Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Certificate de nastere digitale

Fitbit sau huawei band ?

Tatuator handpoke

Plaja de nudisti in Grecia?
 Mufa microusb a telefonului mobil...

"Ciudatenii" control pasa...

Impamantare

Apple maps pe Windows 10
 Sfarsitul woke-ismului si al core...

Probleme fibra (internet ) rooter...

Renovare completa + pompa de cald...

Libre Office nu vad liniile
 Modalitați amuzante și ...

O disparitie de ani buni, Acces D...

Mancarea e scumpa

Parere achiziționare BMW G20
 

o posibila apocalipsa

- - - - -
  • Please log in to reply
108 replies to this topic

#73
mihao37

mihao37

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,150
  • Înscris: 21.11.2009
Treb sa recunosc ca sint un fel de eschatolog deosebinduma de restul prin faptul ca am dezlegat tot ce era fe dezlegat la aceasta tema avind la baza o cunoastere a citorva lucruri si revelati fara sa ma lumitez la profetiile extrabiblice ale unei singure denominatiuni sau religii pe care le.am.alaturat celor f putine dar de esenta date mie cu doua decenii in urma .
Am contribuit la realuzatea unui manuscris de viitpare carte care va iesi imediat dupa primele evenimente bibluce care se vor derula in 2017 care sint deja descrise in.capitolele de inceput asa incut sa capete credibilitate mai.mare avind in.vedere ca va exista si o receptivitate mult marita ..de care multi falsi profeti vor profita sa isi apere doctri.ele si dogmele ori sa faca bani si faima trecatoare.
Greseala mea a fost ca vremelnic am postat pe scribd o versiune inca in lucru asa incit un.baiat a copiat textul facind doar o modificare doctrinara grava insa dar probabil unii vor trebui sa cada in ea avind in.vedere ca nu toti merita adevarul la fel.ca si in vremea venirii lui Iisus.
Urgia cataclismica nu vine cu meteorit si nici din senin total chiar daca are o doza de surpriza ci anterior se vor succeda alte semne si profetii biblice.
Nu e vb de sfirsitul lumii in nici un context biblic in.afara de unul si.gur fata legatura cu Judecata din V.Testam.
E vorba de sfirsitul unui interval numit si veac care margineste fazele finale ale Judecatii in care se va vesti si veni Iisus cum a promis si care contin si urgia cataclismica cu o durata de trei nopti si doua zile aproximate la trei zile in unele vetsiuni biblice zile de semiantuneric de sorginte vulcanica.
cuvintul sfirsit are si alte conotatii de ex cu referire la autoritatra si dominatia unei biserici si doctrine .
Bine zicea intuitiv un coleg sau doi mai nainte ca e rost de un.nou inceput cu oportunitati schimbate ..asta fiind si ideea generala de schimbare in bine brusca si din temelii rascolitoare atit a modificarii majoritatii celor buni si cu potential mai mare prin scaderea selectiva a celor vii si in beneficiul carora va fi revolutionata si religia si odata cu ea gradual si orinduirea oricare ar fi ea ramanind doar una cea noua la care se va realiza tranzitia .
Razboiul asazis al treilea mondial in definitiv e cel promis lui Israel .ca stat si populatie regim eetc dintre granitele lui.
Pur armat desi in Zah 12 pare ca contra Ierusalimului se impotriveste orice neam din lume totusi ofensiva armata concomitenta cu cea mediatica va fi realizata doar de jumatatea cea fanatica a islamului indiferent de ramura ..in vreme ce restul vor crede si vir zice ca e bine si meritata actiunea lor vinatoreasca dar ..
pe de alta parte tinta atacului nu e nuci regimul.nici relugia nici populatia Ierusalimului ori a Israelui chiar dava ele vor fi victime caterale intentionate de Dumnezeu ci tinta va fi chiar Dumnezeu insusi aparut teofanic cu trup omenesc teofamie prezisa totusi biblic in 2
MACABEI 4 si la care fac discret referire in total vreo 70 de contexte din intreaga biblie ..dogmatic referirile sint fie rastalmacite necrezute ori puse pe seama referirii la Iisus fie la prima fie la a doua venire ori la actiuni divine presupus invizibile ca forma omeneasca.
In aceste conditii cum lumea asteapta cel.putin o fiara un antichrist si un profet mincinos existind si profetii calugaresti neautentice ci doar pareri se va avredita ideea ca nu e vb de teofanie ci de profetul mincinos in conditiile in care oamenii se astrapta ca fiatele antihristul cornul.cel.mic danielic si chiar conducatorul grec si restul de imparati sa fie daca se poate unul si acelasi care sa le faca pe toate .
Asa incit sa existe doar doua personaje mura in.gura contra carora noi sa incepem un razboi mediatic in.care sa ne vsrsam toata ura si sa incercam sa surpam chiar preventiv cu marturii false si speculatii jigniri dogme etc. sa murim cu fiara de git .
Unii desi nebiblic si ilogic vor crede ca urgia e destinata a favoriza instaurarea celui.rau si nu curateniei si omoritii ultimului imparat fiara revenit pt scurta vreme aparent la viata ca si teofania divina ..
teofania divina desi nu e scris se va dovedi o dublura a unei identitati pami.tene cu care. a trait o viata de om Dumnezeu intentionat discret la adapostul in redibilitatii ateilor si mirenilor nepasatori si a majoritatii clericilor.
Sint multe de zis dar ca lucru strict pamintesc daca tinem.seama de arderea ( acida vulcanica ) a intregii vegetatii joase si de problema radaririi din nou a ierbii pt vaci amintita in contextul binecuniscut cunoscatorilor din.Ier.31 logic ca treb sa ne asteptam ca sa se dea peste cap cel putin anul.agricol.asa incit va exista pina la recolta viitoare un an de foamete si bataie pe mincare si chiar pe noi seminte de semanat
existind profetii extrabiblice in.acest sens care vb de vinzarea alimentelor cu de pina la zece ori mai mult ..
Ceea ce rezulta ca treb sa facem rezerve de alimete neperisabile si apa si oarece lucruri de stricta necesitate de genul detergent benzina butelii dar si sa scoatem rezervele bancare ca nu cumva sa raminem fara ele caci si sist bancar va pica fiind apoi nationalizat odata cu o seama de alte prioritati nationale .
Care aveti gradina teren.etc. exista si.aici citeva recomandari insa in principal ligic e sa nu semanati nimuc care nu poate fi recoltat pina in mai 2017 .mai bine modelati terenul cu santuri sau acoperiti cu folie potrivit de subtine deci un.puc mai.ieftina si mai.subtire fata de cea de solar iar pomii cam tot asa sau cu un.strat de pamnt. cu grosime la marginea coroanei de cam.o.cazma iar linga tulpina de 1 m caci scurgerea de ploaie cu noroi vulcanic a treia noapte gazanta se va scurge in.cantitate mai.mare pe tulpina de pe crengi riscind sa omoare radacina si sa nu.mai inmugureasca deloc .
Cei cu radacina mai adinca nu vor suferi dar se va vedea caci va inmuguri iar si.pina toamna va infliri nemaiavind timp.sa rodeasca la venirea iernii .
rezerve de seminte butasi material saditor bulbi etc si var pt decontaminare mai grabnica amplificata si de lycrari de irigat aici fiibd favorizate zonele montane mai ploioase .
refacerea naturala a fertilitatii va dura maxim 7 luni .
Stiu doar ora tunetului .urgiei si minutul 00:47 ora Bucurestiului.
Dezvaluirea identitatii lui Iisus revenit va fi de Paste Simbata 2018 Bucuresti ora 12:00 universiyatij

#74
Baghe

Baghe

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 910
  • Înscris: 30.01.2006

View Postmihao37, on 30 noiembrie 2015 - 15:50, said:


ceva rezumat nu ai?

#75
dincadan78

dincadan78

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 6,445
  • Înscris: 29.04.2010
Obositoare poveste, obositor scrisa; un traducator ceva, avem pe aici?

#76
a3ds

a3ds

    Guru Member

  • Grup: Banned
  • Posts: 13,313
  • Înscris: 26.04.2015
Da, o sa fie nasol, ploaie cu cenusa vulcanica, Israel se duce pe penix curcanul babardit de islamici, vestul o sa se uite si o sa rada de ei, o sa fie foamete, sa facem rezerve, la final o sa fie bine.

Bubuiala o sa fie noaptea la 12 47 prin 2017 asa, dupa luna mai, iar in 2018 vine Isus.

pam pam

am citit in diagonala si eu ca e scris ingrozitor

Edited by a3ds, 02 December 2015 - 07:03.


#77
bogdan_popescu

bogdan_popescu

    Jesus is coming soon!

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 7,543
  • Înscris: 13.05.2008

View Postdincadan78, on 02 decembrie 2015 - 06:44, said:

Obositoare poveste, obositor scrisa; un traducator ceva, avem pe aici?
nu e nevoie, oricum spune numa prostii, cine vrea sa afle cum vor decurge evenimentele, ce urmeaza, si ce trebuie facut, trebuie doar sa studieze Biblia cu rugaciune si cu o inima sincera, si va afla totul.

Toti cei care aduc date exacte, ore, minut, sunt de la diavolul, Biblia ne spune clar ca nimeni nu stie si ca nimeni nu are voie sa vina cu date exacte, ca se vor dovedi false intotdeauna, e penibil.

Edited by bogdan_popescu, 02 December 2015 - 14:37.


#78
_-AppleS-_

_-AppleS-_

    ✮✮✮✮✮✮✮✮

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 4,512
  • Înscris: 09.07.2014
Apocalipsa descrisa in biblie reprezinta sfarsitul complet al religiei , evident aceasta indoctrinare colosala va sfarsi orbecaind , intr-un razboi sangeros cu insasi dovezile care o anuleaza , acestia vor lupta pana la capat impotriva a tot ce e nou si schimbator , vor incerca sa conserve cat mai pot ideile , nestiind ca evolutia este ca o apa curgatoare, surpa pana si cele mai impietrite stanci , religia va lua sfarsit cu surle si trambite mai rapid decat pana la inventarea antidotului mortii , religia va lua sfarsit cand se va putea intelege totul despre creier , si se va putea transcede intr-o realitate virtuala simulata pe un calculator.

#79
_-_

_-_

    - Magister Ludi -

  • Grup: Moderators
  • Posts: 22,901
  • Înscris: 21.03.2013
Mesaj moderator:
Va rog sa cititi recentul regulament al ariei de fata si sa va conformati cerintelor: http://forum.softped...iziuni-ipoteze/
Si nu uitati ca aria de religie este alaturi!

#80
bogdan_popescu

bogdan_popescu

    Jesus is coming soon!

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 7,543
  • Înscris: 13.05.2008

View Post_-AppleS-_, on 02 decembrie 2015 - 14:47, said:

Ti-am raspuns in topicul de pe aria religie http://forum.softped...2#entry18317319

#81
Prien

Prien

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 8,877
  • Înscris: 11.12.2006
Inainte de decembrie 1999 am auzit de apocalipsa pt ca in anul 2000 calculatoarele avea cotefledurl de la pribulina metacloraxat.. Si a fost un mare fas
In calendarul maias 12-12-2012. Un alt fass, dar cu 2 de ss..
Domnilor, tineti-va dracului de promisiuni. Aduceti apocalipsa aia si nu ma mai vrajitit atat, ca am naturelul simtitor si ma fasssi......

#82
bogdan_popescu

bogdan_popescu

    Jesus is coming soon!

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 7,543
  • Înscris: 13.05.2008

View PostPrien, on 06 decembrie 2015 - 13:17, said:

satana tot pune termene care fireste ca nu se adeveresc, special ca orice om sa zica ca tine, ca nu vine nicio apocalipsa, dar Dumnezeu nu fixeaza date exacte ca si satana, Dumnezeu doar ne-a spus evenimentele finale ca sa le recunoastem si sa stim ca sfarsitul este foarte aproape. Acestea au inceput sa se implineasca sub ochii nostrii si stim ca nu mai sunt decat cateva lucruri sa se implineasca si va veni sfarsitul tuturor lucrurilor.
Sa nu va mai asteptati la bine pe acest pamant, satan e furios deoarece stie ca are putina vreme si cauta sa insele cat mai multa lume.
Lucrurile vor merge din rau in mai rau, NICIODATA nu are sa mai fie mai bine decat acum, din contra, tot mai rau pana la final.
Cine cerceteaza si afla adevarul isi pune nadejdea in Dumnezeu si nu se va teme de nimic, pentru ca stie ca Dumnezeu vegheaza si "1000 de vor cadea alaturi si 10.000 la dreapta sa, el stie ca de el nu se va apropia, doar va privi cu ochii si va vedea rasplatirea celor rai"

#83
caiuscorneliu

caiuscorneliu

    Lazy Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 13,412
  • Înscris: 06.02.2008
Nu stiu de ce noțiunea de apocalipsa are un aer asa.. religios, paranormal.. bla bla. E de ajuns sa pice un asteroid mai maricel si gata.. GAME OVER. Are legatura cu matematica, astrofizica, probabilitati decat cu conspiratii, previziuni, profetii.

#84
bogdan_popescu

bogdan_popescu

    Jesus is coming soon!

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 7,543
  • Înscris: 13.05.2008
Apocalipsa are treaba cu cartile Daniel si Apocalipsa din Biblie, care profetizeaza exact cum se vor implini lucrurile in viata reala, mare parte din ele s-au implinit deja si istoria certifica acest lucru, s-au implinit exact cum a fost scris in Apocalipsa, toate la fix

#85
Dude_2nd

Dude_2nd

    Tehnocrat nihilist cronofag feral mogofan irecuperabil mem

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 37,715
  • Înscris: 04.01.2011
@Bogdane,
hai dincolo pe Religie ca sa nu poluam aici .

#86
bogdan_popescu

bogdan_popescu

    Jesus is coming soon!

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 7,543
  • Înscris: 13.05.2008

View PostDude_2nd, on 06 decembrie 2015 - 21:47, said:

@Bogdane,
hai dincolo pe Religie ca sa nu poluam aici .
oops, nici n-am bagat de seama ca nu-s pe religie, scuze la mod ;)

#87
don_dannielo

don_dannielo

    Bah! Are we more than dumb sheep?

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 35,456
  • Înscris: 27.06.2004
Maine gata.

http://www.adevarul....cb3f/index.html

#88
malmoth

malmoth

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,854
  • Înscris: 11.10.2006
Yarr ? Auzi la ei, ca  cica "maine (adica azi) se inverseaza polii magnetici...". parca ar fi unul care trage de heblu la o ora anume si gata, se intoarce de-andoaselea planta :D Cand o fi sa se intample, va fi un proces lent, poate nu il mai apucam, il lasam mostenire la urmasi, sa se distreze ei. Vulcani care erup in cascada, activari de falii seismice si tot tacamul... Astia ahtiati dupa marele sfarsit, in momentele alea nu cred ca mai aveti timp si chef de savurat momentul ca n-o sa stiti cum sa va salvati mai repede. Si sa va salvati unde, ca in caz ca nu stiti, planeta-nava pe care ne aflam nu dispune de barci de salvare...
Cred ca stiti episoadele din Evacuati Terra - coliziunea cu un asteroid, cresterea oceanului planetar ca urmare a intrarii Pamantului in coada unei comete - sunt variantele ideale, apropiate de SF. Daca te ascunzi sub pamant,.are grija geologia sa te conserve peste eoni (doar daca nu depozitezi si creezi din timp un departament de lucrari miniere specializat, pentru conditii de izolare severa - caile de acces/salvare astupate, distruse iremediabil si deci gasita alta cale de iesit la suprafata, daca mediul o mai permite)
La ce dimensiuni are tunelul Gotthard - am inteles ca are ramificatii pentru viitoare linii, are o statie sau doua subterane, deci poate fi modificat in viitor pentru cai de acces intr-un prezumtiv adapost subteran de sub Alpi; la fel si in alte tunele - Eurotunelul, Seikan, pentru cine are chef sa sape sub fundul marii. Daca e sa vina cometa, cel mai bine e sa o stergi in spatiu, dar realitatea nu e ca in filme unde si pe nava spatiala parca esti in avion sau tren (oamenii se misca de parca ar fi pe pamant). In cazul unui dezastru iminent investesti acum resurse importante pentru realizarea unor sicrie enorme - dupa ce bagi un procent din populatia globului sub pamant cel mai probabil vor ramane definitiv acolo cu toate sistemele autonome imaginabile.

Ce e prevazut pentru maine in program?

#89
_-_

_-_

    - Magister Ludi -

  • Grup: Moderators
  • Posts: 22,901
  • Înscris: 21.03.2013

View Postmalmoth, on 29 iulie 2016 - 00:43, said:

Ce e prevazut pentru maine in program?

Sfarsitul ofertei de upgrade gratuit la Windows 10, deci inca mai este vreme sa fie efectuat inainte de sfarsitul lumii: http://news.softpedi...ld-506717.shtml

#90
nico123

nico123

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 5,380
  • Înscris: 03.02.2009
Asta este de vazut:

[ https://www.youtube-nocookie.com/embed/yzkYinArabM?feature=oembed - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]

Anunturi

Chirurgia endoscopică a hipofizei Chirurgia endoscopică a hipofizei

"Standardul de aur" în chirurgia hipofizară îl reprezintă endoscopia transnazală transsfenoidală.

Echipa NeuroHope este antrenată în unul din cele mai mari centre de chirurgie a hipofizei din Europa, Spitalul Foch din Paris, centrul în care a fost introdus pentru prima dată endoscopul în chirurgia transnazală a hipofizei, de către neurochirurgul francez Guiot. Pe lângă tumorile cu origine hipofizară, prin tehnicile endoscopice transnazale pot fi abordate numeroase alte patologii neurochirurgicale.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate