micii si berea
Last Updated: Apr 04 2014 06:04, Started by
maryus_del
, Mar 23 2014 16:35
·
0
#19
Posted 24 March 2014 - 14:05
maryus_del, on 23 martie 2014 - 17:00, said:
ma bazez pe calitatea carnii si normal pt inceput voi incepe cu preturi mai mici ceea ce ma intereseaza sunt acele formalitati acte chestiii de astea Legat de firma ai inceput prost.In romania daca vrei sa faci bani nu-ti fa firma.Faci mai mult de jumate cu statul. 16% impozit,24 tva si tu nu castigi nimic.Doar suprevietuiesti.Din pacate in Romania nu se poate trai din munca cinstita. Cunosc lumea care au inchis afaceri gen gratar ,magazin,pentru ca le ramanea 2000 de lei pe luna .Si la cate munca este nu se vad rezultatele. |
#20
Posted 25 March 2014 - 19:46
eu zic sa nu incurajam ilegalitatea ci sa incercam totusi sa muncim si calculele astea lunare nu s chiar corecte intro afacere de genul asta eu zic ca dupa un an de zile sa tragem linie totusi
dar cu vinul de tara si tuica de cazan ce acte speciale sunt nevoie |
#21
Posted 04 April 2014 - 06:04
maryus_del, on 23 martie 2014 - 16:35, said:
primesc orice fel de critici dar mai ales sfaturi Sfat: sa nu te zgarcesti cu mustaru Acuma serios, gandeste-te ce preturi va trebui sa ai, deoarece tu vrei s-o faci legal. Langa tine, acolo unde vinzi tu, gandeste-te ca or sa vina inevitabil niste tigani cu acelasi gand de afacere ca si tine, doar ca ei nu au acte nimic iar carnea este de cea mai proasta calitate. Poti sa-i domini ? Edited by s0mekind, 04 April 2014 - 06:07. |
Anunturi
Bun venit pe Forumul Softpedia!
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users