Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Schimbare bec far VW Touran 1T3

Ce parere aveti de viteza/ modul ...

Love Lies Bleeding - 2024

Cum sterg mails din Promotions
 Vanzare cumparare fara transfer b...

Receptie ciudata, in functie de t...

Donez medicamente renale ptr pisica

Ce componenta e asta si ce ziceti...
 Dupa 20 ani de facultate, am uita...

Mobile.de ofera imprumut de bani ...

problema test grila

Digi24 a disparut de pe TV Lg
 Drept de proprietate intelectuala...

Jante noi shitbox

Trinitas TV 4K

Dacia 1316 cu 6 usi ...
 

MISA & Bivolaru - pro si contra

- - - - -
  • This topic is locked This topic is locked
28765 replies to this topic

#27361
opo

opo

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,591
  • Înscris: 24.08.2006

View PostMahaPralaya, on Feb 20 2009, 17:32, said:

Ai dovada ca Guru face Magie Neagra?
Ai dovada ca nu e Profesor de Yoga?

Magie Neagra si Profesor de Yoga sunt ambele fantezii din domeniu Mos Craciun, elfi, Fat Frumos and so on.... Cine crede ca Bivolaru este magician negru  doar pe baza a ce a visat unul si altul ar trebui sa lase forumul si sa se intoarca la Fratii Grim, Ion Creanga si Petre Ispirescu unde gasesc literatura de specialitate ;0)
Nieni nu tre sa dovedeasca cum ca Bivolaru NU ESTE PROFESOR DE YOGA prin simplu fapt ca acesta din urma nu a dovedit niciodata cum ca ar fi. Diplomele sale de pe site cu care se mandreste sunt scanate atat de prost incat e imposibil sa iti dai seama clar ce e pe ele, si asta arata clar ca e ceva hiba acolo. Cat de tampit tre sa fii sa iti faci ditamai saitul in care sa pui gramada de articole, linkuri etc... si cand e vorba de documentele care sa iti ateste niste calitati cu care te mandresti si pe care le scoti tot timpul in fata lumii ca sa te reprezinte sa fie imposibil de citit ? http://www.gregorian...m/whoisgb-3.php
Poate de la balconul unde se afla domn profesor totul e clar, insa de aici, din maya unde ne aflam cei nascuti din barbat si femeie, domn profesor a lasat lucrurile in ceata. Eu cred ca ar trebui sa dea un picior in popou la toti lingaii din jurul sau si sa isi ia niste consilieri care sa il ajute sa comunice cu fiintele de pe planeta TERA.

Edited by dildo, 21 February 2009 - 07:44.


#27362
Sosetuta

Sosetuta

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 102
  • Înscris: 31.05.2008

View Postjedibenefic, on Feb 21 2009, 04:57, said:

Nu stiu ce sa iti raspund , tu trebuie sa renunti la minte , sa nu mai gandesti , este singura cale .
Nici nu stii cata dreptate ai !  :roflmaofast:

E clar ca singura cale de a considera un proxenet pedofil pornograf una cu Dumnezeu este sa nu mai gandesti. Ba mai mult, e dovada clara ca nu mai gandesti !   :lol:

#27363
anubius

anubius

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 190
  • Înscris: 20.10.2006

View PostMahaPralaya, on Feb 20 2009, 16:18, said:

A se observa ca Cutra, in loc sa accepte greselile sale, persista in ele, proiectand tot ce ii este reprosat pe interlocutor.

Parafrazand una dintre legile lui Murphy "daca culegi suficiente date poti demonstra statistic orice" in cazul cutrei se poate spune ca daca abereaza suficient de mult atunci are totdeuna dreptate.

#27364
adiere

adiere

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 136
  • Înscris: 04.12.2006

View Postx2x, on Feb 20 2009, 18:39, said:

Ca sa revenim on topic: ce mai debiteaza mereu acel_las?
De ce nu este yoga o secta
Am incarcat doar prima parte (1h45", 42MB) din 9 parti. In nici un caz nu o sa incarc tot pentru ca presupun ca nu il asculta nimeni 10 ore in care vorbeste fara sa spuna nimic.
A produs mai multe astfel de prelegeri de vorbarie lipsita de continut pe diverse teme, cum ar fi: continenta, cum sa ne spiritualizam, despre spirala si asta din care am pus mo(n)stra.
Daca reuseste cineva sa asculte fara sa adoarma poate posteaza un rezumat. Eu am pus fisierul pe post de somnifer ;-)
Imi permit sa le fac o sugestie celor de la blegoteric sa isi faca arhiva cu conferinte pe site poate le creste traficul si in felul asta nu se mai depoziteaza gunoaiele electronice pe servere externe. Ultima serie are aproape 2 GB. He, he, am facut o glumita.
Mda, e clar de ce yoga nu este o secta. Asteptam cu interes o conferinta in care sa explice de ce o livada cu pruni nu este o secta. Dar MISA este?

PS. Cand a tinut conferinta asta?
PPS. Nu am avut rabdare sa ascult mai mult de o propoziite.

#27365
sorin2007

sorin2007

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 6,709
  • Înscris: 01.04.2007
Mai oameni buni, de ce va chinuiti voi? Scopul?

#27366
icsoc

icsoc

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 756
  • Înscris: 16.10.2006

View Postanubius, on Feb 21 2009, 05:57, said:

Parafrazand una dintre legile lui Murphy "daca culegi suficiente date poti demonstra statistic orice" in cazul cutrei se poate spune ca daca abereaza suficient de mult atunci are totdeuna dreptate.
Mey, ce schimbare de subiect ... nu ne mai intrebam daca a avut Grig Bivolaru papusi cand era mic de se joaca atat de mult si pervers cu ele la MISA, acum ne intrebam daca a avut Cecilia papusi in copilarie ...

View PostJedi Knight, on Feb 19 2009, 20:23, said:

Hai sa fim seriosi...
  ....
C'mon, cu asa topic si asa satra de interlocutori oare s-o putea?!

Cursul iti structureaza sabloane de gandire si asta mai ales daca te prinde in adolescenta, cand nu prea ai experienta de viata si consideri ca tot ce zboara-i yoghin levitand.
Imi aminteam aseara de un moment din viata mea in care pot spune ca "am vazut moartea cu ochii" si ma gandeam ca un astfel de tipar de gandire putea sa ma coste viata ...

In 2005, pe 12 martie seara era meditatia de comuniune cu momentul nasterii Maestrului, apoi un pachet intregi de exemplificari, sustinute inca neintreit de Acel Lash fugit in Suedia.
Eram la tara si parintii aprinsesera focul in soba intr-o camera special ca sa facem meditatia acolo ... inainte de a incepe meditatia am inchis soba ca sa nu ne deranjeze zgomotul de lemne pocnind in foc.
Am trecut prin cele 2 ore si ceva de meditatie cu bine si apoi am facut nani.
Pe la 3 noaptea si eu si glorioasa mea shakti ne-am trezit cu dureri de cap puternice - exact in Ajna Chakra ...
Ce mi-am zis eu - Mai ce se vede efectul asta de avalansa, ca e Grig departe ... uite ce arderi karmice puternice! Cred ca am ars in meditatia asta tot atata karma cat au ars fetele alea ce s-au filmat pentru concursul de Miss traind intens orgasmul urinar!
Am adormit la loc si dimineata ne-am trezit cu acceeasi durere, chiar mult mai intensa ...
Eu eram si atunci fan al experientelor de dedublare si mi-am zis ia sa incerc eu sa ma desprind ca uite ce purificat ma simt ... si am iesit din corp foarte usor - extraordinar era faptul ca in corpul de afara, cel subtil, desprins de fizic, nu mai sesizam durerea si eram intr-o stare de pace desi daca eram atent la corpul din pat simteam durerea insuportabila de cap, pe care o corelam in continuare cu un proces purificator declansat de meditatia de comuniune cu gloriosul maestru.

Am revenit in corp si am iesit din camera ... discutand cu parintii am inteles ce s-a intamplat - am inchis soba inainte sa arda toate lemnele, ele au ars inabusit si au produs monoxid de carbon. Asa ca eram intoxicat cu monoxid datorita prostiei mele, nu s-a ars nici pic de karma ... shit!

Evident cei ce aveti inca sabloanele de care vorbim o sa ziceti ca gratia maestrului m-a salvat etc ... dar daca eram eu baiat cu capul pe umeri si nu visam la cai verzi pe pereti nimic din toata povestea asta nu ar fi avut loc.
Asa ca, dragilor, daca aveti dureri de cap in incaperi inchise e putin probabil sa fie de la karma arsa, sunt mai mari sansele ca altceva sa arda inabusit si voi va intoxicati cu monoxid.
Si nu, nu se simte senzatie de sufocare - ati jura ca respirati aer curat - deci nu faceti pranayama pe jos, monoxidul e mai greu decat oxigenul si sta mai aproape de podea.

View PostJedi Knight, on Feb 19 2009, 20:23, said:

...
DAR NU DESPERA. Exista viata si dupa:)
Exista viata si dupa MISA, asa e.
E greu sa scoti din cap toate sabloanele de gandire, mai ales ca la multi abandonarea lor si maturizarea pare sa lase viata fara farmecul povestii. Dar viata isi are farmecul si farmecele ei ...

#27367
jormungandr

jormungandr

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 253
  • Înscris: 13.12.2008
O chestie interesanta aparuta in presa:

http://www.jurnalul....atibil-cu-cauza

PROCES CONTROVERSAT/Avocatul lui Guru Bivolaru, incompatibil cu cauza

Procesul lui Gregorian Bivolaru s-a amânat pentru sfârșitul lunii martie, pentru ca inculpații să-și găsească un nou avocat. Mihail Boldea este avocatul membrilor MISA acuzați, printre altele, de trafic de persoane. El a devenit după alegerile de anul trecut deputat. Procurorul de ședință a atras atenția judecătorului asupra faptului că avocatul Boldea este, conform legii, într-o situație de incompatibilitate.

Avocatul Boldea i-a reprezentat, după ce a devenit parlamentar, la două termene din ianuarie și februarie pe inculpații din dosar. Conform legii, parlamentarul care dorește să-și exercite profesia de avocat nu poate să pledeze în cauzele care se judecă la instanțele inferioare și nici nu poate acorda asistență la parchetele de pe lângă aceste instanțe. De asemenea, parlamentarul care vrea să-și exercite profesia de avocat nu poate acorda asistență juridică și nici nu poate asista în instanțe pe cei acuzați de corupție, de trafic și consum de droguri, de trafic de persoane. Or, tocmai aceasta este acuzația adusă celor în dosarul Bivolaru. Iar parlamentarul Boldea ar fi trebuit să știe acest lucru, mai ales că este membru în Comisia juridică și în Comisia pentru cercetarea abuzurilor, corupției și petiții din Camera Deputaților.

EXPLICAȚIILE LU BOLDEA
Prins cu mâța-n sac, avocatul Boldea, viceliderul grupului parlamentar PD-L din Cameră și lider de frunte al PD-L Galați, a invocat excepția de neconstituționalitate a acestei legi care îi interzice să pledeze în astfel de cazuri. "Îmi încalcă dreptul la muncă", a spus avocatul spunând instanței că a mai avut și cazuri la Galați unde a pledat și că asta e profesia lui, pentru asta s-a instruit. Asta înseamnă că Boldea nu consideră că muncește la Camera Deputaților sau în Comisii. Judecătorul a respins excepția ridicată de Boldea, dar acesta a spus că va face recurs la Curtea de Apel. În timp ce dezbaterile legate de dreptul la muncă al avocatului Boldea erau în toi, la Parlament se dezbătea bugetul pe 2009. La 33 de ani, Mihail Boldea se află la primul mandat de parlamentar, fiind ales de pe locul 2 în colegiul său din Galați, însă a ajuns deputat prin redistribuire.


Mai scrie acolo in articol si cate ceva despre averea personala a domnului deputat, dar nu stiu cat de relevante or fi informatiile respective pentru subiectul in cauza. Daca sunteti curiosi sa cititi tot articolul, aveti linkul la dispozitie. :)

#27368
svejk

svejk

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 418
  • Înscris: 16.06.2007
Ce placere mi-a facut ca ati raspuns atat de multi !
Sper ca postul meu a produs la fel de multa placere atat celor desprinsi cat si celor inca ombilicati.
Cum sa nu te bucuri sincer , cand cineva se mira cum ai putut fi atat de bou ( sau vaca , dupa caz), mai ales cand tu singur nu stii sa-ti explici asta si atunci continui sa polemizezi cu "fostii" incercand sa le arati LOR cat de " tampiti au fost, tampiti sunt inca."
Face bine, e un fel de auto terapie, radem de cei ca si care eram si noi pana mai ieri, alaltaieri si in felul asta ne credem rezolvati....
Noi nu suntem ca ei , am fost cu ceva timp in urma ,dar, gata , acum ne-am revenit, acum incercam sa-i lamurim, dar, de fapt purtam aceleasi discutii superidioate, cu aceleasi argumente stupide, urmand aceleasi reguli intortocheate.
Daca mai apare vreun nenorocit din asta care ne aduce aminte ca nu suntem decat tot niste viermi, doar ca in alt stadiul de evolutie, ne facem ca nu am auzit nimic.
Nici noi "plecatii" , nici ei "sectantii ".
Cum adica sa acceptam ca ne-am last prostiti atatia ani , ca am permis unor tembeli si unor rapandule sa-si bata joc de noi in cele mai stupide moduri, ba i-am si PLAAAATIT GRAAAAS de tot pentru asta ?
Cum sa acceptam asa ceva ?
Acum in loc sa ne desprindem bucurosi ca am scapat de cancer si sa fugim cat vedem cu ochii, stam asa in continuare prin saloanele cu cancerosi, mai vorbim cu ei, mai bagam degetu'n buba, rasucim putin, ne mai bucuram ca la noi nu mai e chiar asa de grav.

Pentru cei care "n-au vazut" postul meu de ieri , o sa-l mai pun o data , poate totusi raspunde cineva din cei mai vechi sau mai noi.
Poate ne descoperim vechi cunostiinte, cine stie !?


BAAAAAaaaaaaiiiiiii !!!!!
atatia bolnavi inca mai sunteti pe aici ?
Cum naiba , mai puteti purta discutiile astea tampite ?
Ce curu meu v-a bagat avortonul ala in cap , de va tot bantuie prin creierele alea debilizate dupa atata timp , nu pot sa inteleg.
Inteleg, ca v-a fu..t pe alea nef...te de nimeni si prima p..a din viata nu se uita usor, dar, cat de vaca trebuie sa fii sa te lasi trimisa la produs si sa le dai banii codosilor aia efeminati , nu inteleg.
Si sa mai insisti sa crezi ca de fapt ti-au vrut binele ? Doamne !
Ce model de barbati bantuie creierele voastre chinuite, daca, handicapatii aia cu coaiele lor impietrite de abstinenta, de pofta si de speranta ca intr-o zi vor accede in cercul foarte stramt al celor care au voie sa-si aminteasca ca s-au nascut cu putulica, reuseau sa devina mentorii vietilor voastre, tot, nu inteleg.
Sa reusesti sa-ti scoti curu din haznaua aia indobitocitoare si in loc sa fugi cat vezi cu ochii, sa uiti si sa-ti stergi din memorie toata perioada aia nefasta pentru orice om normal, sa continui sa discuti cu aceiasi handicapati , cu argumentele lor stupide si adacadabrante, cu logica lor de capintortura, inseamna ca ceva a ramas TZACA si ca o sa fie greu de pus la loc (daca o fi fost vreodata altfel ).
Eu am mari indoieli , ca un on NORMAL, cu creierii SANATOSI, putea ajunge MISAN si sa nu-l umfle rasu , cand asculta toate teoriile alea fara cap si fara coada, pe care se scremeau sa le balbaie, contrazicandu-se si recontrazicandu-se la fiecare 60 de secunde toti MARTZI si PARTZII si toate refulatele si nerezolvatele care gravitau pe acolo .
Daca e vorba doar despre MARELE BI(lbait) GRIG, va inteleg, MISA povestit de persoane cunoscatoare in materie ca unde "punea" MANA baiatu , iesea (intra) o treaba , foarte bine facuta, si atunci sa luam Cezarilor, ce-i al lor si sa dam doamnelor ( lady's first ) pe a lui Grig !
Recunosc ca erau si cateva parasute bune de tot, pentru care merita sa faci ceva efort ca sa le "interesectezi " putin Karma , si a caror vocatie destrabalatorie bine umflata de suportul moral si teoretic al miscarii, au adus MUUUULTA FERICIRE in populatia, nu numai masculina, a intregii tari, a europei si chiar universale , as putea spune .
Cinste lor, cinste lor, cinste fu..cioaselor.
Poate, am timp o data, sa va povestesc cum erau ( de exemplu ) noptile in caminul de pe splai al medicinistelor sau ce tehnica orala avea rufa aia, mare sefa, care avea garsoniera in Drumul Taberei ( jur ca nu mai stiu cum o chema, terminase limbi in orice caz, vreau sa zic, ca studii superioare )
Cat sadism nemascat, putea sa arate fatza de toate tutele alea de sub ea si cu cat voluntariat inghiteau masochistele alea mici ( mici da bune, si nu toate chiar asa de mici ) toate abjectiile si dejectiile primite.
Pe vreo cateva le-am razbunat si eu cum am p..utut mai bine, dar, acum ma gandesc daca nu cumva otrava aia perversa, manipula pe toata lumea, ca asa ca animala nu era chiar in prima grupa valorica ?
Poate ca de asta avea nevoie de martori cand le chinuia si umilea pe proastele alea mici, ca sa te "incarce" bine, inainte sa te puna la "descarcat" ?

Phiii, da ce m-am luat cu povestile, bata-va norocul sa va bata de giumbuslucareti, si uite ca luat de nostalgia amintirilor ( cele mai multe,frumoase ) mi-am pierdut bruma de suparare cu care intrasem pe voi.
Pana la urma asta e inca un efect miraculos si pozitiv MISA, vii suparat si pleci aproape vesel.
Daca ma gandesc bine am primit numai intamplari si stari frumoase si interesante de la MISA, ar trebui sa fiu unul din marii ei sustinatori, de fapt chiar sunt daca ma gandesc bine !
Mi-e lene sa sterg ce am scris mai pe la inceput, asa ca nu luati in seama va rog.
Sunt numai rautati izvorate din oftica pierderii "contactului" cu "miscarea".
Poate ca ceva e chiar adevarat in asta.

Sa aveti zile bune si fericite ca primavara e aproape.

P.S.
E bine sa va incontrati, cat de tare, dar, nu va mai certati.
Viata e oricum prea scurta.

#27369
x2x

x2x

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 212
  • Înscris: 04.11.2007

View Postsvejk, on Feb 22 2009, 01:45, said:

Mi-e lene sa sterg ce am scris mai pe la inceput, asa ca nu luati in seama va rog.
Io te iertam daca nu bagai majuscule, dar asa zic ca te-ai bagat si tu la "nerezolvati". :-)
Apropo, tu ce cauti pe la noi prin salon? ;-)

O intrebare care m-a pus pe ganduri cu ceva timp in urma: "ar merita sa reflectezi ce anume te-a facut sa refuzi sa iti asumi responsabilitatea pentru propria viata atatia ani de zile"

@adiere
Habar n-am in ce cadru s-au audiat prelegerile astea. Probabil la Costinesti asta vara.

#27370
anubius

anubius

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 190
  • Înscris: 20.10.2006

View Posticsoc, on Feb 21 2009, 21:34, said:

Mey, ce schimbare de subiect ... nu ne mai intrebam daca a avut Grig Bivolaru papusi cand era mic de se joaca atat de mult si pervers cu ele la MISA, acum ne intrebam daca a avut Cecilia papusi in copilarie ...
...

Mey bre, daca chiar te deranjeaza si esti mata atat de vigilent precum te dai de ce nu mergi pe firul topicului ca sa vezi cine deviaza primul de la "papusile" bivoliene care-ti sunt atat de dragi spre "papusi" intezise de regulament (kamala, agama si alte obsesii) ca sa-l tragi de urechi si sa eviti din start sirul de mesaje offtopic care urmeaza? Sau unii au voie iar altii nu?

Si in general vorbind pentru cei din tabara anti-misa, daca sunteti atat de priceputi in a demonta aberatiile scrise pe forum de catre cei din tabara pro-misa, lucru pentru care va admir sincer, de ce va pierdeti brusc aceasta pricepere atunci cand apar aberatii scrise de catre cei din tabara anti-misa?

#27371
Free-Your-Mind

Free-Your-Mind

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 150
  • Înscris: 15.07.2008

View Postanubius, on Feb 22 2009, 22:27, said:

Si in general vorbind pentru cei din tabara anti-misa, daca sunteti atat de priceputi in a demonta aberatiile scrise pe forum de catre cei din tabara pro-misa, lucru pentru care va admir sincer, de ce va pierdeti brusc aceasta pricepere atunci cand apar aberatii scrise de catre cei din tabara anti-misa?

Mai, poate ar trebui sa vorbesti la concret cu exemple la ce te referi, fiindca cei cu pareri mai putin pro-misa nu beneficiaza de lumina lamputei marelui iluminat ca sa le sara in ochi ceea ce ti-a sarit si tie pe tot topicul asta de numai 1521 de pagini, versiunea noua.

In alta ordine de idei, pe exmisa nu sunt toate ipostazele lui shiva, fiindca voiam sa iau povestea marelui iluminat despre o anumita ipostaza a lui shiva (nu mai tin minte cum se chema), cand a venit shiva intr-un satuc si le-a "ars karma" femeilor de acolo in stilul bivolarian, iar sotii femeilor au luat acest aspect drept o mare experienta spirituala, etc... Daca are cineva materialul audio, please, PM me, fiindca vreau sa scriu o poveste mai detaliata despre ce se intampla la cursuri cand se preda asta. E interesant, va promit, ca exemplu de manipulare si adormire a mintii din aproape-in-aproape.

@ Pe scurt pentru cei care se intreaba la ce bun sa vorbesti despre ce ti s-a intamplat la misa inainte sa te orbeasca lumininta de la capatul tunelului: - mai, daca tie ti se pare normal ca dupa ce te face pe creieri invocand scopuri nobile, sa taci si sa te minunezi singur, in loc sa-ti prezinti experienta public, ei, altora li se pare normal sa-si prezinte aceste experiente pentru a le recunoaste si cei carora neuronii le sunt blocati. Sau poate consideri ca oricum yoga e o prostie, iar cei care merg sa faca yoga merita sa fie manipulati prin NLP si nu numai. Nu insist pe subiect, ca le stii tu pe toate oricum.

Have Fun!

#27372
allyn1985

allyn1985

    Senior Member

  • Grup: Banned
  • Posts: 7,373
  • Înscris: 11.12.2008

View PostMahaPralaya, on Feb 20 2009, 17:32, said:

Ai dovada ca Guru face Magie Neagra?
Ai dovada ca nu e Profesor de Yoga?

Curu din Tartasesti, infractorul urmarit general e profesor de Yoga cum sunt eu imparatul Chinei :lol:
E doar un taran siret care a gasit zeci de mii de fraieri de la care sa ia bani, e ca ala din Coreea ,ala Sun Moon, pana mea
Nu a fost nici in India sa studieze Yoga, nu degeaba l-au inchis comunistii pe obsedatul si pedofilul asta.


#27373
Jedi Knight

Jedi Knight

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 349
  • Înscris: 14.01.2007

"MISA" said:

ANUNȚ IMPORTANT

Persoanele care doresc să se BOTEZE sunt rugate să trimită la Bibliotecă, până în data de 20 martie 2009, două fotografii în costum de baie (două piese - fetele), pe care să noteze citeț, cu majuscule: numele, prenumele, anul de curs și localitatea, data nașterii, numărul de telefon.
Botezul va fi susținut de GRIEG în cadrul Simpozionului Internațional de Yoga din perioada 30 aprilie-10 mai 2009.  
Menționăm că acest botez se adresează persoanelor care nu sunt botezate în ritul ortodox și NU se referă la primirea de nume inițiatic.

Pai am mai multe intrebari:
-sunt catolic/protestant/mormon/etc (deci nu sunt botezat in ritul ortodox) si vreau in baptist/etc... inteleg ca se poate? (ca nu reiese in ce rit sunt botezat)
-daca persoana e bebelus, eventual fata... fac doua fotografii in costum de baie deux pieces?
-inteleg iarasi ca pe costumul de baie trebuie sa notez citet numele, prenumele, etc. Ce pun in fata si ce pun in fund? numarul de telefon?(desigur pentru protectia datelor personale)
-G. si-a facut rost intre timp de o diploma de preot? daca da, il rugam sa o scaneze ilizibil si sa o posteze pe site.
-Pentru NUNTI si PARASTASE cui sa ne adresam? tot la Biblioteca?
:)

"MISA" said:

*** NECURSANTII care doresc sa participe la spirale vor aduce de asemenea 3 fotografii in costum de baie, precum si declaratia scrisa din partea unui cursant yoga care ii cunoaste si garanteaza pentru ei (completeaza un formular tip), iar atunci cand vor primi legitimatia vor veni insotite de respectivii cursanti yoga.
Fara cuvinte :)

Edited by Jedi Knight, 23 February 2009 - 13:13.


#27374
din_prun

din_prun

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 114
  • Înscris: 22.02.2009
cred ca au astia niste orgii acolo mai tari ca porno...


cred ca mai sunt si niste tampiti destepti pentru ca isi gasesc tot timpul prosti sa ii alimenteze cu bani si placeri sexuale...

si eu as vrea sa conduc orgiile pe acolo... dar cam atat... adica doar pt sex... in rest ma doare undeva despre convingerile lor spirituale...

#27375
icsoc

icsoc

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 756
  • Înscris: 16.10.2006

View Postanubius, on Feb 22 2009, 11:27, said:

Mey bre, daca chiar te deranjeaza si esti mata atat de vigilent precum te dai de ce nu mergi pe firul topicului ca sa vezi cine deviaza primul de la "papusile" bivoliene care-ti sunt atat de dragi spre "papusi" intezise de regulament (kamala, agama si alte obsesii) ca sa-l tragi de urechi si sa eviti din start sirul de mesaje offtopic care urmeaza? Sau unii au voie iar altii nu?
Mey, chiar nu ma mai deranjeaza ... e insa obositor sa citesc aberatiile altora, dar daca unii le citesc p'ale mele eu sunt multumit.
Sunt interzise de regulament kamala, agama etc?
Devierea la ele e legata de topicul de fata, sunt produsele unor fosti cursanti/discipoli/deSineRevelati misani; prezinta interes pentru a studia adevarul proverbului "ce se naste din pisica tot soareci mananca" sau altele similare.

Sa ziceti mersi ca nu sunt eu omu bibelou ca numai posturile mele le vedeati pe aici - dar asta e, e forum nu?!
E loc sa abereze toata lumea inclusiv noi comentand aberatiile altora si nu revenind la "crastavete".

Quote

Si in general vorbind pentru cei din tabara anti-misa, daca sunteti atat de priceputi in a demonta aberatiile scrise pe forum de catre cei din tabara pro-misa, lucru pentru care va admir sincer, de ce va pierdeti brusc aceasta pricepere atunci cand apar aberatii scrise de catre cei din tabara anti-misa?
corb la corb nu scoate ochii?

Mai jedi mai ... mai arunc si eu o privire pe yogaesoteric, am aflat un lucru ce mi-a fost de mare folos odata, au bancuri bune in ultima vreme, mi-au publicat doua creatii geniale si m-au suspectat de o a treia glorioasa ... si mai au din cand in cand astfel de bijuterii:

Quote

ENCICLOPEDIA ADITIVILOR, Informații indispensabile românilor  inteligenți și prudenți, care nu vor să se lase otrăviți cu aditivi, de  Gregorian Bivolaru
Deci nu va lasati otraviti cu aditivi de Gregorian Bivolaru ... da, e o virgula acolo, stiu, dar m-am amuzat ...

#27376
anubius

anubius

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 190
  • Înscris: 20.10.2006

View Posticsoc, on Feb 23 2009, 15:12, said:

...
Sunt interzise de regulament kamala, agama etc?
Devierea la ele e legata de topicul de fata, sunt produsele unor fosti cursanti/discipoli/deSineRevelati misani; prezinta interes pentru a studia adevarul proverbului "ce se naste din pisica tot soareci mananca" sau altele similare.
...

Mey tu nu vezi ca gafezi in stil anti-misan? Pai daca aplic rationamentul tau atunci rezulta ca este on-topic sa ma iau de "papusile" cutrei. Pai cutra este produs pur al GB-ului, chiar si porecla asta ghebeul i-a dat-o. Daca nu ar fi existat GB-ul nu ar fi existat nici forumul si nici cutra sa se manifeste pe aici. Mi-ai furnizat exemplul perfect de logica anti-misana.

#27377
cecilia.ghitulescu

cecilia.ghitulescu

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,251
  • Înscris: 14.10.2006

View Postanubius, on Feb 22 2009, 21:27, said:

Si in general vorbind pentru cei din tabara anti-misa, daca sunteti atat de priceputi in a demonta aberatiile scrise pe forum de catre cei din tabara pro-misa, lucru pentru care va admir sincer, de ce va pierdeti brusc aceasta pricepere atunci cand apar aberatii scrise de catre cei din tabara anti-misa?
Chiar discutiile din ultima vreme dintre Naga/Pralaya, Naga/moi meme, FYM/Pralaya, FYM/moi meme si cele purtate de tine, un exmisan, cu diversi exmisani, sint dovada graitoare ca in cazul exmisanilor nu se pierde deloc priceperea de a discuta in contradictoriu cu cei care se afla de aceeasi parte a baricadei.

Singura chestie e, ca nu toti numesc "aberatii" acelasi lucru. Ce e pentru tine aberatie, pentru altul nu e aberatie. So what's the problem? Iti lipseste uniforma si cravata de p®i(z)onier?  :P

#27378
anubius

anubius

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 190
  • Înscris: 20.10.2006

View Postcecilia.ghitulescu, on Feb 23 2009, 19:03, said:

Chiar discutiile din ultima vreme dintre Naga/Pralaya, Naga/moi meme, FYM/Pralaya, FYM/moi meme si cele purtate de tine, un exmisan, cu diversi exmisani, sint dovada graitoare ca in cazul exmisanilor nu se pierde deloc priceperea de a discuta in contradictoriu cu cei care se afla de aceeasi parte a baricadei.

Singura chestie e, ca nu toti numesc "aberatii" acelasi lucru. Ce e pentru tine aberatie, pentru altul nu e aberatie. So what's the problem? Iti lipseste uniforma si cravata de p®i(z)onier?  :P

Inca o mostra din ciclul "sunt deshteapta ca asa zic eu!" :rolleyes:

Anunturi

Bun venit pe Forumul Softpedia!

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate