Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Ce marca si model de DVD-RW sa cu...

Achizitie camera video auto (II)

Baza de date cu imagini pe bani

Robotul martian european, revigor...
 Geoana: „Sistemul de vot es...

Imprimare mai multe pagini intr-o...

trebuie sa depun declaratie unica...

Ruse vs Rusesti
 Le mai putem da pe brazda? tipsuri

Recomandari gips carton tavane. (...

ce fel de activitate intretinere ...

Se poate imbunatati o poza sa se ...
 Folosește cineva syncthing? ...

Închidere fereastra dupa deschidere.

Kit AC contine brate Unitatea ext...

Smart Switch fara neutru
 

Incepator in web design am nevoie de ajutor la EasyPhp

- - - - -
  • Please log in to reply
15 replies to this topic

#1
elis22

elis22

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 29
  • Înscris: 08.01.2014
Am creat un site in php folosind easyphp care are inclus apache, mysql si php. Am vrut sa fac un buton pe care daca dau click sa intre in baza de date dar din pacate nu imi ruleaza bine codul si imi da eroare.Rog pe cine se pricepe sa imi spuna si mie care este problema ? Sunt incepator in asa ceva si nu ma pricep la mysql foarte mult. Daca vreau sa intru in baza aia de date pe care am creat-o in mysql trebuie sa adaug si date in alt fisier .txt sau cum ?

#2
yonut_a

yonut_a

    Trala la la la

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,948
  • Înscris: 03.08.2008

Quote

dar din pacate nu imi ruleaza bine codul si imi da eroare

Din pacate nici noi nu detinem un glob de cristal sa ghicim eroare si ce inseamna "nu imi ruleaza bine codul"

#3
whiteboy

whiteboy

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 927
  • Înscris: 18.12.2007
Care-i legatura Web Design-ului cu PHP?

#4
EmanuelEmy7

EmanuelEmy7

    Member

  • Grup: Banned
  • Posts: 742
  • Înscris: 18.05.2014
Php-ul nu se ocupa cu adaugatul de fisiere, ci este doar un limbaj de programare!

#5
elis22

elis22

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 29
  • Înscris: 08.01.2014
stiu, dar prin php incerc sa fac legatura cu bd mysql ... eu am vrut sa fac un buton pe care daca dau click sa imi apara o lista cu nume, prenume, etc  ... aceasta lista trebuie extrasa din mysql ... dar nu stiu cum

#6
EmanuelEmy7

EmanuelEmy7

    Member

  • Grup: Banned
  • Posts: 742
  • Înscris: 18.05.2014

View Postelis22, on 19 iunie 2014 - 07:28, said:

stiu, dar prin php incerc sa fac legatura cu bd mysql ... eu am vrut sa fac un buton pe care daca dau click sa imi apara o lista cu nume, prenume, etc  ... aceasta lista trebuie extrasa din mysql ... dar nu stiu cum
Ok!

#7
xxvirusxx

xxvirusxx

    Retired

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 13,441
  • Înscris: 11.11.2005
Vezi aici, poate te ajuta.

#8
elis22

elis22

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 29
  • Înscris: 08.01.2014
Vad ca aici pe forum userii nu doresc altceva decat sa adune cat mai multe postari ... toti se aduna ca si mustele la cate un topic  dar dispar cand e vb  sa fie expliciti si la subiect ... sincer moderatorii ar trebui sa ia niste masuri !

#9
neagu_laurentiu

neagu_laurentiu

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 40,640
  • Înscris: 30.07.2003
Ai primit mai sus link la un tutorial destul de clar, tu ai formulat in titlu o prostie in raport cu ce doresti, n-ai gasit aria, nu vrei sa citesti in help s.a.m.d. E normal sa fii luat asa dar tu citeste printre randuri, trage concluzia si nu te mai arata persecutat ! Nimeni nu ti-e dator cu ceva. Tu nu stii sa smulgi de la noi ce vrei. Mai mare placere sa ajuti pe cineva care are nevoie dar sa vedem ca ai nevoie (formulare punctuala, inginereasca, nu ne intereseaza povestile chiar daca esti incepator).

Edited by neagu_laurentiu, 19 June 2014 - 21:01.


#10
yonut_a

yonut_a

    Trala la la la

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,948
  • Înscris: 03.08.2008
Dupa ce nu esti in stare nici macar sa întrebi ce ai nevoie tot tu esti tare de gura ?

Zi si mie ce spanac trebuia sa intelegem noi din "imi da eroare si nu merge". Ai primit tutorial. Nu ti a fost suficient? Vroiai chiar mura in gura ?

#11
elis22

elis22

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 29
  • Înscris: 08.01.2014
deci neagu_laurentiu si yonuta ... nu stiu cine v-a intrebat ceva pe voi ?!?! Am deschis acest topic in speranta ca cineva ma va ajuta, nu ca eu voi ajuta niste useri bezmetici sa isi adune postari !

Edited by elis22, 19 June 2014 - 21:49.


#12
neagu_laurentiu

neagu_laurentiu

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 40,640
  • Înscris: 30.07.2003
Iti dau tie postarile daca atat ai inteles tu din poveste !
Apoi cand postezi pe un forum public iti asumi orice comentariu de bun simt. Pacat ca nu vezi esenta.

Monser, tu nu vrei ajutor, te cunoastem: http://forum.softped.../#entry15270234

Edited by neagu_laurentiu, 19 June 2014 - 22:04.


#13
elis22

elis22

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 29
  • Înscris: 08.01.2014
neagu_laurentiu alta treaba nu ai decat sa imi urmaresti intrebarile ? :) te rog frumos sa nu mai intervii, pt ca si asa nu ajuti cu nimic din contra, cel putin pe mine unul ! cand vezi un topic de-al meu te rog fa next ! :)

#14
neagu_laurentiu

neagu_laurentiu

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 40,640
  • Înscris: 30.07.2003
Promit. Parol. Eu am pus frana in calea cunoasterii tale. De acum sa curga fluviul cu invataminte.

#15
G1q

G1q

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,019
  • Înscris: 31.01.2007
Si care e pana la urma problema ? Ce nu merge ?

#16
yonut_a

yonut_a

    Trala la la la

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,948
  • Înscris: 03.08.2008

View Postelis22, on 19 iunie 2014 - 21:48, said:

deci neagu_laurentiu si yonuta ... nu stiu cine v-a intrebat ceva pe voi ?!?! Am deschis acest topic in speranta ca cineva ma va ajuta, nu ca eu voi ajuta niste useri bezmetici sa isi adune postari !


Quote

din pacate nu imi ruleaza bine codul si imi da eroare.Rog pe cine se pricepe sa imi spuna si mie care este problema ?

Tu nu pricepi ca nu aveam la ce sa te ajutam ?
Tu nu esti capabil sa formulezi o simpla intrebare. ai citit ceva din forumul asta pana acum ? sa vezi cum se pune o intrebare cand vrei un raspuns coerent si la obiect ?

E ca si cum te as intreba eu "Masina lui Vasile nu merge, ce sa ii fac sa o repar ?"

Anunturi

Bun venit pe Forumul Softpedia!

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate