Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
RPL2021: Instructiuni auto-recenzare

Info Coronavirus/Vaccin vs. Fake News

Ajutor pentru refugiatii ucraineni

BMS Max745
 Baieți/barbați care nu sunt pasio...

Zgarietura cilindru motor motosapa

Cum sa gasesti avocat asa repede ...

Recomandare BMW X3, buget 30K Euro
 ANAF Zile lucratoare mai 2022/ de...

baterie laptop nou

Unde incarci butelia cu argon pen...

Munteanu Gheorghe Piatra Neamt Lu...
 Rammstein - Dicke Titten

Ce este asta?

Retinut permis fara proces verbal

Salamander sau Aluplast
 

LG G3 - discutii generale

- - - - -
  • Please log in to reply
12359 replies to this topic

#10675
cilibiu

cilibiu

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,604
  • Înscris: 29.11.2008

View Postbiker18, on 14 martie 2016 - 11:57, said:

Salutare! Scria careva pe aici ca pe 14 martie (astazi) pornesc astia serverele pentru update 6.0. Se aude ceva? Posted Image

Am intrebat si eu la LG ROMANIA si nu mi-au putut zice cand pornesc serverele. Sunt disel si este mai greu cu pornirea. Eu sper sa-mi rezolve problema cu stick-ul usb, nu merge pe 6.0. :)

#10676
cristinel07

cristinel07

    #MM93

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 10,069
  • Înscris: 26.07.2009

View Postprimecata, on 14 martie 2016 - 12:05, said:

La husa quickcircle lg de pe aliexpres...

Si eu mi-am luat de acolo doua huse de la useri diferiti, undeva pe la 2 saptamani parca a durat. :)

#10677
corcodel10

corcodel10

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 5,035
  • Înscris: 12.12.2011

View Postprimecata, on 14 martie 2016 - 12:05, said:

La husa quickcircle lg de pe aliexpres...

In jur de 20 de zile.

#10678
feribalint

feribalint

    Il Consigliere

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 20,136
  • Înscris: 24.05.2010

View Postcilibiu, on 14 martie 2016 - 10:14, said:


http://forum.xda-dev...d.php?t=2785089

Aici gasesti instructiuni pentru revenire completa.
Nu o sa ai probleme cu garantie.
Mie mi-a si logo-ul de la Vodafone. Posted Image
Eu l-am trimis in service pentru crapaturi dupa ce am folosit metoda de mai sus si nu au fost probleme.
Care metoda ai folosit? Cel cu LGUp?
http://forum.xda-dev...353&postcount=3
Ce versiune de soft ai instalat pt garantie?

#10679
cilibiu

cilibiu

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,604
  • Înscris: 29.11.2008

View Postferibalint, on 14 martie 2016 - 18:49, said:

Care metoda ai folosit? Cel cu LGUp?
http://forum.xda-dev...353&postcount=3
Ce versiune de soft ai instalat pt garantie?

Am revenit la stock cu metoda tot (2015 (updated with pictures) TOT Method!)
Metoda respectiva mi-a instalat si log-ul de la Vodafone.
Am folosit urmatorul soft: LGD855AT-V10e-EUR-32G

#10680
feribalint

feribalint

    Il Consigliere

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 20,136
  • Înscris: 24.05.2010
Mersi de răspuns.
Trebuie să trimit și eu telefonul la garanție pt crapatura.

#10681
alex_ph27

alex_ph27

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 326
  • Înscris: 18.08.2014

View Postcilibiu, on 14 martie 2016 - 10:14, said:



http://forum.xda-dev...d.php?t=2785089



Aici gasesti instructiuni pentru revenire completa.
Nu o sa ai probleme cu garantie.
Mie mi-a si logo-ul de la Vodafone. :)
Eu l-am trimis in service pentru crapaturi dupa ce am folosit metoda de mai sus si nu au fost probleme.
O sa citesc maine si o sa incerc sa fac . trebuie sa fac root ? Si sper ca merge daca am 6.0 .. Si descarc varianta de acolo de la "tot"

PS oare mi o schimba si bateria daca e din cauza asta ?plus ca mai am si crapatura cred ca mai bine mi ar schimba tot telefonu:))))

Edited by alex_ph27, 14 March 2016 - 23:42.


#10682
alex_ph27

alex_ph27

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 326
  • Înscris: 18.08.2014

View Postcilibiu, on 14 martie 2016 - 19:55, said:


Am revenit la stock cu metoda tot (2015 (updated with pictures) TOT Method!)
Metoda respectiva mi-a instalat si log-ul de la Vodafone.
Am folosit urmatorul soft: LGD855AT-V10e-EUR-32G
mie imi da eroare si nu merge sa descarce dupa ce imi apare READY... download fail.. sau ceva de genu.. de la ce o fii ?

#10683
alex_ph27

alex_ph27

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 326
  • Înscris: 18.08.2014
Eu am bagat cu lgup cealalta varianta dadea eroare.. Am bagat aceasi versiune ca tine sa speram ca am scapat de rootul ala

#10684
alex_ph27

alex_ph27

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 326
  • Înscris: 18.08.2014
Mie nu mi a aparut logo ul de la vodafone.. Dar din cate stiu nici cand l am luat nu mi a aparut de la vodafone.. Al meu nu este nici codat in retea. Oare are ceva daca nu apare logo ul ? Si care era meniul secret sa vad daca am root? Si ce trebuia sa scrie acolo unde voi intra ? La centru de actualizari imi apare aplicatiile de la vodafone.

Edited by alex_ph27, 15 March 2016 - 05:07.


#10685
OCB96

OCB96

    Junior Member

  • Grup: Junior Members
  • Posts: 43
  • Înscris: 29.07.2015
Vreau sa stiu daca merita sa il cumpar si daca mai are acea problema cu semnalul

#10686
cilibiu

cilibiu

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,604
  • Înscris: 29.11.2008

View Postalex_ph27, on 15 martie 2016 - 04:45, said:

Eu am bagat cu lgup cealalta varianta dadea eroare.. Am bagat aceasi versiune ca tine sa speram ca am scapat de rootul ala

Ai respectat toti pasii?
Daca este luat de la Vodafone treuie sa-ti apara.
Si eu l-am luat la liber si nu era codat dat am avut logo-ul respectiv.
Cei de la LG ROMANIA mi-au zis ca nu pierd garantia daca instalez versiunea din Polonia, teoretic nu trebuie sa pierzi garantia. Daca instalezi soft-ul respectiv nu mai ai logo-ul de la Vodafone.
Ai respectat toti pasii?
Ai pus portul 41 si fisierul ala dll?
La mine a mers, fata de tine eu am avut 5.0 atunci.
Trebuie sa mearga daca respecti pasii.

#10687
jhonnytheman

jhonnytheman

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 86
  • Înscris: 22.11.2009
A primit cineva update-ul pentru android 6?

#10688
mandrku

mandrku

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,988
  • Înscris: 31.12.2007

View Postcilibiu, on 15 martie 2016 - 08:45, said:


Ai respectat toti pasii?
Daca este luat de la Vodafone treuie sa-ti apara.
Si eu l-am luat la liber si nu era codat dat am avut logo-ul respectiv.
Cei de la LG ROMANIA mi-au zis ca nu pierd garantia daca instalez versiunea din Polonia, teoretic nu trebuie sa pierzi garantia. Daca instalezi soft-ul respectiv nu mai ai logo-ul de la Vodafone.

Eu m-am dus la garantie cu crapaturile si cu ROM AN6 Polonia instalat si a fost ok.
Nu am pierdut nicio garantie.
...fara root.

#10689
alex_ph27

alex_ph27

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 326
  • Înscris: 18.08.2014
Oare e bine ca apare asa ?

#10690
mateitasian

mateitasian

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 832
  • Înscris: 22.12.2014
ieri mi-a apărut si mie crapatura aia la jack...

#10691
maverik2015

maverik2015

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 54
  • Înscris: 25.02.2016
a 2-a oara a mai aparut la cineva?
off topic: nici g4 nici g5 nu arata mai bine decat g3...ce se intampla  cu astia de la Lg?Nu am ce sa aleg de la ei, apreciam designul, marginile f inguste...s-au dus dracu

#10692
mateitasian

mateitasian

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 832
  • Înscris: 22.12.2014
si g5 nu are?

ma bătea gândul la un g5... dar daca are marginile groase numai vreau

Anunturi

Bun venit pe Forumul Softpedia!

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate