Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Palpaire (flicker) ecran Canon S120

Clasificare triunghiuri

Sfat Achizitie SSD 256 GB

O noua compania de cablu in bloc
 emag- Mega reduceri la resigilate...

Prima țara din lume in care elevi...

Sfat achizitie bluetooth.

Probleme cu conexiunea wireless
 Separarea momentului magnetic de ...

gresie zellige / zillij in Romania

Windows Phone 8.1 și tastare...

viber si skype pe orange
 Probleme HDD Laptop Inspiron 1564

Dr psihiatru Vidan Gabriela - Par...

Laptop nou in 2000 ron

Excel - rounddown to 9
 
Forumul Softpedia folosește "cookies" pentru a oferi utilizatorilor o experiență completă. Vezi detalii sau închide mesaj (x)

Eroare la pornire windows

  • Please log in to reply
3 replies to this topic

#1
gabyis77

gabyis77

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 25
  • Înscris: 15.12.2008
  • ID membru: 397,825

SALVE
AM UN LAPTOP ACER ASPIRE 5738 G SI DE FIECARE DATA CAND IL DESCHID IMI APARE URMATOARE FEREASTRA  Windows host process (rundll32) has stopped working and was closed[/size][/color]. CAND II  DAU RESTART NU APARE .CE AS PUTEA SA II FAC.VA ROG AJUTATI-MA.
AM UITAT SA MENTIONEZ CA AM VISTA HOME PREMIUM SP1 PE EL.

Edited by Ravy, 26 April 2010 - 11:44.


#2
rohen17

rohen17

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 945
  • Înscris: 31.01.2010
  • ID membru: 556,882
  • Locație: Iasi
reinstaleaza sistemul de operare

#3
lordsidious

lordsidious

    Se7en PRO

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 4,812
  • Înscris: 02.08.2007
  • ID membru: 209,505
  • Locație: Somewhere,in South
Introduci DVD-ul cu Vista in unitatea optica,start\Run\sfc /scannow.
Îl lasi să lucreze,o să-i ia ceva timp.Dacă nu rezolvă,ar trebui să te gândesti
ca poate ai ceva musafiri nepoftiti pe-acolo.

Edited by lordsidious, 24 April 2010 - 17:25.


#4
ady1981

ady1981

    Numai o minte diabolica mai poate crede in dreptate. in Romania&

  • Grup: Banned
  • Posts: 3,466
  • Înscris: 11.11.2009
  • ID membru: 529,132
  • Locație: Alian?a socialistă

View Post:bandit: rohen17, on 24th April 2010, 17:07, said:

reinstaleaza sistemul de operare :nonobad:

ce repede se instaliaza un sistem. si pentru orce gainarie.
uite aici o posibila rezolvare.

Reclamă

Bun venit pe Forumul Softpedia!

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users