Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Ajutor pentru refugiatii ucraineni

Info Coronavirus/Vaccin vs. Fake News

tcl,hisense,hiaomi sunet cu fidel...

Chimist vs Biochimist vs Inginer ...
 Ajutați și voi un tanar...

La multi ani @GaBogdan!

La multi ani @Kokoshmare!

La multi ani @yanni17!
 Revizie centrala termica

Dulie e27 fara suruburi de prinde...

Tratare lemn strasina/sageac/pazie?

Laptop se incalzeste
 Prelungitor audio stereo cu micro...

Traind in Germania și Olanda

Cum gasesc anunturi imobiliare di...

Amenajare teren 2000mp - proiect ...
 

LG G3 - discutii generale

- - - - -
  • Please log in to reply
12359 replies to this topic

#10657
radug3

radug3

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 790
  • Înscris: 22.09.2014

View Postalex_ph27, on 13 martie 2016 - 14:33, said:

pai ce treaba are bateria ?? ..

Da, da...are dreptate ca este din cauza bateriei

Zilele trecute mi s-a blocat telefonul si nu mai raspundea la nicio comanda...doar butoanele fizice functionau dar comenzile le lua cu intarziere...i-am scos bateria dar a pornit cam greu

Am fost la un sedvice de cartier si mi-a spus ca pare sa fie touch-ul care este cu tot cu display...mi-a pus alt display de proba si tot asa facea...dupa care a ajuns la concluzia ca este procesorul si se schimba placa de baza...am fost si la lg sa mi se confirme sau nu

Pana la urma am schimbat placa de baza la service-ul de cartier cu 250lei fata de 850 la lg

#10658
silviu03

silviu03

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 6,300
  • Înscris: 07.01.2011
Salut,am luat si eu un g3 cu cloudy2.5,vreau sa trec la android stock!
Stie cineva daca reusesc cu LG MOBILE SUPPORT TOOL prin optiunea upgrade recovery?am vazut ceva pe youtube dar nu sunt sigur!

#10659
alex_ph27

alex_ph27

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 326
  • Înscris: 18.08.2014
Deci ce ma sfatuiti sa fac.. Si cum.. Maine vreau sa l duc la reparat .. Am facut root acum 7 8 luni dar nu am ramas cu root pe tel decat 2 zile :)) am schimbat foarte multe softuri prin varianta kdz . acum am versiunea 6.0 din polonia sa l trimit asa ? Oare mai am root in el ? Cum fac sa revin la o versiune care mi o gaseste pe baza imeiului?

#10660
alex_ph27

alex_ph27

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 326
  • Înscris: 18.08.2014
Astept raspunsuri cat mai repede va rog..

#10661
mateitasian

mateitasian

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 832
  • Înscris: 22.12.2014
din ce știu eu, daca l-ai rootat chiar și pt 1 minut o sa rămână înregistrat si o sa le apara ălora... erau niste setări ca sa vezi ce îți arată aici pe forum

#10662
stefantircomnicu99

stefantircomnicu99

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 160
  • Înscris: 10.11.2015
Attached File  uploadfromtaptalk1457905734312.jpg   44.43K   62 downloads    Aveti idee de ce imi apare chestia cu service disabled?

#10663
ispasradu

ispasradu

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 57
  • Înscris: 08.04.2013
Spuneam cu cateva pagini in urma de problema mea cu autonomia proasta pe android 6 si problemele cu cablul si dupa am vazut ca un user spunea ca quick circle consuma ceva baterie si am zis sa incerc sa folosesc telefonul fara husa ( o folosesc de mai bine de 4 luni ) si surpriza, autonomia aproape s-a dublat. Am ajuns de la maxim 2.5h SOT si 14 h la aproape 3h SOT si 35 ore functionare..

#10664
mateitasian

mateitasian

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 832
  • Înscris: 22.12.2014

View Poststefantircomnicu99, on 13 martie 2016 - 23:49, said:

  Aveti idee de ce imi apare chestia cu service disabled?

si mie imi apărea... de vreo zi, dar acum vad ca apare ce trebuie

#10665
alex_ph27

alex_ph27

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 326
  • Înscris: 18.08.2014

View Postalex_ph27, on 13 martie 2016 - 22:08, said:

Deci ce ma sfatuiti sa fac.. Si cum.. Maine vreau sa l duc la reparat .. Am facut root acum 7 8 luni dar nu am ramas cu root pe tel decat 2 zile Posted Image) am schimbat foarte multe softuri prin varianta kdz . acum am versiunea 6.0 din polonia sa l trimit asa ? Oare mai am root in el ? Cum fac sa revin la o versiune care mi o gaseste pe baza imeiului?

View Postalex_ph27, on 13 martie 2016 - 22:52, said:

Astept raspunsuri cat mai repede va rog..
Deci sa il trimit asa ? Ce sa fac?? Sa ii fac downgrade inainte? Dar cumm.. ?

#10666
f18dragos

f18dragos

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,518
  • Înscris: 22.09.2010
1000 de lei e prețul corect pentru G3 nou cu garanție și accesorii? Adică atât vreau sa imi iau pe el. Am nevoie să-mi iau placa video :D

#10667
silver_eye

silver_eye

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 982
  • Înscris: 15.03.2006
sa zice ca la banii astia e un deal/steal :) dar, nou cu garantie si model de 32 cu 3

#10668
primecata

primecata

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 355
  • Înscris: 21.08.2014
Cat a durat comanda...

#10669
radug3

radug3

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 790
  • Înscris: 22.09.2014
Comanda?...la ce?

#10670
mandrku

mandrku

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,988
  • Înscris: 31.12.2007

View Poststefantircomnicu99, on 13 martie 2016 - 23:49, said:

Attachment Screenshot_2016-03-13-23-47-54.png Aveti idee de ce imi apare chestia cu service disabled?
In mod normal mesajul asta apare cand ai dezactivat atat datele cat si wifi
Probabil ti-l mai afiseaza o perioada pe wall.

O alta explicatie ar fi QuickCircle care iti ,,ucide" conexiunea cand inchizi capacul.

#10671
stefantircomnicu99

stefantircomnicu99

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 160
  • Înscris: 10.11.2015
Nu am quick circle,dar s-a rezolvat dupa ce am bagat din nou cartela :)

#10672
cilibiu

cilibiu

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,596
  • Înscris: 29.11.2008

View Postalex_ph27, on 14 martie 2016 - 00:16, said:

Deci sa il trimit asa ? Ce sa fac?? Sa ii fac downgrade inainte? Dar cumm.. ?

http://forum.xda-dev...d.php?t=2785089

Aici gasesti instructiuni pentru revenire completa.
Nu o sa ai probleme cu garantie.
Mie mi-a si logo-ul de la Vodafone. :)
Eu l-am trimis in service pentru crapaturi dupa ce am folosit metoda de mai sus si nu au fost probleme.

#10673
biker18

biker18

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 148
  • Înscris: 25.09.2014
Salutare! Scria careva pe aici ca pe 14 martie (astazi) pornesc astia serverele pentru update 6.0. Se aude ceva? :D

#10674
primecata

primecata

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 355
  • Înscris: 21.08.2014
La husa quickcircle lg de pe aliexpres...

Anunturi

Second Opinion Second Opinion

Folosind serviciul second opinion ne puteți trimite RMN-uri, CT -uri, angiografii, fișiere .pdf, documente medicale.

Astfel vă vom putea da o opinie neurochirurgicală, fără ca aceasta să poată înlocui un consult de specialitate. Răspunsurile vor fi date prin e-mail în cel mai scurt timp posibil (de obicei în mai putin de 24 de ore, dar nu mai mult de 48 de ore). Second opinion – Neurohope este un serviciu gratuit.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate