Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Port Forwarding Config - Luster T...

Cand se deschid toaletele din Par...

Essilor Crizal?

Sony A6400 - Video
 recomandari structura - sarcina m...

Voi aveți incredere in recen...

TheaSea Luxury Suites - Kallikrat...

Ce aplicatie imi trebuie sa...?
 Transfer agenda telefonica

Recomandare banca pentru imprumut

Potopul ce urmeaza in domeniul me...

Duster, scarțait viraj
 Medicația psihotropa agravea...

La mulți ani @Lieutenant!

La mulți ani @xmanyacs77!

Placuta metalica "integral...
 

Echipamente ADSL compatibile Romtelecom

- - - - -
  • Please log in to reply
515 replies to this topic

#19
proxtu

proxtu

    fativore

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 12,451
  • Înscris: 12.02.2006
merci :) deocamdata nu mai e cazul ca m'am enervat si am pus modemul ADSL pe calc meu si lui frate'mio ii dau prin ICS, ca nu'i trebe jocuri pe net, deci am adresa reala :P
acum, referitor la topic, daca modemurile Zyxel s'au cam epuizat, am gasit la ASBIS routerul cu ADSL CANYON CN-AMR, are 5 porturi UTP, unul USB si intrarea pt ADSL. stie careva ceva de el ? l'a mai folosit careva, ca pe site'ul producatorului nu zice mai nimic.

#20
JohnnyUSA

JohnnyUSA

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,005
  • Înscris: 27.01.2006
Info de pe site-ul producatorului --> http://www.canyon-te...t/Modems/CN-AMR

Mie sincer sa fiu, nu-mi spune mai nimic, eu zic sa stai departe de el.

#21
blondevil

blondevil

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 728
  • Înscris: 27.12.2005

View Postproxtu, on Feb 14 2006, 16:22, said:

merci :) deocamdata nu mai e cazul ca m'am enervat si am pus modemul ADSL pe calc meu si lui frate'mio ii dau prin ICS, ca nu'i trebe jocuri pe net, deci am adresa reala :P
acum, referitor la topic, daca modemurile Zyxel s'au cam epuizat, am gasit la ASBIS routerul cu ADSL CANYON CN-AMR, are 5 porturi UTP, unul USB si intrarea pt ADSL. stie careva ceva de el ? l'a mai folosit careva, ca pe site'ul producatorului nu zice mai nimic.
Ai idee cat costa modemul asta CANYON?

#22
proxtu

proxtu

    fativore

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 12,451
  • Înscris: 12.02.2006

View Postblondevil, on Feb 14 2006, 17:36, said:

Ai idee cat costa modemul asta CANYON?
cred ca in jur de 50$+TVA

#23
proxtu

proxtu

    fativore

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 12,451
  • Înscris: 12.02.2006
am mai gasit unul care pare OK pentru ADSL: TrendNet TW100-BRM504. are cica ADSL/ADSL2/ADSL2+, port forwarding si tot ce vrei. la Depozitul de Calculatoare costa vreo 277 RON. are careva asa ceva, sa ne poata spune cum merge ?

#24
valymotei

valymotei

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 123
  • Înscris: 06.10.2003
Sunt disperat.
Nu am gasit nicicum Zyxel p660. La ral.ro spun ca nu stiu cand o sa aduca.
Am gasit asa ceva : http://www.canyon-te...t/Modems/CN-AMR
ce parere aveti?
Merita sa imi stric banii?
Daca are cineva sau daca stie despre el sa imi spuna.
10x

#25
blondevil

blondevil

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 728
  • Înscris: 27.12.2005

View Postvalymotei, on Mar 2 2006, 11:01, said:

Sunt disperat.
Nu am gasit nicicum Zyxel p660. La ral.ro spun ca nu stiu cand o sa aduca.
Am gasit asa ceva : http://www.canyon-te...t/Modems/CN-AMR
ce parere aveti?
Merita sa imi stric banii?
Daca are cineva sau daca stie despre el sa imi spuna.
10x
Eu am din asta de care zici tu CN-AMR de pe www.intend.ro, merge foarte bine si am Clicknet 512.
Am dat pe el 176 RON cu tot cu transport. Sunt foarte operativi in doua zile ti-l trimit acasa.

#26
ovisaur

ovisaur

    New Member

  • Grup: Banned
  • Posts: 18
  • Înscris: 22.01.2006

View Postblondevil, on Mar 2 2006, 19:37, said:

Eu am din asta de care zici tu CN-AMR de pe www.intend.ro, merge foarte bine si am Clicknet 512.
Am dat pe el 176 RON cu tot cu transport. Sunt foarte operativi in doua zile ti-l trimit acasa.

trebuie cumparat separat si splitter pentru CN-AMR ?

#27
cornel s.

cornel s.

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 5
  • Înscris: 26.02.2006

View Postattempt, on Dec 29 2005, 12:23, said:

Mi-am pus si eu ADSL, cu un modem Zyxel, ZxDSL 831C, si parca l-as inlocui si eu cu altceva.
Cel mai enervant este caci daca nu se face trafic cateva minute trebuie resetat fizic, lucru foarte enervant cand modemul e la 20 de metrii.
Va confruntati si voi cu asa ceva?


trebuie solicitat un up firmware pentru ca aceste modem-uri asa au fost configurate de catre cei de la ZTe

#28
eb2e2

eb2e2

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,667
  • Înscris: 16.05.2003

View Postcornel s., on Mar 3 2006, 10:40, said:

trebuie solicitat un up firmware pentru ca aceste modem-uri asa au fost configurate de catre cei de la ZTe


Eu am ZTE ZXDSL 852 si nu se reseteaza..... :notangel:
..... e cel USB dat de Romtelecom....

Am folosit driverele de pe CD ( sunt unele mai noi pe www.clicknet.ro )....iar  firmware-ul  nu l-am schimbat
PS mai stiu inka 2 persoane cu ZTE si nici ele nu au probleme   :P

Edited by eb2e2, 03 March 2006 - 19:16.


#29
pati

pati

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 18
  • Înscris: 11.01.2006

View Postblondevil, on Mar 2 2006, 19:37, said:

Eu am din asta de care zici tu CN-AMR de pe www.intend.ro, merge foarte bine si am Clicknet 512.
Am dat pe el 176 RON cu tot cu transport. Sunt foarte operativi in doua zile ti-l trimit acasa.
Poti sa ma ajuti cu configurariile ca nu reusesc sa pornesc modemul

#30
blondevil

blondevil

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 728
  • Înscris: 27.12.2005

View Postpati, on Mar 7 2006, 20:17, said:

Poti sa ma ajuti cu configurariile ca nu reusesc sa pornesc modemul
te ajut, spune-mi ce te intereseaza.

#31
valymotei

valymotei

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 123
  • Înscris: 06.10.2003

View Postblondevil, on Mar 7 2006, 17:22, said:

te ajut, spune-mi ce te intereseaza.
Salut. Puneti si voi etarile pentru CN-AMR de la Canyon ca e destul de complicat pentru incepatori :)

#32
lsorin

lsorin

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 16
  • Înscris: 23.09.2005
Deoarece am vazut ca unii dintre voi au Linksys WAG54G iar eu nu reusesc sa-mi setez un WAG354G, va rog postati setarile voastre. Sper intr-o oarecare similitudine software cu al meu.

#33
Serban_Ro

Serban_Ro

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 2
  • Înscris: 16.12.2005
Setari WAG354G:

PPPoE
LLC
UBR
PCR/SCR - default, 0,0
Autodetect: la unele WAGXXXG de la Linksys, merge cu Autodetect enable, la altele cu setarile manuale (0,35)
Service name: ramane gol

Deci sfatul este sa stergi Service Name, sa vezi care din variante merge la autodetect.
Dupa fiecare modificare la autodetect, incearca sa te duci in Status -> DSL -> connect
Daca s-a conectat este OK. Daca nu s-a conectat, din Administration, da-i reboot (Soft sau Hard), si vezi daca se conecteaza dupa reboot.
In plus, vezi daca ai ultima versiune de firmware.

Succes.

#34
lepov

lepov

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 464
  • Înscris: 12.07.2005

View PostSerban_Ro, on Mar 22 2006, 19:51, said:

Setari WAG354G:

PPPoE
LLC
UBR
PCR/SCR - default, 0,0
Autodetect: la unele WAGXXXG de la Linksys, merge cu Autodetect enable, la altele cu setarile manuale (0,35)
Service name: ramane gol

Deci sfatul este sa stergi Service Name, sa vezi care din variante merge la autodetect.
Dupa fiecare modificare la autodetect, incearca sa te duci in Status -> DSL -> connect
Daca s-a conectat este OK. Daca nu s-a conectat, din Administration, da-i reboot (Soft sau Hard), si vezi daca se conecteaza dupa reboot.
In plus, vezi daca ai ultima versiune de firmware.

Succes.

Bine ca te-am gasit. Am tipul asta de Linksys si nu am putut sa-l pun decat pe bridge. Nu stiu ce varianta de firmware am dar o sa incerc un upgrade. Pot sa spun canu sunt novice la setat conexiuni si echipamente ADSL (vre-o 30 de conexiuni puse in functiune cu 6-7 tipuri de echipamente).

#35
costibudai

costibudai

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 87
  • Înscris: 23.03.2006
Buna tuturor. Foarte putine informatii am gasit despre ADSL Modem CANYON CN-AMR with 4 port switch. E livrat de catre cei de la www.intend.ro si e singurul model mai ieftin pe care l-am putut comanda pentru a inlocui SpeedTouch-ul pe USB livrat de RTLC.

Dupa indelungi asteptari am activat si eu conexiunea Clicknet Expres 1024 si merg de 3 zile cu PC-ul pornit non stop pentru a face ICS catre inca 2 PC-uri printr-un switch.

Intrebarea mea este daca dintre cei care au postat aici sau citesc si detin acest tip de modem pot furniza informatiile necesare configurarii si instalarii acestui modem/router. Parca vad ca ma trezesc cu pachetul la usa si nu o sa stiu ce sa fac cu el. Nu am gasit pe softpedia nici o configuratie a acestuia.
Daca puteti spune si cate ceva despre caracteristicile lui, daca aveti un manual sau o fisa tehnica, ce stie sa faca, de exemplu:

Supports Router (Router+Modem) or Modem (Modem only) Mode
Compliant with ADSL, ADSL2, ADSL2+ on G.dmt, G.lite and T1.413 Multi-Mode PSTN Environments
Compliant with PPPoE, PPPoA or IPoA Connection Types
Supports Filtering by URL, MAC Address, Services and Date/Time
Supports Virtual DMZ, Virtual Servers (Port Forwarding) and Firewall Rules
Supports RIP/Static Routing and Dynamic DNS Service
Supports 100 sessions of VPN Pass-Through for PPTP, IPSec and L2TP
NAT/NAPT, Rule-Based and SPI Firewall protect against DoS (Denial of Service) attacks
Real-Time email alert and logs when attack/unauthorized Internet activity occurs
DHCP Server feature supports up to 253 Users
Supports UPnP and ALGs Support Internet applications such as Email, FTP, Gaming, ICQ, Net Meeting, PING, Telnet, and more
Supports most operating systems, such as Windows 95/98/ME/NT/2000/XP, Unix, and Mac
Easy Configuration and Remote Management with Web Browser (HTTP)
Built-in Flash memory for firmware upgrade

Caracteristicile de mai sus sunt luate de la un alt router.
Daca puteti spune si cum se comporta dupa o perioada mai mare de utilizare, cat de des se deconecteaza, este stabil ?

Va multumesc pentru raspunsuri!

Edited by costibudai, 23 March 2006 - 12:24.


#36
sandy

sandy

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 517
  • Înscris: 08.04.2005
Da-mi un pm si-ti dau eu un router ZyXEL P645R, foarte asemanator cu P660,nefolosit, despre care s-a mai discutat. L-am luat de la RAL (era ultimul), dar au venit baietii de la RTC si au spus ca e prea mare distanta si nu-mi pot pune ADSL. Asa ca vreau sa-l vand.
Stie si PPPoE asa ca o sa stea tot timpul deschis.
Ti-l dau chiar mai ieftin si ai avantajul ca sunt setarile pe acest forum.
Sau suna-ma la 0724852700.

Edited by sandy, 23 March 2006 - 16:12.


Anunturi

Chirurgia spinală minim invazivă Chirurgia spinală minim invazivă

Chirurgia spinală minim invazivă oferă pacienților oportunitatea unui tratament eficient, permițându-le o recuperare ultra rapidă și nu în ultimul rând minimizând leziunile induse chirurgical.

Echipa noastră utilizează un spectru larg de tehnici minim invazive, din care enumerăm câteva: endoscopia cu variantele ei (transnazală, transtoracică, transmusculară, etc), microscopul operator, abordurile trans tubulare și nu în ultimul rând infiltrațiile la toate nivelurile coloanei vertebrale.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate