Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Love Lies Bleeding - 2024

Cum sterg mails din Promotions

Vanzare cumparare fara transfer b...

Receptie ciudata, in functie de t...
 Donez medicamente renale ptr pisica

Ce componenta e asta si ce ziceti...

Dupa 20 ani de facultate, am uita...

Mobile.de ofera imprumut de bani ...
 problema test grila

Digi24 a disparut de pe TV Lg

Drept de proprietate intelectuala...

Jante noi shitbox
 Trinitas TV 4K

Dacia 1316 cu 6 usi ...

Frecventa modificata radio

Un nou pericol pt batrani
 

Ce ai manca astazi sau de ce ti-e pofta in clipa asta?

- - - - -
  • Please log in to reply
238 replies to this topic

#37
River_Song

River_Song

    Regina Mundi

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,298
  • Înscris: 17.07.2012

View Postmihhay, on 24 ianuarie 2014 - 02:40, said:

Shaorma
cu de toate
mare
cu pui
cu extra sos de usturoi si maioneza
si un Nestea de lamaie
E cam tarziu acum, dar maine cand ma scol pun mana pe telefon.

Imi ploua-n gura.

O iesi la fel de buna si facuta in casa?

#38
-Diana-

-Diana-

    Happy Zone

  • Grup: Moderators
  • Posts: 19,736
  • Înscris: 06.10.2012

View PostRiver_Song, on 24 ianuarie 2014 - 12:27, said:


Imi ploua-n gura.

O iesi la fel de buna si facuta in casa?

Da, iese f buna si in casa.
D-asta fac eu diseara, asa am primit comanda. :D

Am luat lipii (4 lei punga cu lipii medii), castraveti murati pe care ii tai felii, fac maioneza de casa in care pisez usturoi, pt copii pun piept de pui fript si pt adulti, pulpa de porc. (carnea o condimentez inainte si o las sa se intrepatrunda aromele in punga la frigider, asa am vazut la o emisiune TV :P)
Alte sosuri, nu ne plac.

Si ca tot am cobit cu o pagina in urma, tre` sa fac si crema de zahar ars. :P

Deci...topicul asta nu e de mine...Posted Image

#39
november_soul

november_soul

    §§§§§§§§§§§§§

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 6,787
  • Înscris: 21.11.2006
As manca un crap la cuptor.

#40
opop

opop

    bolnav cronic :(

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 6,570
  • Înscris: 06.01.2007
pozele lui butelie imi fac intotdeauna pofta

#41
T Irina

T Irina

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,680
  • Înscris: 04.11.2006

View Post-Diana-, on 24 ianuarie 2014 - 14:22, said:


Da, iese f buna si in casa.
D-asta fac eu diseara, asa am primit comanda. Posted Image

Am luat lipii (4 lei punga cu lipii medii), castraveti murati pe care ii tai felii, fac maioneza de casa in care pisez usturoi, pt copii pun piept de pui fript si pt adulti, pulpa de porc. (carnea o condimentez inainte si o las sa se intrepatrunda aromele in punga la frigider, asa am vazut la o emisiune TV Posted Image)
Alte sosuri, nu ne plac.

Si ca tot am cobit cu o pagina in urma, tre` sa fac si crema de zahar ars. Posted Image

Deci...topicul asta nu e de mine...Posted Image

Eu fac (rar ca nu-i prea dietetica) - dar acum mi-ati facut pofta - o varianta mai ligth, dar foarte gustoasa:

- confectionez 2 lipii proaspete di aluat simplu - cu apa, sare faina si ulei de masline. Le coc in tava de teflon.
- fac 2 frigarui din carne de pui (la aragaz, cu capacul ochiului scos!)
- tai o rosie si un avocado si le amestec cu putina limeta
- prajesc 1 cartof in baie de ulei (ca sa iasa crocant)
- fac maioneza dintr-un galbenus, mustar, ulei de masline si ulei de floarea soarelui (1:1), apoi adaug inca pe atat iaurt gras sau smantana slaba

Imi ia maxim 40 minute  - dar merita pe deplin! Promit poze cand "recidivez"!

#42
Aprilia

Aprilia

    Forumist

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 4,846
  • Înscris: 03.11.2005

View PostT Irina, on 24 ianuarie 2014 - 18:26, said:


Eu fac (rar ca nu-i prea dietetica) - dar acum mi-ati facut pofta - o varianta mai ligth, dar foarte gustoasa:

- confectionez 2 lipii proaspete di aluat simplu - cu apa, sare faina si ulei de masline. Le coc in tava de teflon.
- fac 2 frigarui din carne de pui (la aragaz, cu capacul ochiului scos!)
- tai o rosie si un avocado si le amestec cu putina limeta
- prajesc 1 cartof in baie de ulei (ca sa iasa crocant)
- fac maioneza dintr-un galbenus, mustar, ulei de masline si ulei de floarea soarelui (1:1), apoi adaug inca pe atat iaurt gras sau smantana slaba

Imi ia maxim 40 minute  - dar merita pe deplin! Promit poze cand "recidivez"!
Sa le pui pe "Ce mai gatiti azi" ca o sa iasa o varza altfel :D

Dupa ce mi-a trecut pofta de papanasi  (cauza = buntzi) cea de red velvet cake (cauza = butelie), acum mi-e pofta de ceva dulce, din cauze necunoscute :D

#43
Quantum

Quantum

    verklarung

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 15,543
  • Înscris: 24.05.2005

View Postbuteliearagaz, on 24 ianuarie 2014 - 05:35, said:

Eu as manca niste scrumbie marinata cum am mancat saptamana trecuta si cum o sa mananc pana la sfarsitul saptamanii viitoare.
Bai Butelie, ce ai cu mine?!
Eu n-am  mancat decat scrumbie pe gratar cu multa lamaie (si verdeturi le interior), cu un vin alb sec si rece de troznesc dintii. ma innebuneste chestia asta.
Iar tu vii acum cu ideea asta de scrumbie marinata... ma bagi in draci (si nici macar nu stiu cum e!)

#44
buteliearagaz

buteliearagaz

    Contabilizez vorbe

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 6,137
  • Înscris: 13.12.2006

View PostQuantum, on 24 ianuarie 2014 - 19:19, said:

Bai Butelie, ce ai cu mine?!
Eu n-am  mancat decat scrumbie pe gratar cu multa lamaie (si verdeturi le interior), cu un vin alb sec si rece de troznesc dintii. ma innebuneste chestia asta.
Iar tu vii acum cu ideea asta de scrumbie marinata... ma bagi in draci (si nici macar nu stiu cum e!)

E foarte buna scrumbia marinata, practic e un deliciu.

#45
Quantum

Quantum

    verklarung

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 15,543
  • Înscris: 24.05.2005
Cum se marineaza?

#46
casuta_papusilor

casuta_papusilor

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 16,155
  • Înscris: 16.06.2009

View Postbuntzi, on 24 ianuarie 2014 - 05:53, said:

Genială ideea lui butelie!
cine a mai pomenit scrumbii la braila?
poate doar de import, din alt judet, ca ele nu urca decat pana la galati.

#47
Aprilia

Aprilia

    Forumist

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 4,846
  • Înscris: 03.11.2005
O amandina. Valabil 365 de zile pe an :D

#48
T Irina

T Irina

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,680
  • Înscris: 04.11.2006
Bezele (tot 365 zile/an) Posted Image !

#49
buntzi

buntzi

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 5,327
  • Înscris: 09.09.2006

View Postcasuta_papusilor, on 25 ianuarie 2014 - 08:55, said:

cine a mai pomenit scrumbii la braila?
ele nu urca decat pana la galati.
De-aia se organizează expediții de jaf și cucerire. Merem la Galați și le luăm scrumbiile, femeile și copiii (femeile și copiii vin de bună voie, la mall, că ei n-au).
În urmă, rămâne numai pustiu și ruine. De noi și de Ghenghis Khan ce le mai e frică gălățenilor, în rest nimic!

Edited by buntzi, 26 January 2014 - 03:26.


#50
casuta_papusilor

casuta_papusilor

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 16,155
  • Înscris: 16.06.2009
eu as manca pastrav pe plita, cu o felie de unt peste el cand e fierbinte, ceva sare si piper, patrunjel tocat si un pic de lamaie.

si ocazional, niste vita maturata, tot pe plita incinsa, taiata felie grosuta, tinuta pe foc 2-3 min pe o parte si inca 1-2 min pe cealalta parte.
tot cu unt unsa cat e calda luata de pe foc.



dar cel mai des mi-e pofta de bianca dragusan.

#51
pierre_de_timp

pierre_de_timp

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 12,251
  • Înscris: 30.12.2007
Niste jambon afumat si bine uscat, pe keks-uri, cu putin unt si frunze de rucola....mmmmm.....


View Postcasuta_papusilor, on 26 ianuarie 2014 - 06:21, said:

dar cel mai des mi-e pofta de bianca dragusan.

Tot la gratar si cu lamaie sau maturata in ....vin? :D

View PostRiver_Song, on 24 ianuarie 2014 - 12:27, said:


Imi ploua-n gura.

O iesi la fel de buna si facuta in casa?
la voi acolo nu se gaseste tortilla? Nu e cam acelasi lucru?

#52
sushimic

sushimic

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,793
  • Înscris: 11.01.2010

View Postbuteliearagaz, on 23 ianuarie 2014 - 23:51, said:

"ce ai manca astazi sau de ce ti-e pofta in clipa asta?"

mda.. :(

Attached Files



#53
Quantum

Quantum

    verklarung

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 15,543
  • Înscris: 24.05.2005
As manca un bors de miel cu putin tarhon (precedat de o palinca ardeleneasca).

#54
casuta_papusilor

casuta_papusilor

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 16,155
  • Înscris: 16.06.2009
as manca niste fructe de mare: caracatita, scoici diverse, calamar, shrimpi...
si as mai manca seara ceva lejer, tot niste fructe, fructe de padure: mistret, cerb, urs ...

Anunturi

Chirurgia cranio-cerebrală minim invazivă Chirurgia cranio-cerebrală minim invazivă

Tehnicile minim invazive impun utilizarea unei tehnologii ultramoderne.

Endoscoapele operatorii de diverse tipuri, microscopul operator dedicat, neuronavigația, neuroelectrofiziologia, tehnicile avansate de anestezie, chirurgia cu pacientul treaz reprezintă armamentarium fără de care neurochirurgia prin "gaura cheii" nu ar fi posibilă. Folosind tehnicile de mai sus, tratăm un spectru larg de patologii cranio-cerebrale.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate