APARE .CE AS PUTEA SA II FAC.VA ROG AJUTATI-MA.
AM UITAT SA MENTIONEZ CA AM VISTA HOME PREMIUM SP1 PE EL.

Edited by Ravy, 26 April 2010 - 11:44.


#2
rohen17

rohen17

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 954
  • Înscris: 31.01.2010
  • ID membru: 556,882
  • Locație: Iasi
reinstaleaza sistemul de operare

#3
lordsidious

lordsidious

    Se7en PRO

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 4,812
  • Înscris: 02.08.2007
  • ID membru: 209,505
  • Locație: Somewhere,in South
Introduci DVD-ul cu Vista in unitatea optica,start\Run\sfc /scannow.
Îl lasi să lucreze,o să-i ia ceva timp.Dacă nu rezolvă,ar trebui să te gândesti
ca poate ai ceva musafiri nepoftiti pe-acolo.

Edited by lordsidious, 24 April 2010 - 17:25.


#4
ady1981

ady1981

    Numai o minte diabolica mai poate crede in dreptate. in Romania&

  • Grup: Banned
  • Posts: 3,466
  • Înscris: 11.11.2009
  • ID membru: 529,132
  • Locație: Alian?a socialistă

View Post:bandit: rohen17, on 24th April 2010, 17:07, said:

reinstaleaza sistemul de operare :nonobad:

ce repede se instaliaza un sistem. si pentru orce gainarie.
uite aici o posibila rezolvare.

Reclamă

Bun venit pe Forumul Softpedia!

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users