Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Nivel de trai

Semnal bun da'... prost

De ce statiile de radio FM nu ren...

Pe unde pot sa gasesc statistici ...
 Este reconditionat acest laptop?

Prelungire fire electrice

Amintiri despre satelit si retran...

Care este cel mai bun mod de a pr...
 Recomandare centrala termica apar...

samsung Xcover 5 Nu mai vrea

Telefon de budget pentru filme 10...

Recomandare serviciu / firma recu...
 La mulți ani @Piniuli!

Pret inghetata corso kaufland?

La multi ani @Constantin si Elena...

La mulți ani @Ion_Bumbu!
 

Viața în Epoca Ceaușescu: lumini și umbre

* * * - - 15 votes
  • This topic is locked This topic is locked
31619 replies to this topic

#13105
Sidorin

Sidorin

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 6,514
  • Înscris: 12.07.2010

View Postdjl, on 27 martie 2017 - 17:47, said:

Cine a fost Rozica?   Posted Image

Ştii cine a fost? Cea mai frumoasă fată dintr-un liceu de 800 de elevi. Blondă cu ochi albaştri, nu găsise o carte la bibliotecă şi am alergat să-i spun că am găsit-o EU. În nenorocita zi de 16 august 1972 s-au aşezat să mănânce, la ora de masă (făceau practică la „sac în sac”), o ladă cu ţevi groase depozitată neglijent s-a rostogolit peste ea „AU”, atât a mai spus ...
Sunt printre singurii care îi mai aprind o lumânare, timid, introvertit, când un coleg a vrut să ne facă cunoştinţă am alergat două etaje:„Nu pot, Adi, nu pot” ...

#13106
Sidorin

Sidorin

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 6,514
  • Înscris: 12.07.2010
Mă angajasem o lună la Fabrica de Mobilă, şeful de acolo a dat un telefon ca să fiu învoit în acea zi, habar nu aveam că sunt şi oameni buni în lume, probabil a studiat listele cu elevi, eram cu un an mai mic decât Rozi, nu aş fi avut nicio şansă la „ea”, vorbind corect acum.

#13107
MembruAnonim

MembruAnonim

    MembruAnonim

  • Grup: Banned
  • Posts: 399,554
  • Înscris: 08.10.2015
Nu poţi şti niciodată dacă ai fi avut sau nu şanse. Oricum, ai un înger în plus care te veghează.
Dumnezeu s-o odihnească.
Faptul că a murit astfel denotă o karmă extrem de încărcată a părinţilor ei.
Pe de altă parte, ar fi foarte interesant să afli destinul celor care au contribuit la depozitarea acelei lăzi.

Eu am căutat să aflu ce s-a ales de capul celor care mi-au făcut rău în viaţă, indiferent de mărimea şi implicaţiile răului. Absolut niciunul n-o duce bine, câţiva au decedat (majoritatea stupid).
Ca să nu fiu acuzat de offtopic: tovarăşa învăţătoare pe care am avut-o în clasele I-IV (1980-1983) avea o plăcere diabolică de a folosi indicatorul din dotarea laboratorului de geografie pe palmele noastre. Avea un adevărat ritual: ne aşeza pe noi, "condamnaţii", la tablă, ne înşira prostioarele pe care le făcusem - de exemplu, vorbit în oră, dar inacceptabil pentru efortul pe care partidul şi statul l-a făcut pentru noi, bla-bla - şi apoi ne cerea să repetăm prostioarele una câte una; la sfârşitul fiecărei recitări, pac - un indicator din ăla la palmă. Durea ca dracu', era un băţ lung şi subţire, dar foarte rezistent... până când într-o bună zi, un coleg care era anticomunist convins (şi, deci, etichetat drept golanul clasei - dealtfel rar purta cravata de pionier) şi-a pus mintea şi a rupt indicatorul. În fine.
Ei bine, această tovarăşă învăţătoare a îmbătrânit în cel mai urât mod posibil în care poate îmbătrâni o femeie. O stafidă sau o smochină este sexy pe lângă ea. Un bolnav de Alzheimer are o memorie extraordinară, pe lângă ea. Până acum câteva luni o mai vedeam bântuind pe trotuarul din faţa şcolii, uitându-se la copiii care acum butonează smartphone-uri în loc să se bată cu ghiozdanele sau cu penarele. Mai arunca un ochi şi pe la maşinile parcate în curtea şcolii, probabil cu ciudă faţă de faptul că, deşi regimul comunist "a făcut totul", iată că românul poate avea maşina dorită fără listă de aşteptare. M-a cuprins mila când am văzut-o, dar n-a fost nevoie să mă fac că n-o recunosc, deoarece privea efectiv prin oameni, fără să-i vadă.
Şi cred că şi-a pierdut şi 90% din voce.

#13108
poadol

poadol

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 14,104
  • Înscris: 13.12.2010
Deh, batranetea neiertatoare.

"Secretizarea abuzivă şi criminală practicată de autorităţi în dosarele Revoluţiei, a avut darul de ai ascunde timp de 20 de ani, pe principalii responsabili ai masacrului din Decembrie 1989. Nu este încă foarte clar ce căutau trupele speciale sovietice în România, nici dacă au existat terorişti străini. Generalii Victor Atanasie Stănculescu şi Mihai Chiţac sunt singurii ţapi ispăşitori mai de vază, judecaţi, condamnaţi şi încarceraţi la Jilava pentru evenimentele Revoluţiei. Doi octogenari sacrificaţi pentru imaginea Justiţiei române în străinătate, plini de afecţiuni, dar doldora de secrete. Confruntat cu realităţile închisorii, Stănculescu a început să vorbească despre proiectele clasificate secret de stat de regimul comunist. Este vorba despre arme de distrugere în masă, rachete cu rază medie de acţiune purtătoare de focoase nucleare, iperită sau bruceloză. Mihai Chiţac unul dintre cei mai importanţi responsabili militari în aceste proiecte, nu a scos niciun cuvânt până acum. Secretele generalilor de la Jilava nu se referă la Revoluţie, ci la ceea ce se ascunde în spatele ei.
Deşi iniţial le-a dat cu tifla jurnaliştilor prea curioşi, în cele din urmă, Stănculescu s-a hotărât să dea frâu liber amintirilor. A început cu  interviuri televizate din Spitalul Penitenciar Jilava, referitoare la traficul şi contrabanda cu armament din perioada comunistă. În calitate de şef al Departamentului de Înzestrare al Armatei, fostul general era la curent cu multe operaţiuni derulate de Securitate în “lumea a treia”. Sute de milioane de dolari din comerţul cu armament pe spaţiul arab intrau în anii ’80 în conturile faimoasei firme ICE Dunărea. Recent, Stănculescu a scris o carte – “În sfârşit adevărul…”, dezvăluind câte ceva din culisele altor operaţiuni clasificate Secret de Stat. “Discutam mai mult problemele armei chimice. La el era problema staţiei-pilot în una, două uzine mari pentru fabricarea iperitei şi pe care o experimentasem în teren. Aceasta a fost prima dintre cele trei componente ale armelor chimice. Apoi a fost arma bacteriologică, când a venit generalul Popescu din India cu probele de viruşi în eprubete, sticluţe în buzunarul interior de la haină.”, povesteşte Stănculescu. Dacă mai adăugăm micile indiscreţii ale generalului despre programul pentru bomba atomică, derulat la Turnu Severin, Măgurele şi Piteşti, sub umbrela instalaţiilor de la Cernavodă, ne putem face o idee despre secretele închise la Spitalul Penitenciar Jilava."

"În cazul proiectelor de trei zerouri (Strict Secret de Importanţă Deosebită), cum era “Măgura”, politicienii sub acoperire promovaţi de noua putere dâmboviţeană, au păstrat tăcerea. După ce fostul şef al Direcţiei de Înzestrare a Armatei, generalul Popa Florentin a refuzat să se implice, se pare că declasificarea s-a făcut la intervenţia preşedintelui Ion Iliescu. Proiectele de trei zerouri au fost declasificate şi abandonate pe la jumătatea anilor ‘90. La fel şi majoritatea institutelor de cercetare ale Armatei şi Securităţii. Rachetele cu rază medie de acţiune primite de la sovietici au dispărut ca prin farmec. În mod curios, scandalul bombei nucleare din Carpaţi a apărut în presa rusă în cursul anului 2009, când Institutului pentru Strategia Naţională a Rusiei a publicat câteva  informaţii referitoare la proiect. Astfel, “fraţii de la Răsărit” ne-au dat un semn. Dacă noi scoatem la iveală documentele secrete referitoare la intervenţia sovietică în ’89 pe teritoriul României, ruşii sunt gata să ne spună ce se ascunde în spatele Revoluţiei. În sfârşit, adevărul."
DEZVĂLUIRI INCREDIBILE: Proiectele secrete ale lui Ceauşescu şi ale generalilor de la Jilava! | Arme de distrugere în masă şi drone ruseşti

comentariu:
"Adevarul este ca n-a fost o revolutie, a fost o lovitura de stat data de agentii sovietici din tara si cei veniti dinafara. Pentru legitimare aveau nevoie de o revolta populara controlata. Revolta a depasit asteptarile si ameninta sa se transforme intr-o revolutie anticomunista. Tentativa de revolutie a fost innabusita. Lichelele securisto-comuniste au ramas la putere si s-au transformat in lichele capitaliste care au jefuit si au ticalosit Romania!" Marian Vladescu

Edited by poadol, 28 March 2017 - 11:13.


#13109
Tsunamii

Tsunamii

    Bucuresti

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 50,072
  • Înscris: 20.10.2015

View PostPSC, on 28 martie 2017 - 10:54, said:

Eu am căutat să aflu ce s-a ales de capul celor care mi-au făcut rău în viaţă, indiferent de mărimea şi implicaţiile răului.

Cei care mi-au facut rau in viata (inclusiv ca mi l-au omorat pe batranu'), au contribuit din plin la realizarea mea in viata
Nu-mi pierd timpul. mai repede imi enervez cainele cu care ma joc cand vin acasa de la servic i, :lol:
Pentru ea, sunt cel mai mare enervator de animale din lume

#13110
r_murphy

r_murphy

    ANTENIST SPALAT PE CREIER

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 13,167
  • Înscris: 30.04.2007

View Postpoadol, on 28 martie 2017 - 11:06, said:

"Secretizarea abuzivă şi criminală practicată de autorităţi în dosarele Revoluţiei, a avut darul de ai ascunde timp de 20 de ani, pe principalii responsabili ai masacrului din Decembrie 1989.

si as mai completa eu "si cei care de prin 85 incoace au supus tara la infometare, creind astfel starea psihica generala care a determinat oamenii sa iasa in strada pe post de PAGUBE COLATERALE, sau EROI AI REVOLUTIEI" ...

Edited by r_murphy, 28 March 2017 - 14:07.


#13111
djl

djl

    Smrt fačizmu, sloboda narodu! Șah la bărboși.

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 112,791
  • Înscris: 13.06.2004
Eu sunt curios de ce s-a renunţat la proiectul I.A.R. 99 "Şoim".

#13112
poadol

poadol

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 14,104
  • Înscris: 13.12.2010

View Postr_murphy, on 28 martie 2017 - 14:07, said:

si as mai completa eu "si cei care de prin 85 incoace au supus tara la infometare, creind astfel starea psihica generala care a determinat oamenii sa iasa in strada pe post de PAGUBE COLATERALE, sau EROI AI REVOLUTIEI" ...
In Arad in 23 si 24 Decembrie 1989 s-au distrat sa traga cu mitralierele din 2 TAB-uri in si peste Banca Nationala a Romaniei, ceea ce poate fi asimilat cu o contra Revoltei populare sau "stati acasa fraierilor ca preluam noi intre timp fraiele puterii care erau cat pe aici sa ne scape printre degete".

#13113
tytysor

tytysor

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 21,584
  • Înscris: 02.09.2006

View PostPSC, on 28 martie 2017 - 10:54, said:

Nu poţi şti niciodată dacă ai fi avut sau nu şanse. Oricum, ai un înger în plus care te veghează.
Dumnezeu s-o odihnească.
Faptul că a murit astfel denotă o karmă extrem de încărcată a părinţilor ei.
Pe de altă parte, ar fi foarte interesant să afli destinul celor care au contribuit la depozitarea acelei lăzi.

Eu am căutat să aflu ce s-a ales de capul celor care mi-au făcut rău în viaţă, indiferent de mărimea şi implicaţiile răului. Absolut niciunul n-o duce bine, câţiva au decedat (majoritatea stupid).
Ca să nu fiu acuzat de offtopic: tovarăşa învăţătoare pe care am avut-o în clasele I-IV (1980-1983) avea o plăcere diabolică de a folosi indicatorul din dotarea laboratorului de geografie pe palmele noastre. Avea un adevărat ritual: ne aşeza pe noi, "condamnaţii", la tablă, ne înşira prostioarele pe care le făcusem - de exemplu, vorbit în oră, dar inacceptabil pentru efortul pe care partidul şi statul l-a făcut pentru noi, bla-bla - şi apoi ne cerea să repetăm prostioarele una câte una; la sfârşitul fiecărei recitări, pac - un indicator din ăla la palmă. Durea ca dracu', era un băţ lung şi subţire, dar foarte rezistent... până când într-o bună zi, un coleg care era anticomunist convins (şi, deci, etichetat drept golanul clasei - dealtfel rar purta cravata de pionier) şi-a pus mintea şi a rupt indicatorul. În fine.
Ei bine, această tovarăşă învăţătoare a îmbătrânit în cel mai urât mod posibil în care poate îmbătrâni o femeie. O stafidă sau o smochină este sexy pe lângă ea. Un bolnav de Alzheimer are o memorie extraordinară, pe lângă ea. Până acum câteva luni o mai vedeam bântuind pe trotuarul din faţa şcolii, uitându-se la copiii care acum butonează smartphone-uri în loc să se bată cu ghiozdanele sau cu penarele. Mai arunca un ochi şi pe la maşinile parcate în curtea şcolii, probabil cu ciudă faţă de faptul că, deşi regimul comunist "a făcut totul", iată că românul poate avea maşina dorită fără listă de aşteptare. M-a cuprins mila când am văzut-o, dar n-a fost nevoie să mă fac că n-o recunosc, deoarece privea efectiv prin oameni, fără să-i vadă.
Şi cred că şi-a pierdut şi 90% din voce.
Las-o naibii, chiar ne crezi de gradinita? invatatoare care va vorbea de partid si de stat, colegi de clasele 1-4 anticomunisti convinsi cind voi nici nu stiati bine sa va stergeti la nas...spune-le celor ce au conceput chestia asta sa-si caute de lucru ca nu e pentru ei!

View Postpoadol, on 28 martie 2017 - 14:48, said:

In Arad in 23 si 24 Decembrie 1989 s-au distrat sa traga cu mitralierele din 2 TAB-uri in si peste Banca Nationala a Romaniei, ceea ce poate fi asimilat cu o contra Revoltei populare sau "stati acasa fraierilor ca preluam noi intre timp fraiele puterii care erau cat pe aici sa ne scape printre degete".
Nu este in firea lucrurilor ca cei care au dat o lovitura de stat sa ia puterea? De ce si-ar rica cinava viata intr-o lovitura de stat numai ca sa lase puterea oprtunistilor de pe margine!?? Iliescu, daca este adevarat ca a fost de la inceput in afacere, se putea proclama si imparat, tar sau padisah! El darimase vechea conducere, el ii lua locul. Dar nu a fost as, au urmat alegeri si conducatorii de toate gradele s-au tot schimbat!

#13114
Kokoshmare

Kokoshmare

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 28,119
  • Înscris: 20.12.2007

View Postdjl, on 28 martie 2017 - 14:16, said:

Eu sunt curios de ce s-a renunţat la proiectul I.A.R. 99 "Şoim".
IAR 99 Soim este perfect functional
[ https://www.youtube-nocookie.com/embed/19e5YJy6FYM?feature=oembed - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]

IAR 95 supersonicul nu a putut fi finalizat pentru ca si atunci ca si acum cumpararea sau construirea sub licenta a motoarelor supersonice si a avionicii performante este o chestie foarte strict regulata.

Din vest era exclus sa se dea ceva direct, yugoslavii au refuzat pentru ca trebuiau sa respecte si ei aceleasi regului si aveau propriul proiect, israelienii primisera si ei o smetie cand au incercat sa construiasca IAI Lahav.

Sovieticii au refuzat net fie si sa se utilizeze motorul de pe Migurile existente asa ca proiectul a fost abandonat mai ales ca intervenise si colapsul economic din anii 80

#13115
poadol

poadol

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 14,104
  • Înscris: 13.12.2010

View Posttytysor, on 28 martie 2017 - 15:17, said:

Nu este in firea lucrurilor ca cei care au dat o lovitura de stat sa ia puterea? De ce si-ar rica cinava viata intr-o lovitura de stat numai ca sa lase puterea oportunistilor de pe margine!?? Iliescu, daca este adevarat ca a fost de la inceput in afacere, se putea proclama si imparat, tar sau padisah! El darimase vechea conducere, el ii lua locul. Dar nu a fost asa, au urmat alegeri si conducatorii de toate gradele s-au tot schimbat!
Care ar fi fost oportunistii???? Iliescu a fost la Timisoara cumva si n-am aflat noi inca? Iliescu doar s-a catarat pe val si  ... restul este cunoscut deja.

#13116
djl

djl

    Smrt fačizmu, sloboda narodu! Șah la bărboși.

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 112,791
  • Înscris: 13.06.2004
@ Kokoshmare : de ce e aşa de strict regulată şi de ce acum dacă ne-am pus bine cu N.A.T.O. nu luăm motoare?

#13117
Tsunamii

Tsunamii

    Bucuresti

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 50,072
  • Înscris: 20.10.2015

View PostKokoshmare, on 28 martie 2017 - 16:14, said:


IAR 95 supersonicul nu a putut fi finalizat pentru ca si atunci ca si acum cumpararea sau construirea sub licenta a motoarelor supersonice si a avionicii performante este o chestie foarte strict regulata.

Din vest era exclus sa se dea ceva direct, yugoslavii au refuzat pentru ca trebuiau sa respecte si ei aceleasi regului si aveau propriul proiect, israelienii primisera si ei o smetie cand au incercat sa construiasca IAI Lahav.

Sovieticii au refuzat net fie si sa se utilizeze motorul de pe Migurile existente asa ca proiectul a fost abandonat mai ales ca intervenise si colapsul economic din anii 80

Hai lasa-ma cu vechiturile tale.
Romanii au pierdut cursa cu tehncologia in 45 si s-au facut ca fura tehnologie din nou in 80, dar tehnologie '60
De ce?
Pentru ca erau prosti condusi de un prost si o proasta.

Am ajuns sa traiesc sa vad rasa de pe fata pamantului mizeria de industrie.

#13118
Kokoshmare

Kokoshmare

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 28,119
  • Înscris: 20.12.2007

View Postdjl, on 28 martie 2017 - 17:54, said:

@ Kokoshmare : de ce e așa de strict regulată și de ce acum dacă ne-am pus bine cu N.A.T.O. nu luăm motoare?
De ce e tehnica militara foarte atent supravegheata cred ca nu e cazul sa ma intrebi ca absolvent de istorie.
Cat despre achizitiile militare ce parere ai, gasesti chestii gen "trei la zetze mii" pe piata sau cu mult mai multe zerouri in coada ?

#13119
djl

djl

    Smrt fačizmu, sloboda narodu! Șah la bărboși.

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 112,791
  • Înscris: 13.06.2004
În fine, dacă am fi fost în stare să producem noi un motor, ne-ar fi lăsat în pace?

#13120
Platon

Platon

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 8,692
  • Înscris: 22.10.2002

View Postdjl, on 28 martie 2017 - 19:13, said:

În fine, dacă am fi fost în stare să producem noi un motor, ne-ar fi lăsat în pace?

Nu cred, capitalismul in sinea lui este frumos, privit din afara este chiar idilic, dar cand intri in miezul lui constati ca este urat, mizerabil, te insingureaza, te certi cu prietenii, dar este poleit frumos, si ei nu ne-ar fi lasat, pentru ca suprematie, pentru ca bani, pentru concurenta, pentru multe alte lucruri.
Eu cred ca l-am fi facut, daca am fi fost lasati, si nu sabotati din toate partile, adica ceea ce se intampla acum, cand Romania este aproape dezmembrata, secata de resurse, de creiere, de tot, in curand o sa fie terenul de joaca al altora, dar imi doresc sa ma insel.

#13121
Tsunamii

Tsunamii

    Bucuresti

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 50,072
  • Înscris: 20.10.2015

View Postdjl, on 28 martie 2017 - 19:13, said:

În fine, dacă am fi fost în stare să producem noi un motor, ne-ar fi lăsat în pace?

View PostPlaton, on 28 martie 2017 - 19:17, said:


Nu cred, capitalismul in sinea lui este frumos, privit din afara este chiar idilic, dar cand intri in miezul lui constati ca este urat, mizerabil, te insingureaza, te certi cu prietenii, dar este poleit frumos, si ei nu ne-ar fi lasat, pentru ca suprematie, pentru ca bani, pentru concurenta, pentru multe alte lucruri.
Eu cred ca l-am fi facut, daca am fi fost lasati, si nu sabotati din toate partile, adica ceea ce se intampla acum, cand Romania este aproape dezmembrata, secata de resurse, de creiere, de tot, in curand o sa fie terenul de joaca al altora, dar imi doresc sa ma insel.

Nu se putea face.
Nu ai putere economica, nu ai oameni, nu ai piata

Ia-o invers de fapt, porneste de la vanzare.
Cine ti-l cumpara?
Cu cine il faci?
Cu ce bani?

Plus ca Romania era la nivelul de geometrie descriptiva si rigla de calcul, fara experienta.

Hai sa luam Dacia, ca e cel mai bun exemplu, si Dacia nu zboara.
Dacia 1300 ajunsese de rahat. Datorita inginerilor care alegeau materialele dupa cum batea vantul.
Inginerii se alegeau pe pile iar productia costa mai mult decat masina.

Un prototip nou, Solenta, facuta cu francezii a costat peste €2M/masina
Apoi s-a trecut la Logan

Ca sa faci o masina d-asta, sa-ti fie aprobate fondurile (ma refer la renault), trebuie sa vii cu calcule financiare, bugete, amortizare etc.

Un inginer la Dacia era expert in a tine desene vechi in rastel.
Un inginer plecat din Dacia sau Autobuzul trebuia sa faca rezidentiat in afara Romaniei pe bani putini 2-3 ani sa invete cu ce se mananca automotive

In ultimii ani, inginerii romani se bat cu cei de la Ferrari si Bentley, Dailmer si BMW, Tata si Chrysler, inginerii romani pregatiti in RTR.
Trebuie sa fii la punct cu sistemele lor informationale sa intelegi slangul lor sa stii ce sisteme de calitate si de securitate sa folosesti, cum se tine global o sedinta etc
De unde sa invete romanul toate astea?

Nu, romanul nu putea face NIMIC, pentru ca el a fost pregatit de o economie comunista care NU AVEA NEVOIE de vanzari.
In Romania nu simteai (si multi idioti nici acum n-o fac), aspectul comercial al ingineriei.
Romania pregatea omul nou pentru economia centralizata in care obliga cumparatorul ce sa cumpere.
De aici, calitatea a tot scazut, pentru ca .... competitia era zero.

Imi aduc aminte ca in 95 din 10 pompe de frana de Satu Mare, doar 3 functionau.

In Romania omul, specialistul si economia erau bolnavi, avea cangrena, trebuiau sterse de pe fata pamantului, fier vechi.
Asta pentru ca au fost proiectate de un imbecil si o imbecila.
Voi vreti sa concurati cu alte economii in care competenta nu era vorba-n vant?

Pacat ca a trecut atata timp si ca Iliescu a reusit sa traga cat a putut prostia lui tara inspre evul mediu

#13122
tytysor

tytysor

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 21,584
  • Înscris: 02.09.2006

View Postdjl, on 28 martie 2017 - 17:54, said:

@ Kokoshmare : de ce e aşa de strict regulată şi de ce acum dacă ne-am pus bine cu N.A.T.O. nu luăm motoare?
Sincer: chiar crezi ca colegul nostru este factorul de decizie care ar putea sa ofere un raspuns??

View Postdjl, on 28 martie 2017 - 19:13, said:

În fine, dacă am fi fost în stare să producem noi un motor, ne-ar fi lăsat în pace?
Turcii, martienii, scafandrii, cine sa ne lase in pace!

P.S. Daca vrei, iti vind eu cu 5 lei bucata intrebari mai inteligente pe orice subiect! Comanda minima 150 lei!

View PostKokoshmare, on 28 martie 2017 - 19:11, said:

De ce e tehnica militara foarte atent supravegheata cred ca nu e cazul sa ma intrebi ca absolvent de istorie.
Cat despre achizitiile militare ce parere ai, gasesti chestii gen "trei la zetze mii" pe piata sau cu mult mai multe zerouri in coada ?
Gasesti exact cu 3 la 10.000, dar le revinzi statului roman de 42 de ori mai scumpe!

Anunturi

Second Opinion Second Opinion

Folosind serviciul second opinion ne puteți trimite RMN-uri, CT -uri, angiografii, fișiere .pdf, documente medicale.

Astfel vă vom putea da o opinie neurochirurgicală, fără ca aceasta să poată înlocui un consult de specialitate. Răspunsurile vor fi date prin e-mail în cel mai scurt timp posibil (de obicei în mai putin de 24 de ore, dar nu mai mult de 48 de ore). Second opinion – Neurohope este un serviciu gratuit.

www.neurohope.ro

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate