Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Adaptor usb3.1gigabit vs Adaptor ...

La multi ani @Atreides!

La multi ani @KENSINGTON!

La multi ani @burebista!
 La multi ani de Florii!

Stihl fs 70 c-e

Challengers (2024)

Care mai sunt mediile de admitere...
 Laptop cu HDD atasare memorie MMC...

Hartile google nu mai au chenarul...

Tomate in ghiveci la curte?

Idei cale de actiune recuperare g...
 Intoleranța lactoza- vegan v...

Tobe acustice insonorizare in blo...

Cine canta? Fragment din melodie...

Tablou sigurante Dacia Sandero 2012
 

MISA & Bivolaru - pro si contra

- - - - -
  • This topic is locked This topic is locked
28765 replies to this topic

#23995
Deria_Leena26

Deria_Leena26

    WYSIWYG

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 7,650
  • Înscris: 11.05.2006

 E-bomb, on Sep 28 2007, 13:03, said:

Pai cred ca unii ar continua sa nege existenta filmelor chiar daca acestea ar fi difuzate pe toate posturile TV mai importante la o ora de maxima audienta.
Ca doar au exemplul "eliberatului", care in 2002 ii tot dadea la B1TV cum ca imaginile filmate la spectacolul organizat cu ocazia zilei sale de nastere erau cica colaje din filme erotice din Occident. Si a continuat cu aceeasi placa chiar si dupa ce au fost reluate imaginile, cu sonorul mai tare ca sa se auda bine ca persoanele de pe scena vorbeau romaneste.

E deja extrem de gretoasa atitudinea asta. Asta e, pe unii doar atata ii duce capul.

Ai dreptate, si eu, cand am vazut pe ce panta o ia donald, am simtit o greata si un dezgust profunde...

Dar ai vazut ca mai exista o teorie: filmele sunt facute pentru a le testa pe protagoniste si a le ajuta sa-si depaseasca egoul. Iar banii urmau a fi folositi pentru a construi adaposturi in care sa se refugieze oamenii (care, pur intamplator, cred ca erau cursanti) cand o sa inceapa cel de-al treilea razboi mondial.

Daca asa s-a ajuns...

#23996
euridice

euridice

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 73
  • Înscris: 30.10.2006

 donaldf1000, on Sep 27 2007, 15:03, said:

da, nu au nici cea mai mica legatura intrucit nu se face niciun fel de reclama la ele la curs. sint filme facute de cursante asa cum oricine poate face un film sau orice altceva. daca la curs s-ar vorbi de asa ceva sau s-ar racola fete pt filme, japonia, vchat, atunci da, ar avea legatura dar asa nu au. ce-i asa de greu de inteles??
Uite iti trimit pe Pm al doilea nume al unui coleg de al tau care in legatura cu alti doi colegi de ai tai din Cluj aveau firma de vchat undeva in Marasti cu fete de la curs. Si daca stau bine sa ma gindesc prietena unuia dintre ei presta servicii de vchat la aceaasta firma, cursanta fiind la misa. Ar fi si culmea acum ca dupa lectia noua si 2 ore de practica sa vina instructorul si sa anunte inscrierile pt vchat si japonia :naughty:

#23997
opo

opo

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,591
  • Înscris: 24.08.2006
Euridice, cum te faci tu ca nu intelegi  :nonobad: Am sa iau rolul lui donald adica am sa  fac pe avocatu diavolului (sau al MISA sau a lui Bivolaru..tot acolo   potato-poteito)

- poti tu sa demonstezi ca, prin faptul ca patronii si angajatele erau cursanti la cursurile MISA, respectiva actiune era o actiune a gruparii MISA? Chiar daca nu era nici un angajat care sa nu fie la cursul Misa asta nu inseamna ca la MISA esti obligat sa faci asa ceva, sau ca asta e politica MISA sau ca toti de la MISa fac asa ceva, sau ca cineva de la MISa  face asa  ceva.
- se tineau aceste actiuni in timpul orelor de curs? Nu.. deci atata vreme cit nu se preda la cursul teoretic, nu e scris in cursuri, nu iti spune intructorul de ele cind faci constientizarea -> nu are legatura cu MISA ;) .

Ei acuma ca dupa cursuri se  fac invitatii, ca unii patroni sunt instructori, ca fetele sunt Misane, ca... eu nu pot sa vad decit rodul intamplarii, dar deloc naintamplator, chair nefiind o actiune a cursului MISA, faptul ca respectivii sunt cursanti MISA si ca domnul profesor Gregorian Bivolaru  ii sustine in plan subthil- eteri, astral-cauzal etc, face ca respectiva actiune sa isi schimbe caracterul degenerat si toti cei care apeleaza la aceste activitati sa traiasca starea de eliberare de energiile negative prin procesul de purificare beatifica (pe care voi il numiti in ignoranta voastra masturbare cu ejaculare). Chiar daca MISA nu poate fi tinuta raspunzatoare de respectivele actiuni totusi in mod subtil efectele benefice care rezuta se datoreaza scolii si de aceste energii se bucura parintele nostru Incub..pardon spirtual Krik pardon Grieg zis si Gebe-ul.

#23998
landscape10

landscape10

    Banned by landscape10

  • Grup: Banned
  • Posts: 7,459
  • Înscris: 29.10.2005
Am sters in urma unui report un post care continea numele real al unor persoane, din cauza ca acea persoana ar putea fi afectata prin publicarea acelor informatii personale. Conform regulamentului SP va rog sa nu mai postati nume reale ale unor persoane in cazul in care acest lucru le-ar putea afecta.

#23999
euridice

euridice

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 73
  • Înscris: 30.10.2006
Tocmai vizionez Kindom of golden pee.
Si un profund sentiment de tristete m-a cuprins cind am recunosc in acest film pe o buna prietena de a mea, cursanta Misa . E trist fff trist.....
:(

Edited by euridice, 01 October 2007 - 00:02.


#24000
Pralaya

Pralaya

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,669
  • Înscris: 25.03.2007

 euridice, on Oct 1 2007, 00:52, said:

Tocmai vizionez Kindom of golden pee.
Si un profund sentiment de tristete m-a cuprins cind am recunosc in acest film pe o buna prietena de a mea, cursanta Misa . E trist fff trist.....
:(
Ei las' ca si io mi-am recunoscut un prieten care a ajuns porn star fara sa stie, doar pt ca a ajutat o tipa sa-si filmeze proba pt Miss Shakti...  :rolleyes:

#24001
adytia

adytia

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 29
  • Înscris: 14.11.2006
Stiu ca postul asta e of topic,dar merita sa aveti si voi muzica asta.

Meditation music

#24002
andreic

andreic

    Very OLD Member

  • Grup: Moderators
  • Posts: 122,632
  • Înscris: 07.02.2003
E new age obisnuit... nice :) Iti recomand Terry Oldfield... e mai profund.

Edited by andreic, 01 October 2007 - 18:15.


#24003
achiper2002

achiper2002

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 366
  • Înscris: 25.10.2006
No comment: 'Cand CNSAS conspira Securitatea...

Gabriel ANDREESCU

In luna aprilie 2004, Consiliul National pentru Studierea Arhivelor Securitatii (CNSAS) a comunicat, in urma unei cereri, existenta in arhiva sa a unui dosar de urmarire informativa ce-l privea pe Gregorian Bivolaru. Printr-o scrisoare oficiala, Consiliul anunta acreditarea solicitantului si obligatia inregistrarii sale la Autoritatea de Supraveghere (Avocatul Poporului). Citez: documentele identificate ... vor fi puse la dispozitia dumneavoastra de indata ce ne prezentati dovada".

Dovada a fost depusa la CNSAS in toamna anului 2005. Or, din acel moment a urmat o cumplita agitatie institutionala. Nu conta ca eu eram solicitantul. Colegiul a sustinut necesitatea de a avea o a doua hotarare privind accesul la dosarul amintit. Apoi, a amanat hotararea o saptamana, doua, trei. A trecut luna in care, in conformitate cu o regula generala de natura administrativa, institutia ar fi fost obligata sa raspunda cererii. Au trecut si alte saptamani, CNSAS neavand cum sa explice de ce nu asigura accesul la dosar, pentru cercetare, cum legea il obliga. Pentru investigarea arhivei Securitatii, un numar semnificativ de persoane, in frunte cu Colegiul, consuma din banii publici o suma consistenta.

Dansul CNSAS in jurul temei oferim sau nu oferim dosarul" avea loc in plina dezbatere privind cererea de extradare a lui Gregorian Bivolaru, apoi refuzul cererii si acordarea statutului de refugiat. Ce a motivat politica tragerii de timp tocmai in aceasta perioada? Nimeni nu poate spune, inca, ceva ferm. Dar se pot face multe presupuneri privind miza accesului la aceste documente.

Dosarul de urmarire informativa a lui Gregorian Bivolaru contine date care acopera, probabil, perioada 1971-1989. Multe informatii vor fi tinand de viata lui personala, de interesele sale privind Yoga, de contactele din tara si cu exteriorul, de ce si cum i s-a cerut, in anul 1981, sa renunte la predarea disciplinei. Dupa 1984 urmeaza insa partea grea" a istoriei, legata de arestarea lui datorita sedintelor de Yoga; de retinerea sa si a apropiatilor, cand oamenii au fost batuti zile la rand pentru a li se smulge declaratii, iar lui i s-a spart dantura. Despre conditiile atroce in care a fost tinut, despre evadare si despre hotararea, ciudata din punctul de vedere al legii, de a fi condamnat pentru acest delict si nu pentru cel de complot impotriva statului, acuzatia initiala a retinerii. Interesante or fi fiind si filele ori inregistrarile care i-au consemnat intalnirile cu discipolii pana in luna 20 iulie 1989. In acea zi a urmat a doua arestare, a fost supus unor batai salbatice dintre care unele au fost vazute de fidelii molestati si ei zile la rand. In dosar ar fi de descoperit si hotararea care l-a trimis la Poiana Mare pentru a fi terminat" acolo ca persoana bolnava mintal".

In dosarul de urmarire informativa a lui Gregorian Bivolaru trebuie sa se afle numele ofiterilor din echipa de anchetare care a organizat brutala represiune, a sa si a apropiatilor lui. Acestia nu au incalcat doar" viata privata, secretul corespondentei si alte asemenea drepturi banale" pe care regimul comunist nu dadea doi bani. Ci au batut, au umilit, au torturat si aplicat masuri de ordin psihiatric. Lista lor trebuia demult sa fie publicata in Monitorul oficial, caci dimensiunea de politie politica" a acestor ofiteri de securitate este dincolo de orice indoiala posibila.

Dar daca acestia se gasesc astazi in SRI? Daca ei au fost implicati, ca atare, in campania anti-MISA? Daca unii or fi ajuns procurori, ori au trecut la politie si jandarmerie? Dosarul de urmarire pe care Securitatea i l-a pregatit lui Grig" inainte de 1989 ar putea sa explice lucruri esentiale ale celor intamplate cu el si cu MISA dupa 1990.

Acesta este si rostul prim al cercetarii arhivelor Securitatii: sa afli din ele lucruri care ar putea limpezi mersul democratiei astazi. Nimic nu impiedica CNSAS sa serveasca interesul public ajutand la studierea arhivelor pe care le detine. Protectia datelor personale? Numele ofiterilor de Securitate care au facut politie politica si activitatea lor nu face parte din aceasta categorie. Protectia securitatii nationale? Conform legilor de organizare si functionare, serviciile de informatii nu au voie sa angajeze agenti cu un asemenea trecut. Daca opreste cercetatorii sa ajunga la numele tortionarilor, atunci CNSAS nu deconspira Securitatea, ci o conspira. Or, un asemenea act, cu o semnificatie atat de limpede, atat de usor de demonstrat, este prea mult. Impiedicarea accesului la continutul arhivei CNSAS ori mistificarea lui constituie abuz in serviciu in forma calificata. Responsabilitatea fata de dosare nu mai poate fi tratata cu usurinta. A recunoscut-o recent justitia in cazul generalului ® Eugen Grigorescu.' Nici un progres pana in 2007,timpul trece in favoarea securistilor -noii stalpi ai 'democratiei'!

Edited by achiper2002, 03 October 2007 - 08:07.


#24004
Pralaya

Pralaya

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,669
  • Înscris: 25.03.2007
In Timisoara au fost postate afise cu Conferinta de deschidere Yoga MISA in avizierele Primariei. Se pare ca au pile pe acolo  :naughty: . In schimb, orasul a fost invadat si de afise anti-MISA, pe stalpi, aviziere, statii si chiar prin tramvaie. Daca doriti sa le vedeti (si mai ales sa luati exemplu  :rolleyes:  ), am postat cateva poze  :photo:

Attached Files


Edited by Pralaya, 04 October 2007 - 20:18.


#24005
Eminovici

Eminovici

    ZEN member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,378
  • Înscris: 14.06.2005
E un anunt cel putin prost scris si un titlu aiurea: "adevarata yoga misa". Nu am nimic cu MISA, dar mi se pare o abordare prea ilara si nu e deloc convingator, nici pentru publicul potential.

#24006
mantra mioritica

mantra mioritica

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 399
  • Înscris: 19.01.2007
De acord ca titlul e prost ales : primul gand este ca   MISA  vrea sa dea detalii suplimentare despre paractica yoga    ^_^  
Daca ati fi scris ceva de genul " adevarata fata MISA " " pericolul MISA " , " etc, s-ar fi inteles din prima citire a titlului cam despre ce este vorba .

#24007
achiper2002

achiper2002

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 366
  • Înscris: 25.10.2006
Enjoy this 'New Cage' music:Attached File  New_Cage_musik.mp3   1.87MB   90 downloads ;sorry for imperfections,i'm new in this field... Good luck!Attached File  ccelena.jpg   28.84K   98 downloads
:OK:

#24008
coco69

coco69

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 275
  • Înscris: 29.11.2006

 Pralaya, on Oct 4 2007, 21:16, said:

In Timisoara au fost postate afise cu Conferinta de deschidere Yoga MISA in avizierele Primariei. Se pare ca au pile pe acolo  :naughty: . In schimb, orasul a fost invadat si de afise anti-MISA, pe stalpi, aviziere, statii si chiar prin tramvaie. Daca doriti sa le vedeti (si mai ales sa luati exemplu  :rolleyes:  ), am postat cateva poze  :photo:
Nu pot sa inteleg cum este posibil asa ceva? Adica autoritatiile statului intr-o localitate ii judeca si in alta ii sprijina? Au un proces plin de acuzatii si in Timisoara sunt ajutati? Pe afisul anti MISA scrie clar ca o intructoare din acest oras joaca in filmele MISA cu pee, astia din primarie stiu?

#24009
mantra mioritica

mantra mioritica

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 399
  • Înscris: 19.01.2007
Dupa parerea mea, autoritatile habar n-au ca e vorba de yoga aia a lui Bivolaru.... Si apoi, nici nu cred ca au aprobare de la primarie, ca au platit taxe ca sa afiseze anuntul lor. Mai degraba a fost o chestie la mica intelegere cu vreo secretara, vreo cunostinta ce lucreaza in primarie, etc.
   Dar poti sa anunti tu respectiva primarie despre ce este vorba....daca chiar vrei....

#24010
Parac3lsius

Parac3lsius

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 29
  • Înscris: 17.12.2005
Nu am si nu am avut niciodata nici o treaba cu misa. Dar... sa recunoasca toti barbatii de aici. Au niste superi gagici si pe pariu daca undeva in sinea voastra nu ati vrea si voi sa faceti parte din misa ca sa puteti sa v-o tra--ti cu o astfel de gagica.. sau macar cu vre-o doua trei!  :D  Bine-nteles... inainte sa-si ia portia de urino-terapie  :rolleyes:

Parerea mea este ca daca vor sa si-o tra-a in grup... e treaba lor. Atita timp cit se f-t intre ei si isi beau propriul lor pi-at e treaba lor. Atita timp cit acest lucru nu afecteaza minorii sa se fu-a cu cine vor ca doar au liberatea sa faca ce vor cu propria lor viata si cu propriul lor trup. Apropo: In Austria bordelulele functioneaza legal si daca ai bani iti poti cumpara o fata pentru sex. Numai noi romanii sintem mai cu 4 coa-e. Ca... nu e moral. Dar e mai moral ca sa se faca la-a prin wc-urile publice sau sa se intimple atitea violuri? Invatati-i mai bine pe oameni cum sa foloseasca prezervativul. Sau vreti ca sa il interziceti si pe asta, ca... nu e moral, intruci-t este asemeni unui "avort" in stare incipienta, chiar inainte de concepere. Poate ca o sa ii vina vre-o astfel de idee noului Patriarh. Cine stie.

Nu stiu ce au unii cu astia de la misa. Parerea mea personala este ca exista anumite interese. Lasati-i fratilor sa isi inchirieze si Sala Polivalenta daca vor si daca platesc chirie pentru ea... si sa se duca acolo cu totii si sa si-o tra-a in grup toata misa pina nu mai pot daca sta e dorinta lor. Atita timp cit nu va implica pe voi si nu va obliga sa va beti pis-tul vostru, e treaba lor. Daca nu fura nu dau in cap si nu omoara pe nimeni sa isi ia si cite doua neveste sau cite trei barbati fiecare gagica si sa traiasca fericiti pin' la adinci batrineti.

Astept comentariile celor cu mintea dezghetata nu a securistilor prezenti pe acest topic de 800 de pagini. Nu ma intereseaza ca este sau nu din misa;. Putin imi pasa. As vrea sa vb. putin despre liberul arbitru si despre dreptul de a ne trai propria noastra viata asa cum vrem noi, ceea ce... dupa cite se vede, misa este oprita sa poata face.  B)

#24011
Pralaya

Pralaya

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,669
  • Înscris: 25.03.2007

 mantra mioritica, on Oct 5 2007, 04:36, said:

De acord ca titlul e prost ales : primul gand este ca   MISA  vrea sa dea detalii suplimentare despre paractica yoga.
Daca ati fi scris ceva de genul " adevarata fata MISA " " pericolul MISA " , " etc, s-ar fi inteles din prima citire a titlului cam despre ce este vorba .
Si totusi, afisul a avut efect  :rolleyes:  . La conferinta de deschidere a Yoga MISA Timisoara s-au prezentat astronomicul numar de 4 aspiranti  :clapping:  ! Dintre care, o tipa s-a ridicat si a plecat in momentul in care cineva din sala a intrebat daca este corect ca taxa lunara sa se dubleze daca intarzii cu plata, adica din 35 de lei sa devina 70  :angry:  . Asta daca nu s-a marit fata de anul precedent. S-a mai pus o intrebare despre normalitatea cuplului deschis, la care, "conferentiara" a scaldat-o ca nu discutam despre asta acum  :) . Asa incat, la iesire, s-a dat harta cu locul unde se vor tine cursurile la 3 oameni. Restul din sala erau doar umplutura, cursanti adusi sa se mimeze interesul fulminant pt aceasta cale spirituala unicata pe planeta, dupa vorba initiatorului ei, marele Gregorian Bivolaru  :worthy:  . Si daca dintr-un oras ca Timisoara au reusit sa trezeasca interesul a doar 3 oameni, eu le prevad un viitor luminos  :photo:  ! Viitorul suna bine, vorba reclamei !  :naughty:

Edited by Pralaya, 07 October 2007 - 13:12.


#24012
Eminovici

Eminovici

    ZEN member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,378
  • Înscris: 14.06.2005
Nu pot sa cred ca atat de putini oameni au fost la conferinta. De unde ai aceste informatii?

Anunturi

Chirurgia endoscopică a hipofizei Chirurgia endoscopică a hipofizei

"Standardul de aur" în chirurgia hipofizară îl reprezintă endoscopia transnazală transsfenoidală.

Echipa NeuroHope este antrenată în unul din cele mai mari centre de chirurgie a hipofizei din Europa, Spitalul Foch din Paris, centrul în care a fost introdus pentru prima dată endoscopul în chirurgia transnazală a hipofizei, de către neurochirurgul francez Guiot. Pe lângă tumorile cu origine hipofizară, prin tehnicile endoscopice transnazale pot fi abordate numeroase alte patologii neurochirurgicale.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate