Chirurgia cranio-cerebrală minim invazivă
Tehnicile minim invazive impun utilizarea unei tehnologii ultramoderne. Endoscoapele operatorii de diverse tipuri, microscopul operator dedicat, neuronavigația, neuroelectrofiziologia, tehnicile avansate de anestezie, chirurgia cu pacientul treaz reprezintă armamentarium fără de care neurochirurgia prin "gaura cheii" nu ar fi posibilă. Folosind tehnicile de mai sus, tratăm un spectru larg de patologii cranio-cerebrale. www.neurohope.ro |
Ce ai manca astazi sau de ce ti-e pofta in clipa asta?
Last Updated: Oct 29 2014 11:31, Started by
buteliearagaz
, Jan 23 2014 23:51
·
0
#37
Posted 24 January 2014 - 12:27
#38
Posted 24 January 2014 - 14:22
River_Song, on 24 ianuarie 2014 - 12:27, said: Imi ploua-n gura. O iesi la fel de buna si facuta in casa? Da, iese f buna si in casa. D-asta fac eu diseara, asa am primit comanda. Am luat lipii (4 lei punga cu lipii medii), castraveti murati pe care ii tai felii, fac maioneza de casa in care pisez usturoi, pt copii pun piept de pui fript si pt adulti, pulpa de porc. (carnea o condimentez inainte si o las sa se intrepatrunda aromele in punga la frigider, asa am vazut la o emisiune TV ) Alte sosuri, nu ne plac. Si ca tot am cobit cu o pagina in urma, tre` sa fac si crema de zahar ars. Deci...topicul asta nu e de mine... |
#41
Posted 24 January 2014 - 18:26
-Diana-, on 24 ianuarie 2014 - 14:22, said: Da, iese f buna si in casa. D-asta fac eu diseara, asa am primit comanda. Am luat lipii (4 lei punga cu lipii medii), castraveti murati pe care ii tai felii, fac maioneza de casa in care pisez usturoi, pt copii pun piept de pui fript si pt adulti, pulpa de porc. (carnea o condimentez inainte si o las sa se intrepatrunda aromele in punga la frigider, asa am vazut la o emisiune TV ) Alte sosuri, nu ne plac. Si ca tot am cobit cu o pagina in urma, tre` sa fac si crema de zahar ars. Deci...topicul asta nu e de mine... Eu fac (rar ca nu-i prea dietetica) - dar acum mi-ati facut pofta - o varianta mai ligth, dar foarte gustoasa: - confectionez 2 lipii proaspete di aluat simplu - cu apa, sare faina si ulei de masline. Le coc in tava de teflon. - fac 2 frigarui din carne de pui (la aragaz, cu capacul ochiului scos!) - tai o rosie si un avocado si le amestec cu putina limeta - prajesc 1 cartof in baie de ulei (ca sa iasa crocant) - fac maioneza dintr-un galbenus, mustar, ulei de masline si ulei de floarea soarelui (1:1), apoi adaug inca pe atat iaurt gras sau smantana slaba Imi ia maxim 40 minute - dar merita pe deplin! Promit poze cand "recidivez"! |
#42
Posted 24 January 2014 - 18:32
T Irina, on 24 ianuarie 2014 - 18:26, said: Eu fac (rar ca nu-i prea dietetica) - dar acum mi-ati facut pofta - o varianta mai ligth, dar foarte gustoasa: - confectionez 2 lipii proaspete di aluat simplu - cu apa, sare faina si ulei de masline. Le coc in tava de teflon. - fac 2 frigarui din carne de pui (la aragaz, cu capacul ochiului scos!) - tai o rosie si un avocado si le amestec cu putina limeta - prajesc 1 cartof in baie de ulei (ca sa iasa crocant) - fac maioneza dintr-un galbenus, mustar, ulei de masline si ulei de floarea soarelui (1:1), apoi adaug inca pe atat iaurt gras sau smantana slaba Imi ia maxim 40 minute - dar merita pe deplin! Promit poze cand "recidivez"! Dupa ce mi-a trecut pofta de papanasi (cauza = buntzi) cea de red velvet cake (cauza = butelie), acum mi-e pofta de ceva dulce, din cauze necunoscute |
#43
Posted 24 January 2014 - 19:19
buteliearagaz, on 24 ianuarie 2014 - 05:35, said:
Eu as manca niste scrumbie marinata cum am mancat saptamana trecuta si cum o sa mananc pana la sfarsitul saptamanii viitoare. Eu n-am mancat decat scrumbie pe gratar cu multa lamaie (si verdeturi le interior), cu un vin alb sec si rece de troznesc dintii. ma innebuneste chestia asta. Iar tu vii acum cu ideea asta de scrumbie marinata... ma bagi in draci (si nici macar nu stiu cum e!) |
#44
Posted 24 January 2014 - 23:33
Quantum, on 24 ianuarie 2014 - 19:19, said:
Bai Butelie, ce ai cu mine?! Eu n-am mancat decat scrumbie pe gratar cu multa lamaie (si verdeturi le interior), cu un vin alb sec si rece de troznesc dintii. ma innebuneste chestia asta. Iar tu vii acum cu ideea asta de scrumbie marinata... ma bagi in draci (si nici macar nu stiu cum e!) E foarte buna scrumbia marinata, practic e un deliciu. |
#46
Posted 25 January 2014 - 08:55
|
#49
Posted 26 January 2014 - 03:24
casuta_papusilor, on 25 ianuarie 2014 - 08:55, said:
cine a mai pomenit scrumbii la braila? ele nu urca decat pana la galati. În urmă, rămâne numai pustiu și ruine. De noi și de Ghenghis Khan ce le mai e frică gălățenilor, în rest nimic! Edited by buntzi, 26 January 2014 - 03:26. |
#50
Posted 26 January 2014 - 06:21
eu as manca pastrav pe plita, cu o felie de unt peste el cand e fierbinte, ceva sare si piper, patrunjel tocat si un pic de lamaie.
si ocazional, niste vita maturata, tot pe plita incinsa, taiata felie grosuta, tinuta pe foc 2-3 min pe o parte si inca 1-2 min pe cealalta parte. tot cu unt unsa cat e calda luata de pe foc. dar cel mai des mi-e pofta de bianca dragusan. |
#51
Posted 26 January 2014 - 09:01
Niste jambon afumat si bine uscat, pe keks-uri, cu putin unt si frunze de rucola....mmmmm.....
casuta_papusilor, on 26 ianuarie 2014 - 06:21, said:
dar cel mai des mi-e pofta de bianca dragusan. Tot la gratar si cu lamaie sau maturata in ....vin? River_Song, on 24 ianuarie 2014 - 12:27, said: Imi ploua-n gura. O iesi la fel de buna si facuta in casa? |
|
#52
Posted 26 January 2014 - 15:14
#53
Posted 27 January 2014 - 14:53
As manca un bors de miel cu putin tarhon (precedat de o palinca ardeleneasca).
|
#54
Posted 02 February 2014 - 11:33
as manca niste fructe de mare: caracatita, scoici diverse, calamar, shrimpi...
si as mai manca seara ceva lejer, tot niste fructe, fructe de padure: mistret, cerb, urs ... |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users