Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Izolatie intre OSB si placa de be...

instalatie incalzire apartament 2...

HEV D Segment - intrebari/pareri ...

Hyperos consum excesiv baterie?
 Contractul pentru Salubrizare est...

Elicopterul care-l transporta pe ...

Sfaturi achizitionare apartament ...

Permis de conducere nou
 Packet Loss la Digi

Masurare parametri CATV prin Conn...

Youtube a inceput sa aiba lag!?

Internet Archive - adauga item la...
 Electrica Furnizare + Poșta ...

Probleme cu scurgerea de ulei pe ...

Blocuri cu apartamente de 5+ camere

Casa noua finisata, teava incalzi...
 

Decodor cablu Kaon 1600 H.D.

- - - - -
  • Please log in to reply
818 replies to this topic

#793
dhaneey

dhaneey

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,695
  • Înscris: 25.10.2007
Trebuie sa faci 2 partitii din calculator, fat32, si kaon-ul iti va vedea practic 2 hdd-uri.

#794
dincadan78

dincadan78

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 6,454
  • Înscris: 29.04.2010
Aha, am reusit pana la urma. Dupa a 3-a incercare l-a formatat stb-ul si functioneaza normal. Se tot bloca, nu stiu ce avea. O sa il folosesc numai pt Kaon, nu ii mai fac 2 partitii. Chestia naspa e ca va fi sub presiune tot timp, "lucreaza" bietul harddisk chiar si cand Kaon ul e oprit. Voi vedea acuma cat o rezista, sper sa nu mi-l faca zdrente prea curand.

#795
dhaneey

dhaneey

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,695
  • Înscris: 25.10.2007
n-are trebui sa mearga cand e kaon-ul oprit, cel putin la mine nu se intampla asta.

#796
dincadan78

dincadan78

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 6,454
  • Înscris: 29.04.2010
Pana la urma, hardul a fost avortat de chinezarie dupa o saptamana. Nu il mai suporta neam. Sta tot timpul aprins si e blocat. Cum scot HDD-ul, chinezaria isi revine la normal. Nu sunt facute pt a fi folosite cu dispozitive externe, sunt decodoare si atat. Daca le pui la munca mai mult, le-ai terminat.

#797
dincadan78

dincadan78

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 6,454
  • Înscris: 29.04.2010
Problema e ca distruge si hardurile, asa ca... watch-out.

#798
dincadan78

dincadan78

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 6,454
  • Înscris: 29.04.2010
Deci asta e durata de "viata" la o conectare: 7 zile, apoi blocaj si pierzi tot, o iei de la capat: formatare la laptop, reconectare, formatare la stb, 7 zile de functionare, iar blocare stb. O fi prost HDD-ul A-Data? Ce e recomandat de folosit la chinezaria asta de Kaon, asa incat totusi sa poti sa te folosesti de inregistrari mai mult de o saptamana?

#799
_RBT_

_RBT_

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 5,361
  • Înscris: 19.01.2015
E o mizerie Kaon-ul asta la fel ca si EKT-urile, dar tot e mai bun decat un DCD - EKT 4304, 4414 cu procesor mai slab decat al Humax-ului SD.

#800
urtap

urtap

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 331
  • Înscris: 01.02.2017
HDD-ul merge non-stop daca functia time-shifting/decalare teporala este activata. Asta inseamnă ca poti sa dai pauza la o emisiune in curs sau poti sa dai inapoi cu un numar de minute etc. Daca dezactivezi aceasta functie si deci Kaon nu mai trebuie sa inregistreze emisiunea in curs, HDD nu va mai functiona decat daca apesi pe record sau programezi sa inregistreze ceva.

Cat priveste DVR-ul UPC, acesta are si parti bune - are 2 tunere si poti sa te uiti la o emisiune si sa înregistrezi alta si parti rele - nu poti sa-i atasezi un alt HDD (extern), ramanand cu cel intern de 160 GB.

Edit: Mie inca nu mi s-a stricat niciun HDD. Utilizez pe 2 Kaon, de cativa ani 2 HDD IDE vechi de laptop de 80GB, montate in rakuri externe de 2,5" (~45 ron - rakurile!). Am utilizat o perioada si HDD de 1TB de 3,5", cu alimentare separata, dar mi-a convenit mai mult ca la oprirea Kaon sa se oprească si HDD.

Edited by urtap, 05 March 2017 - 19:27.


#801
dincadan78

dincadan78

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 6,454
  • Înscris: 29.04.2010
Mersi mult, am dezactivat decalarea temporala, oricum nu prea folosesc. Sper sa tina mai mult fara sa blocheze Kaonul peste alte 7 zile.

#802
rds

rds

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 123
  • Înscris: 06.01.2007
Salutare. Vad ca se vorbeste de receptoare HD pe Digi. Pe DigiTV Satelit cate posturi HD se pot vedea? Eu prind ProTv si DigiSport-urile. Altceva nimic, restul sunt SD.

Edited by rds, 25 July 2017 - 16:49.


#803
KLM2009

KLM2009

    The Punish3r

  • Grup: Moderators
  • Posts: 25,859
  • Înscris: 07.07.2009

View Postrds, on 25 iulie 2017 - 16:49, said:

Salutare. Vad ca se vorbeste de receptoare HD pe Digi. Pe DigiTV Satelit cate posturi HD se pot vedea? Eu prind ProTv si DigiSport-urile. Altceva nimic, restul sunt SD.
Aici e vorba despre cablu TV și nu satelit.

Pe satelit există următoarele canale HD:
  • Pro TV HD
  • Digi World HD
  • National Geographic HD
  • Digisport 1 HD
  • Digisport 2 HD
  • Eurosport 1 HD
  • Eurosport 2 HD
  • M 1 HD
  • M 2 HD
  • Duna TV HD
  • RTL Klub HD
  • TV 2 HD


#804
CTU99

CTU99

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,410
  • Înscris: 31.01.2007
Am o problemă cu acest decodor: transmisiile în timp real niciodată nu au întreruperi, dar redarea înregistrărilor întotdeauna are întreruperi. Ce pot face pentru a elimina întreruperile de la redarea înregistrărilor?

Edited by CTU99, 01 December 2017 - 07:03.


#805
alin_4u

alin_4u

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 114
  • Înscris: 07.11.2008
Salut!

A încercat cineva să vadă înregistrările de pe KAON pe calculator? Și dacă da, a reușit?

Nu reușesc nicicum să dau de un player sau convertor care să citească conținutul înregistrat și să-l pot reda pe orice alt dispozitiv...

Merci de răspuns!

#806
dincadan78

dincadan78

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 6,454
  • Înscris: 29.04.2010
Nu va functiona pe alte dispozitive, din motive de copyright. S-a mai discutat in urma, valabil pt toate decodoarele operatorilor CATV.

#807
KyKyKyKy

KyKyKyKy

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 23,199
  • Înscris: 18.04.2008
Am primit un Kaon 1600 și știe cineva când meniul său va fi funcțional?

#808
zagado26

zagado26

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 138
  • Înscris: 22.01.2007
Salut.

Am un receiver Kaon NA 1600 HD şi de ceva vreme a inceput sa afişeze într-o fereastră INFO mesajul: Doriţi să opriţi? OK - Da, Exit - Ieşire

Dacă nu apăs EXIT în circa 20 de secunde se opreşte.

Aveţi idee, e vreo setare aiurea sau ce ar putea fi?

#809
ronuquet

ronuquet

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 16,241
  • Înscris: 22.02.2017
Ai mod de economisire energie. Daca nu il folosesti x minute, nici macar sa dai mai incet sau mai tare (volumul), se opreste singur.. (ca poate ai adormit).

#810
zagado26

zagado26

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 138
  • Înscris: 22.01.2007
Mulţumesc, se pare că asta era.

Anunturi

Neurochirurgie minim invazivă Neurochirurgie minim invazivă

"Primum non nocere" este ideea ce a deschis drumul medicinei spre minim invaziv.

Avansul tehnologic extraordinar din ultimele decenii a permis dezvoltarea tuturor domeniilor medicinei. Microscopul operator, neuronavigația, tehnicile anestezice avansate permit intervenții chirurgicale tot mai precise, tot mai sigure. Neurochirurgia minim invazivă, sau prin "gaura cheii", oferă pacienților posibilitatea de a se opera cu riscuri minime, fie ele neurologice, infecțioase, medicale sau estetice.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate