Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Clipboard files copy/paste, filen...

Care-i treaba cu Reddit-ul? (nu m...

Diferente diferentiale

Finala Eurovision 2024
 De ce nu protestati?

Etanșare intre cada perete b...

Back-up box Fronius ?

Router de la Digi nu face fata la...
 Magnolii

Achizitie LG OLED evo 55C31LA - e...

Aplicatii PV Huawei Sun

Istoric deplasari - GPS
 Surub autoforant-metric mixt

Lipsa semnal - strategie de marke...

One week meal plan - Pachet

Apometru defect?
 

Minimax România.

- - - - -
  • Please log in to reply
92 replies to this topic

#73
florinpopa1

florinpopa1

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,021
  • Înscris: 16.05.2021
Da, adevarat. Si eu i-am intrebat si au spus acelasi lucru

#74
BAYMAX

BAYMAX

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,070
  • Înscris: 08.11.2019

View PostJulian9000, on 03 iulie 2021 - 15:35, said:

Rebrandul de la unguri va veni si la noi de la 1 august(i-am intrebat eu personal)

Știu acest aspect. Am vorbit cu ei acum câteva zile. Și am postat pe un grup. De asemenea, ei precizează că emit și HD.

#75
Julian9000

Julian9000

    Junior Member

  • Grup: Junior Members
  • Posts: 191
  • Înscris: 15.01.2020
De cat timp emit ei in HD? Asta e prima oara cand aud asa ceva

#76
IceCoolExtreme

IceCoolExtreme

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 16,884
  • Înscris: 06.11.2018
Se poate sa emită de mult timp dar sa nu il preia operatorii, la fel a fost si AMC câțiva ani.

#77
BAYMAX

BAYMAX

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,070
  • Înscris: 08.11.2019

View PostJulian9000, on 07 iulie 2021 - 12:12, said:

De cat timp emit ei in HD? Asta e prima oara cand aud asa ceva

Scuzați de off topic: dar nici Boomerang HD nu este prezent la niciun operator de televiziune prin cablu, satelit sau iptv de la noi, din  țară, dar există. La fel și restul canalelor de desene animate: Disney Channel HD, Disney Junior HD, TeenNick HD (cred că nu are audio în română), Nicktoons HD (are audio în română) și Nick Jr. HD (nu știu dacă are audio în română). Nickelodeon HD nu are audio în română. Din păcate,  dacă erau canale românești, puteam vedea prin ședința CNA, când cer și formatul HD. Așa, doar pe satelit și iptv poți vedea ceva. În rest, nimic.

#78
florinpopa1

florinpopa1

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,021
  • Înscris: 16.05.2021
Disney Channel HD si Disney Junior HD nu exista in Romania

#79
sorin96

sorin96

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,167
  • Înscris: 13.03.2016
Au aparut promo-uri cu noua grafica si logo-ul usor modificat,o sa avem Minimax localizat cu text in romana la promo-uri

[ https://www.youtube-nocookie.com/embed/g32cmNQYbjM?feature=oembed - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]

#80
florinpopa1

florinpopa1

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,021
  • Înscris: 16.05.2021
Faine noile promo-uri. De data asta sunt complet diferite. Fiecare promo reprezinta serialul respectiv din cate observ

#81
IceCoolExtreme

IceCoolExtreme

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 16,884
  • Înscris: 06.11.2018
Minimax are un nou logo și anunță noi emisiuni pentru copii
Attached File  19393.R.jpg   38.17K   1 downloads
Minimax își schimbă înfățișarea și aduce pe micul ecran desene animate noi-nouțe de la 1 august, potrivit unui anunț al televiziunii care face parte din portofoliul AMC.

Schimbarea de aspect a televiziunii se va reflecta într-un logo mai modern, o nouă identitate vizuală, logo-uri animate, muzică și modificări ale persoanjelor cunoscute ale brandului. În același timp, Minimax adaugă în grila de programe seriale și filme animate nedifuzate până acum.

Pentru prima dată în istoria sa de 20 de ani, Minimax, a cărei audiență o reprezintă copiii cu vârste între 5 și 10 ani, și-a schimbat fundamental logo-ul animat.

Cercul emblematic din sigla Minimax a fost adus la viață de echipa de creație a televiziunii împreună cu agenția de publicitate Umbrella. Scopul a fost acela de a introduce noi lumi pline de aventuri și îndrăgite de copii, precum: jungla, lumea tehnologică, spațiul cosmic, parcurile de distracții, super eroii și lumea subacvatică. Iar cercul din logo-ul Minimax reprezintă chiar poarta către aceste lumi, uneori luând forma unei tentacule de caracatiță, alteori a unui animal din junglă, alteori a unui super erou.

Linia melodică reprezentativă a televiziunii reflectă atmosfera unui univers unde aventura este cuvântul de bază, păstrând în același timp cântecele cunoscute de micuții telespectatori, dar și ținând pasul cu sunetele actuale.

Cuțulache și Pisicuța, iubitele mascote Minimax, au ”crescut”, devenind personaje moderne și pregătite de alte aventuri!

Minimax crede că însăși viața este o aventură și îi invită pe copii să investigheze lumea interesantă din jurul lor. Deși grupa de vârstă a telespectatorilor, între 5 și 10 ani, este perioada când copiii sunt din ce în ce mai dornici de independență și determinați să exploreze, Minimax le oferă o prezență de susținere și un mediu sigur pentru toate aceste aventuri.

Drept urmare, noul conținut al Minimax se va schimba foarte mult, cu mai multe povești și seriale special concepute pentru a atrage copiii mai mari dornici de aventuri.

Minimax difuzează deja desene noi-nouțe, precum ”100 la sută lup – Legenda pietrei lunii” și ”Dronix”, serial ce urmărește aventurile unui grup de tineri iubtori ai tehnologiei și dronelor.

”Bufnița SRL” rulează de curând pe Minimax spre amuzamentul copiilor, spunând povestea plină de situații ridicole a protagonistului Owl, o bufniță țâfnoasă și morocănoasă care încearcă să își găsească liniștea departe de vecinii săi nevrotici.

”Ernest și Rebecca” este un serial în premieră, ce va debuta pe 23 august, în care prietenia dintre o fetiță și un microb este indestructibilă și combate cu succes orice proastă dispoziție.

Copiii vor fi încântați de asemenea și de ”Go away unicorn”, producție ce urmează a se lansa pe Minimax la începutul toamnei.

Minimax este o televiziune pentru copii înființată simultan în mai multe țări din estul Europei remarcându-se prin desenele fără violență, fiind ulterior cumpărată de divizia internațională a companiei americane AMC.

Sursa: https://mediaexpres....e.aspx?id=19393

#82
florinpopa1

florinpopa1

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,021
  • Înscris: 16.05.2021
Arata bine noul logo. A fost schimbat putin design-ul

#83
IceCoolExtreme

IceCoolExtreme

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 16,884
  • Înscris: 06.11.2018

”Stan Lee prezintă: Gradinița supereroilor”, un serial ideal pentru vacanța de iarnă, la Minimax


O versiune animată a lui Arnold Schwarzenegger, Arnold Armstrong sau Captain Fantastic, este supereroul principal în premiera lunii decembrie la Minimax.
Serialul este difuzat zilnic, de la orele 11:00 și 18:30, începând cu 20 decembrie, anunță televiziunea printr-un comunicat remis către blogul HD Satelit România.

Un serial proaspăt-proaspăt, lansat abia acum câteva luni, „Stan Lee prezintă: grădinița supereroilor” este povestea a șase copii de vârsta grădiniței, care au puteri mari… dar tocmai de aceea le e greu să le țină în frâu. Pentru că, odată cu puterea mare, responsabilitatea e și mai mare; dar atunci când cei mici încă n-au apucat să învețe ce înseamnă responsabilitatea, atunci puterile lor creează și foarte mult haos! Din fericire, supereroii de grădiniță au parte de un educator la fel de super!

Arnold Armstrong (a cărui voce e interpretată în varianta originală chiar de Arnold Schwarzenegger), educatorul despre care e vorba, a ajuns la Grădinița Supereroilor în circumstanțe nu prea fericite. Totul a început în urmă cu cinci ani, atunci când Arnold l-a înfruntat pe rivalul lui malefic, Dr. Superior, și și-a pierdut superputerile. Însă, în timpul acelei lupte, câteva particule supra-încărcate cu energie au curs deasupra unui grup de preșcolari care n-aveau idee cum se va schimba viața lor.

Acum, Arnold a găsit o nouă misiune în viață: să-i ajute pe cei șase să își controleze puterile și a-i ghida în propriile lor super aventuri. Arnold trebuie să-i antreneze pentru a deveni eroi, dar fără ca aceștia să distrugă grădinița sau să-și dezvăluie superputerile lumii întregi. E clar, deja, că misiunea e super-dificilă.

Noul serial are cumva aerul comediei clasice cu Schwarzenegger „Polițist de grădiniță”, în care personajul principal, un polițist, mergea sub acoperire la o grădiniță și descoperea că pre-școlarii sunt mai greu de ținut în frâu decât infractorii.

„Stan și cu mine vorbeam despre crearea unui personaj supererou pentru mine, într-un serial animat. Mi-a zis: care e cea mai mare dorință a ta? Și eu am răspuns: să facem o continuare la Polițist de grădiniță!”, a declarat actorul din seria „Terminator” la emisiunea Jimmy Kimmel Live. Aparent, ideea lui Lee a venit doar câteva secunde: un serial animat numit „Grădinița supereroilor/ Superhero Kindergarten”.

Acesta este unul dintre ultimele proiecte în care a fost implicat Stan Lee, creatorul îndrăgit și regretat al nenumărate personaje Marvel, pe parcursul a șapte decenii! Lee a debutat în 1941, cu un număr de bandă desenată despre Captain America. El este creatorul unor personaje faimoase care au făcut istorie, precum Spider-Man, Iron Man, Hulk, Thor, Doctor Strange, Black Panther și membrii echipei X-Men.

Pe pagina de Facebook a Minimax (www.facebook.com/minimaxromania) copiii au parte de un concurs cu super premii dacă își desenează, descriu sau fotografiază primul lor supererou.

Sursa: https://www.hdsateli...-gradinita.html

#84
IceCoolExtreme

IceCoolExtreme

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 16,884
  • Înscris: 06.11.2018

Aventuri din preistorie, în luna februarie la Minimax


Luna aceasta aduce cu sine povești animate cu acțiunea în perioada de dinaintea istoriei scrise: serialul „Începuturile familiei Crood” și câteva filme din seria „Tărâmul uitat de timp”, anunță televiziunea Minimax printr-un comunicat remis către HD Satelit România.

De când s-a lansat, în 2013, filmul animat 3D „The Croods” a cucerit milioane de fani din lumea întreagă. Producția a avut și o continuare, lansată în 2020. Ambele au încasat milioane de dolari la box office. Dar membrii familiei Crood au avut și multe alte aventuri pe lângă cele prezentate pe marile ecrane și acestea sunt subiectul serialului „Începuturile familiei Crood”, care le prezintă experiențele și poveștile de familie înainte de marile lor călătorii din filme.

Eeep, Grug, Thunk, Ugga, Sandy și Buni își fac prieteni noi, au parte de confruntări cu animale fantastice, dar și peripeții care sunt ușor de recunoscut pentru orice familie – mers la școală, petreceri în pijamale și decizii de luat legate de viața lor de zi cu zi, într-o lume preistorică. Serialul „Începuturile familiei Crood” este difuzat de Minimax în luna februarie, zilnic, de la ora 15:30.

Serialul iese în evidență față de film pentru că este creat în tehnici clasice de animație bidimensională, iar mare parte din episoade sunt desenate de mână. Show-ul are în total patru sezoane, 52 de episoade și 140 de segmente și a primit două nominalizări la premiile Annie Awards, dedicate animațiilor de top.

În fiecare duminică din februarie, Minimax îi bucură pe cei mici cu câte o poveste din longeviva serie de lungmetraje „Tărâmul uitat de timp”, poveștile unor pui de dinozauri care au aventuri deosebite într-o comunitate de dinozauri.

Duminică, 6 februarie, de la ora 16:30, Minimax difuzează „Tărâmul uitat de timp 5: Insula misterioasă”. Filmul a apărut în 1997 și începe cu niște creaturi devoratoare de plante care lasă devastare completă în urma lor. Astfel, Littlefoot, Cera, Petrie și părinții lor nu au ce să mănânce. Micii dinozauri reușesc însă să descopere o insulă misterioasă și abundentă în alimente.

Pe 13 februarie, de la ora 16:30, e vremea pentru „Tărâmul uitat de timp 6: Secretul lui Saurus Rock”, film apărut în 1998. Littlefoot este fascinat de o poveste spusă de bunicul lui, despre un dinozaur singuratic și misterios. În mod întâmplător, Littlefoot alunecă la puțin timp după și este salvat de un dinozaur diplodocus, Doc, care are semnalmente asemănătoare cu cel din legendă.

În duminica următoare, 20 februarie, de la ora 16:30, Littlefoot și prietenii lui au parte de o aventură care implică un meteorit albastru, un vulcan activ și poate prea multă curiozitate, în „Tărâmul uitat de timp 7: Piatra din focul rece”.

Iar în ultima duminică din februarie, pe 27, de la ora 16:30, Minimax difuzează „Tărâmul uitat de timp 8: Marele îngheț”. În film, comunitatea de dinozauri este complet surprinsă de o zăpadă neașteptată și trebuie să găsească mâncare și un adăpost cald, pentru a trece cu bine peste iarnă.

Sursa: https://www.hdsateli...ie-in-luna.html

#85
IceCoolExtreme

IceCoolExtreme

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 16,884
  • Înscris: 06.11.2018
"Bebe Șef: Înapoi la treabă" sezonul 2 – cel mai drăgălaș șef se întoarce la Minimax

Noi episoade ale animației „Bebe Șef: Înapoi la treabă” au premiera pe Minimax pe 1 mai, de la ora 18:30 și apoi la 22:00, anunță televiziunea printr-un comunicat de presă remis către HD Satelit România.

Serialul despre bebelușul care se chinuie să găsească echilibrul între afaceri și viața personală continuă la Minimax cu al doilea sezon. Televiziunea dedicată copiilor îi invită pe cei mici să urmărească noile aventuri ale personajului lor preferat și să fie cu ochii pe pagina de Facebook:
www.facebook.com/minimaxromania pentru surprize demne de un șef!

Cu ajutorul fratelui mai mare, Tim, care este și complicele său, Bebe Șef continuă călătoria prin jungla corporativă a Baby Corps, plină de pericole, încercând să obțină ceva care pare adesea foarte greu de atins: echilibrul dintre viața personală și muncă. În al doilea sezon, schimbările abundă pentru micuțul șef: în timp ce noul CEO de la Baby Corps îi dă o misiune complicată și de amploare, bunica lui Tim se mută în casa familiei, ceea ce înseamnă că cei doi frați trebuie să împartă aceeași cameră. E clar că situația va duce la cât mai multe complicații, pline de amuzament, peripeții și lecții învățate.

Dacă în primul sezon rivalul principal al micuților corporatiști era Bootsy Calico, un om de afaceri și fost veterinar care putea controla pisici, în sezonul al doilea, noul inamic este Frederick Estes și Consorțiul Celor Antici. În același timp, noua lui șefă, Turtleneck Superstar CEO Baby, îl însărcinează pe Bebe Șef cu protejarea noului produs Baby Corp, Stinkless Serum, care poate elimina pentru totdeauna mirosurile neplăcute. Misterul și aventurile vor fi la cote înalte.

Al doilea sezon are 13 episoade și este produs de aceeași Dreamworks Animation, casa de producție fondată de Steven Spielberg care a lansat titluri populare și care au făcut istorie precum Shrek, Madagascar, Kung Fu Panda, dar și filmele „Bebe Șef”. Scenariile sunt o adaptare după cartea pentru copii scrisă de Marla Frazee.

Serialul li se adresează copiilor mici și mai mari, care se vor amuza de cum poate naviga un bebeluș lumea neiertătoare a afacerilor.

Luna mai începe la Minimax cu noile episoade pline de aventură și amuzament din ”Bebe Șef” alături de gașca sa de bebeluși din corporație, puși să salveze lumea și să crească nivelul de iubire pentru copii al adulților.

Sursa: https://www.hdsateli...onul-2-cel.html

#86
_Gaby_

_Gaby_

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,088
  • Înscris: 15.11.2021
☆Când eram de vârsta ta - serial nou, din 26 septembrie,  ora 16:45 , la Minimax.

Edited by _Gaby_, 10 September 2022 - 12:37.


#87
denisbirda1

denisbirda1

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 363
  • Înscris: 07.03.2022
Ce mai ma uitam pe Minimax cand eram mic. Am renuntat sa ma uit la el prin  2012

#88
_Gaby_

_Gaby_

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,088
  • Înscris: 15.11.2021
Noutățile din ziua de 31 octombrie la Minimax :
♡Martha Vorbăreața - episoade noi, ora 17:45
♡Maratonul de Halloween , conține urmărearele episoade speciale /filme dedicate acestei sărbători:
☆Curiosul George:O Petrecere de Halloween - ora 19:35
☆Dragă Dracula- ora 20:35
☆Patrula Vânătorilor de Fantome-ora 21:25


#89
_Gaby_

_Gaby_

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,088
  • Înscris: 15.11.2021
Acasă Seriale Aventurilor din filmele "Familia Crood", continuate într-un nou serial animat la Minimax

La Minimax va fi difuzat începând cu 11 martie un nou serial intitulat "Familia Crood: Copacul Familiei". Serialul continuă aventurile prezentate în cele două filme și în serialul anterior "Începuturile familiei Crood", anunță televiziunea Minimax printr-un comunicat remis către HD Satelit România. Acțiunea are loc imediat după evenimentele din al doilea film, iar familiile Crood și Betterman își unesc forțele pentru a trăi împreună într-o casă din copac, în cea mai inactivă fermă din preistorie. Serialul explorează povestea fondării unei comunități unice, în care cele două familii se confruntă în mod amuzant și emoționant. Printre evenimentele prezentate în episod, personajele încearcă să se ajute, concurează într-o seară de jocuri, organizează o școală și se apără de invazia maimuțelor. Episoadele vor fi difuzate zilnic. Lansat în 2013, filmul animat 3D "The Croods" a câștigat o mulțime de fani în întreaga lume și a primit o continuare în 2020. Cu toate acestea, membrii familiei Crood au avut multe alte aventuri în afara celor prezentate în filme, iar acestea sunt subiectul a două seriale: "Începuturile familiei Crood" și "Familia Crood: Copacul Familiei". Serialul "Familia Crood: Copacul Familiei" promite să fie amuzant și plin de învățăminte, unde familia și legăturile strânse dintre membrii săi sunt cele care vor face din această serie o experiență urmărită cu interes de toți membrii familiei, de la cei mai mici la cei mai mari. Nu pierdeți începând cu 11 martie difuzarea acestui serial pe Minimax!

La Minimax, în diminețile de martie, poți urmări maratonul „You Go, Girl”, dedicat fetelor și care începe cu „Eu și Mia” la ora 7:25. Urmează „Surorile” la ora 7:55 și „Polly Pocket” la ora 8:30.
În „Eu și Mia”, o fată timidă ajunge să lupte pentru drepturile unicornilor într-o lume magică numită Centopia. Acolo, Mia devine un spiriduș zburător capabil să vorbească cu unicornii, dar și să-și asume noi responsabilități, precum salvarea unicornilor de sub controlul unei regine malefice.
   În „Surorile”, cele două personaje principale sunt două surori cu temperamente și vârste diferite care învață să se înțeleagă una pe cealaltă. Marine, la 7 ani, este încă foarte inocentă, în timp ce sora ei mai mare, Wendy, are deja 13 ani și se confruntă cu schimbările și crizele aferente adolescenței.
   Eroina din „Polly Pocket” este o inventatoare de geniu în vârstă de doar 11 ani, pasionată de aventuri și dornică să ajute oamenii din jurul ei. Datorită unui medalion moștenit de la bunica sa, Polly poate micșora dimensiunea, împreună cu prietenele sale, pentru a trăi aventuri simpatice la scară mică.

Primăvara aduce veselie, energie și aventură la Minimax, cu aceste seriale pline de învățăminte și distracție.

Despre Minimax :
Minimax este primul canal educativ pentru copii din România, care face parte din portofoliul AMCNI CNE și se adresează unui public între 2 și 12 ani. Diferit față de alte posturi specializate, Minimax promovează un conținut non-violent, bazat pe desene pacifiste cu o puternică componentă educațională. În plus, canalul inițiază proiecte care susțin dezvoltarea copiilor și promovează o politică de programe care are în vedere nevoile specifice ale tinerilor telespectatori

Sursa: https://www.hdsateli...ml?spref=fb&m=1

#90
_Gaby_

_Gaby_

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,088
  • Înscris: 15.11.2021
Serialul ,,Inspectorul Gadget", difuzat în trecut și pe Cartoonito(pe atunci Boomerang) , va fi difuzat pe Minimax din 10 iulie, ora 16:00.

Anunturi

Bun venit pe Forumul Softpedia!

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate