Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
filtru de particule benzina GPF

Rascumparare titluri de stat TEZA...

Chirie la Administratia Fondului ...

Fisuri anvelope?
 Valabilitate permis auto cat. A s...

Caramida aparenta peste termosistem

Linistea din timpul penelor de cu...

Achiziție laptop baterie det...
 Cenzura in masa comentarii youtube

Inscriere copil la scoala in Roma...

exista adaptoare pentru baterii P...

Sa folosim antivirus, antimalware?
 SMS suspect livrare "posta ro...

Film original sau pirat?

Cum poti inregistra CD-uri in for...

Ceainaria celor pasionați de...
 

Cafeneaua DIGI: Discuții la liber...

* * * * - 10 votes
  • Please log in to reply
26852 replies to this topic

#37
catalinman

catalinman

    RCS & RDS

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 27,443
  • Înscris: 16.12.2006
Seteaza limba romana din meniul televizorului. Atat la EPG, cat si la pista audio 1 si 2, plus limba meniului.

Daca pui totul pe romana nu o sa mai ai probleme.

#38
alber7

alber7

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 439
  • Înscris: 12.04.2006
Meniul teveului il am in engleza si poate de aici problema, Am sa fac o incercare cand ajung home si va anunt!
Mercic!

#39
alber7

alber7

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 439
  • Înscris: 12.04.2006
Intradevar asa este. Pacat ca tare sunt obisnuit cu meniul in engleza dar ne adaptam si la asta.

#40
reus11

reus11

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,626
  • Înscris: 10.07.2014
Am o problema in legatura cu un anumit post, anume DigiSport 2 HD. Mai exact, nu imi apare in grila de canale si nu gasesc explicatia, in conditiile in care celelalte posturi care emit HD (Digi 1 si 2) nu intampina probleme. Am incercat cateva variante, am dat o cautare automata a canalelor, completa, insa tot nu l-a gasit. Trebuie sa fac o setare de țară sau ceva de genul acesta? Alta solutie nu gasesc..

Multumesc anticipat!

p s: Am un Tv Samsung.

Edited by reus11, 02 April 2016 - 23:54.


#41
sags

sags

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 9,759
  • Înscris: 24.04.2013
@reus11:
Daca nu gasesti Digi Sport 2 HD, verifica daca ai Kanal D HD + (Digi Sport 2 HD) + Antena Stars + Digi 24 Constanta + Digi 24 iasi. Daca nu le ai inseamna ca dintr-un motiv sau altul nu ti-a scanat/gasit o frecventa. In acest caz posteaza orasul din care esti sa iti spuna cineva din acea zona despre ce frecventa e vorba sa incerci sa o adaugi manual.

Daca nu e vorba de Digi Sport 2 HD, posteaza mai clar despre ce e vorba ca nu inteleg ce vrea sa insemne ‘celelalte posturi care emit HD (Digi 1 si 2)’ - din context ‘Digi 2’ nu e ‘Digi Sport 2 HD’, si altceva nu stiu ce ar putea sa fie. Sau de fapt iti lipseste Eurosport 2 HD?

Edited by sags, 03 April 2016 - 10:47.


#42
dincadan78

dincadan78

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 6,352
  • Înscris: 29.04.2010
Am mai avut si eu probleme la Samsung, la scanarea automata nu gasea 3 posturi aflate pe frecvente diferite: AXN, AXN Black, AXN White. Noroc ca am avut salvata lista pe stick, si am dat scanare doar pe frecventa cu HBO2, ca sa il prind si pe el in lista. Zona Fetesti, IL.

#43
reus11

reus11

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,626
  • Înscris: 10.07.2014

View Postsags, on 03 aprilie 2016 - 10:46, said:

@reus11:
Daca nu gasesti Digi Sport 2 HD, verifica daca ai Kanal D HD + (Digi Sport 2 HD) + Antena Stars + Digi 24 Constanta + Digi 24 iasi. Daca nu le ai inseamna ca dintr-un motiv sau altul nu ti-a scanat/gasit o frecventa. In acest caz posteaza orasul din care esti sa iti spuna cineva din acea zona despre ce frecventa e vorba sa incerci sa o adaugi manual.

Daca nu e vorba de Digi Sport 2 HD, posteaza mai clar despre ce e vorba ca nu inteleg ce vrea sa insemne ‘celelalte posturi care emit HD (Digi 1 si 2)’ - din context ‘Digi 2’ nu e ‘Digi Sport 2 HD’, si altceva nu stiu ce ar putea sa fie. Sau de fapt iti lipseste Eurosport 2 HD?
Da, asa e. Am verificat acum si nu gasesc posturile mentionate de tine  (pe langa Digi Sport 2 HD, despre care am vorbit, nu am nici Kanal D HD, Antena Stars, Digi 24 Constanta, Digi 24 Iasi).

Oras: Botosani
Judet: Botosani

Ce as putea face?

#44
adiroman

adiroman

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 542
  • Înscris: 21.01.2006
Salut
HBO 2 nu merge la mine de o luna, ecranul este negru.

#45
DIGI_Helper

DIGI_Helper

    Senior Member

  • Grup: Helper
  • Posts: 8,329
  • Înscris: 16.04.2014
@adiroman - Te rog sa ma contactezi prin PM si sa mentionezi codul de client.

#46
Seteh

Seteh

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,846
  • Înscris: 21.02.2009
Am si o intrebare si poate ma ajuta si pe mine DIGI Helper.
Am 4 televizoare in casa si m-am dat putin peste cap si am rezolvat cumva sa am 4 dispozitive. Astfel am un IPTV, un decodor SD, un decodor HD si un card. Ultimul luat a fost cardul si a fost ceva scandal atunci. Ma rog, a trebuit sa ma duc pe la vreo 3 locatii Digi ca in sfarsit sa gasesc unul sa imi spuna ca nu consider IPTV ca dispozitiv si astfel sa socoteasca ca am doua si il pot lua si pe al treilea. Ceilalti nu au vrut sa imi dea intrucat au spus ca deja am 3.
Acum mi-am schimbat unul dintre televizoare si as putea sa iau inca un card pe care l-as inlocui cu decodorul SD sau IPTV-ul doar ca nu stiu daca o sa pot face asa ceva. Se poate?
Doar astea doua as vrea sa le schimb intrucat deja toate tv-urile sunt HD iar de IPTV m-am cam saturat sa nu am mereu toate posturile ( acum nu HBO2) sau sa il resetez mereu.
As vrea o parere de cum sa pun problema ca sa nu ma duc la locatia DIGI degeaba.
Bine, ar mai fi o intrebare. Se mai gasesc carduri?

#47
crislacor

crislacor

    Cui îi pasă...?!

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 22,937
  • Înscris: 20.06.2009
Se pot lua pînă la 5 (cinci) echipamente pe același abonament. Poți face cum vrei, fie dai înapoi un echipament și iei CAM CI+, fie iei un CAM suplimentar.
Deci, du-te liniștit!

#48
DIGI_Helper

DIGI_Helper

    Senior Member

  • Grup: Helper
  • Posts: 8,329
  • Înscris: 16.04.2014
@Seteh - Informatia oferita de @crislacor este una corecta. Poti detine maxim 5 echipamente digitale. In cazul in care vei intampina dificultati te rog sa ma contactezi la sediu (nu ar trebui sa fie cazul).

#49
Seteh

Seteh

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,846
  • Înscris: 21.02.2009
Ok. Multumesc mult pentru informatii. Informatia mea era veche Posted Image  . Sunt cam 3-4 ani de atunci si tin minte ca erau maxim 3.

Edited by Seteh, 21 May 2016 - 04:48.


#50
Flat

Flat

    Bugetar Esențial

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 32,875
  • Înscris: 23.06.2006
as dori sa semnalez doua probleme:

1. a fost modificat aspect-ratio canalului H!T Music recent (2-3 saptamani) din 4:3 in 16:9 astfel incat toate videoclipurile se vad "turtite". nu stiu daca sursa vine asa sau e modificare din partea operatorului de cablu, daca este cazul 2 ar trebui remediat
2. pe canalele DigiSport 2 si 3 apar macroblocuri la perioade de timp de cateva zeci de secunde, stiu pentru ca urmaresc MotoGP si in toate week-end-urile am avut aceste probleme, pare a fi un bruiaj ceva !?

#51
dac

dac

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 186
  • Înscris: 23.04.2004
Artefacte digitale aproape pe toate canalele HD in Bucuresti, Piata Unirii. Apar periodic, uneori mai des alteori mai rar, in ciuda nivelurilor semnal si calitate la maxim amandoua. Sunt radioamator si vad o purtatoare (aparent) nemodulata pe 442 MHz in eter. Are cineva idee ce e cu ea? Ma gandesc ca poate contribuie la reducerea raportului C/N (pare a avea putere mare).

#52
dincadan78

dincadan78

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 6,352
  • Înscris: 29.04.2010
Nu stiu cum e la oamenii astia de apar mereu artefacte, dar la UPC nu exista probleme de genul asta. Sunt mai scumpi, dar...

#53
queron

queron

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 6,480
  • Înscris: 31.01.2016
Pe 442 Mhz e curat, de la 450 Mhz incepe LTE.ul.

Pe UPC totul e ok pe frecventa aia, semnal bun.

#54
cezarf

cezarf

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 21
  • Înscris: 10.03.2012

View Postdac, on 07 iunie 2016 - 10:18, said:

Artefacte digitale aproape pe toate canalele HD in Bucuresti, Piata Unirii. Apar periodic, uneori mai des alteori mai rar, in ciuda nivelurilor semnal si calitate la maxim amandoua. Sunt radioamator si vad o purtatoare (aparent) nemodulata pe 442 MHz in eter. Are cineva idee ce e cu ea? Ma gandesc ca poate contribuie la reducerea raportului C/N (pare a avea putere mare).

Și eu am aceeași problemă cu artefacte digitale pe canalele HD în București pe Gheorghe Șincai. Calitatea semnalului este 100% iar puterea semnalului este 79%.

Anunturi

Chirurgia endoscopică a hipofizei Chirurgia endoscopică a hipofizei

"Standardul de aur" în chirurgia hipofizară îl reprezintă endoscopia transnazală transsfenoidală.

Echipa NeuroHope este antrenată în unul din cele mai mari centre de chirurgie a hipofizei din Europa, Spitalul Foch din Paris, centrul în care a fost introdus pentru prima dată endoscopul în chirurgia transnazală a hipofizei, de către neurochirurgul francez Guiot. Pe lângă tumorile cu origine hipofizară, prin tehnicile endoscopice transnazale pot fi abordate numeroase alte patologii neurochirurgicale.

www.neurohope.ro

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate