Chirurgia cranio-cerebrală minim invazivă
Tehnicile minim invazive impun utilizarea unei tehnologii ultramoderne. Endoscoapele operatorii de diverse tipuri, microscopul operator dedicat, neuronavigația, neuroelectrofiziologia, tehnicile avansate de anestezie, chirurgia cu pacientul treaz reprezintă armamentarium fără de care neurochirurgia prin "gaura cheii" nu ar fi posibilă. Folosind tehnicile de mai sus, tratăm un spectru larg de patologii cranio-cerebrale. www.neurohope.ro |
Ce ai manca astazi sau de ce ti-e pofta in clipa asta?
Last Updated: Oct 29 2014 11:31, Started by
buteliearagaz
, Jan 23 2014 23:51
·
0
#55
Posted 02 February 2014 - 12:02
Orice as minca, numai mincare sa fie, ca azi n-am pus gura pe nimic, pardon, n-am pus nimic in gura . (Am pus gura pe ceasca de ceai )
Dupa ce mi-as mai potoli foamea, as minca un cataif, ca la mama lui in Turcia; culmea e ca il am, doar ca astept musafirii sa ma asez si eu la masa. Pun o poza sa va fac si voua pofta! Attached FilesEdited by Aprilia, 02 February 2014 - 12:03. |
#56
Posted 02 February 2014 - 16:03
As manca un platou de branzeturi (varii feluri si mucegaiuri) si fructe uscate.... si ca sa nu ma inec, le-as uda din cand in cand cu un vin rosu sec.
|
#57
Posted 04 February 2014 - 19:50
Spaghetti carbonarra cu sunca si usturoi. Cred ca o sa fac doua portii si manac si maine dimineata.
|
#60
Posted 12 February 2014 - 18:05
#61
Posted 12 February 2014 - 19:03
#62
Posted 12 February 2014 - 19:57
Ma uitam pe net la un clip cu pesti din adancuri si mi-am adus aminte de-un somon afumat + vin alb...
[ http://www.retetecalamama.ro/wp-content/uploads/2012/04/somon-afumat-pe-lemn-de-cedru-1.jpg - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ] |
#63
Posted 12 February 2014 - 23:36
#66
Posted 18 February 2014 - 07:14
O ceafa de porc suculenta, facuta in stil romanesc pe gratar + o salata verde cu otet si ceapa verde + un un roze demisec.
|
#67
Posted 19 February 2014 - 09:06
Niste paste cu creveti si ciuperci, in sos de smantana. Mai e mult pana sambata cand vreau sa le fac ?
|
#68
Posted 20 February 2014 - 07:38
Mi-e pofta de o coma alcoolica cu Romanee Conti si daca se poate sa fie vechi,foarte vechi..
|
#69
Posted 20 February 2014 - 07:49
Creveți de-ăia imenși făcuți pe gratar, dați cu sos dulce-picant.
@Ulpia: hmmm, deci Pinot Noir de Burgundia, da? Asta probabil cere niște grătare de vită de-alea nesimțite rău, gen ribeye de două degete, sau tenderloins...Neapărat făcute medium, nu mai mult de-atât. Cine se pricepe mai bine la partea asta cu vinurile, băgați aici recomandări ce ar merge cel mai bine cu mâncarea respectivă. Ar fi interesant să vedem așa ceva, nu credeți? Ce băutură recomandați la mâncarea de care îi e poftă celui care a postat înaintea voastră? |
|
#70
Posted 20 February 2014 - 09:53
Cand aud de carne de vita primul gand este bistecca alla fiorentina. Nu-s o carnivora inraita, dar imi ploua-n gura... Si fiind din Toscana si vinul tre' sa fie tot de acolo: un chianti rufina sau un nobile di montepulciano. Mmmmm!
|
#71
Posted 21 February 2014 - 03:04
Minunăție!!!
Aș vrea să văd o friptură de-aia în carne și oase (literally!). Până la 3 kile O friptură!! Daaa, se aprobă. |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users