![]() |
Chirurgia spinală minim invazivă
Chirurgia spinală minim invazivă oferă pacienților oportunitatea unui tratament eficient, permițându-le o recuperare ultra rapidă și nu în ultimul rând minimizând leziunile induse chirurgical. Echipa noastră utilizează un spectru larg de tehnici minim invazive, din care enumerăm câteva: endoscopia cu variantele ei (transnazală, transtoracică, transmusculară, etc), microscopul operator, abordurile trans tubulare și nu în ultimul rând infiltrațiile la toate nivelurile coloanei vertebrale. www.neurohope.ro |
micii si berea
Last Updated: Apr 04 2014 06:04, Started by
maryus_del
, Mar 23 2014 16:35
·
0

#1
Posted 23 March 2014 - 16:35

salutare intru si eu in vorba sper sa primesc cateva raspunsuri optimiste
m am gandit sa vand mici la gratar carnati si normal bere (bauturi alcoolice) prin pietele rurale iarmaroc sau cum li se mai spune cred ca mancarea si in special micul in romanica noastra o sa mearga mereu intrebarile mele sunt : ce fel de firma tre sa fac imi trebuie rulota neaparat pt asa ceva primesc orice fel de critici dar mai ales sfaturi multumesc anticipat traiasca micul si berea |
#2
Posted 23 March 2014 - 16:51

In primul rand as tine seama de faptul ca e o concurenta acerba. Mici si bere gasesti in orice catun. Deci daca nu vii ori cu o reteta speciala sau cu preturi foarte mici va fi greu. Mai degraba as incerca sa vand langosi, gulas sau pljeskavica in sudul sau estul tarii (unde eventual ar mai fi ceva "exotic").
|
#3
Posted 23 March 2014 - 17:00

ma bazez pe calitatea carnii si normal pt inceput voi incepe cu preturi mai mici ceea ce ma intereseaza sunt acele formalitati acte chestiii de astea
|
#4
Posted 23 March 2014 - 17:05

maryus_del, on 23 martie 2014 - 16:35, said:
salutare intru si eu in vorba sper sa primesc cateva raspunsuri optimiste m am gandit sa vand mici la gratar carnati si normal bere (bauturi alcoolice) prin pietele rurale iarmaroc sau cum li se mai spune cred ca mancarea si in special micul in romanica noastra o sa mearga mereu intrebarile mele sunt : ce fel de firma tre sa fac imi trebuie rulota neaparat pt asa ceva primesc orice fel de critici dar mai ales sfaturi multumesc anticipat traiasca micul si berea Dar:trebuie sa aveti in vedere faptul ca veti prepara si servi produse alimentare,prin urmare problema igienei si sanitarizarii va fi cea mai importanta Va invit sa va inspirati dupa rulotele in care sa vand micii la K-land.Ganditi-va la faptul ca este important pentru corporatisti sa fie cu toate documentele in regula. Deci-apa +detergenti+spatiu pentru depozitare,preparare si servire. Daca aveti o idee mai putin costisitoare decat rulota,puteti incerca. Nu va limitati la mici.Investiti intr-un gratar profesionist (pe gaz) si intr-o friteoza-daca se poate tot pe gaz. Aveti pemanent in vedere ca veti prepara si vinde produse alimentare,deci autorizatie de functionare de la Directia de sanatate. Nu mergeti niciodata pe ideea "Mananci aici si mori acasa" Multa bafta! PS.Pentru inceput un PFA este suficient.Nu cred ca se va pune problema TVA la cifra dvs de afaceri. Edited by lemar, 23 March 2014 - 17:07. |
#5
Posted 23 March 2014 - 17:18

#6
Posted 23 March 2014 - 17:20

Nu e deloc usor, trebuie aprobare si eventual platita taxa la primarie sau organizator daca e legat de iarmaroc sau alte alea.
Ai mai vindut ceva prin vreo piata? Sint tot felul de sicane/spagi cu concurenta/mafia/autoritatile. Furturi, vandalism, etc. |
#7
Posted 23 March 2014 - 17:37

nu nu am mai vandut in piatza dar cred ca prin concurentza singurul beneficiar este consumatorul
adica pret mai mic calitate mai buna si totusi incerc sa fac ceva legal asa ca vreau sa eliminam huligani eu totusi sper ca in tara asta asa cum e ea nu numai cu violentza se rezolva treaba si autoritatile, spaga daca asa se merge incercam cu cn da mai mul t'' pacat.' |
#8
Posted 23 March 2014 - 18:05

andreic, on 23 martie 2014 - 17:18, said:
Balci ![]() Da, micul turcesc merge bine la noi, nu se demodeaza niciodata ![]() Micul turcesc se numeste "cevapcici" si se prepara din carne de oaie, eventual amestec cu vita, De porc, nici vorba,asa ca nu au nici o legatura. maryus_del, on 23 martie 2014 - 17:37, said:
nu nu am mai vandut in piatza dar cred ca prin concurentza singurul beneficiar este consumatorul adica pret mai mic calitate mai buna si totusi incerc sa fac ceva legal asa ca vreau sa eliminam huligani eu totusi sper ca in tara asta asa cum e ea nu numai cu violentza se rezolva treaba si autoritatile, spaga daca asa se merge incercam cu cn da mai mul t'' pacat.' De taxe de protectie,mafia preturilor, (care nu te lasa sa vinzi la preturile la care vrei, iti impune un pret pe care trebuie sa-l respecti, altfel dispari, te arzi, ai vre-un accident,.....)ai auzit? |
#9
Posted 23 March 2014 - 18:07

Astea sunt detalii dupa importul reteiei originale... si da, e amestec, la noi se baga porc si vita.
|
#10
Posted 23 March 2014 - 19:01

Deocamdata, nu turcii si-au facut probleme ca vor disparea micii, asa ca sunt Romanesti. Cel putin, asa a hotarat CE.
|
|
#11
Posted 23 March 2014 - 19:04

#12
Posted 23 March 2014 - 19:09

E important ca bicarbonatul sa fie natural, fara E-uri sau expirat.
Edited by Razvan_N, 23 March 2014 - 19:09. |
#13
Posted 23 March 2014 - 19:28

Cel mai mare specialist în mici şi bere e Vanghelie, lui ar trebui să i te adresezi...
|
#14
Posted 23 March 2014 - 19:54

De taxe de protectie,mafia preturilor, (care nu te lasa sa vinzi la preturile la care vrei, iti impune un pret pe care trebuie sa-l respecti, altfel dispari, te arzi, ai vre-un accident,.....)ai auzit?
hai sa fim seriosi incerc sa vand mici si bere in pietele rurale nu narcotice in centrul londrei |
#15
Posted 23 March 2014 - 20:00

La mine la tara anul e un balci d-asta si sunt cel putin 3-4 care vand mici, bere si manele, niciunul nu are rulota, de unde deduc ca nu e obligatorie (conform legii).
|
|
#16
Posted 23 March 2014 - 20:28

Majoritatea cumpara din supermarketuri ieftin si pun pe gratar. Mie imi plac aia de la Kaufland care sunt facuti mai altfel, nu au asa zgarciuri si au un gust aparte probabil datorita retetei.
|
#17
Posted 24 March 2014 - 08:33

maryus_del, on 23 martie 2014 - 19:54, said:
De taxe de protectie,mafia preturilor, (care nu te lasa sa vinzi la preturile la care vrei, iti impune un pret pe care trebuie sa-l respecti, altfel dispari, te arzi, ai vre-un accident,.....)ai auzit? hai sa fim seriosi incerc sa vand mici si bere in pietele rurale nu narcotice in centrul londrei hai sa fim seriosi, iesi mai intai pe piata si revin-o dupa acea iesire cu concluzii. Sa ne spui si cum te-a primit adminul pietei, in primul rand. |
#18
Posted 24 March 2014 - 13:45

o fii greu sa intri pe piata dar nu ma speria in felul asta
''altfel dispari, te arzi, ai vre-un accident,.....)ai auzit?'' Care diferenta intre un gratar pe lemne carbune(traditionalul gratar) si cel grill pe gaz intradevar cel de al doilea e mai scump dar e oare si cel sanatos asta ca sa nu mergem pe principiul mananci aici si mori acasa reteta nu o fac eu ci am un distriduitor foarte bun calitate pret pt inceput merg cu mititei si carnati proaspeti si pe urma vedem cererea |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users