Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Stie cineva ce s-a intamplat cu p...

Cum curat si repar marginile etan...

Laptop editare video

Probleme C4 Picasso 2010 pe parte...
 Cum vopsesc un spoiler de plastic...

Mail ciudat

Cod deblocare navigatie Nissan Ju...

Cum testam calitatea la achizitio...
 Ideal Travel Tour

Pareri avizate UBER!

Durata procesare plati

Probleme pompa irigat de suprafata
 Amplificator

Telecomanda Combina Philips FW-C2...

Splenectomie

Regulament cromatic cladiri
 

Echipamente ADSL compatibile Romtelecom

- - - - -
  • Please log in to reply
515 replies to this topic

#1
iga3k

iga3k

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 49
  • Înscris: 25.03.2004
Deschid acest topic pentru cei care au incercat si au reusit, sau au incercat si nu au reusit sa foloseasca alte echipamente ADSL (ma refer aici in mare parte la modemuri ADSL) decat cele pe care le ofera Romtelecom.

As recomanda ca topicul sa se pastreze STRICT la ALTE ECHIPAMENTE decat cele furnizate de Romtelecom.

De exemplu eu am incercat si nu am reusit inca sa configurez un ZyXEL Prestige 660R-61.

Ar fi interesant daca am avea si contributia celor din interiorul Romtelecom ( marian1976 ), care afirma intr-un post pe un thread oarecum asemanator, dar particularizat la un anumit model de echipament, ca se pot folosi echipamente alternative, eventual ar fi bine sa fie chiar compatibile ADSL2+ pentru cazul in care in viitorul apropiat se vor aborda tehnologii relativ noi in strategia Romtelecom.

#2
Alcatelu`

Alcatelu`

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 195
  • Înscris: 31.07.2002
Vezi link-ul propus de mine in legatura cu Routerul Linksys  cu ADSL .

N-a prea raspuns nimeni . Nu cred ca se prea vrea .

#3
iga3k

iga3k

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 49
  • Înscris: 25.03.2004
probabil este prematur acest topic, pentru ca lumea nu a inceput inca sa se confrunte cu aceste probleme. By the way, am reusit sa fac sa mearga ZyXELul acela.

Cand o sa ajunga si la noi ADSLul la o cota de piata destul de mare, probabil atunci o sa apara tot felul de astfel de probleme.

Sa traiti bine!  :naughty:

#4
attempt

attempt

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 640
  • Înscris: 03.05.2005
Mi-am pus si eu ADSL, cu un modem Zyxel, ZxDSL 831C, si parca l-as inlocui si eu cu altceva.
Cel mai enervant este caci daca nu se face trafic cateva minute trebuie resetat fizic, lucru foarte enervant cand modemul e la 20 de metrii.
Va confruntati si voi cu asa ceva?

#5
iga3k

iga3k

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 49
  • Înscris: 25.03.2004
Am si eu un ZyXEL si pana acum sunt foarte multumit!!! Mai imi pica si mie DSLul cand suna telefonul, sau cand il ridicam...pana am descoperit ca la priza, mufa nu prea facea bine contact...am schimbat-o si de atunci e ok.

#6
yourgaby

yourgaby

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 4
  • Înscris: 03.02.2006
Router ADSL, compatibil Romtelecom, Linksys WAG54G, stiu oameni care il au, functioneaza perfect si e super!!!
E un all in one, router, AP, modem ADSL, switch 4 porturi, firewall...e beton!!!

Il gasiti aici: http://www.keystore....y=6&code=WAG54G

#7
mike22

mike22

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 429
  • Înscris: 06.07.2004
Eu am ZyXEL 660R , de cand l-am luat si l-am montat a stat conectat non-stop. S-a intamplat intr-o dim sa fie probleme de la RTL si s-a reconectat singur in cateva secunde. A durat 5 minute tot downtime-ul.

ATENTIE MARE pentru P660R este nevoie sa faceti update la ultima versiune FIRMWARE altfel nu se va conecta pe ADSL sau veti avea probleme la reconectari.

Pentru update cautati pe net , si aici pe forum era pe undeva link-ul catre "P660R61_QG7_utility.zip"

In rest ce sa zic, router-ul este ok, merge struna pana acum.

#8
JohnnyUSA

JohnnyUSA

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,005
  • Înscris: 27.01.2006
Acelasi model de modem Zyxel cu al lui mike22. Se instaleaza foarte usor. Nu este nevoie decat de WIZARD SETUP cand setati router-ul.

Atasez aici Firmware-ul care trebuie neaparat pus pe un Zyxel 660R pentru a functiona cu ADSL-ul RTC.

Firmware Zyxel 660R

#9
mihailco

mihailco

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 438
  • Înscris: 07.09.2005
La ce pret este ZyXEL 660R ?

#10
JohnnyUSA

JohnnyUSA

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,005
  • Înscris: 27.01.2006
2.400.000 ... eu cu atat l-am luat, mike l-a luat mai ieftin decat mine ( din cate am inteles ).. www.ral.ro in maxim o zi eu am avut modemul acasa cu comanda facuta pe mail.

#11
mike22

mike22

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 429
  • Înscris: 06.07.2004
eu l-am luat cu 2.160.000 inclusiv transport cu Nemo, a 2-a zi dimineata a fost la usa curierul.

#12
JohnnyUSA

JohnnyUSA

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,005
  • Înscris: 27.01.2006
Reinnoiesc linkul cu firmware-ul deoarece cel vechi nu mai exista: www.clicknet.ro/bluetech/firmware/P660R61_QG7_utility.zip

#13
proxtu

proxtu

    fativore

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 12,451
  • Înscris: 12.02.2006
buna :)
am reusit sa'mi pun si eu ieri ADSL 512 de la romtelecom, cu modemul ala gratuit, pe USB. cred ca imi voi lua si eu un router Zyxel P660R61, ca m'am cam kinuit cu un mic server pe win sa fac partajare in retea si nu am reusit (adica nu prea am gasit soft care sa faca port forwarding sau nu stiu eu :P). intrebarea mea ar fi: routerul de mai sus stie port forwarding ? daca il conectez la switch'ul retelei de acasa, pot sa forwardez diverse porturi pe diverse calculatoare, pentru VNC, jocuri, etc ? merci de raspuns :)

#14
JohnnyUSA

JohnnyUSA

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,005
  • Înscris: 27.01.2006

View Postproxtu, on Feb 12 2006, 12:48, said:

buna :)
am reusit sa'mi pun si eu ieri ADSL 512 de la romtelecom, cu modemul ala gratuit, pe USB. cred ca imi voi lua si eu un router Zyxel P660R61, ca m'am cam kinuit cu un mic server pe win sa fac partajare in retea si nu am reusit (adica nu prea am gasit soft care sa faca port forwarding sau nu stiu eu :P). intrebarea mea ar fi: routerul de mai sus stie port forwarding ? daca il conectez la switch'ul retelei de acasa, pot sa forwardez diverse porturi pe diverse calculatoare, pentru VNC, jocuri, etc ? merci de raspuns :)

Da, stie port forwarding.

#15
eb2e2

eb2e2

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,667
  • Înscris: 16.05.2003

View Postproxtu, on Feb 12 2006, 12:48, said:

buna :)
am reusit sa'mi pun si eu ieri ADSL 512 de la romtelecom, cu modemul ala gratuit, pe USB. cred ca imi voi lua si eu un router Zyxel P660R61, ca m'am cam kinuit cu un mic server pe win sa fac partajare in retea si nu am reusit (adica nu prea am gasit soft care sa faca port forwarding sau nu stiu eu :P). intrebarea mea ar fi: routerul de mai sus stie port forwarding ? daca il conectez la switch'ul retelei de acasa, pot sa forwardez diverse porturi pe diverse calculatoare, pentru VNC, jocuri, etc ? merci de raspuns :)



Pentru windows incearca: ccproxy,  winproxy...etc

#16
proxtu

proxtu

    fativore

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 12,451
  • Înscris: 12.02.2006
merci, maine sper sa'l comand de la ral ;)

#17
proxtu

proxtu

    fativore

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 12,451
  • Înscris: 12.02.2006

View Posteb2e2, on Feb 12 2006, 16:50, said:

Pentru windows incearca: ccproxy,  winproxy...etc
am incercat cu 602LanSuite, care forwarda porturi, dar tot n'a mers Age of Empires. iar la ral nu mai sunt modemuri zyxel, stocul s'a epuizat de la atatea conectari la Romtelecom si modelul asta nu se mai fabrica, asa ca e cam nasol... cica acum cauta un model compatibil si cat de cat ieftin.

#18
eb2e2

eb2e2

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,667
  • Înscris: 16.05.2003

View Postproxtu, on Feb 13 2006, 19:37, said:

am incercat cu 602LanSuite, care forwarda porturi, dar tot n'a mers Age of Empires. iar la ral nu mai sunt modemuri zyxel, stocul s'a epuizat de la atatea conectari la Romtelecom si modelul asta nu se mai fabrica, asa ca e cam nasol... cica acum cauta un model compatibil si cat de cat ieftin.


Eu cu ccproxy am reusit ( cu ceva timp urma sa fac forward de port pentru niste jocuri....dar in numar limitat...le gaseti in help sau pe net ).

Anunturi

Neurochirurgie minim invazivă Neurochirurgie minim invazivă

"Primum non nocere" este ideea ce a deschis drumul medicinei spre minim invaziv.

Avansul tehnologic extraordinar din ultimele decenii a permis dezvoltarea tuturor domeniilor medicinei. Microscopul operator, neuronavigația, tehnicile anestezice avansate permit intervenții chirurgicale tot mai precise, tot mai sigure. Neurochirurgia minim invazivă, sau prin "gaura cheii", oferă pacienților posibilitatea de a se opera cu riscuri minime, fie ele neurologice, infecțioase, medicale sau estetice.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate