Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
PPC Energy

Chefi de la Antena 1 s-au intors ...

Camera conferinta Tenveo tevo-vl12u

Recomandare rulouri exterioare us...
 Telefon performant pe parte audio...

Aspecte legale https://registratu...

Filtru de apa curata apa de miner...

Unde gasesc borcane mari 5 - litr...
 sfat achiziție bicicleta pli...

NVIDIA Shield Programe Romania IP

Se opreste motorul in mers Golf 5

Probleme cu instalator Casa verde
 Linie vinetie mana stanga

Opriri și reporniri dese

Protectie soare/vizuala in interior

Tratament pt piele..canapea
 

Decodor cablu Kaon 1600 H.D.

- - - - -
  • Please log in to reply
818 replies to this topic

#775
hidroclau

hidroclau

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 40
  • Înscris: 24.10.2013
Buna ziua
Daca am primit cadou, am cumparat de pe "olx" un receiver kaon ah1600hd pot solicita din POP eliberarea unei cartele pe care sa o imperechez cu recevierul? Mentionez ca in prezent am abonamentul digital extins si detin 2 smartcard-uri pt TV cu tuner DVB-C incorporat pentru vizionarea programelor din grila extinsa.
Va multumesc!

Edited by hidroclau, 29 September 2016 - 13:45.


#776
hidroclau

hidroclau

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 40
  • Înscris: 24.10.2013

View Posthidroclau, on 29 septembrie 2016 - 13:44, said:

Buna ziua
Daca am primit cadou, am cumparat de pe "olx" un receiver kaon ah1600hd pot solicita din POP eliberarea unei cartele pe care sa o imperechez cu recevierul? Mentionez ca in prezent am abonamentul digital extins si detin 2 smartcard-uri pt TV cu tuner DVB-C incorporat pentru vizionarea programelor din grila extinsa.
Va multumesc!
Intrebare adresata pentru Digi_helper sau cine s-a mai confruntat cu astfel de situatie.

#777
catalinman

catalinman

    RCS & RDS

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 27,508
  • Înscris: 16.12.2006
Nu poti.

Ti se elibereaza smartcam doar cu STB livrat de RCS.

#778
hidroclau

hidroclau

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 40
  • Înscris: 24.10.2013
Am înțeles, dar cred că pentru cei care dau 250ron pe reciver si il cumpără de la Rds dar in timp renunța să îl foloseasca(schimba modelul de TV sau alte motive) ce fac cu receiverul? Îl primește înapoi Rds-ul si imi recuperez din bani sau se întâmplă ca la Dolce îl dai la instalatorii privați cu 50lei si ei au altă intrare la firmă și îl împerechează?
Din moment ce plătesc abonament nu ar trebui să fiu direcționat ce fel de echipament să folosesc! Va mulțumesc de răspuns.

#779
o_p_2005

o_p_2005

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,779
  • Înscris: 08.03.2010
Am conectat un HDD extern de 500 GB, 2.5" și merge foarte bine. Discul extern are interfață USB 3.0 și consumă aproape 1 A, așa că o să-i pun alimentare suplimentară prin cablu Y de la un încărcător USB de 1 A, ca să nu se strice decodorul (care poate livra pe USB doar 0.5 A).

#780
o_p_2005

o_p_2005

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,779
  • Înscris: 08.03.2010
În sfîrșit s-a defectat și HDD-ul meu  :)
(Nici nu i-am pus alimentare separată și nu cred că e bine!)
S-a blocat decodorul, imediat ce conectam HDD. Bănuiesc și eu că discului i se trage  de la ștergerea unor înregistrări și nu de la alimentare insuficientă. Probabil este un defect în software-ul KAON 1600 HD, chiar la versiunea curentă xxxx.10.
Pentru cei interesați: Am reparat HDD în Linux, l-am reformatat FAT32 cu programul GPARTED - evident că am pierdut toate înregistrările. Apoi l-am reconectat l-a decodorul KAON. Acum merge, oare pînă cînd? Oricum, ca o soluție de moment, nu voi mai șterge înregistrări. Aștept să se umple, le vizionez și reformatez.

#781
florinp3

florinp3

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 41
  • Înscris: 26.09.2002
Ok, deci se confirmă că e o problemă în firmware. Digi_Helper mă trimitea cu unitatea în service, demers inutil în condițiile astea. Atenție și la alt aspect: mie mi s-a blocat și după ce am folosit "time-shifting", probabil că a creat un fișier temporar pe care l-a șters după ce am schimbat canalul.

@Digi_helper: Poți transmite mai departe această problemă, poate se rezolvă?

Dacă nu se găsește altă soluție probabil voi trece la UPC, soluția lor de înregistrare este mult mai bună, au o cutiuță Cisco care știe în plus să înregistreze în timp ce te uiți la alt canal. Opțiunile de programare a înregistrărilor sunt și ele mult mai bune - se poate programa înergistrarea tuturor episoadelor unui serial de exemplu sau toate etapele de Turul Franței.

Edited by florinp3, 18 October 2016 - 15:01.


#782
o_p_2005

o_p_2005

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,779
  • Înscris: 08.03.2010

View Postflorinp3, on 18 octombrie 2016 - 15:00, said:

Ok, deci se confirmă că e o problemă în firmware. Digi_Helper mă trimitea cu unitatea în service, demers inutil în condițiile astea. Atenție și la alt aspect: mie mi s-a blocat și după ce am folosit "time-shifting", probabil că a creat un fișier temporar pe care l-a șters după ce am schimbat canalul.

@Digi_helper: Poți transmite mai departe această problemă, poate se rezolvă?

Dacă nu se găsește altă soluție probabil voi trece la UPC, soluția lor de înregistrare este mult mai bună, au o cutiuță Cisco care știe în plus să înregistreze în timp ce te uiți la alt canal. Opțiunile de programare a înregistrărilor sunt și ele mult mai bune - se poate programa înergistrarea tuturor episoadelor unui serial de exemplu sau toate etapele de Turul Franței.
Eu am și UPC și RDS (păstrez RDS pentru că nevasta a vrut neapărat cîteva posturi care au dispărut de la UPC, dar există în continuare la RDS și vrea să le înregistreze - ea credea că la RDS este ca la UPC   Posted Image
acum vede că s-a înșelat, dar mi-a scos 230 lei din buzunar pentru HDD extern   Posted Image

#783
dhaneey

dhaneey

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,693
  • Înscris: 25.10.2007
stie cineva cum pot reactualiza lista de canale fara sa aleg varianta "setari implicite"?
N-am mai folosit de mult timp decodorul asta si imi lipsesc multe programe din grila si n-as vrea sa aleg "setari implicite" pt ca nu voi mai putea vedea ce am inregistrat pe hdd.

#784
dincadan78

dincadan78

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 6,436
  • Înscris: 29.04.2010
Se actualizeaza singur la oprire. Listele favorite ti le modelezi manual, dupa actualizare.

#785
dhaneey

dhaneey

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,693
  • Înscris: 25.10.2007
din pacate la mine nu merge, l-am pornit si oprit de o mie de ori, nu pare sa faca ceva, si nu sunt pe lista de favorite.

#786
DIGI_Helper

DIGI_Helper

    Senior Member

  • Grup: Helper
  • Posts: 8,353
  • Înscris: 16.04.2014
In acest caz e nevoie de setare implicita.

#787
dhaneey

dhaneey

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,693
  • Înscris: 25.10.2007
am cateva sute de gb de inregistrari, daca fac resetare nu le voi mai putea accesa.

#788
dincadan78

dincadan78

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 6,436
  • Înscris: 29.04.2010
Stie cineva, la acest STB i se poate atasa harddiskul extern din linkul de mai jos?
http://m.emag.ro/hdd...D01HZMBBM/#1 TB
In sensul daca l-ar recunoaste, ar functiona inregistrarile cu acest HDD?

#789
dhaneey

dhaneey

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,693
  • Înscris: 25.10.2007
Da, merge, eu am versiunea de 2 Tb.

#790
dincadan78

dincadan78

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 6,436
  • Înscris: 29.04.2010
Trebuie formatat cumva ca sa si functioneze cu decodorul? Pe PC l-am instalat cu softul dr la A-Data, e pe FAT32 vad. La kaon 1600 scrie ca are spatiu insuficient.

#791
catalinman

catalinman

    RCS & RDS

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 27,508
  • Înscris: 16.12.2006
Da, se formateaza pe Kaon. ;)

#792
dincadan78

dincadan78

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 6,436
  • Înscris: 29.04.2010
Nu am gasit optiunea de formatare la chinezarie, tot Lipsa spatiu HDD arata. Sa il ia naiba, o sa folosesc hardul la PC, asta e.

Anunturi

Chirurgia endoscopică a hipofizei Chirurgia endoscopică a hipofizei

"Standardul de aur" în chirurgia hipofizară îl reprezintă endoscopia transnazală transsfenoidală.

Echipa NeuroHope este antrenată în unul din cele mai mari centre de chirurgie a hipofizei din Europa, Spitalul Foch din Paris, centrul în care a fost introdus pentru prima dată endoscopul în chirurgia transnazală a hipofizei, de către neurochirurgul francez Guiot. Pe lângă tumorile cu origine hipofizară, prin tehnicile endoscopice transnazale pot fi abordate numeroase alte patologii neurochirurgicale.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate